3 le çarpıyoruz canım dans sınıfına girdiğinden
Sen gibi spor yapan biri için akşamın az canım. Proyu arttır biraz lütfenn
şu kadar gram bu kadar kalori,onu yersem sınırı geçer.bunu yersem geçmez. kafamda deli sorular,keşke almasaydım kafam daha rahattı
Ruzgarinkizi kac point oldu bugun.
tamamdır canım 3le çarparım. Ya aslına bakarsan tonlu salata yicektim ama spor temizlik dans derken saat geç olunca biraz geçiştirdim akşamı yoksa tonlu salata yicektim
Ruzgarinkizi kac point oldu bugun.
Selam kızlar @_AYNURA_ Aynuram oğlus geliyormuş..sağlıkla gelsin inşallah..
Kızlar keyifsizim yeğenimin özel hayatında bazı sıkıntılar oldu..öyle bir girip bakayım dedim..gelemem bir süre...keyfim yok..
As as kaptanimBir gece oldu ve bitti fatma ... bir daha uzuuuuuuuuuuuuuuun zaman olmayacak yine .
Şimdi ben bu mesajı çerçeveletip asayım mı duvara adaaaa
Siyah çay hele de besinlerle beraber alındığında içerikte vitaminleri , besin değerlerini emiyor .. kaldı ki diyetteyiz zaten kısıtlı besleniyoruz , bir de siyah çayın gazabına uğramayalım ... her mg besin değeri lazım bize
bizde seni kocaman öpüyoruz canım ..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ilk sayfayı güncellemedim daha ...
normalde orada oluyor .
hepsi geçince hooooooooooooooop karın kasların çıkacak
oooooooooooooooooo miu dan tribün desteği .... kaptana tatil hediyesi gelsin di mi
kahve ile tatlı yeriz belki
ooooooooooo gerekirse enişteyi yollarım çaktırmadan tanışır takibe alır
çok az ördekim ....
neden böyle az ?
açlık sürende çok uzun
bence o 16:00 ara olsun .... akşam 6 gibi ye bi şeyler
Tabağımmmmmmmmmmm şu yemeklerin hikayesini yanlarına yazma gülüm
sabahı sevmedim hiç...
süt
capuccino
muz
fındık
peynir , domates, yeşillik arar benim gözleirm
geçmiş olsun bu arada .
kas içi ödem olmuştu bende aşırı spordan . ağrın devam ediyorsa bi ortopediye git derim
Onu izledim kuzum.Kızçeler that sugar diye bi belgesel keşfettim. Şekerin zararları ve vücudumuza etkisi üzerineymiş... Merak ettim epey. Eğer mantıklı bulur beğenirsem size de önerecem. Şimdi onu izlemeye koyuluyorum
Imrane diye bir arkadaşımızda onermisti izleyin diye bende merak ediyorum...Kızçeler that sugar diye bi belgesel keşfettim. Şekerin zararları ve vücudumuza etkisi üzerineymiş... Merak ettim epey. Eğer mantıklı bulur beğenirsem size de önerecem. Şimdi onu izlemeye koyuluyorum
Diyette marulla 4 taneye kadar izin var amabikaç gündür bastıramadığım bir çiğköfte isteğim var kızlar önerilerinize açığım ne yapayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?