En son lorlu poğaça dediğimde uyarı gelmişti çok yeme deyu. Senin bu dolmaydı poğaçaydı bi alerjin var böyle yemeklere. Ondan dolma diyesim gelmedi
tatli didiii
Kizlar buzlugumda lor peynirim ve ondan kalan peynir alti sularim var posetleyip atmistim buzluga dogal sutten yapinca hicbiseyi bosa goturmek istemedim. Ama peynir alti suyu icin bi oneriniz var mi nasil tuketsem yogurt corbasina falan mi eklesem. Tek basina garip bi tadi var
Selam kızlar_AYNURA_ Aynuram oğlus geliyormuş..sağlıkla gelsin inşallah..
Kızlar keyifsizim yeğenimin özel hayatında bazı sıkıntılar oldu..öyle bir girip bakayım dedim..gelemem bir süre...keyfim yok..
Canım hayırdır ne oldu inşallah çözülecek bir durumdur Rabbim feraha çıkarsın sıkma canını bazen ne yapsakta herşey olacağına varıyorSelam kızlar_AYNURA_ Aynuram oğlus geliyormuş..sağlıkla gelsin inşallah..
Kızlar keyifsizim yeğenimin özel hayatında bazı sıkıntılar oldu..öyle bir girip bakayım dedim..gelemem bir süre...keyfim yok..
Bi an gaza geldinHee ya bana kilo yapıyorlar ya alerjim ondandır
didim di mi
canım tam karşımda bu işin uzmanı var.
eğer kalite güzel lor yapabildiysen , artık ondan kalan peynir altı suyunda hiç bir değer kalmazmış.
Ben kibarını yazdım da , çöp olur dedi kendileri
Kuzum sivasda olmak zorunda misin?Kız ben yağmurda daha minnoş olurdum sinirden saçlarım tel tel oldu bugün
Herşey üst üste geliyor sanki. Pek bişey de yok ama. Dün bahsettim evden çıkmam lazımm. Eski iş yerimle anlaşamıyoruz yeni iş bakınıyorum bi yandan. 2 ay sonra nişan var daha ben o havaya giremedim. Bi de ailem özellikle babam nişana daha var falan demiş. Şart koyuyor önce yüksek lisansını yapsın, atansın ondan sonra falan diye... Ona da canım sıkıldı. Nişan yapıp yapmamak çok önemli değil benim için ama ailelerine girip çıkıyorum. O da aynı şekilde. Adı olsun en azından böyle manitoculuk nereye kadar dedik ama evlenmeye 2 yıl biçmiştik kafamızda. Feylesof efendi de nişandan sonra çok uzatmayalım Önümüzdeki yaz girişi evlenelim falan dedi. Tepem attı. Maddi manevi hazır değilim şu an. Çeyiz şu bu dert değil zaten pek çeyiz yapacak biri de değilim ama evlenmek maddi bir yük şu an bana.
Oyyy bi soru sordun destan yazdım kuzum çok doluyum daha neler var da işte...
ooooooooooo gerekirse enişteyi yollarım çaktırmadan tanışır takibe alır
Bende çıktım güzeller
Gelmeye çalışırım .... gelemezsem yine sabah günaydınımı bırakırım inşallah .
igdedali me güzel menüler .. GunesinKizi35 na bol sporlar bırakın
canim bende ilk kez yapiorum sonucu merak ediyorum acikcasi tariifi netten ve burdaki arkadaslardan aldim. ayni heryerdeSelam kızlar, ben gene size damladım
Ayran aşı nasıl oluyor hiç denemedim ben de mi denesem iyi kilo verdiriyor mu? Bizimkiler vicdan çorbası denediler ama ben kabak sevmiyorum denemedim.
Dukan içeceğini de duymadııım hiiiç
Ooh ohh darısı başımaa
Bende de var aynı hastalıktan. Hep kiloluydum, yıllarda doğum kontrol hapı kullandım. Ara sıra rejim yapıp kilolarımdan arındım kendi kendime. Ama ipin ucu kaçarsa çok kötü oluyorum.
Şimdi 22 kg verdim, adetlerim düzene girdiAllaha şükür ki. İnsülin direncim de yarıya düştü.
Çok sevindim. İnşallah kilo almayacağım bir daha.
Adetlerim o kadar düzensizdi ki hamile olduğumu çok geç anlamıştım o dereceKıllanma artışı da çok. Güzellik salonları beni görünce ellerini ovuşturur bayram ederler
canim bende ilk kez yapiorum sonucu merak ediyorum acikcasi tariifi netten ve burdaki arkadaslardan aldim. ayni heryerdeSelam kızlar, ben gene size damladım
Ayran aşı nasıl oluyor hiç denemedim ben de mi denesem iyi kilo verdiriyor mu? Bizimkiler vicdan çorbası denediler ama ben kabak sevmiyorum denemedim.
Dukan içeceğini de duymadııım hiiiç
Ooh ohh darısı başımaa
Bende de var aynı hastalıktan. Hep kiloluydum, yıllarda doğum kontrol hapı kullandım. Ara sıra rejim yapıp kilolarımdan arındım kendi kendime. Ama ipin ucu kaçarsa çok kötü oluyorum.
Şimdi 22 kg verdim, adetlerim düzene girdiAllaha şükür ki. İnsülin direncim de yarıya düştü.
Çok sevindim. İnşallah kilo almayacağım bir daha.
Adetlerim o kadar düzensizdi ki hamile olduğumu çok geç anlamıştım o dereceKıllanma artışı da çok. Güzellik salonları beni görünce ellerini ovuşturur bayram ederler
Eki Görüntüle 2034330
Eki Görüntüle 2034331
Eksik puan var mı ?
Ahu060812
igdedali
@Nefs
@60kiloyum
@Antepia27
Bonus
Munzevi Zencefil
Nego
@White Lily
@kelebekolacam
GunesinKizi35
@roxen2303
suspushanimcim
@_SARAYCA_
@Efser
ErSeSi
@masumm
@ada81
@saydin78
nehirnil111
Triplimelek Megi
caytabagi
@nar_cicegim
Haklısın abla daha kötü olmadan yiyeyim bişeyler. Bu aralar çok yoğun gidiyor hayat yordu sanırım biraz moralim çöktü.canım hayırdır ?
özel değilse tabii.
uzun süre açlık migrenini tetikler sadece
Aa sen de mi vicdan çorbası içiyorsun işe yarıyor mu ben içmedim hiçigdedali Ausencia
Menumu suraciga ilistireyim.
Sabah
Uyanir uyanmaz keten tlu pul biberli 3yk yogurt
Kahvaltidan 15dk once maydonoz kuru
Kiymali menemen
2dilim keoekli kizarmis ekmek
Domares
Zeytin
Peynir
Semizotu
Ogle aksam
Bi tabak vicdan corbasi
Salata
Su 2 olur
Spor aksam bildireyim.
Moral zifir
teşekkürler canım evet esnemeyi yaptım rahatladı biraz.yeşil çayı düşünmemiştim onu da içeyim sağolasınBi gununu esneme harrketlerine ayirip yesil cayla taclandirsan laktik asitlerinden kurtulursun belki canim.
noldu moraline? neyin var mortim?igdedali Ausencia
Menumu suraciga ilistireyim.
Sabah
Uyanir uyanmaz keten tlu pul biberli 3yk yogurt
Kahvaltidan 15dk once maydonoz kuru
Kiymali menemen
2dilim keoekli kizarmis ekmek
Domares
Zeytin
Peynir
Semizotu
Ogle aksam
Bi tabak vicdan corbasi
Salata
Su 2 olur
Spor aksam bildireyim.
Moral zifir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?