Bizim takimdaysan say tabiSporum 60 dk hizli tempo*2=120
30 dk egzersiz*3=90
Jilliani birazdan yapicam*3=75
Total=285 pts
Belediye parkinda yaptigim egzersizleri saymiyorum
Yâaa ben ic kiyafetlerimle tartiliyorum.Enee hiç bana soracağını düşünmemiştim. Valla ben anadan üryan tartılıyorum saraycam
Özlüyoruz muhabbetini guleeee. Menü paylaşıp kaçmahemmen. Zıpor niye yok bu hafta ?
Alt üst çamaşır 100 gr farkediyor bendeYâaa ben ic kiyafetlerimle tartiliyorum.
tembelim bu hafta.Enee hiç bana soracağını düşünmemiştim. Valla ben anadan üryan tartılıyorum saraycam
Özlüyoruz muhabbetini guleeee. Menü paylaşıp kaçmahemmen. Zıpor niye yok bu hafta ?
Çıkmadan bedduamı da edeyim o zaman. Leptinlere gelesin liliiiiiiiiiiiiiiiiiitembelim bu hafta.içimden gelmiyor.
karatay yapıyorum ben. Karatayda ara ogun yasak. İki öğün yeniyor.Gozlerim bir ara ogun aradi
Canim bu saf protein beslenme nasil oluyor hep yumurta sut mu tuketiyorsun mesela
boyle bedduaya can kurbanÇıkmadan bedduamı da edeyim o zaman. Leptinlere gelesin liliiiiiiiiiiiiiiiiii
Off cok severim nar eksisiyleee
Akşam eksik yersen işte gece bastıramadığın bilmem ney isteğin olur. Saat olmuş 9. Ve sen listedesin. 2 saat daha dolan dur. Sonra doooğru yatağa... Çiğköfte sen gibi az kiloda biri için diyette uygun olmaz güneşim
"biri ara öğün mü dedi? İnsülin salgılaya salgilaya leptine sıra mi gelmedi? Yanacaksınız...." canan karatay.
Abla c9rbalik yapiyorum bide.kucuk kucuk dohruyorum.Ay o bamya ayiklamak ne oyle ya tek tek
Ayyy karatayin resmini gorunce bi gulme tuttu beni ama severim kendisini hamileyken seker testi yaptirmamistim hic de pisman olmadim. Bana cok mantikli gelmisti
Saydim kiz hadi yine iyisinizBizim takimdaysan say tabi
Himm hic bilmiyordum canim bunu da ogrenmis oldumkaratay yapıyorum ben. Karatayda ara ogun yasak. İki öğün yeniyor.
Kızlar at kılı fırçası aldım birde selülit kremi aldım epey araştırarak bir çok kişinin fayda aldığı bir krem aldım fırçayla şimdi masaj yaptım ve kremi sürdüm yanıyommmmmmmmmmm Tülayyyyyyyyyyyyyy yanıyommmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar at kılı fırçası aldım birde selülit kremi aldım epey araştırarak bir çok kişinin fayda aldığı bir krem aldım fırçayla şimdi masaj yaptım ve kremi sürdüm yanıyommmmmmmmmmm Tülayyyyyyyyyyyyyy yanıyommmmmmmmmmmmmmmmm
havalar çok sıcak geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?