Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya ben bu sabah dünkü kabaklı hafif menüm sonrası bile 400 gram almış çıktım. Malum haftam etkisini göstermeye başladı sanırım. Şişiyor muyum ne yapıyorum yavaş yavaş. Korkuyorum. igdedali Ausencia cumaya tahminimce yine eksi çıkarım ama ne kadar tatmin edici bir eksi olur bilemiyorum. Detoks hakkimi da kullanmak istemiyorum yarin. Gelecek hafta daha çok zorlanırsam yaparım diyorum.

Selam kızlar nasılsınız?

Tebriz / İrandan hepinize selamlar. Ancak girip selam verebildim. Hem çok koşturduk hem de burada internet yasaklarını aşmak zaman aldı.
Diyet filan yapamıyorum zaten dediğim gibi bu işe bayram ve 3 gün sonra gelecek olan reglimden sonra yogunlaşacağım.
kilo almış olma ihtimalım var çünkü şiş hissediyorum epey.
her akşam buranın misafirperver insanları yemege davet ediyorlar. bu akşam es geçtim çünkü çok yorulmuşum otel odama çekildim erkenden. erken dediysem saat 10 dan sonra. şu an saat 23.30 burada.

ben bu moddayım yani

hepinize sevgiler..
şeriniz..

Masumcugum sen daha iyi bilirsin kendini kilo vermissin sonucta akil vermek gibi olmasin ama boyle biraz iki ogun yapiyosun sonra bozuluyo.
Su an boyle beslenmeye alisik ve hazir degilsin sanirim.
Bol kacamak yapinca vucut ona alisiyor.
Once kendini biraz alistirsan oyle buna devam etsen daha iyi olur sanki

Anliyorum ben

hazır değilsin derken
nasıl yani anlamadım

sreyymmm selam canım naber

sreyymmm selam canım naber
masumum canım seni gördüğüme sevindim.
acayip yorgunum canım. 2 gündür irandayım. 2 gün daha buradayım.
başım agrıdı erkenden kaçtım odama.
kızımı da özlüyorum ama düşünmemeye çalışıyorum. az kaldı zaten inşallah cumartesi saat 06.00 gibi evimde olacağım.
sen nasılsın ? nasıl gidiyor?

İyi diyelim iyi olsun cnm
allah kavuştursun, bişey kalmamış
bol bol hurma al bence hurma diyeti yapasın kız; ) kolay gelsin cnm sana

hazır değilsin derken
nasıl yani anlamadım

Hani onceden boyle yapmissin cok iyi gelmis sana oyle demistin ya onu diyorum.

Aradan zaman gecmis diye dedim bunye unutuyor kacamakli kalorili yiyincede ona alisiyor.
Ne kadar zaman gectigini bilmiyorum tabiki.
Yanlis anlasilmak istemem ben ins anlatabildim

İyi diyelim iyi olsun cnm
allah kavuştursun, bişey kalmamış
bol bol hurma al bence hurma diyeti yapasın kız; ) kolay gelsin cnm sana
hep iyilik olsun diyelm evet dimi.
sagolasın canım, hurma ve çay siparişlerim var. evet
benim dönüşte bu işi sıkı tutmam lazım yoksa gerisin geriye kilolar pek meraklı gelmeye malum.
iyi geceler, ben yatayım bakalım saat 00.00 oldu artık.
öptüm

Evet hakkınızda hayırlısı olsun

Buda güzel

Oooo ne kadar erkenciyizz iradenle mi uyandin yoksa bebeler mi uyandirdi..

Tabiki bebeler

Masumum biliyorum kiziyorsun ama 2 ogunlu diyet cok zor sürdürülebilir degil. Gel sen bunu 3 ogun yap. Bir dene.

Sahsen ben aksam yemesem bayginlik geciririm

Yazmaya alisik oldugum icin yaziyorum ben kimseye akil vermiyorum lutfen oyle anlamayin.
En problemli olarak kimseye akil vericek durumda degilimki zaten.
Kuzum burada hepimiz bildiklerimizi bilemediklerimizi yani her seyi paylasiyoruz. Yoksa burada olmanin ne anlami var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…