Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Olay şezlongtan başladı amaaaa kavga nerde alevlendiii ?
Biri diğerine anam yaşında koca kadınsın diyince ufalda cebime gir den sonrası gırgıriyede şenlik var

senin seviyene inmiycem diyip terlik fırlatmak

Bende aldigim kalori kadar yakayim diye, sporda kac kalori yakiyorsam gun icinde onu alayim diye azaltmistim. Arttirayim mi o halde kalori miktarimi nasil yapayim kaptan ?

bence oyle kaptan.bende oyle yani arkadaslarimla pizza yerken dürüm yapip yerim pizzayi. Ama karsimda flortum varsa catalla bicakla zevk almadan yerim
Feylesofla ilk yemeğe çıkışımızda 18 saat aç kalmıştım. Planlı bir yemek değildi... Çatal bıçakla uğraşmadan ete elimle dalmıştım üşenip. bir ben miyim hayvan

50 derken

Her türlü küsuratta 50 di mi

Canım biraz arttır ara öğün ekle ...
Yine karbondan uzak dur ...
bi de süt içmesin her sabah her sabah kaptanım. De ona kaç gündür menülerinde her sabah 1,5 koca bardak süt var... caytabagi

Sütten sonra cappicino
.. bir de

bana da sıcak iyi geliyor abla sırtıma ayaklarıma sıcak su torbası veya sıcak duş..
Bacım bi arkadaşım sıcak su torbasını pijamasının içine kalçasına koyuyordu. Öyle geziyordu evde. Faydası var ben de denedim birkaç kez... Görüntü ofsayt ama pratikte işe yarıyor mu yarıyor. Bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…