Kız o yiyeceğinden değil. Fake atıyor... Yer mi hiiç
Liliiim liliiim ne özledim seni kız.
Gelmiyorsun
heç pas vermiyorsun.
Zipor da yapmıyorsun.
yoksam sen bizi sevmiyorsun
Nü tartılmaya devam yaniiBiraz once kiyafetle 56.3 cikmisim yer miyim
Ne yicez Saraycam yapalım örnek menü paylaşsana canım. Yaa mortilik senle bana göre değil heee şuan bi daha anladımYogurda kuru meyvelerden varsa dilimle ye. Olmadi yogurda uzum kat ye. Ben 2 sabah kahvaltisini oyle yaptim tatli istegi kalmadi.
Benim kurum sinavi. Yds ne oluyordu. Yaslandim artik sinav takip edemiyorum
Dur kuzum daha persembe var. Bak ben saf pro dusunuyorum. Istersen bana eslik edebilirsin
Direnmez miyim
Sabahlari ustsuz tartiliyorum tabi kiii. Sen ?Nü tartılmaya devam yanii
nasıl pas vermiyorum be deliKız o yiyeceğinden değil. Fake atıyor... Yer mi hiiç
Liliiim liliiim ne özledim seni kız.
Gelmiyorsun
heç pas vermiyorsun.
Zipor da yapmıyorsun.
yoksam sen bizi sevmiyorsun
Canim ben sabah peynir yumurta oglen yemekte tavuk kulbasti varmis onu yerim yanina yogurt aksam tavuk guvec yogurt menum boyle olacak . Bol su icecegimNe yicez Saraycam yapalım örnek menü paylaşsana canım. Yaa mortilik senle bana göre değil heee şuan bi daha anladım
Enee hiç bana soracağını düşünmemiştim. Valla ben anadan üryan tartılıyorum saraycamSabahlari ustsuz tartiliyorum tabi kiii. Sen ?
Özlüyoruz muhabbetini guleeee. Menü paylaşıp kaçmahemmen. Zıpor niye yok bu hafta ?nasıl pas vermiyorum be delidün burdaydım ya tüm gün. Spor yapmicam bu hafta sevmez olur muyum sizi. Kader ortaklarım benim
Gozlerim bir ara ogun aradiSabah
Baharatlı omlet (1 yumurta civarı)
Bir miktar ceviz
Süzme peynir
Yeşil biber
Akşam
Fırında sebzeli tavuk
Salata
Ayran
Canim bu saf protein beslenme nasil oluyor hep yumurta sut mu tuketiyorsun meselaBiraz once kiyafetle 56.3 cikmisim yer miyim0.5 kg kiyafet olsa 55.8 Ausencia sabaha kac olurum ki. Yarinda saf pro yapcam
Zeytin yenmiyor mu kuzum yada süt vs ne yenir başkaCanim ben sabah peynir yumurta oglen yemekte tavuk kulbasti varmis onu yerim yanina yogurt aksam tavuk guvec yogurt menum boyle olacak . Bol su icecegim
Saf proda meyve sebze olmuyor
Ben gene insafliyim ic kiyafetlerim oluyorEnee hiç bana soracağını düşünmemiştim. Valla ben anadan üryan tartılıyorum saraycam
Özlüyoruz muhabbetini guleeee. Menü paylaşıp kaçmahemmen. Zıpor niye yok bu hafta ?
Gozlerim bir ara ogun aradi
Canim bu saf protein beslenme nasil oluyor hep yumurta sut mu tuketiyorsun mesela
Yok zeytin pro degil. Et balik tavuk yumurta peynir yogurtZeytin yenmiyor mu kuzum yada süt vs ne yenir başka
yok anam don bile farkettirir 100 gram neme lazımBen gene insafliyim ic kiyafetlerim oluyor
Canim ben arada yapiyorum. Her zaman olmaz yani. Et balik tavuk yumurta peynir yogurt gun icerisinde 3 ogun bunlardan tuketiyorumGozlerim bir ara ogun aradi
Canim bu saf protein beslenme nasil oluyor hep yumurta sut mu tuketiyorsun mesela
yok anam don bile farkettirir 100 gram neme lazım
Eskiden saçlarım kalçama kadar uzundu. Bi hışım gidip çene boyunda kestirdim. Tartıya çıkmıştım 1 kilo vermiştim. Bu hafta Lunya benden çok verecek olursa saçı kazıtırım aklımda o var
Ay o bamya ayiklamak ne oyle ya tek tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?