Alırım onun gönlünü.Kuzum sivasda olmak zorunda misin?
Baska bi sehir de is bulamaz misin?
Ailenin yani mesele kira dir faturadir derdin olmaz hem calisir hem kpss calisirsin.
Aileninle olunca babanin gonlu de razi olur.
Bide erkekler cok ayrintili dusunmez kuzum.
Biz evlilik deyince incigi boncugu aklimiza gelir.
Ama onlar aman ne var der?
O yuzden takma bosuna da kalbini kirma enistemmizin
3 le çarpıyoruz canım dans sınıfına girdiğinden
Moral zifır olmasın ne güzel menüü. Cumaya kadar sıkı tut ben yarın olmasa bile Cuma günü ineceğini düşünüyorum tartının. vücuduna zaman tanı accıkigdedali Ausencia
Menumu suraciga ilistireyim.
Sabah
Uyanir uyanmaz keten tlu pul biberli 3yk yogurt
Kahvaltidan 15dk once maydonoz kuru
Kiymali menemen
2dilim keoekli kizarmis ekmek
Domares
Zeytin
Peynir
Semizotu
Ogle aksam
Bi tabak vicdan corbasi
Salata
Su 2 olur
Spor aksam bildireyim.
Moral zifir
Bende ilk defa yaptim kuzum.Aa sen de mi vicdan çorbası içiyorsun işe yarıyor mu ben içmedim hiç
noldu moraline? neyin var mortim?
Oooff of etli et sulu güzel olurBende ilk defa yaptim kuzum.
Azcik et koydum.
Kemik suyuyla yaptim
Benim vicdan degil odul corbasi oldu :)
Tadi cok guzel.
reglin gelmiştir,stres olmuşsundur, ödem tutmuşsundur. ayran detoksuna başlayacaktın bence tam zamanı ödemini atar eksiyi görürsün yine.moral bozmak yok1.5 artidayim ;;(
Ben seni etiketleyecektim unutuumAa sen de mi vicdan çorbası içiyorsun işe yarıyor mu ben içmedim hiç
Aaa niçin1.5 artidayim ;;(
Olsun ben bakıyorum zatenBen seni etiketleyecektim unutuum
Sen gibi spor yapan biri için akşamın az canım. Proyu arttır biraz lütfenn
Ne kadar etkiler bilmiyom ki kuzum.Oooff of etli et sulu güzel olur
Acaba kaç kalori artırdı çünkü bizim kızlar da yapıyor tenceresi 350 kalori demişti teki
İğde benim hala geldi:) hibiskus etkisizmiş bende onu anladım:)Sen gibi spor yapan biri için akşamın az canım. Proyu arttır biraz lütfenn
şu kadar gram bu kadar kalori,onu yersem sınırı geçer.bunu yersem geçmez. kafamda deli sorular,keşke almasaydım kafam daha rahattı
ahanda benden bi tane daha bende geçen hafta tartı aldım
bu hafta yine halalara geldik iyi miİğde benim hala geldi:) hibiskus etkisizmiş bende onu anladım:)
İstirahat et güzelim. Yürüyüş dahi yapma. Ağrın çok olursa da doktora görün mutlakadiz kapağımda şişlik fark ettim.spor yapmadım esneme hareketleri yapıp kantaron yağı sürdüm ve sardım streçle dinleniyorum spor yapmadımigdedali
sağolasın kuzum öyle yapıyımİstirahat et güzelim. Yürüyüş dahi yapma. Ağrın çok olursa da doktora görün mutlaka
Kantaron yagi insallah faydasi olur kuzum.diz kapağımda şişlik fark ettim.spor yapmadım esneme hareketleri yapıp kantaron yağı sürdüm ve sardım streçle dinleniyorum spor yapmadımigdedali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?