Selam kızlar bugün biraz canım sıkkın kötü haberler aldım kuzenimden Allah hayırla sonlandırsın ablamda da keyifler zaten kaçık..okulu devr aldığı kadın hem son iki ayın öğrenci paralarını alıp (50 bin kadar )hemde servis kira vs ödemeden basmış gitmiş dava açtılar üzerine kayıtlı malı olmadığı için üstüne bi bardak su için dediler zaten öğrenci az kadın mıçmış batırmış kurumu nasıl olsa Satıcam diye ablam zaten borçlanarak aldı kımıldayamıyo ortağı ilgilenmiyor herşey onun üstüne kaldı...
Kimsede Allah korkusu kalmamış arkadaş..Allah haklının yanında olsun inşallah ilahi adaletine sığındık yarabbi
Ahaha ahaha ahahaSabah burda kavga oldu onu da yaxayım .
Şezlong kavgası
Biri birinin çantasını fırlattı kafasına doğru...
Öteki senin seviyene inmeyeceğimmmdiyip terlik attı
Her gün bi olay oluyor ... eşim diyor len çok gelesim var
Ahaha ahaha ahahaay nasil guldum ya. Dogru demis kendi inmemis , terligi karsisindakinin boy seviyesine indirmis
Senin seviyene inmeyecem diyip kendisine çanta fırlatana terlik fırlatmak. Gerçekten ekstra seviyeli bir hareket olmuşSabah burda kavga oldu onu da yaxayım .
Şezlong kavgası
Sabah burda kavga oldu onu da yaxayım .
Şezlong kavgası
Ay keske kameraya cekseydin kaptan arada izler gulerdik ahaha
Olay şezlongtan başladı amaaaa kavga nerde alevlendiii ?
Biri diğerine anam yaşında koca kadınsın diyinceufalda cebime gir den sonrası gırgıriyede şenlik var
Yeminle kitap yazılır burdaki gözlemlerle ...Senin seviyene inmeyecem diyip kendisine çanta fırlatana terlik fırlatmak. Gerçekten ekstra seviyeli bir hareket olmuş
Ada kaç kilosun kuzu eksik kaldım bu ara bilmiyorum kilonuCook pis hirs yaptim bende burada kendime bi gun minnak ada dedirtmezsemAusencia ahanda kaptanida etiketliyommmm ..
Kaptaniçem dün 15 dk egzersiz 10 dk koşu 50 dk yürüyüş 100 dk normal yüzme yaptım toplam 285 pointEki Görüntüle 2034330
Eki Görüntüle 2034331
Eksik puan var mı ?
Ahu060812
igdedali
Nefs
@60kiloyum
@Antepia27
@Bonus
@Portakal Sulu Ordek
@eflalim
@White Lily
@kelebekolacam
@GunesinKizi35
@roxen2303
suspushanimcim
@_SARAYCA_
@Efser
@ErSeSi
@masumm
@ada81
@saydin78
@nehirnil111
@Triplimelek Megi
caytabagi
@nar_cicegim
Zumbayı 3 le çarpıyorum ben kuzu egzersizgillerden
Kreşi onun şirketi bıraktı ablamların şirketi devraldı kadın işin kurduymuş kılıfını ayarlamış MEB in kuralı kurum alacağı ve borcuyla devrolur imiş ama bunkadın alacakları alıp borçları takmış üstüne üstlük istifa eden bi öğretmen de ablamdan haklarını istiyomuş oda 20 bin kadarAhu060812 canım dur hemen soğuk su içmeyin.
Bu yelloz kadın okul kendi üzerine iken olan borçları ödemedi değil mi ?
Devir tarihinden öncesi belgeli değil mi ?
Özel anaokulu kuzu ya ne olacak bilmiyoruzOzel okul mu kres mi rehabilitasyon mu ? Cok gecmis olsun ya. Allahim ne bicim insanlar var nasil boyle yapiyorlar ya nasl vicdanlari var. Bi yolu vardir illaki ama olmali kesin vardir ya baska bi avukata sorsaniz ?
Ay keske kameraya cekseydin kaptan arada izler gulerdik ahaha
Allah yardimciniz olsun abla insallah vardir bi yolu ya boyle adalet olmaz cunku.mutlaka olmali bi yoluAda kaç kilosun kuzu eksik kaldım bu ara bilmiyorum kilonu
Kaptaniçem dün 15 dk egzersiz 10 dk koşu 50 dk yürüyüş 100 dk normal yüzme yaptım toplam 285 point
Kreşi onun şirketi bıraktı ablamların şirketi devraldı kadın işin kurduymuş kılıfını ayarlamış MEB in kuralı kurum alacağı ve borcuyla devrolur imiş ama bunkadın alacakları alıp borçları takmış üstüne üstlük istifa eden bi öğretmen de ablamdan haklarını istiyomuş oda 20 bin kadar
Özel anaokulu kuzu ya ne olacak bilmiyoruz
Hic erkek yok mu yani kaptanEşimde dedi
Ama çekim yasak burda ... fotoda dahil .
Kadınlar plajı ya.
Sere serpe herkes
Ada kaç kilosun kuzu eksik kaldım bu ara bilmiyorum kilonu
Kaptaniçem dün 15 dk egzersiz 10 dk koşu 50 dk yürüyüş 100 dk normal yüzme yaptım toplam 285 point
Kreşi onun şirketi bıraktı ablamların şirketi devraldı kadın işin kurduymuş kılıfını ayarlamış MEB in kuralı kurum alacağı ve borcuyla devrolur imiş ama bunkadın alacakları alıp borçları takmış üstüne üstlük istifa eden bi öğretmen de ablamdan haklarını istiyomuş oda 20 bin kadar
Özel anaokulu kuzu ya ne olacak bilmiyoruz
Hic erkek yok mu yani kaptan
Bosver kuzum.Asabim cok bozuldu kizlar. Yakin bi arkadasim bana sormadanbi ortamda denkngeldigi eski sevgilimle konusmus. Bana sormadan, sanki o cocuk umrumdaymis gibi konusmus resmen kucuk dustum ya. Canim cok sıkıldi.diyette olmasam tatlinyerdim simdi
Hii ondan bu hatunlardaki rahatlik.esleri olsa daha kibar kavga ederlerdi . Plaji kadinlar hamamina cevirmislerCıksss.
Geçen wc tıkanmış.
Vidanjörlü abla geldi
Personelde dahil herkes kadın.
Gecti gecti simdi mortim yalniz aklimda baska bi sey var. Ben iki uc gundur cok az yiyorumBosver kuzum.
Umursama.
Diyetini kimse icin bozma.
Haftanın 2_3 günü normal plajdayız bizimkilerle ... bi kavga görmedim doğal olarak.Hii ondan bu hatunlardaki rahatlik.esleri olsa daha kibar kavga ederlerdi . Plaji kadinlar hamamina cevirmisler
Gecti gecti simdi mortim yalniz aklimda baska bi sey var. Ben iki uc gundur cok az yiyorum
spor yapiyorum. Yesil cay hibiskus iciyorum. Ama neden hep ayni cikiyor tartida. Ayni ciktikca stres oluyorum hic kipirdamiyor tarti. Daha basinda boyle olcaksa diye canim sıkılıyor. Niye hep ayniyim tartida ya ufAusencia kaptan ne onerirsin benim tarti kimildamiyo uzun suredir. Yarin beni uzecek diye korkuyorum stres oluyorum
Haftanın 2_3 günü normal plajdayız bizimkilerle ... bi kavga görmedim doğal olarak.
2-3 günde buraya geliyorum .... her gün kavga
Bizi erkekler mi salon kadını yapıyor yahuuu
Sahil güvenlik aus
Kadıncağız ağlaya ağlaya denize doğru bağırıyor ... sağa sola bakıyor ... uzağımda çok ... kalkıp yanına gidene kadar da bi Allahın kulu teyzem ne oldu kimi arıyorsun demiyor
Kızını kaybetmiş , telaşlı . Ilk kez peşine takıldım denize geldim ... bulamıyorum şimdi diye ağlıyor.
Gel ablam anons yaptıralım ismini dedim .
Nasıl korkmuş ..
Kızıda 20 li yaşlarda koca kız . Geldi bi de kadını azarladı .
Dedim sakinnn . Ne telaşa verdi insanları diyoryok dedim ... o kendi kendine yaşıyordu telaşını ... denizde bi şey oldu sanmış sana 1 saat gelmeyince ... ben gidip sordum ...
Mersi dedi hasbam .
Allah yardımcınız olsun ahuu kotu olmuş aus un dedigi gibi kanunda açık vardir belki hani borç devralmadan önceyseSelam kızlar bugün biraz canım sıkkın kötü haberler aldım kuzenimden Allah hayırla sonlandırsın ablamda da keyifler zaten kaçık..okulu devr aldığı kadın hem son iki ayın öğrenci paralarını alıp (50 bin kadar )hemde servis kira vs ödemeden basmış gitmiş dava açtılar üzerine kayıtlı malı olmadığı için üstüne bi bardak su için dediler zaten öğrenci az kadın mıçmış batırmış kurumu nasıl olsa Satıcam diye ablam zaten borçlanarak aldı kımıldayamıyo ortağı ilgilenmiyor herşey onun üstüne kaldı...
Kimsede Allah korkusu kalmamış arkadaş..Allah haklının yanında olsun inşallah ilahi adaletine sığındık yarabbi
Ooo yarinda olurmuki kaçırdım deseneSabah burda kavga oldu onu da yaxayım .
Şezlong kavgası
Biri diğerine anam yaşında koca kadınsın diyinceufalda cebime gir den sonrası gırgıriyede şenlik var
Eşimde dedi
Kadınlar plajı ya.
Sere serpe herkes
Sahil güvenlik aus
Kadıncağız ağlaya ağlaya denize doğru bağırıyor ... sağa sola bakıyor ... uzağımda çok ... kalkıp yanına gidene kadar da bi Allahın kulu teyzem ne oldu kimi arıyorsun demiyor
Kızını kaybetmiş , telaşlı . Ilk kez peşine takıldım denize geldim ... bulamıyorum şimdi diye ağlıyor.
Nasıl korkmuş ..
Dedim sakinnn . Ne telaşa verdi insanları diyoryok dedim ... o kendi kendine yaşıyordu telaşını ... denizde bi şey oldu sanmış sana 1 saat gelmeyince ... ben gidip sordum ...
Mersi dedi hasbam .
Selam kızlar bugün biraz canım sıkkın kötü haberler aldım kuzenimden Allah hayırla sonlandırsın ablamda da keyifler zaten kaçık..okulu devr aldığı kadın hem son iki ayın öğrenci paralarını alıp (50 bin kadar )hemde servis kira vs ödemeden basmış gitmiş dava açtılar üzerine kayıtlı malı olmadığı için üstüne bi bardak su için dediler zaten öğrenci az kadın mıçmış batırmış kurumu nasıl olsa Satıcam diye ablam zaten borçlanarak aldı kımıldayamıyo ortağı ilgilenmiyor herşey onun üstüne kaldı...
Şezlong kavgası
Eşimde dedi
Kadınlar plajı ya.
Sere serpe herkes
Sahil güvenlik aus
Nasıl korkmuş ..
Mersi dedi hasbam .
Şezlong kavgası
Eşimde dedi
Kadınlar plajı ya.
Sere serpe herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?