Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eveeeeeet ta$iniyoruuuuuz.hemde nereye? kardesimin yanina,akrabalarimizin yanina:)
evimizi tuttuk,isimizi bulduk.Allah'im dualarimi kabul etti.Sükürler olsun
hayırlı olsun canııım...darısı doğamın başına inş....
Kizlar bugun sabah tartildigimda sonunda 81.5 inadinin kirildigini gordum.Ins bu hafta guzelce kilo verecem.
gözünaydın diyiiim o zamaaaan..........
çok sevindimmmmm inan istediğin oldu bi de ben bulaydım hayırlısıyla gerçi şu an beklemedeyiz bakalım.....
bulursun inş. canım ....
günaydın gülüüüüümmmmmmmmmmmm.................

günaydın kızlaaarrrr............sabahtan açamadım kk yı bir türlü..ancak açıldı.........çarşamba ablam antalyadan misafir geliyor..çok mesaj yazamayabilirim idare edersiniz dimi beni kızlar....

Gunaydin safisim, nasilsin?
iyiyim canım sağolasın haftasonunun dağınıklığını topluyorum işte biraz iş biraz kk....
Elbette safisim , sen merak etme..ablanla keyfine bak
yine yazarım da arada annemlere yazlığa gideriz falan şimdiden haberiniz olsun diye yazdım canım......yaz olunca böyle oluyor işte illa insanın düzeni şaşıyo biraz...

okadarda olsun ama safisim, yaz sonucta..insan biraz eglenip stres atacagi zaman illa sasiyor duzen

kızlar bu hafta düğünümüz var haftaya da misafirlerimiz gelio ben izniniz olursa 2 hafta izine çıkmak istiorum

ooww hava baya sicakmis...sen birde yediklerinden haber etsene bakim
bende tatile giderken enaz 80 olim diye bukadar zorluyordum kendimi ama 80e nerdeyse yaklasinca daha fazla verim diye cabaliyorum..ama daha fazla kas yapiyorum galiba
Kas şu aşamada senin için dezavantaj değil bitanem.80 kilo iki kişi yan yana geçsin;kas yapan yarısı gibi durur,sıkılaştığı için.Sen var ya,harika bir genç kız olacaksın,Zaten şu an bile çok güzelsin.Annem tesadüfen dün gördü resmini,maşallah nasıl güzel bir kız diyor.O benim kaptanım anne dedim.Bahtı da güzel olsun diye dua etti sana Kırmızımmmmm.

Son düzenleme:
gunaydin fistiklar
bir hafta sonu krizinden yine ciktik piknikti misafirde derken sukur geride biraktik insallah hic birimiz kacamak yapmamisizdir
azerim seninev bulmana sevinimmi uzulummu bilemedim .sevinmem lazim istedigin oldu ,üzülüyorum bizden uzaga tasiniyorsun .ama olsun gonuller bir sen gule gule otur insallah hersey yolunda gider
sultan kaptanim aman kendine dikkat et bir kilo onemli degil vucudun korumaya almis kendini yediklerine dokunmamis 4 kilo verdin normaldir vucudun sokta olmasi sen sporunu gene yap ama abartma . abartmaki seni yeneyim sen bugun hatta yarin olmadi oburgun surekli yat uyusaka saka gercekten kendine dikkat et .lokman diyorsunda belki o senden beter kiloludur sende onu onca yil gormedin demihem senin boyun var kiloyu kaldiriyorsun .80 e de bisey kalmamis tabiki vereceksin hatta daha asagiya bile dusersin tatile kadarhic dert etme
dogacigim sende insallah gonlune gore ev bulursunkisa zamandada yerlesirsin azerimle birlikte bomba gibi donersiniz aramiza

Canlarım ben bugün,diyete başladığım ilk 3 ayda 12 kilo vermemi sağlayan kalori sayımı diyetine başladım yeniden.Hem çok sağlıklı,hem de keyifli olduğunu düşündüğüm için.Hem de evdeyim,ailemi diyet psikolojisine sokmayım,canı ister mi diye huzursuz etmeyim diye.Şimdi evde ne yeniyorsa ben de yiyebiliyorum ama elbette porsiyonlarını küçülterek ve hesap yaparak.Canlarım bu arada ben 1 şubat 2011 de diyete başlamış ve 1 şubat 2012 de 40 kilo vererek tamamlamayı hedeflemiştim.Bu hesaba göre 6. ay ağustosta doluyor.Yani ağustos içinde hedefim olan 40 kilonun 20 sini vermiş olmam gerekiyor.Bu mantıkla hedefimle birebir yürüyebilmem için 5 kiloyu eylüle kadar atmam gerekiyor ki zor değil bence.Spora da başladım yeniden,kızlar özelden sporları atalımmmmm,bu hafta yarışta ben de varımmmm

nev hg tatlim nasilsin annenlerin yaninda fazla kacirma ha . ben kendimden bilirim annemlere gittigimde kalabaliktanmidir nedir doymak bilmiyorum .ben toplu yemek yemegi seviyorumo yuzden annemlerde koca koca tencerelerde yemek piser butun aile yani yaklasik 20 25 kisi ayni sofra etrafinda toplaniriz.cala kasik herkes saldirir yemeklere .bi bakarsinki sofrada bisey kalmamis.o yuzden uyarayim seni sakin fazla yeme emegimize yazik demi ama

evet canim sporsuz gercekten kilo gitmiyor .bende devam ediyorum sporuma ama kk ya giremedigim icin yazmamistim bugun yazacagim kesin sen kaydet ve yenilmeye hazirlan bana kupa benim kimseye vermem

Ganfed'im uzun zamandır ben de psikolojik olarak kendimi buna hazırlıyordum.Dün ilk günümdü ve ben sakınmadan yedim annem sevinsin diye.Bugünse annele beraber başladık kalori sayımı diyetine.O kilosunu korumak için,ben vermek için.Böyle olunca sürekli dikkat ediyoruz,babam da kilo verdiğimi görünce çok sevindi,gitmiş diyet ürünler almış sabah.Yani evimi de örgütledim,hedeften dönmek yok Ganfed'immmm

Son düzenleme:

ayyy ne guzelll....vallahi moral oldu nevcim...anneninde ellerinden operim..Allahim hepimizin bahtini acik etsinn insallah

helal sanada ailenede bravvo valla harikasiniz

evet canim sporsuz gercekten kilo gitmiyor .bende devam ediyorum sporuma ama kk ya giremedigim icin yazmamistim bugun yazacagim kesin sen kaydet ve yenilmeye hazirlan bana kupa benim kimseye vermem
Kupanın üstünde NEV yazıyor sanki,farkettiniz mi siz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…