Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alırım onun gönlünü.
Ailemin yanından bazı ciddi problemler dolayısıyla geldim zaten 1 sene önce. Açıkçası pek hoş ayrılmadık. Sonra sonra toparladık bi daha dönmem mümkün değil ki ben kendi isteğimle geldim buraya. Orda ders çalışmam da mümkün değil. sivas zorunda değilim tabii ki ama şu an için şehir değiştirmek istemiyorum. Bi de alıştım herhalde buraya 6 senede

anacım bu zumbanın çarpıldığı bir sayı yok mu acep ? igdedali Ausencia @Ahu060812
3 le çarpıyoruz canım dans sınıfına girdiğinden
Moral zifır olmasın ne güzel menüü. Cumaya kadar sıkı tut ben yarın olmasa bile Cuma günü ineceğini düşünüyorum tartının. vücuduna zaman tanı accık

Bende ilk defa yaptim kuzum.
Azcik et koydum.
Kemik suyuyla yaptim
Benim vicdan degil odul corbasi oldu :)
Tadi cok guzel.
Oooff of etli et sulu güzel olur
Acaba kaç kalori artırdı çünkü bizim kızlar da yapıyor tenceresi 350 kalori demişti teki

Sen gibi spor yapan biri için akşamın az canım. Proyu arttır biraz lütfenn

diz kapağımda şişlik fark ettim.spor yapmadım esneme hareketleri yapıp kantaron yağı sürdüm ve sardım streçle dinleniyorum spor yapmadım igdedali
İstirahat et güzelim. Yürüyüş dahi yapma. Ağrın çok olursa da doktora görün mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…