Tempolu yuruyus yorar seni canim mortim ha şöyle hafif hafif yuruyusler yap yorma kendiniKaptanicem bugun yuryuse cikmadim.
Normal yuruyus yaptim.
Maydonoz ictim 2gun.
Bugunde icicem.
Süt mideme hiç gelmiyor bonusumm. Ben içemiyorum ya kimsenin menüsünde görmeye tahammülüm yokKizin sutune karismayin bee :))
Keske sende her gun sut icsen ortim.
Gemmüklerin kuvvetlenir ilerde menepozda titremezsin.
igdedali
Süt mideme hiç gelmiyor bonusumm. Ben içemiyorum ya kimsenin menüsünde görmeye tahammülüm yok
Aklın yolu bir ben bunu daha önce takımdakilere teklif etmiştimyok anam don bile farkettirir 100 gram neme lazım
Eskiden saçlarım kalçama kadar uzundu. Bi hışım gidip çene boyunda kestirdim. Tartıya çıkmıştım 1 kilo vermiştim. Bu hafta Lunya benden çok verecek olursa saçı kazıtırım aklımda o var
Bende seni ve eski tempomu özledim
Ayh menuler gelmeye basladi kosup aksami halletmem lazimMenümü bildireyimmm.
Kahvaltı(9:30)
1 yumurtayla peynirli omlet
az daha peynir
5-6 yer fıstığı
3 çeri
5 zeytin
Akşam
Kıymalı kabak yemeği
yoğurt
Su: 2 lt
Spor: 1 saat yürüyüş= 120 point
Ausencia
Baya depresyona girdim sanki kızım icin dua bekliyorum dr gitti simdi adını anmayacağım bir iskelet sistemi rahatsızlığından şüphelenmişler sonuclar pazartesi ins sonuçlar iyi çıkar
Gecmis olsun.Baya depresyona girdim sanki kızım icin dua bekliyorum dr gitti simdi adını anmayacağım bir iskelet sistemi rahatsızlığından şüphelenmişler sonuclar pazartesi ins sonuçlar iyi çıkar
Tamam Ausum çok sağolAnlattığın durum çok fena ahum ya.
Ama kanunu iyi didiklemek gerekiyor.
Çok klişe maddeler arasına serpiştirilmiş kanunlar var ... ordan bi şey çıkar belki.
Iyi bi avukat lazım tabii bunun için .
Ben bi sorayım canom ... müspet bi cevap alırsam telden yazarım sana
Evet ya sormak soruşturmak lazım adalet sistemine de güvenilmiyor malesefOy oy Rabbim insallah bi kolaylik verir ablam.
Su zamana kadar gelmis ablaniz bi sekilde cabalasin.
Donem daha baslamadi insallah kayitlar da artar.
Bu isi bilen yapan birinden taktik alsin ablaniz.
Allah korkusu olmayan insanlarla uğraşmak zor abla Allah yardımcımız olsunAhu060812 ablan icin cok üzüldüm inş bir çıkış yolu bulur da bu kötü durumu zararsız atlatır
Ayrıca bu düpedüz hırsızlık yapilacak birşeyler olmalı
İnşallah olumsuz bişey çıkmaz ablacım gönlünü ferah tut Rabbim Şafi adıyla şifa versin kötü bişey çıkmasın inşallahBaya depresyona girdim sanki kızım icin dua bekliyorum dr gitti simdi adını anmayacağım bir iskelet sistemi rahatsızlığından şüphelenmişler sonuclar pazartesi ins sonuçlar iyi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?