Hepimizin Kırmızım,güzel kaptanım,hepimizin inşallah bahtlarını güzel eylesin Arşın sahibi Mevlammmmm
ayyy ne guzelll....vallahi moral oldu nevcim...anneninde ellerinden operim..Allahim hepimizin bahtini acik etsinn insallah
Ganfed'im teşekkür ederim canım,bu kutlu davadaki cephe arkadaşım benimhelal sanada ailenede bravvo valla harikasiniz
GAN-NEV mi yazıyor yoksa,kupa askıdaaaaaa,bu hafta Kırmızıya kaptırmak yokaaa nevcim sen halusinasyon gordun sanirim bak ganfed yaziyor iyi bak
GAN-NEV mi yazıyor yoksa,kupa askıdaaaaaa,bu hafta Kırmızıya kaptırmak yok
inşallah safişim sıkıntıdan başım ağrıyor umursamıycam artık ne kadar yapabilirsem gerçi vardır bi hayır ki bu durumdayız ne deyimmhayırlı olsun canııım...darısı doğamın başına inş....
/B][/COLOR][/I]
amannn fırsatı bulunca değerlendir git gez dolaş gitsin stresler gitsin kilolar:)günaydın kızlaaarrrr............sabahtan açamadım kk yı bir türlü..ancak açıldı.........çarşamba ablam antalyadan misafir geliyor..çok mesaj yazamayabilirim idare edersiniz dimi beni kızlar....
hasretim dogam hg canlarim benim
kirmizigul hg kaptan sultanim sen nasilsin . valla benimde hosuma gitti nevin azmi
sultanin size kurban olsunnnnnn....bende iyiyim datlummm..biraz uykusuzum ama..sukur iyiyim. evet oyle ganfedim....nevin azmi banada bazen enerji depoluyor...hele bazen oyle bir konusuyorki bayiliyorummm...nevcim..iyiki sende aramiza katildinnnn bitanemmm:13::13::13: Ganfedim sen nasilsin balimmmm...hafta sonun nasil gecti
nevim sanada yazmadım ama hafta sonu hep girip baktım gittimi geldimi diye ailenle ne güzel başlamışsın bravo bilinçli insanın hali başka
siz yinede fazla umutlanmayin derim..sonra hayalkirikliginiz buyuk olmasin bugun yurumem diyordum ama madem siz yarissss istiyorsunuz hazir olun ozaman
o kadar yorgunum ki resmen ayakta uyuyorummmm yazık banaaaa...kaptancım benim haftasonum o kadar kaçamaklı oldu kiii rezilimmm ben yaaa...Gunaydin lokumlarrr...
yeni bir hafftaya basladikkk..umarim bu haftada guzel sonuclar aliriz
ben dun 180 dk kosu bandinda yurudum..yine bir kilo eksilmisimdir diye sevincle bugun tartiya ciktim ama resmen bir kilo artidaydin...biraz ona moralim bozuldu ama bugun isten sonra bende yurumek yerine uyicam..cunku gece 3 saat uyuyabildim anca
Azericim, eviniz,yeni isiniz hayirli ugurlu olsun canim, Allah agiz tadiyla oturmak nasib etsin..sonunda istedigin oldu...
Nevcim, sukurler olsunki sag selamet varmissin annenlere..geriye siki bir diyet kaldi
ipekcim, senin adinada sevindim tatlim..tartida degisiklikler gormen cok guzel..umarim cumaya kadar daha iyi sonuclar alirsin..
doga ablacim,safisim..ansaacim.juli...sizler nasilsiniz???nasil gecti hafta sonunuz...
ne mutlu olmuştur ev ahalisiii bizede gelde biz de mutlu olalım canımın içiiiCanlarım ben bugün,diyete başladığım ilk 3 ayda 12 kilo vermemi sağlayan kalori sayımı diyetine başladım yeniden.Hem çok sağlıklı,hem de keyifli olduğunu düşündüğüm için.Hem de evdeyim,ailemi diyet psikolojisine sokmayım,canı ister mi diye huzursuz etmeyim diye.Şimdi evde ne yeniyorsa ben de yiyebiliyorum ama elbette porsiyonlarını küçülterek ve hesap yaparak.Canlarım bu arada ben 1 şubat 2011 de diyete başlamış ve 1 şubat 2012 de 40 kilo vererek tamamlamayı hedeflemiştim.Bu hesaba göre 6. ay ağustosta doluyor.Yani ağustos içinde hedefim olan 40 kilonun 20 sini vermiş olmam gerekiyor.Bu mantıkla hedefimle birebir yürüyebilmem için 5 kiloyu eylüle kadar atmam gerekiyor ki zor değil bence.Spora da başladım yeniden,kızlar özelden sporları atalımmmmm,bu hafta yarışta ben de varımmmm
destekliyorummmm kaptanımmm tam destek arkandayımmmm....siz yinede fazla umutlanmayin derim..sonra hayalkirikliginiz buyuk olmasin bugun yurumem diyordum ama madem siz yarissss istiyorsunuz hazir olun ozaman
evet ya nev harikasin bende kocami sizin yaniniza stajami gondrsem acaba.bana aslaKARISMIYOR isterse zayif olayim isterse kilolu umrunda degil adamin ya
Canım ablam;o kadar düşüncenin ve hayat yükünün yanında güzel zihninde bana da yer ayırdığın için çok teşekkür ederim.Ben çocukluğumdan beri hep kiloluydum ama,hiçbir zaman diyete girecek kadar belki cesur,belki kendime küskün,belki iradeli olamadım.Sigara da kullandığım için artık son zamanlarda nefes alışlarım bile zorlaşmıştı.Annem üzülmeyim diye üstüme gelmiyordu ama,birgün namazında sağlıkla zayıflamam için dua ettiğini işitmiştim tesadüfen.Şimdi 15 kilo verdiğim halimi görünce duyduğu mutluluğa şahit olunca,kendime kızıyorum bu mutluluğu Ona daha önce yaşatmadığım için.Onlar beni en son 105 kiloda iken görmüşlerdi,şimdi bu haldeki mutluklarını görünce daha da azimlendim.Sizleri anlatıyorum 2 gündür,hem eski takımımdaki arkadaşlarımı hem de sizleri.Annem nasıl dua ediyor hepinize,sizlerle başardığımı biliyor.Rabbim sağlıkla hedeflerimize ulaştırsın;hem burada hem hayatın içinde inşallah.nevim sanada yazmadım ama hafta sonu hep girip baktım gittimi geldimi diye ailenle ne güzel başlamışsın bravo bilinçli insanın hali başka
Hoooodddrrriii mmeeeyyydddaaannnn mıııı dddiiiyyooorrrsssunnnn.Boooooosiz yinede fazla umutlanmayin derim..sonra hayalkirikliginiz buyuk olmasin bugun yurumem diyordum ama madem siz yarissss istiyorsunuz hazir olun ozaman
Demek ki seni çok seviyor Ganfed'im.Kilosu sebebiyle eşi yanında uyumayan arkadaşlarım var.Şükrü hakediyor eşin,Allah bozmasın canım benim...evet ya nev harikasin bende kocami sizin yaniniza stajami gondrsem acaba.bana aslaKARISMIYOR isterse zayif olayim isterse kilolu umrunda degil adamin ya
Umrunda değil evet.Ama ne umrunda değil biliyor musun,sen dışındaki tüm kadınlar.Seni sen olduğun için seviyor,bu senin o güzel yüreğinle hakettiğin bir ödül Mavişim benim...Geçicezzz kaptanımıne mutlu olmuştur ev ahalisiii bizede gelde biz de mutlu olalım canımın içiii
nevim kaptan çokk iyi yaa bu konuda üstüne rakip yok bence
haytım benimkide aynı inanırmısın 97 kiloykende aynıydı düştüm77 ye adam hala aynı kıskanıyoda tepki mi vermiyo diye düşünüyorumm amaaannn arkek işte bacımm ruhsuz bunlarrr.....
Yoooookkkkkkevet ya kirmiziya kaptirmak yok deli gibi tepiniyom zaten :)))
Canımsın,okuyunca öyle duygulandım ki.Ben de gerçekten sizlerin arasında olmaktan çok mutluyum Kırmızım,güzel azimli kararlı iradeli kaptanım.İyi ki varsınızzzz :90:nevin azmi banada bazen enerji depoluyor...hele bazen oyle bir konusuyorki bayiliyorummm...nevcim..iyiki sende aramiza katildinnnn bitanemmm:13::13::13:
Sağol Ganfed'im,canımmmmmmm :90:helal sanada ailenede bravvo valla harikasiniz
Pabya'cım şu an takımımızda boşluk var mı bilmiyorum,kaptanımıza bi soralım.Sen bizle bağlantı halinde kal olur mu,yarın sabah sonuç netleşir.Kaç kilosun canım?slm 7.takım benide aranıza alın,bende kilolarıyla başı belada olan biriyim.
Hayatım kaptanımız Kırmızıgül,O sana uygun bir cevap verecektir.Sağlıkla kilolarımızdan kurtuluruz inşallah.tamam bitanem şu anda 87 kiloyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?