evet yds senin kurum sınavı mı :)Bende cay kahve su ile dolduracagim baska kacari yok
Canim ben 3 ogun yiyorum. Bu saatte sut icersem yarin en az 300 gr gelir bana.
Simdi pc actim kahve icip basliycam. Sende mi calisiyorsun ders
Korkma kuzum pazartesi faciasından sonra ne yapsam olmuyorMortimmm harika. Bu hafta korktum senden
ceviz bastırıyor azcık canım varsa yiyebilirsin bir de yaban mersini veya turna yemişi de olur :)Ben şu an regldeb ötürü sanırım tatlı şeyler istiyor canım. Bir iki badem attım ama hala gidiyorum arada mutfağa evde tarçın yok ne yapsam ki
Menumu de unutmadan yazayim
Sabah 1 yumurta salatalik domates peynir
Ara 1 incir ve 1 bardak sut
Ogle 1 kase yogurt corbasi ve 3 yaprak marul
Ara 2 dilim karpuz
Aksam ton balikli salata
Su 2 ltre ve dukan icecegi
Sporu gece yazarim
Geneli bildiğimiz şeyler ama izleyince bi garip oldum. Bunca sene vücuduma ne yapmışım dedimOnu izledim kuzum.
Bayagidir sekeri kolay kolay kullanmiyoruz.
Ogluma da almiyoruz.
Mutlaka izle. İzlet benceImrane diye bir arkadaşımızda onermisti izleyin diye bende merak ediyorum...
Akşam eksik yersen işte gece bastıramadığın bilmem ney isteğin olur. Saat olmuş 9. Ve sen listedesin. 2 saat daha dolan dur. Sonra doooğru yatağa... Çiğköfte sen gibi az kiloda biri için diyette uygun olmaz güneşimbikaç gündür bastıramadığım bir çiğköfte isteğim var kızlar önerilerinize açığım ne yapayım ben
Birileri zopa mı istiyor acep4mu yani bildigimiz 1 2 3 4 un 4u mu
En iyisi hic yemem ya o ne .
Yedin mi ayranla tursuyla doyasiya kadar yiyecen.
Diyetteyim demene gerek yok ki kuzum. Ölçülü yersin çaktırmadan oluur biter. diyeti misafir için yalan etmeyelim lütfen. Bunlar önemli sınavlar. Burada da ağırlığımızı koyarsak cuma günü pek keyifli geçer. Kaldı ki o kiloları sen veriyorsun sen kendin için. Gelen misafirin bir gramına bile faydası olmuyorsa zararı olmasına izin vermehof bu saatte kendini zorla davet ettiren misafir.üstelik her gelişte evi 10 dk ötede olmasına rağmen yatıya kalıyor.diyetteyim desem olmaz,benim diyet yarın yalan olacak galiba
vay süğer süperrrMenüm
Sabah
2 yumurtalı menemen
Domates biber 6 zeytin
2,5 ceviz 1 hurma
Yeşil çay
Yürüyüş sonra sade kahve
Öğlen
Ton balıklı salata
Akşam geç yediğim için
1 su bardağı yoğurt
3 kupa kadar dukan içeceği
2,5 litre su
Spor : 130 dakika yürüyüş 260 puan
@Ausenciaigdedali
Ortimcaytabagi mortim Sarayca
Yaa hiçbiri yokceviz bastırıyor azcık canım varsa yiyebilirsin bir de yaban mersini veya turna yemişi de olur :)
haklısın kuzum zaten sınavımı baltalıyor bari diyeti baltalamasın değil mi surat yapıyım belki kalkar
Geneli bildiğimiz şeyler ama izleyince bi garip oldum. Bunca sene vücuduma ne yapmışım dedim
Mutlaka izle. İzlet bence
Akşam eksik yersen işte gece bastıramadığın bilmem ney isteğin olur. Saat olmuş 9. Ve sen listedesin. 2 saat daha dolan dur. Sonra doooğru yatağa... Çiğköfte sen gibi az kiloda biri için diyette uygun olmaz güneşim
Birileri zopa mı istiyor acep@Portakal Sulu Ordek senin bi dahaki çiğköftene 39 senen var hatırlatayım
Diyetteyim demene gerek yok ki kuzum. Ölçülü yersin çaktırmadan oluur biter. diyeti misafir için yalan etmeyelim lütfen. Bunlar önemli sınavlar. Burada da ağırlığımızı koyarsak cuma günü pek keyifli geçer. Kaldı ki o kiloları sen veriyorsun sen kendin için. Gelen misafirin bir gramına bile faydası olmuyorsa zararı olmasına izin verme
@_SARAYCA_ kahve çok iyi seçenek. Ben de yudumluyorum şu an. 2 gün sonra mezunsun kız. Onu düşün
Yemezsin kuzum.hof bu saatte kendini zorla davet ettiren misafir.üstelik her gelişte evi 10 dk ötede olmasına rağmen yatıya kalıyor.diyetteyim desem olmaz,benim diyet yarın yalan olacak galiba
akşam geç yediğin için bulduğun çözüm harika canım. Aynen devam...Menüm
Sabah
2 yumurtalı menemen
Domates biber 6 zeytin
2,5 ceviz 1 hurma
Yeşil çay
Yürüyüş sonra sade kahve
Öğlen
Ton balıklı salata
Akşam geç yediğim için
1 su bardağı yoğurt
3 kupa kadar dukan içeceği
2,5 litre su
Spor : 130 dakika yürüyüş 260 puan
@Ausenciaigdedali
Ortimcaytabagi mortim Sarayca
Kahve kokla. Deriiin derin al içine kokusunuBen şu an regldeb ötürü sanırım tatlı şeyler istiyor canım. Bir iki badem attım ama hala gidiyorum arada mutfağa evde tarçın yok ne yapsam ki
Oyy bana yds deme çaytabağımm. Mafetti beni o sınav. 18 aldım yav 18... diyorum ingilizce yok bende. Bu sene tekrara hazırlanıyorumevet yds senin kurum sınavı mı :)
Sağol İğdemmmmakşam geç yediğin için bulduğun çözüm harika canım. Aynen devam...
Kahve kokla. Deriiin derin al içine kokusunu
Oyy bana yds deme çaytabağımm. Mafetti beni o sınav. 18 aldım yav 18... diyorum ingilizce yok bende. Bu sene tekrara hazırlanıyorum
Diren sarayca ablaKizlar aslinda bilerek yazdim. Zaman zaman hepimizde bu krizler oluyor. Onemli olan iyi bir sekilde atlatmak. Leptinci olmasam 3_4 salatalik yerdim ama onuda bu saatte yersem bu hafta verdigimi yarina geri alirim . Denedim biliyorum
Mersi kuzumvay süğer süperrr
Uyu yada su ic.Ben şu an regldeb ötürü sanırım tatlı şeyler istiyor canım. Bir iki badem attım ama hala gidiyorum arada mutfağa evde tarçın yok ne yapsam ki
Kahve koklayıp uyuyacağım artık bakalım.Uyu yada su ic.
Yada zayif before afterlara bak.
Benim de baslamam lazim.evet yds senin kurum sınavı mı :)
Kız o yiyeceğinden değil. Fake atıyor... Yer mi hiiçDiren sarayca abla
Liliiim liliiim ne özledim seni kız.Sabah
Baharatlı omlet (1 yumurta civarı)
Bir miktar ceviz
Süzme peynir
Yeşil biber
Akşam
Fırında sebzeli tavuk
Salata
Ayran
Yogurda kuru meyvelerden varsa dilimle ye. Olmadi yogurda uzum kat ye. Ben 2 sabah kahvaltisini oyle yaptim tatli istegi kalmadi.Ben şu an regldeb ötürü sanırım tatlı şeyler istiyor canım. Bir iki badem attım ama hala gidiyorum arada mutfağa evde tarçın yok ne yapsam ki
evet yds senin kurum sınavı mı :)
Dur kuzum daha persembe var. Bak ben saf pro dusunuyorum. Istersen bana eslik edebilirsinKorkma kuzum pazartesi faciasından sonra ne yapsam olmuyorregle 1 hafta kadar var ama onun da varmı bilemedim
Diren sarayca abla
Acin kuzular iyi olur eslik ederim. Link atin buraya. Bakalim kim cok ders calisacak. Benim 1.5 ayim varBenim de baslamam lazim.
Ama vakit bulsam spora gidiyor.
Su 64 falan bi olsam baslayacagim bende ders calismaya.
Sarayca ablam bi ders topigi acalim mi cay tabagim ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?