Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne yicez Saraycam yapalım örnek menü paylaşsana canım. Yaa mortilik senle bana göre değil heee şuan bi daha anladım

Kız o yiyeceğinden değil. Fake atıyor... Yer mi hiiç

Liliiim liliiim ne özledim seni kız.
Gelmiyorsun
heç pas vermiyorsun.
Zipor da yapmıyorsun.
yoksam sen bizi sevmiyorsun
nasıl pas vermiyorum be deli dün burdaydım ya tüm gün. Spor yapmicam bu hafta sevmez olur muyum sizi. Kader ortaklarım benim

Ne yicez Saraycam yapalım örnek menü paylaşsana canım. Yaa mortilik senle bana göre değil heee şuan bi daha anladım
Canim ben sabah peynir yumurta oglen yemekte tavuk kulbasti varmis onu yerim yanina yogurt aksam tavuk guvec yogurt menum boyle olacak . Bol su icecegim

Saf proda meyve sebze olmuyor

Sabahlari ustsuz tartiliyorum tabi kiii. Sen ?
Enee hiç bana soracağını düşünmemiştim. Valla ben anadan üryan tartılıyorum saraycam

nasıl pas vermiyorum be deli dün burdaydım ya tüm gün. Spor yapmicam bu hafta sevmez olur muyum sizi. Kader ortaklarım benim
Özlüyoruz muhabbetini guleeee. Menü paylaşıp kaçmahemmen. Zıpor niye yok bu hafta ?

Canim ben sabah peynir yumurta oglen yemekte tavuk kulbasti varmis onu yerim yanina yogurt aksam tavuk guvec yogurt menum boyle olacak . Bol su icecegim

Saf proda meyve sebze olmuyor
Zeytin yenmiyor mu kuzum yada süt vs ne yenir başka

Ben gene insafliyim ic kiyafetlerim oluyor
yok anam don bile farkettirir 100 gram neme lazım
Eskiden saçlarım kalçama kadar uzundu. Bi hışım gidip çene boyunda kestirdim. Tartıya çıkmıştım 1 kilo vermiştim. Bu hafta Lunya benden çok verecek olursa saçı kazıtırım aklımda o var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…