Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy Ahu Rabbim yardımcınız olsun...

Ahaha ahaha ahaha ay nasil guldum ya. Dogru demis kendi inmemis , terligi karsisindakinin boy seviyesine indirmis

Ahaha ahaha ahaha ay nasil guldum ya. Dogru demis kendi inmemis , terligi karsisindakinin boy seviyesine indirmis

Olay şezlongtan başladı amaaaa kavga nerde alevlendiii ?
Biri diğerine anam yaşında koca kadınsın diyince ufalda cebime gir den sonrası gırgıriyede şenlik var

Senin seviyene inmeyecem diyip kendisine çanta fırlatana terlik fırlatmak. Gerçekten ekstra seviyeli bir hareket olmuş

Mevsimsel kavgalarimizdan oldu artık "Şezlong kavgalari"
:))

Cook pis hirs yaptim bende burada kendime bi gun minnak ada dedirtmezsem Ausencia ahanda kaptanida etiketliyommmm ..
Ada kaç kilosun kuzu eksik kaldım bu ara bilmiyorum kilonu

Kaptaniçem dün 15 dk egzersiz 10 dk koşu 50 dk yürüyüş 100 dk normal yüzme yaptım toplam 285 point
anacım bu zumbanın çarpıldığı bir sayı yok mu acep ? igdedali Ausencia Ahu060812
Zumbayı 3 le çarpıyorum ben kuzu egzersizgillerden
Ahu060812 canım dur hemen soğuk su içmeyin.
Bu yelloz kadın okul kendi üzerine iken olan borçları ödemedi değil mi ?

Devir tarihinden öncesi belgeli değil mi ?
Kreşi onun şirketi bıraktı ablamların şirketi devraldı kadın işin kurduymuş kılıfını ayarlamış MEB in kuralı kurum alacağı ve borcuyla devrolur imiş ama bunkadın alacakları alıp borçları takmış üstüne üstlük istifa eden bi öğretmen de ablamdan haklarını istiyomuş oda 20 bin kadar
Ozel okul mu kres mi rehabilitasyon mu ? Cok gecmis olsun ya. Allahim ne bicim insanlar var nasil boyle yapiyorlar ya nasl vicdanlari var. Bi yolu vardir illaki ama olmali kesin vardir ya baska bi avukata sorsaniz ?
Özel anaokulu kuzu ya ne olacak bilmiyoruz

Allah yardimciniz olsun abla insallah vardir bi yolu ya boyle adalet olmaz cunku.mutlaka olmali bi yolu

Anlattığın durum çok fena ahum ya.
Ama kanunu iyi didiklemek gerekiyor.
Çok klişe maddeler arasına serpiştirilmiş kanunlar var ... ordan bi şey çıkar belki.
Iyi bi avukat lazım tabii bunun için .
Ben bi sorayım canom ... müspet bi cevap alırsam telden yazarım sana

Asabim cok bozuldu kizlar. Yakin bi arkadasim bana sormadanbi ortamda denkngeldigi eski sevgilimle konusmus. Bana sormadan, sanki o cocuk umrumdaymis gibi konusmus resmen kucuk dustum ya. Canim cok sıkıldi.diyette olmasam tatlinyerdim simdi
Bosver kuzum.
Umursama.
Diyetini kimse icin bozma.

Bosver kuzum.
Umursama.
Diyetini kimse icin bozma.
Gecti gecti simdi mortim yalniz aklimda baska bi sey var. Ben iki uc gundur cok az yiyorum
spor yapiyorum. Yesil cay hibiskus iciyorum. Ama neden hep ayni cikiyor tartida. Ayni ciktikca stres oluyorum hic kipirdamiyor tarti. Daha basinda boyle olcaksa diye canim sıkılıyor. Niye hep ayniyim tartida ya uf Ausencia kaptan ne onerirsin benim tarti kimildamiyo uzun suredir. Yarin beni uzecek diye korkuyorum stres oluyorum

Hii ondan bu hatunlardaki rahatlik.esleri olsa daha kibar kavga ederlerdi . Plaji kadinlar hamamina cevirmisler
Haftanın 2_3 günü normal plajdayız bizimkilerle ... bi kavga görmedim doğal olarak.

2-3 günde buraya geliyorum .... her gün kavga

Bizi erkekler mi salon kadını yapıyor yahuuu

Az yemeyi sevmiyor metan demek.

Ben tüm kilomu 6 öğünle verdim , sadece akşam 7 gibi bıraktım yemeği ... benim leptin gece leptini idi .... sabaha kadar 11 12 saat açlık ...

Gün içinde ara öğün yapmasam çakılı kalırdı kilom.

Belki sende öylesin .

Haftanın 2_3 günü normal plajdayız bizimkilerle ... bi kavga görmedim doğal olarak.

2-3 günde buraya geliyorum .... her gün kavga

Bizi erkekler mi salon kadını yapıyor yahuuu
bence oyle kaptan.bende oyle yani arkadaslarimla pizza yerken dürüm yapip yerim pizzayi. Ama karsimda flortum varsa catalla bicakla zevk almadan yerim

iyilik te yaranmaz kimisine

Allah yardımcınız olsun ahuu kotu olmuş aus un dedigi gibi kanunda açık vardir belki hani borç devralmadan önceyse
Ooo yarinda olurmuki kaçırdım desene

Biri diğerine anam yaşında koca kadınsın diyince ufalda cebime gir den sonrası gırgıriyede şenlik var

Dayanamadım yarın geliyom

Eşimde dedi
Ama çekim yasak burda ... fotoda dahil .
Kadınlar plajı ya.
Sere serpe herkes

Ne diyorsun kaptanımyarin ordami bulussak

Eşimde dedi
Kadınlar plajı ya.
Sere serpe herkes

Eşimde dedi
Kadınlar plajı ya.
Sere serpe herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…