Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şu kadar gram bu kadar kalori,onu yersem sınırı geçer.bunu yersem geçmez. kafamda deli sorular,keşke almasaydım kafam daha rahattı

yok ya ben ona takmıyorum şahsen o kadar uğraşamam yani ben sadece çok abartmamak için aldım tartıyı o kadar

Ruzgarinkizi kac point oldu bugun.

bugün çok yüksek değildir ya bugün 4-5 saat temizlik yaptım arta kalanda spor yapabildim sadece ya gerçi temizlik yaptığımdan mıdır nedir bi salaklık çöktü 1500 pointlik spor yapmış gibiyim çünkü bazayı falan yedinden kaldırdım bildiğin kaldırdım sürünmüyor iki tane peteğin arasında çünkü bende hayde bre pehlivan diyerek sırtladım baya ağırlık çalıştım yani yazcam şimdi sporu daha yapmam çünkü görürüz kaç point olmuş

Menü Bildirimim:

Kahvaltı-11.00

2 yumurtalı peynirli menemen
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara-14.00

Şekersiz Türk kahvesi

Akşam-18.30(Şuan yiyorum)

1 domates
1 salatalık
4 yemek kaşığı lihgt yoğurt (chia tohumlu)

Nefs enaaaaaaaa gız ortim bana kırılcak hep onu etiketlemeyi unutuyom ya ben ortimcim senin için yeniden paylaşıyorum menümü

As as kaptanim )) arada bana hatirlat .

Kızçeler that sugar diye bi belgesel keşfettim. Şekerin zararları ve vücudumuza etkisi üzerineymiş... Merak ettim epey. Eğer mantıklı bulur beğenirsem size de önerecem. Şimdi onu izlemeye koyuluyorum
Onu izledim kuzum.
Bayagidir sekeri kolay kolay kullanmiyoruz.
Ogluma da almiyoruz.

Kızçeler that sugar diye bi belgesel keşfettim. Şekerin zararları ve vücudumuza etkisi üzerineymiş... Merak ettim epey. Eğer mantıklı bulur beğenirsem size de önerecem. Şimdi onu izlemeye koyuluyorum
Imrane diye bir arkadaşımızda onermisti izleyin diye bende merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…