Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy ne guzelll....vallahi moral oldu nevcim...anneninde ellerinden operim..Allahim hepimizin bahtini acik etsinn insallah
Hepimizin Kırmızım,güzel kaptanım,hepimizin inşallah bahtlarını güzel eylesin Arşın sahibi Mevlammmmm
helal sanada ailenede bravvo valla harikasiniz
Ganfed'im teşekkür ederim canım,bu kutlu davadaki cephe arkadaşım benim

Son düzenleme:
hayırlı olsun canııım...darısı doğamın başına inş....

/B][/COLOR][/I]
inşallah safişim sıkıntıdan başım ağrıyor umursamıycam artık ne kadar yapabilirsem gerçi vardır bi hayır ki bu durumdayız ne deyimm

günaydın kızlaaarrrr............sabahtan açamadım kk yı bir türlü..ancak açıldı.........çarşamba ablam antalyadan misafir geliyor..çok mesaj yazamayabilirim idare edersiniz dimi beni kızlar....
amannn fırsatı bulunca değerlendir git gez dolaş gitsin stresler gitsin kilolar:)
hasretim dogam hg canlarim benim

merhaba ganfedim sen nasılsın bi haftaya daha başladık hadi hayırlısı bakalım

kirmizigul hg kaptan sultanim sen nasilsin . valla benimde hosuma gitti nevin azmi

sultanin size kurban olsunnnnnn....bende iyiyim datlummm..biraz uykusuzum ama..sukur iyiyim. evet oyle ganfedim....nevin azmi banada bazen enerji depoluyor...hele bazen oyle bir konusuyorki bayiliyorummm...nevcim..iyiki sende aramiza katildinnnn bitanemmm:13::13::13: Ganfedim sen nasilsin balimmmm...hafta sonun nasil gecti

GAN-NEV mi yazıyor yoksa,kupa askıdaaaaaa,bu hafta Kırmızıya kaptırmak yok

nevim sanada yazmadım ama hafta sonu hep girip baktım gittimi geldimi diye ailenle ne güzel başlamışsın bravo bilinçli insanın hali başka

cok iyi gecti kacamak yapmadim hic ama bugun cook yorgun hissediyorum neden diye sor bakiiim tamam sordugunu duydum yahu ne den olacak datlum ya bu alman havasindann iste karisinada havasina da guvenilmiyor iste dunyagmur hiddet siddet vardi bugunde 31 derece sicaklik vucudum asiri birn basinc altinda dökülüyorum resmen ya bir saat uyudum yetmedi genemi uyusam ne

nevim sanada yazmadım ama hafta sonu hep girip baktım gittimi geldimi diye ailenle ne güzel başlamışsın bravo bilinçli insanın hali başka

evet ya nev harikasin bende kocami sizin yaniniza stajami gondrsem acaba.bana aslaKARISMIYOR isterse zayif olayim isterse kilolu umrunda degil adamin ya

o kadar yorgunum ki resmen ayakta uyuyorummmm yazık banaaaa...kaptancım benim haftasonum o kadar kaçamaklı oldu kiii rezilimmm ben yaaa...
ne mutlu olmuştur ev ahalisiii bizede gelde biz de mutlu olalım canımın içiii
GAN-NEV mi yazıyor yoksa,kupa askıdaaaaaa,bu hafta Kırmızıya kaptırmak yok
nevim kaptan çokk iyi yaa bu konuda üstüne rakip yok bence
siz yinede fazla umutlanmayin derim..sonra hayalkirikliginiz buyuk olmasin bugun yurumem diyordum ama madem siz yarissss istiyorsunuz hazir olun ozaman
destekliyorummmm kaptanımmm tam destek arkandayımmmm....
evet ya nev harikasin bende kocami sizin yaniniza stajami gondrsem acaba.bana aslaKARISMIYOR isterse zayif olayim isterse kilolu umrunda degil adamin ya

haytım benimkide aynı inanırmısın 97 kiloykende aynıydı düştüm77 ye adam hala aynı kıskanıyoda tepki mi vermiyo diye düşünüyorumm amaaannn arkek işte bacımm ruhsuz bunlarrr.....

Canım ablam;o kadar düşüncenin ve hayat yükünün yanında güzel zihninde bana da yer ayırdığın için çok teşekkür ederim.Ben çocukluğumdan beri hep kiloluydum ama,hiçbir zaman diyete girecek kadar belki cesur,belki kendime küskün,belki iradeli olamadım.Sigara da kullandığım için artık son zamanlarda nefes alışlarım bile zorlaşmıştı.Annem üzülmeyim diye üstüme gelmiyordu ama,birgün namazında sağlıkla zayıflamam için dua ettiğini işitmiştim tesadüfen.Şimdi 15 kilo verdiğim halimi görünce duyduğu mutluluğa şahit olunca,kendime kızıyorum bu mutluluğu Ona daha önce yaşatmadığım için.Onlar beni en son 105 kiloda iken görmüşlerdi,şimdi bu haldeki mutluklarını görünce daha da azimlendim.Sizleri anlatıyorum 2 gündür,hem eski takımımdaki arkadaşlarımı hem de sizleri.Annem nasıl dua ediyor hepinize,sizlerle başardığımı biliyor.Rabbim sağlıkla hedeflerimize ulaştırsın;hem burada hem hayatın içinde inşallah.
siz yinede fazla umutlanmayin derim..sonra hayalkirikliginiz buyuk olmasin bugun yurumem diyordum ama madem siz yarissss istiyorsunuz hazir olun ozaman
Hoooodddrrriii mmeeeyyydddaaannnn mıııı dddiiiyyooorrrsssunnnn.Boooooo
Demek ki seni çok seviyor Ganfed'im.Kilosu sebebiyle eşi yanında uyumayan arkadaşlarım var.Şükrü hakediyor eşin,Allah bozmasın canım benim...
Umrunda değil evet.Ama ne umrunda değil biliyor musun,sen dışındaki tüm kadınlar.Seni sen olduğun için seviyor,bu senin o güzel yüreğinle hakettiğin bir ödül Mavişim benim...Geçicezzz kaptanımı
evet ya kirmiziya kaptirmak yok deli gibi tepiniyom zaten :)))
Yoooookkkkkk
nevin azmi banada bazen enerji depoluyor...hele bazen oyle bir konusuyorki bayiliyorummm...nevcim..iyiki sende aramiza katildinnnn bitanemmm:13::13::13:
Canımsın,okuyunca öyle duygulandım ki.Ben de gerçekten sizlerin arasında olmaktan çok mutluyum Kırmızım,güzel azimli kararlı iradeli kaptanım.İyi ki varsınızzzz :90:
helal sanada ailenede bravvo valla harikasiniz
Sağol Ganfed'im,canımmmmmmm :90:

2011-06-27 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] uno sofra tam buğday 2 dilim 112
[2] Beyaz peynir (Edirne) 30 GRAM 90.3
[3] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[4] Yumurta Sarısı 1 ADET 65
[5] Zeytin (Siyah) 12 GRAM 24.84
[6] Domates 1 ADET 14
[7] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[8] Biber 15 gr 3.3
ARA ÖĞÜN-1:
[9] Çilek reçeli 5 GRAM 14.25
[10] CEVİZ 0.5 adet 13.5
ÖĞLE YEMEĞİ:
[11] Zeytinyağlı Yaprak Dolma 5 ADET 312.5
[12] Kurabiye 20 GRAM 87.4
[13] uno sofra tam buğday 1 dilim 56
ARA ÖĞÜN-2:
[14] Dil Peyniri 15 GRAM 43.5
[15] Sucuk 10 GRAM 45
AKŞAM YEMEĞİ:
[16] Tavuk Göğüs 50 GRAM 52
[17] Domates 1 ADET 14
[18] Biber 10 gr 2.2
[19] Soğan (kuru) 20 gr 7.6
[20] Sarımsak 5 GRAM 6.95
[21] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[22] uno sofra tam buğday 1 dilim 56
ARA ÖĞÜN-3Gece çok geç yattığım için tatillere özel bir uygulama)
[23] ETİ Tadında Çörekotlu Kraker 10 GRAM 41.4
[24] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[25] Crax Sade Çubuk Kraker 8 GRAM 29.2
Toplam : 1201.44 kal. (Yediğim miktara göre 1200 harika olmuş En ince ayrıntısına kadar yazdım canlarım,hesaplamam ince olsun diye.)

slm 7.takım benide aranıza alın,bende kilolarıyla başı belada olan biriyim.
Pabya'cım şu an takımımızda boşluk var mı bilmiyorum,kaptanımıza bi soralım.Sen bizle bağlantı halinde kal olur mu,yarın sabah sonuç netleşir.Kaç kilosun canım?

Sekerler ben geldimmm.. Isten sonra geldim uyudum kendime geldim.. Ayaklarimda sizliyordu oyuzden bende bugun yurumedim.. Yarin ve carsamba tatilim oyuzden nete fazla girebilecegimi sanmiyorum haberiniz olsun ) takim size emanet yani...

Paybyacim takimimizda yer yok canim.. Birkac arkadasimizda tatil nedeniyle izinli suan.. Oyuzden onlarin yerlerini bos tutmam lazim cnm.. Ama yarismaya katilmak istiyorum topigine git, eminim bos olan bir takim senide aralarina alir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…