cuma günü biraz ye. nihayetinde bulgur var içinde. ayranla sorun olmaz ayarlı yersen.bikaç gündür bastıramadığım bir çiğköfte isteğim var kızlar önerilerinize açığım ne yapayım ben
Yakin bi cigkofteciyi ara getirsinlerbikaç gündür bastıramadığım bir çiğköfte isteğim var kızlar önerilerinize açığım ne yapayım ben
4mu yani bildigimiz 1 2 3 4 un 4u mu
cuma günü biraz ye. nihayetinde bulgur var içinde. ayranla sorun olmaz ayarlı yersen.
Yakin bi cigkofteciyi ara getirsinler
4mu yani bildigimiz 1 2 3 4 un 4u mu
En iyisi hic yemem ya o ne .
Yedin mi ayranla tursuyla doyasiya kadar yiyecen.
Off cok severim nar eksisiyleeebikaç gündür bastıramadığım bir çiğköfte isteğim var kızlar önerilerinize açığım ne yapayım ben
Aksam tavugu cok yememe ragmen inanilmaz aç hissediyorum su an. Kalkip bi duble kahve iceyim de gecsin
Bugün hariç tamam kuzum ellerine sağlıkEki Görüntüle 2034330
Eki Görüntüle 2034331
Eksik puan var mı ?
@Ahu060812
igdedali
@Nefs
60kiloyum
@Antepia27
@Bonus
Munzevi Zencefil
@eflalim
@White Lily
@kelebekolacam
GunesinKizi35
@roxen2303
suspushanimcim
Sarayca
@Efser
@ErSeSi
@masumm
@ada81
saydin78
@nehirnil111
@Triplimelek Megi
caytabagi
nar_cicegim
chia varsa sütle karıştırıp içebilirsin çok tok tutuyor canım. sende mi ders çalışıyorsun yani çalışmaya çalışıyorsunNeden boyle oldu daha 2-3 e kadar da oturacagim ya
Off cok severim nar eksisiyleee
Ben aksam acikinca bol bol su iciyorum kandiriyorum midemi
chia varsa sütle karıştırıp içebilirsin çok tok tutuyor canım. sende mi ders çalışıyorsun yani çalışmaya çalışıyorsun
yoğurt al ağzına canım. tutuyor. kabuk tarçın çayı da frenliyor beni.Neden boyle oldu daha 2-3 e kadar da oturacagim ya
Aa bak hatirlattin zencefil almistim cayini yapayim hemenyoğurt al ağzına canım. tutuyor. kabuk tarçın çayı da frenliyor beni.
:)) evet keşke 14 olsaydı4mu yani bildigimiz 1 2 3 4 un 4u mu
En iyisi hic yemem ya o ne .
Yedin mi ayranla tursuyla doyasiya kadar yiyecen.
Mortimmm harika. Bu hafta korktum senden
Ben şu an regldeb ötürü sanırım tatlı şeyler istiyor canım. Bir iki badem attım ama hala gidiyorum arada mutfağa evde tarçın yok ne yapsam kiKizlar aslinda bilerek yazdim. Zaman zaman hepimizde bu krizler oluyor. Onemli olan iyi bir sekilde atlatmak. Leptinci olmasam 3_4 salatalik yerdim ama onuda bu saatte yersem bu hafta verdigimi yarina geri alirim . Denedim biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?