hayırlı olsun canııım...darısı doğamın başına inş....Eveeeeeet ta$iniyoruuuuuz.hemde nereye? kardesimin yanina,akrabalarimizin yanina:)
evimizi tuttuk,isimizi bulduk.Allah'im dualarimi kabul etti.Sükürler olsun
gözünaydın diyiiim o zamaaaan..........Kizlar bugun sabah tartildigimda sonunda 81.5 inadinin kirildigini gordum.Ins bu hafta guzelce kilo verecem.
bulursun inş. canım ....çok sevindimmmmm inan istediğin oldu bi de ben bulaydım hayırlısıyla gerçi şu an beklemedeyiz bakalım.....
günaydın gülüüüüümmmmmmmmmmmm.................Gunaydin lokumlarrr...
yeni bir hafftaya basladikkk..umarim bu haftada guzel sonuclar aliriz
ben dun 180 dk kosu bandinda yurudum..yine bir kilo eksilmisimdir diye sevincle bugun tartiya ciktim ama resmen bir kilo artidaydin...biraz ona moralim bozuldu ama bugun isten sonra bende yurumek yerine uyicam..cunku gece 3 saat uyuyabildim anca
Azericim, eviniz,yeni isiniz hayirli ugurlu olsun canim, Allah agiz tadiyla oturmak nasib etsin..sonunda istedigin oldu...
Nevcim, sukurler olsunki sag selamet varmissin annenlere..geriye siki bir diyet kaldi
ipekcim, senin adinada sevindim tatlim..tartida degisiklikler gormen cok guzel..umarim cumaya kadar daha iyi sonuclar alirsin..
doga ablacim,safisim..ansaacim.juli...sizler nasilsiniz???nasil gecti hafta sonunuz...
günaydın kızlaaarrrr............sabahtan açamadım kk yı bir türlü..ancak açıldı.........çarşamba ablam antalyadan misafir geliyor..çok mesaj yazamayabilirim idare edersiniz dimi beni kızlar....
iyiyim canım sağolasın haftasonunun dağınıklığını topluyorum işte biraz iş biraz kk....Gunaydin safisim, nasilsin?
yine yazarım da arada annemlere yazlığa gideriz falan şimdiden haberiniz olsun diye yazdım canım......yaz olunca böyle oluyor işte illa insanın düzeni şaşıyo biraz...Elbette safisim , sen merak etme..ablanla keyfine bak
iyiyim canım sağolasın haftasonunun dağınıklığını topluyorum işte biraz iş biraz kk....
yine yazarım da arada annemlere yazlığa gideriz falan şimdiden haberiniz olsun diye yazdım canım......yaz olunca böyle oluyor işte illa insanın düzeni şaşıyo biraz...
Kas şu aşamada senin için dezavantaj değil bitanem.80 kilo iki kişi yan yana geçsin;kas yapan yarısı gibi durur,sıkılaştığı için.Sen var ya,harika bir genç kız olacaksın,Zaten şu an bile çok güzelsin.Annem tesadüfen dün gördü resmini,maşallah nasıl güzel bir kız diyor.O benim kaptanım anne dedim.Bahtı da güzel olsun diye dua etti sana Kırmızımmmmm.ooww hava baya sicakmis...sen birde yediklerinden haber etsene bakim
bende tatile giderken enaz 80 olim diye bukadar zorluyordum kendimi ama 80e nerdeyse yaklasinca daha fazla verim diye cabaliyorum..ama daha fazla kas yapiyorum galiba
kızlar bu hafta düğünümüz var haftaya da misafirlerimiz gelio ben izniniz olursa 2 hafta izine çıkmak istiorum
Kas şu aşamada senin için dezavantaj değil bitanem.80 kilo iki kişi yan yana geçsin;kas yapan yarısı gibi durur,sıkılaştığı için.Sen var ya,harika bir genç kız olacaksın,Zaten şu an bile çok güzelsin.Annem tesadüfen dün gördü resmini,maşallah nasıl güzel bir kız diyor.O benim kaptanım anne dedim.Bahtı da güzel olsun diye dua etti sana Kırmızımmmmm.
Canlarım ben bugün,diyete başladığım ilk 3 ayda 12 kilo vermemi sağlayan kalori sayımı diyetine başladım yeniden.Hem çok sağlıklı,hem de keyifli olduğunu düşündüğüm için.Hem de evdeyim,ailemi diyet psikolojisine sokmayım,canı ister mi diye huzursuz etmeyim diye.Şimdi evde ne yeniyorsa ben de yiyebiliyorum ama elbette porsiyonlarını küçülterek ve hesap yaparak.Canlarım bu arada ben 1 şubat 2011 de diyete başlamış ve 1 şubat 2012 de 40 kilo vererek tamamlamayı hedeflemiştim.Bu hesaba göre 6. ay ağustosta doluyor.Yani ağustos içinde hedefim olan 40 kilonun 20 sini vermiş olmam gerekiyor.Bu mantıkla hedefimle birebir yürüyebilmem için 5 kiloyu eylüle kadar atmam gerekiyor ki zor değil bence.Spora da başladım yeniden,kızlar özelden sporları atalımmmmm,bu hafta yarışta ben de varımmmm
Ganfed'im uzun zamandır ben de psikolojik olarak kendimi buna hazırlıyordum.Dün ilk günümdü ve ben sakınmadan yedim annem sevinsin diye.Bugünse annele beraber başladık kalori sayımı diyetine.O kilosunu korumak için,ben vermek için.Böyle olunca sürekli dikkat ediyoruz,babam da kilo verdiğimi görünce çok sevindi,gitmiş diyet ürünler almış sabah.Yani evimi de örgütledim,hedeften dönmek yok Ganfed'immmmnev hg tatlim nasilsin annenlerin yaninda fazla kacirma ha . ben kendimden bilirim annemlere gittigimde kalabaliktanmidir nedir doymak bilmiyorum .ben toplu yemek yemegi seviyorumo yuzden annemlerde koca koca tencerelerde yemek piser butun aile yani yaklasik 20 25 kisi ayni sofra etrafinda toplaniriz.cala kasik herkes saldirir yemeklere .bi bakarsinki sofrada bisey kalmamis.o yuzden uyarayim seni sakin fazla yeme emegimize yazik demi ama
Kas şu aşamada senin için dezavantaj değil bitanem.80 kilo iki kişi yan yana geçsin;kas yapan yarısı gibi durur,sıkılaştığı için.Sen var ya,harika bir genç kız olacaksın,Zaten şu an bile çok güzelsin.Annem tesadüfen dün gördü resmini,maşallah nasıl güzel bir kız diyor.O benim kaptanım anne dedim.Bahtı da güzel olsun diye dua etti sana Kırmızımmmmm.
Ganfed'im uzun zamandır ben de psikolojik olarak kendimi buna hazırlıyordum.Dün ilk günümdü ve ben sakınmöadan yedim annem sevinsin diye.Bugünse annele beraber başladık kalori sayımı diyetine.O kilosunu korumak için,ben vermek için.Böyle olunca sürekli dikkat ediyoruz,babam da kilo verdiğimi görünce çok sevindi,gitmiş diyet ürünler almış sabah.Yani evimi de örgütledim,hedeften dönmek yok Ganfed'immmm
evet canim sporsuz gercekten kilo gitmiyor .bende devam ediyorum sporuma ama kk ya giremedigim icin yazmamistim bugun yazacagim kesin sen kaydet ve yenilmeye hazirlan bana kupa benim kimseye vermem
ayyy ne guzelll....vallahi moral oldu nevcim...anneninde ellerinden operim..Allahim hepimizin bahtini acik etsinn insallah
Kupanın üstünde NEV yazıyor sanki,farkettiniz mi siz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?