- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
ne yalan söyliyim doymadım gibi. halbuki dün daha az yemiştim. kahve beni mahvediyor , her seferinde bile bile içiyorum.midemi kazıyor tüm gün. akşama içine chia katılmış süt içerim,bir şey yemek istersem kendimi tokatlamayı düşünüyorum
Bence bugün dinlendir kaslarını çalışma datlımm. O egzersizlerden biri zorlamış olabilir. Vee ısınma soğuma kısmını asla es geçmeyin. Her ne spor yapıyorsan yap mutlaka ısın öncesindecanım çok teşekkürler ilgine.karnım çok acıkmıştı da abur cubura saldırmiyim diye acele çıktım yazamadım. şuan sadece sağ bacağımda bir ağrı var. sol iyi.diz kapağı çevresi ağrıyor gibi. dün yaptığım sporlar:
bisiklet 157 dk(bisikletim mini kondisyon bisikleti diye geçiyor,oturulacak yeri yok sadece pedal kısmı var.kendim bir yere dik şekiilde oturup çeviriyorum.)
stepperim var bunda da adım atıyorsun gibi,biliyorsundur küçük bir alet bunda da 30 dk çalıştım.
bacağımı çalıştırdığım yalnızca bunlardı,diğerleri kol ve karıın egzersizleri idi.
az önce kas gevşetici attım.a aklıma geldi ben ısınma ve soğuma yapmadım dün ondan olmuş olabilir belki.ne yapsam bugün spor yapsam mı yapmak da istiyorum
Akşamın az olmuş beyaaaa... Bi salata bişey aradı gözüm. Menün eksik geldi. Gece acıkma haaaMenü bidirimi
Sabah 8.00
İki yumurtayla lorlu omlet
Domates soğan salatalık isot minnak peynirli salata
Hibiskus çayı
Öğle akşam 16.00
Bir kase keten tohumlu isotlu yoğurt
Su 2 lt
Süt de şekerliii gün kurusu, muz, akşamki kavunlar... Bugün menün meyveli olmuş sankim... Bi de akşama meyve bırakma. Gerçi erken yemişsin ama mesela ara öğünde meyve+ yoğurt yaparsan daha şugar olur. Menün kötü değil. Ama bana dengesiz geldiselamın hello herkese.menümü bildiriyorum
sabah 10.40-1buçuk su bardağı yarım yağlı süt
öğleyin 12.40-1 fincan şekersiz cappucino
yarım muz,kabuğu ile 81 gram(kabuğunu yimedim tabii)
fındık içi 12 gram
gün kurusu 16 gram (mutfak tartısı aldım da her şey gram gram)
akşam 15-15.30 arası yedim
tavuklu salata(tavuk ve 1 kırmızı biberi soteledim az zeytinyağında, ayrıca marul, süzme yoğurt ve azıcık mayonez karıştırdım.nette buldum bu tarifi çoook lezzetli oldu)
4 parça da kavun,yani dilim değil de dilimin dilimi
su şu zamana dek 3 lt oldu.spor konusunda kararsızım yaparsam akşam eklerim
Aferim gözüm arkada değil hakkıyla üstesinden geleceğini biliyorum
Maşallah akşama yiyecek misin pek bir şey yememişsin gibi bugün bende yemedim ama açlık hissetmiyorum
Son cümlene kahkaha attım yaa :))
Altıya kadar süre var aslında. Acıkırsam salata yerim diye düşündüm. Canım istemiyor hiç bişey.Bence bugün dinlendir kaslarını çalışma datlımm. O egzersizlerden biri zorlamış olabilir. Vee ısınma soğuma kısmını asla es geçmeyin. Her ne spor yapıyorsan yap mutlaka ısın öncesinde
Akşamın az olmuş beyaaaa... Bi salata bişey aradı gözüm. Menün eksik geldi. Gece acıkma haaa
Süt de şekerliii gün kurusu, muz, akşamki kavunlar... Bugün menün meyveli olmuş sankim... Bi de akşama meyve bırakma. Gerçi erken yemişsin ama mesela ara öğünde meyve+ yoğurt yaparsan daha şugar olur. Menün kötü değil. Ama bana dengesiz geldi
selamın hello herkese.menümü bildiriyorum
fındık içi 12 gram
tavuklu salata(tavuk ve 1 kırmızı biberi soteledim az zeytinyağında, ayrıca marul, süzme yoğurt ve azıcık mayonez karıştırdım.nette buldum bu tarifi çoook lezzetli oldu)
inşallahKahve beni tok tutuyor sade şekersiz içiyorum sen nasıl tüketiyorsun da acıktırıyor acabaAhaha tokatlama kendini süt içersin olmadı yanına meyve yersin çok az belki tutar
Dün gece uzun zamandır yaşamıyorum uykudan uyanıp yedim moralim bozuldu ama bugün devam inşallah
Cook pis hirs yaptim bende burada kendime bi gun minnak ada dedirtmezsemAusencia ahanda kaptanida etiketliyommmm ..
Ausencia kaptanim bir seyi merak ettim. Neden siyah cay tuketmeyelim . Bunu duymamistim daha once. Bende kansizlik oldugu icin gunde 1-2 bardagi gecmiyordum severim cunku keratayi
Demir ilaclari zaten beni bu hale getirdi. Insan demir ilaci kullaninca su borekleri donuyor basinda. Ben de kirmizi pancar tuketiyorum bu yaz daha iyi geldi
tebriklerrr canım bu gün benim tartıdaidi
Bu arada benim tartı da gıdıkladı bugün güzeldi yani @Lunya
İyi günler arkadaşlar...inşallah her kes iyidir.bi selam vereyim dedim...kaç gündür babamların memleketdeydim dinlendim güzelce.bugün ultrasona gittim.kızıma erkek kardeş geliyormuş inşallah.şimdi kaldı kızlma bunu anlatmak...akşam babası geldiyinde konuşuruz birlikte.gerçi nasıl anlatacağımı da bilmiyorum hangi yolla falan...bulurym konuşma sırasında...baya kilo aldım.70i geçtim artık...71im belki de...miyde bulantılarım geçmedi daha...benden bu kadar.özledim buradakı düzenli hayatımı...inşallah 7-8 aya kalmaz burdayım...öpüyorum çok
Arkadaşlar geçen haftaki kilolara nerden bakacağım ben.
Hello mello
15 saat yol üstüne birde regl öncesi gün üstüne birde wc ye gidememe sorunu birleşince dümdüz olan karnım beş aylık felan oldu hayırlı uğurlu olsun
Kızlar hadi bu hafta 1. lik yakışır sizeeeeeeeee cumaya az kaldı sizi hep takipteyim
kaptanimla tanışma şerefine ericem nasipse burda tanidiklarimdan ilk bulusmam olcak
nehirnil111 lede buluşmak nasip olur inşallah tabi diger herkeslede
Ausencia captainnnnn bak benimkini antalyaya yolladım bikaç günlüğüne hem ziyaret hem ticaret için göz kulak oluver oralarda
çok az ördekim ....Menü bidirimi
Sabah 8.00
İki yumurtayla lorlu omlet
Domates soğan salatalık isot minnak peynirli salata
Hibiskus çayı
Öğle akşam 16.00
Bir kase keten tohumlu isotlu yoğurt
Su 2 lt
selamın hello herkese.menümü bildiriyorum
fındık içi 12 gram
haklısın kuzum, canım tatlı istedi bu ara. Yoğurt gelmemişti aklıma aslında öyle olabilirdi haklısın. Kaslar için nette okudum da şey diyor, o bölgede laktik asit birikiyormuş ağrıyan yerde. onu dağıtmak için az spor yapmak iyi gelebilirmiş ama bilemedim ne yapsam yaBence bugün dinlendir kaslarını çalışma datlımm. O egzersizlerden biri zorlamış olabilir. Vee ısınma soğuma kısmını asla es geçmeyin. Her ne spor yapıyorsan yap mutlaka ısın öncesinde
Akşamın az olmuş beyaaaa... Bi salata bişey aradı gözüm. Menün eksik geldi. Gece acıkma haaa
Süt de şekerliii gün kurusu, muz, akşamki kavunlar... Bugün menün meyveli olmuş sankim... Bi de akşama meyve bırakma. Gerçi erken yemişsin ama mesela ara öğünde meyve+ yoğurt yaparsan daha şugar olur. Menün kötü değil. Ama bana dengesiz geldi
Afiyet olsun canım güzel menüBen de bir menü bildireyim şuracığaaa
Kahvaltı(10:00)
2 yumurtayla omlet
az peynir
5-6 yer fıstığı
4 zeytin
yoğurt+ 1 tk keten tohumu
Akşam(17:00)şimdi yiyecem
2 domatesle kıymalı dolma(pirinç ya da bulgur yok. Kıyma+soğan+biber kavurup domatesin içine koydum. Fırınladım. Adı ney bilmiyorum kafamdan uydurdum)
cacık
Su: 2 lt
Sporu akşam bildiririmAusencia
inşallahkahvenin her şekli çok fena yapıyor beni,sadeydi bu da şeker eklemedim,eklesem de aynı olurdu. kahve herkesi tok tutuyor beni acıktırıyor, 3 tane kaldı Allahtan. onlar bitsin sonra bırakıcam kahveyi
haklısın kuzum, canım tatlı istedi bu ara. Yoğurt gelmemişti aklıma aslında öyle olabilirdi haklısın. Kaslar için nette okudum da şey diyor, o bölgede laktik asit birikiyormuş ağrıyan yerde. onu dağıtmak için az spor yapmak iyi gelebilirmiş ama bilemedim ne yapsam yaBence bugün dinlendir kaslarını çalışma datlımm. O egzersizlerden biri zorlamış olabilir. Vee ısınma soğuma kısmını asla es geçmeyin. Her ne spor yapıyorsan yap mutlaka ısın öncesinde
Bazı şeylere canım sıkkın abla. Ne bileyim migrenimde tuttu ondan bişey istemiyor canım. Geçer inşallah. Tamam 6 da yerim bişeyler yine.çok az ördekim ....
neden böyle az ?
açlık sürende çok uzun
bence o 16:00 ara olsun .... akşam 6 gibi ye bi şeyler
Ben de bir menü bildireyim şuracığaaa
Kahvaltı(10:00)
2 yumurtayla omlet
az peynir
5-6 yer fıstığı
4 zeytin
yoğurt+ 1 tk keten tohumu
Akşam(17:00)şimdi yiyecem
2 domatesle kıymalı dolma(pirinç ya da bulgur yok. Kıyma+soğan+biber kavurup domatesin içine koydum. Fırınladım. Adı ney bilmiyorum kafamdan uydurdum)
cacık
Su: 2 lt
Sporu akşam bildiririmAusencia
Bazı şeylere canım sıkkın abla. Ne bileyim migrenimde tuttu ondan bişey istemiyor canım. Geçer inşallah. Tamam 6 da yerim bişeyler yine.
Tatlı gözümden kaçmadı değill
Bi gununu esneme harrketlerine ayirip yesil cayla taclandirsan laktik asitlerinden kurtulursun belki canim.haklısın kuzum, canım tatlı istedi bu ara. Yoğurt gelmemişti aklıma aslında öyle olabilirdi haklısın. Kaslar için nette okudum da şey diyor, o bölgede laktik asit birikiyormuş ağrıyan yerde. onu dağıtmak için az spor yapmak iyi gelebilirmiş ama bilemedim ne yapsam ya
En son lorlu poğaça dediğimde uyarı gelmişti çok yeme deyu. Senin bu dolmaydı poğaçaydı bi alerjin var böyle yemeklere. Ondan dolma diyesim gelmedigayeeeet güzel yine iğdem ...
kıymalı dolma işte adı :)))
canım hayırdır ?
özel değilse tabii.
uzun süre açlık migrenini tetikler sadece
Bir gece oldu ve bitti fatma ... bir daha uzuuuuuuuuuuuuuuun zaman olmayacak yine .
Şimdi ben bu mesajı çerçeveletip asayım mı duvara adaaaa
Siyah çay hele de besinlerle beraber alındığında içerikte vitaminleri , besin değerlerini emiyor .. kaldı ki diyetteyiz zaten kısıtlı besleniyoruz , bir de siyah çayın gazabına uğramayalım ... her mg besin değeri lazım bize
bizde seni kocaman öpüyoruz canım ..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ilk sayfayı güncellemedim daha ...
normalde orada oluyor .
hepsi geçince hooooooooooooooop karın kasların çıkacak
oooooooooooooooooo miu dan tribün desteği .... kaptana tatil hediyesi gelsin di mi
kahve ile tatlı yeriz belki
ooooooooooo gerekirse enişteyi yollarım çaktırmadan tanışır takibe alır
çok az ördekim ....
neden böyle az ?
açlık sürende çok uzun
bence o 16:00 ara olsun .... akşam 6 gibi ye bi şeyler
Tabağımmmmmmmmmmm şu yemeklerin hikayesini yanlarına yazma gülüm
sabahı sevmedim hiç...
süt
capuccino
muz
fındık
peynir , domates, yeşillik arar benim gözleirm
geçmiş olsun bu arada .
kas içi ödem olmuştu bende aşırı spordan . ağrın devam ediyorsa bi ortopediye git derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?