Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

En son lorlu poğaça dediğimde uyarı gelmişti çok yeme deyu. Senin bu dolmaydı poğaçaydı bi alerjin var böyle yemeklere. Ondan dolma diyesim gelmedi

Hee ya bana kilo yapıyorlar ya alerjim ondandır

didim di mi

canım tam karşımda bu işin uzmanı var.
eğer kalite güzel lor yapabildiysen , artık ondan kalan peynir altı suyunda hiç bir değer kalmazmış.
Ben kibarını yazdım da , çöp olur dedi kendileri

Her ne ise sorun Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin ... şer görünen hayır olsun canım .

Canım hayırdır ne oldu inşallah çözülecek bir durumdur Rabbim feraha çıkarsın sıkma canını bazen ne yapsakta herşey olacağına varıyor

Selam herkese ban kalkmış :)

Üç gündür annemdeyim zaten. Diyet yapamıyorum, bayram sonrasına kadar da çok zor. Maalesef engel çok. Kaptanla da konuştum, yinede elimden geleni yapıcam en azından spor, abur cubur olmadan. Eylül de okulla beraber bende inşaallah düzene giricem.

Bi an gaza geldindayanamadin tabi bana arada olur öyle hemde cok iyi olur

Kuzum sivasda olmak zorunda misin?
Baska bi sehir de is bulamaz misin?
Ailenin yani mesele kira dir faturadir derdin olmaz hem calisir hem kpss calisirsin.
Aileninle olunca babanin gonlu de razi olur.
Bide erkekler cok ayrintili dusunmez kuzum.
Biz evlilik deyince incigi boncugu aklimiza gelir.
Ama onlar aman ne var der?
O yuzden takma bosuna da kalbini kirma enistemmizin

ooooooooooo gerekirse enişteyi yollarım çaktırmadan tanışır takibe alır

Bende çıktım güzeller

Gelmeye çalışırım .... gelemezsem yine sabah günaydınımı bırakırım inşallah .

igdedali me güzel menüler .. GunesinKizi35 na bol sporlar bırakın

şuan zumba yapıyorum acayip ter attım ve eğleniyorum patron döncem sana ters durum olursa söyleriz enişteme takibe alsın

canim bende ilk kez yapiorum sonucu merak ediyorum acikcasi tariifi netten ve burdaki arkadaslardan aldim. ayni heryerde

canim bende ilk kez yapiorum sonucu merak ediyorum acikcasi tariifi netten ve burdaki arkadaslardan aldim. ayni heryerde

canım hayırdır ?
özel değilse tabii.
uzun süre açlık migrenini tetikler sadece
Haklısın abla daha kötü olmadan yiyeyim bişeyler. Bu aralar çok yoğun gidiyor hayat yordu sanırım biraz moralim çöktü.

igdedali Ausencia
Menumu suraciga ilistireyim.
Sabah
Uyanir uyanmaz keten tlu pul biberli 3yk yogurt

Kahvaltidan 15dk once maydonoz kuru

Kiymali menemen
2dilim keoekli kizarmis ekmek
Domares
Zeytin
Peynir
Semizotu

Ogle aksam
Bi tabak vicdan corbasi
Salata

Su 2 olur
Spor aksam bildireyim.
Moral zifir

Aa sen de mi vicdan çorbası içiyorsun işe yarıyor mu ben içmedim hiç

noldu moraline? neyin var mortim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…