Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayh menuler gelmeye basladi kosup aksami halletmem lazim

Baya depresyona girdim sanki kızım icin dua bekliyorum dr gitti simdi adını anmayacağım bir iskelet sistemi rahatsızlığından şüphelenmişler sonuclar pazartesi ins sonuçlar iyi çıkar

geçmiş olsun ece
kortugun yere ugratmasın allah
bi şüphedir cnm inşallah

Baya depresyona girdim sanki kızım icin dua bekliyorum dr gitti simdi adını anmayacağım bir iskelet sistemi rahatsızlığından şüphelenmişler sonuclar pazartesi ins sonuçlar iyi çıkar
Gecmis olsun.
Bisey olmaz insallah.
Kotu dusunme

Hepinize teşekkür ediyorum malesef bazı tecrübeler maddi kayıplarla kazanılıyor Allah sağlık sorunu vermesin inşalllah ablamında yolunu açsın öğrencilerini çoğaltsın yapacak bişey YOk Allah büyük

Tamam Ausum çok sağol
Oy oy Rabbim insallah bi kolaylik verir ablam.
Su zamana kadar gelmis ablaniz bi sekilde cabalasin.
Donem daha baslamadi insallah kayitlar da artar.
Bu isi bilen yapan birinden taktik alsin ablaniz.
Evet ya sormak soruşturmak lazım adalet sistemine de güvenilmiyor malesef
Ahu060812 ablan icin cok üzüldüm inş bir çıkış yolu bulur da bu kötü durumu zararsız atlatır
Ayrıca bu düpedüz hırsızlık yapilacak birşeyler olmalı
Allah korkusu olmayan insanlarla uğraşmak zor abla Allah yardımcımız olsun
İnşallah olumsuz bişey çıkmaz ablacım gönlünü ferah tut Rabbim Şafi adıyla şifa versin kötü bişey çıkmasın inşallah

Menü

Sabah
Aç karnına elma sirkeli ballı su

Yarım saat sonra 8.30
1 yumurtalı peynirli omlet
Salatalık domates soğan isot
Hibiskus

Öğle 13.00
Chia eklenmiş isot serpilmiş bir kase yoğurt

Ara 16.00
Bir şeftali

Akşam 17.30
Lor Peynirli salata

Su 1.5 lt
Spor yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…