Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kahve beni tok tutuyor sade şekersiz içiyorum sen nasıl tüketiyorsun da acıktırıyor acaba Ahaha tokatlama kendini süt içersin olmadı yanına meyve yersin çok az belki tutar

Bence bugün dinlendir kaslarını çalışma datlımm. O egzersizlerden biri zorlamış olabilir. Vee ısınma soğuma kısmını asla es geçmeyin. Her ne spor yapıyorsan yap mutlaka ısın öncesinde

Menü bidirimi

Sabah 8.00
İki yumurtayla lorlu omlet
Domates soğan salatalık isot minnak peynirli salata
Hibiskus çayı

Öğle akşam 16.00
Bir kase keten tohumlu isotlu yoğurt

Su 2 lt
Akşamın az olmuş beyaaaa... Bi salata bişey aradı gözüm. Menün eksik geldi. Gece acıkma haaa

Süt de şekerliii gün kurusu, muz, akşamki kavunlar... Bugün menün meyveli olmuş sankim... Bi de akşama meyve bırakma. Gerçi erken yemişsin ama mesela ara öğünde meyve+ yoğurt yaparsan daha şugar olur. Menün kötü değil. Ama bana dengesiz geldi

Altıya kadar süre var aslında. Acıkırsam salata yerim diye düşündüm. Canım istemiyor hiç bişey.

Ben de bir menü bildireyim şuracığaaa

Kahvaltı(10:00)
2 yumurtayla omlet
az peynir
5-6 yer fıstığı
4 zeytin
yoğurt+ 1 tk keten tohumu

Akşam(17:00)şimdi yiyecem
2 domatesle kıymalı dolma(pirinç ya da bulgur yok. Kıyma+soğan+biber kavurup domatesin içine koydum. Fırınladım. Adı ney bilmiyorum kafamdan uydurdum)
cacık

Su: 2 lt
Sporu akşam bildiririm Ausencia

ahanda benden bi tane daha bende geçen hafta tartı aldım

Kahve beni tok tutuyor sade şekersiz içiyorum sen nasıl tüketiyorsun da acıktırıyor acaba Ahaha tokatlama kendini süt içersin olmadı yanına meyve yersin çok az belki tutar
inşallah kahvenin her şekli çok fena yapıyor beni,sadeydi bu da şeker eklemedim,eklesem de aynı olurdu. kahve herkesi tok tutuyor beni acıktırıyor, 3 tane kaldı Allahtan. onlar bitsin sonra bırakıcam kahveyi

Dün gece uzun zamandır yaşamıyorum uykudan uyanıp yedim moralim bozuldu ama bugün devam inşallah

Bir gece oldu ve bitti fatma ... bir daha uzuuuuuuuuuuuuuuun zaman olmayacak yine .

Cook pis hirs yaptim bende burada kendime bi gun minnak ada dedirtmezsem Ausencia ahanda kaptanida etiketliyommmm ..

Şimdi ben bu mesajı çerçeveletip asayım mı duvara adaaaa

Siyah çay hele de besinlerle beraber alındığında içerikte vitaminleri , besin değerlerini emiyor .. kaldı ki diyetteyiz zaten kısıtlı besleniyoruz , bir de siyah çayın gazabına uğramayalım ... her mg besin değeri lazım bize

Bugün tartildim veeee

tabikide böyle değil

Ahada böyle

Ausencia
nehirnil111

tebriklerrr canım bu gün benim tartıda idi

Bu arada bende cumadan beri -800deyim igdedali Ausencia

Bu arada benim tartı da gıdıkladı bugün güzeldi yani @Lunya

bizde seni kocaman öpüyoruz canım ..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Arkadaşlar geçen haftaki kilolara nerden bakacağım ben.

ilk sayfayı güncellemedim daha ...
normalde orada oluyor .

Hello mello
15 saat yol üstüne birde regl öncesi gün üstüne birde wc ye gidememe sorunu birleşince dümdüz olan karnım beş aylık felan oldu hayırlı uğurlu olsun

hepsi geçince hooooooooooooooop karın kasların çıkacak

Kızlar hadi bu hafta 1. lik yakışır sizeeeeeeeee cumaya az kaldı sizi hep takipteyim

oooooooooooooooooo miu dan tribün desteği .... kaptana tatil hediyesi gelsin di mi

kaptanimla tanışma şerefine ericem nasipseburda tanidiklarimdan ilk bulusmam olcak
nehirnil111 lede buluşmak nasip olur inşallah tabi diger herkeslede

kahve ile tatlı yeriz belki

Ausencia captainnnnn bak benimkini antalyaya yolladım bikaç günlüğüne hem ziyaret hem ticaret için göz kulak oluver oralarda

ooooooooooo gerekirse enişteyi yollarım çaktırmadan tanışır takibe alır

Menü bidirimi

Sabah 8.00
İki yumurtayla lorlu omlet
Domates soğan salatalık isot minnak peynirli salata
Hibiskus çayı

Öğle akşam 16.00
Bir kase keten tohumlu isotlu yoğurt

Su 2 lt
çok az ördekim ....
neden böyle az ?
açlık sürende çok uzun

bence o 16:00 ara olsun .... akşam 6 gibi ye bi şeyler

Tabağımmmmmmmmmmm şu yemeklerin hikayesini yanlarına yazma gülüm

sabahı sevmedim hiç...

süt
capuccino
muz
fındık

peynir , domates, yeşillik arar benim gözleirm

geçmiş olsun bu arada .
kas içi ödem olmuştu bende aşırı spordan . ağrın devam ediyorsa bi ortopediye git derim

haklısın kuzum, canım tatlı istedi bu ara. Yoğurt gelmemişti aklıma aslında öyle olabilirdi haklısın. Kaslar için nette okudum da şey diyor, o bölgede laktik asit birikiyormuş ağrıyan yerde. onu dağıtmak için az spor yapmak iyi gelebilirmiş ama bilemedim ne yapsam ya

Afiyet olsun canım güzel menü
inşallah kahvenin her şekli çok fena yapıyor beni,sadeydi bu da şeker eklemedim,eklesem de aynı olurdu. kahve herkesi tok tutuyor beni acıktırıyor, 3 tane kaldı Allahtan. onlar bitsin sonra bırakıcam kahveyi

Demek ki sende işe yaramıyor içme bence de bırak kahve bağımlılık yapıyor zaten

haklısın kuzum, canım tatlı istedi bu ara. Yoğurt gelmemişti aklıma aslında öyle olabilirdi haklısın. Kaslar için nette okudum da şey diyor, o bölgede laktik asit birikiyormuş ağrıyan yerde. onu dağıtmak için az spor yapmak iyi gelebilirmiş ama bilemedim ne yapsam ya

çok az ördekim ....
neden böyle az ?
açlık sürende çok uzun

bence o 16:00 ara olsun .... akşam 6 gibi ye bi şeyler
Bazı şeylere canım sıkkın abla. Ne bileyim migrenimde tuttu ondan bişey istemiyor canım. Geçer inşallah. Tamam 6 da yerim bişeyler yine.

gayeeeet güzel yine iğdem ...
kıymalı dolma işte adı :)))

Bazı şeylere canım sıkkın abla. Ne bileyim migrenimde tuttu ondan bişey istemiyor canım. Geçer inşallah. Tamam 6 da yerim bişeyler yine.

canım hayırdır ?
özel değilse tabii.
uzun süre açlık migrenini tetikler sadece

Tatlı gözümden kaçmadı değill

Bi gununu esneme harrketlerine ayirip yesil cayla taclandirsan laktik asitlerinden kurtulursun belki canim.

gayeeeet güzel yine iğdem ...
kıymalı dolma işte adı :)))

canım hayırdır ?
özel değilse tabii.
uzun süre açlık migrenini tetikler sadece

En son lorlu poğaça dediğimde uyarı gelmişti çok yeme deyu. Senin bu dolmaydı poğaçaydı bi alerjin var böyle yemeklere. Ondan dolma diyesim gelmedi

tatli didiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…