bence oyle kaptan.bende oyle yani arkadaslarimla pizza yerken dürüm yapip yerim pizzayi. Ama karsimda flortum varsa catalla bicakla zevk almadan yerim
Sabah burda kavga oldu onu da yaxayım .
Şezlong kavgası
Biri birinin çantasını fırlattı kafasına doğru...
Öteki senin seviyene inmeyeceğimmmdiyip terlik attı
Her gün bi olay oluyor ... eşim diyor len çok gelesim var
Olay şezlongtan başladı amaaaa kavga nerde alevlendiii ?
Biri diğerine anam yaşında koca kadınsın diyinceufalda cebime gir den sonrası gırgıriyede şenlik var
Bende aldigim kalori kadar yakayim diye, sporda kac kalori yakiyorsam gun icinde onu alayim diye azaltmistim. Arttirayim mi o halde kalori miktarimi nasil yapayim kaptan ?
Az yemeyi sevmiyor metan demek.
Ben tüm kilomu 6 öğünle verdim , sadece akşam 7 gibi bıraktım yemeği ... benim leptin gece leptini idi .... sabaha kadar 11 12 saat açlık ...
Gün içinde ara öğün yapmasam çakılı kalırdı kilom.
Belki sende öylesin .
50 kiloluk halinle ben gibi kro olsan yakismazdi kaptan. Sana konteslik yarasirBen her daim kontesim
senin seviyene inmiycem diyip terlik fırlatmak
Begüş ben akşam eşimden bakıyorum kuzu ya benim telefon açmıyor snapi nedense o yüzden eşime yükledim o bakmıyor hiç öyle şeylere ben giriyorumnehirnil111 nasılsın, snap e bakmiyosun hiç
50 kiloluk halinle ben gibi kro olsan yakismazdi kaptan. Sana konteslik yarasir
evet abla regl sancısı ama şimdi daha iyiyim
Son 4 5 sayfayı okumadım .
Ağrın mı var roxenim
evet abla regl sancısı ama şimdi daha iyiyim
Yalnız buraya 7.takım olarak gelsek
...
Peynir zeytin yeşillik nevalemizle
Ayyyy var yaaa tadından yenmez
Bende istiyorummm
bana da sıcak iyi geliyor abla sırtıma ayaklarıma sıcak su torbası veya sıcak duş..O merette 1-2 gün fena vuruyor.
Kimine ılık havlu koymak çok iyi geliyor karnına
Bana kar etmiyor da gelince
Feylesofla ilk yemeğe çıkışımızda 18 saat aç kalmıştım. Planlı bir yemek değildi... Çatal bıçakla uğraşmadan ete elimle dalmıştım üşenip. bir ben miyim hayvanbence oyle kaptan.bende oyle yani arkadaslarimla pizza yerken dürüm yapip yerim pizzayi. Ama karsimda flortum varsa catalla bicakla zevk almadan yerim
bi de süt içmesin her sabah her sabah kaptanım. De ona kaç gündür menülerinde her sabah 1,5 koca bardak süt var...
50 derken
Her türlü küsuratta 50 di mi
Canım biraz arttır ara öğün ekle ...
Yine karbondan uzak dur ...
Feylesofla ilk yemeğe çıkışımızda 18 saat aç kalmıştım. Planlı bir yemek değildi... Çatal bıçakla uğraşmadan ete elimle dalmıştım üşenip. bir ben miyim hayvan
bi de süt içmesin her sabah her sabah kaptanım. De ona kaç gündür menülerinde her sabah 1,5 koca bardak süt var...caytabagi
Bacım bi arkadaşım sıcak su torbasını pijamasının içine kalçasına koyuyordu. Öyle geziyordu evde. Faydası var ben de denedim birkaç kez... Görüntü ofsayt ama pratikte işe yarıyor mu yarıyor. Bi dene istersenbana da sıcak iyi geliyor abla sırtıma ayaklarıma sıcak su torbası veya sıcak duş..
Hee bak o da var... Sütteki şeker oranı epey yüksek...Sütten sonra cappicino
.. bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?