Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben şu an regldeb ötürü sanırım tatlı şeyler istiyor canım. Bir iki badem attım ama hala gidiyorum arada mutfağa evde tarçın yok ne yapsam ki
ceviz bastırıyor azcık canım varsa yiyebilirsin bir de yaban mersini veya turna yemişi de olur :)

Menumu de unutmadan yazayim
Sabah 1 yumurta salatalik domates peynir
Ara 1 incir ve 1 bardak sut
Ogle 1 kase yogurt corbasi ve 3 yaprak marul
Ara 2 dilim karpuz
Aksam ton balikli salata
Su 2 ltre ve dukan icecegi
Sporu gece yazarim

Onu izledim kuzum.
Bayagidir sekeri kolay kolay kullanmiyoruz.
Ogluma da almiyoruz.
Geneli bildiğimiz şeyler ama izleyince bi garip oldum. Bunca sene vücuduma ne yapmışım dedim
Imrane diye bir arkadaşımızda onermisti izleyin diye bende merak ediyorum...
Mutlaka izle. İzlet bence

bikaç gündür bastıramadığım bir çiğköfte isteğim var kızlar önerilerinize açığım ne yapayım ben
Akşam eksik yersen işte gece bastıramadığın bilmem ney isteğin olur. Saat olmuş 9. Ve sen listedesin. 2 saat daha dolan dur. Sonra doooğru yatağa... Çiğköfte sen gibi az kiloda biri için diyette uygun olmaz güneşim
4mu yani bildigimiz 1 2 3 4 un 4u mu
En iyisi hic yemem ya o ne .
Yedin mi ayranla tursuyla doyasiya kadar yiyecen.
Birileri zopa mı istiyor acep @Portakal Sulu Ordek senin bi dahaki çiğköftene 39 senen var hatırlatayım

hof bu saatte kendini zorla davet ettiren misafir.üstelik her gelişte evi 10 dk ötede olmasına rağmen yatıya kalıyor.diyetteyim desem olmaz,benim diyet yarın yalan olacak galiba
Diyetteyim demene gerek yok ki kuzum. Ölçülü yersin çaktırmadan oluur biter. diyeti misafir için yalan etmeyelim lütfen. Bunlar önemli sınavlar. Burada da ağırlığımızı koyarsak cuma günü pek keyifli geçer. Kaldı ki o kiloları sen veriyorsun sen kendin için. Gelen misafirin bir gramına bile faydası olmuyorsa zararı olmasına izin verme
@_SARAYCA_ kahve çok iyi seçenek. Ben de yudumluyorum şu an. 2 gün sonra mezunsun kız. Onu düşün

vay süğer süperrr

haklısın kuzum zaten sınavımı baltalıyor bari diyeti baltalamasın değil mi surat yapıyım belki kalkar

hof bu saatte kendini zorla davet ettiren misafir.üstelik her gelişte evi 10 dk ötede olmasına rağmen yatıya kalıyor.diyetteyim desem olmaz,benim diyet yarın yalan olacak galiba
Yemezsin kuzum.
Ben ilk zamanlar ne misafirler agirladim ama hic yemedim.

akşam geç yediğin için bulduğun çözüm harika canım. Aynen devam...

Ben şu an regldeb ötürü sanırım tatlı şeyler istiyor canım. Bir iki badem attım ama hala gidiyorum arada mutfağa evde tarçın yok ne yapsam ki
Kahve kokla. Deriiin derin al içine kokusunu

evet yds senin kurum sınavı mı :)
Oyy bana yds deme çaytabağımm. Mafetti beni o sınav. 18 aldım yav 18... diyorum ingilizce yok bende. Bu sene tekrara hazırlanıyorum

Sağol İğdemmmm

Kizlar aslinda bilerek yazdim. Zaman zaman hepimizde bu krizler oluyor. Onemli olan iyi bir sekilde atlatmak. Leptinci olmasam 3_4 salatalik yerdim ama onuda bu saatte yersem bu hafta verdigimi yarina geri alirim . Denedim biliyorum
Diren sarayca abla

Yogurda kuru meyvelerden varsa dilimle ye. Olmadi yogurda uzum kat ye. Ben 2 sabah kahvaltisini oyle yaptim tatli istegi kalmadi.
evet yds senin kurum sınavı mı :)

Benim kurum sinavi. Yds ne oluyordu. Yaslandim artik sinav takip edemiyorum

Korkma kuzum pazartesi faciasından sonra ne yapsam olmuyor regle 1 hafta kadar var ama onun da varmı bilemedim
Dur kuzum daha persembe var. Bak ben saf pro dusunuyorum. Istersen bana eslik edebilirsin

Diren sarayca abla

Direnmez miyim

Benim de baslamam lazim.
Ama vakit bulsam spora gidiyor.
Su 64 falan bi olsam baslayacagim bende ders calismaya.
Sarayca ablam bi ders topigi acalim mi cay tabagim ne dersin
Acin kuzular iyi olur eslik ederim. Link atin buraya. Bakalim kim cok ders calisacak. Benim 1.5 ayim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…