hahah tuttum bunu deneyeceğimBacaım bi arkadaşım sıcak su torbasını pijamasının içine kalçasına koyuyordu. Öyle geziyordu evde. Faydası var ben de denedim birkaç kez... Görüntü ofsayt ama pratikte işe yarıyor mu yarıyor. Bi dene istersen
Hepinize teşekkür ederim hanimlar. Su an yoldayiz. Iyi gunler
Ben tatlı kaçırabilirim söz vermeyeyim
Sen ve begüm çantanıza kesin kaçak börek kek çörek koyarda gelirsiniz
Tabii her turlu 50
50 derken
Her türlü küsuratta 50 di mi
Canım biraz arttır ara öğün ekle ...
Yine karbondan uzak dur ...
Boyum uzuyo iyi oluyo sut icinceFeylesofla ilk yemeğe çıkışımızda 18 saat aç kalmıştım. Planlı bir yemek değildi... Çatal bıçakla uğraşmadan ete elimle dalmıştım üşenip. bir ben miyim hayvan
bi de süt içmesin her sabah her sabah kaptanım. De ona kaç gündür menülerinde her sabah 1,5 koca bardak süt var...caytabagi
Oy oy Rabbim insallah bi kolaylik verir ablam.Selam kızlar bugün biraz canım sıkkın kötü haberler aldım kuzenimden Allah hayırla sonlandırsın ablamda da keyifler zaten kaçık..okulu devr aldığı kadın hem son iki ayın öğrenci paralarını alıp (50 bin kadar )hemde servis kira vs ödemeden basmış gitmiş dava açtılar üzerine kayıtlı malı olmadığı için üstüne bi bardak su için dediler zaten öğrenci az kadın mıçmış batırmış kurumu nasıl olsa Satıcam diye ablam zaten borçlanarak aldı kımıldayamıyo ortağı ilgilenmiyor herşey onun üstüne kaldı...
Kimsede Allah korkusu kalmamış arkadaş..Allah haklının yanında olsun inşallah ilahi adaletine sığındık yarabbi
Kaptanicem bugun yuryuse cikmadim.suspushanimcim Nisacım sabahtan beri aklımdasın ... yarına hepsi inecek güzel eksiler gelecek inşallah
Sabah erken tartılma yarın .
Bekle şişin ödemin iyice terk etsin seni.
Hatta ben olsam bi bitki çayı meyve atıp ağzıma... temposu çok olmayan yürüyüşe çıkar ... eve dönüp uzatırım bacaklarımı...1-2 saat sonra tartılırım .
Sen her sabah çıkıyordun zaten .
Koşu gibi olmayan az tempolu yürüyüş kas şişiirmez.
Aynı haberi duydum sabah, şok oldum.kızlar günaydın bugün çok moralim bozuk. Sabah uyandım seminer programı gelmiş bir arkadaşı aradım telefonda konuşuyorduk dün haberleri izlememiştim Alperen diye 3 yaşındaki bir çocuğu serviste unutmuşlar çocuk havasızlıktan ölmüş İzmirde geçiyor olay duyanınız olmuştur elbet. Direk haberi araşştırdım içlerim parçalandı. O savcıya lanet ettim. Servis şoförü tutuklanmış tamam ama servis göörevlisini serbest bırakmışlar burda en büyük suç servis görevlisinindir bu işin içinde olan bir insan olarak bunu söylüyorum . Ve artık okul nasıl bir okulsa kimsenin haberi yok birbirinden bir öğretmen öğrencisi gelmediğinden nasıl önce servis görevlisine sorup sonra aileyi aramaz anlamıyorum. Belki böyle yapılsaydı o güzel yavrum hayatta olacaktı şuan baş ağrısıyla uyandığım ggüne baş ağrım katlanarak devam ediyorum gerçekten çok kötüyüm
Sutte seker mi varHee bak o da var... Sütteki şeker oranı epey yüksek...
Rabbim sabır versin yakınlarına.
Mekanı cennet olsun saraycam .
Bizim takımın yarısı Ankarada ... bu gidişle ben Ankarayı basacam zaten :)
Nasıl güzel haber ya...
Daha bunun 99 la aşk yaşaması var ki bonusum ondan sonrası çorap söküğü gibi gelecek zaten .
Oooo ooooo sevdim bu mesajı :)
Hadiii şiir alalım
Keşkeeeeeee...
Tamam canım ... o la ki o tarafa ben kaçarsam bi vakit haber ederim sana
Nihayettt bi efser gördüüüü gözlerimm en ballısından ...
Benim bildiğim efser bugün tüm gün hatta yarın sabah sporda yapıp coşturur o tartıyı:)
Papatya cayi da az rahatlatir canim. Ben hapsiz geciremiyorum genelde. Bir de sicak suya veya sicak sute seker ekliyorum cok sogutmadan iciyorum o da rahatlatiyor ama sen tarcin koy tabii seker yasakbana da sıcak iyi geliyor abla sırtıma ayaklarıma sıcak su torbası veya sıcak duş..
sağol kuzucumPapatya cayi da az rahatlatir canim. Ben hapsiz geciremiyorum genelde. Bir de sicak suya veya sicak sute seker ekliyorum cok sogutmadan iciyorum o da rahatlatiyor ama sen tarcin koy tabii seker yasakgecmis olsun
Yaa keşke
Basiniz sagolsun abla, Rabbim kalanlara sabir versin mekani cennet olsun. Hakkini bize helal.eder insallahgünaydın hanımlar, tam burayı okurken telefon geldi kvalidem aradı, eşimin hala oğlu şehit olmuş. Allah rahmet etsin, daha düğünü yeni olmuştu,
sanırım bu gün yola çıkar eşim, bende giderim büyük ihtimal..
bu sabah kilom 55.2 kg eğer yarın bildiremezsem diye yazıyorum.Ausencia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?