Gecmis olsun insallah temiz cikar sonuclarBaya depresyona girdim sanki kızım icin dua bekliyorum dr gitti simdi adını anmayacağım bir iskelet sistemi rahatsızlığından şüphelenmişler sonuclar pazartesi ins sonuçlar iyi çıkar
Ece olumsuz düşünme, sonucta doktorlar herşeyden şüphe ederler ama bu öyle olduğu anlamına gelmez, araştırılması iyidir, inşallah sonuçlar da temiz gelecekBaya depresyona girdim sanki kızım icin dua bekliyorum dr gitti simdi adını anmayacağım bir iskelet sistemi rahatsızlığından şüphelenmişler sonuclar pazartesi ins sonuçlar iyi çıkar
KuzumBugun saf pro yapayim dedim de iy ne zormus bir basina yumurta yemek. Aksama gidaklamam insallah 3 yumurtayla. Bugun cok az yedim sanki farkindayim.midem almadi daha fazla bir sey yemek istemedim
Çok geçmiş olsun ablacım. Sonuçlar iyi çıkar inşallah...Baya depresyona girdim sanki kızım icin dua bekliyorum dr gitti simdi adını anmayacağım bir iskelet sistemi rahatsızlığından şüphelenmişler sonuclar pazartesi ins sonuçlar iyi çıkar
Ben de tam onu demeye geliyordummmKuzumAusencia be igdedali m daha iyisini bilir ama menulerin dengesiz gibi.
Yani boyle verirsin ama cabuk da geti alirsin.
Yani yediklerin guzel ama gun icinde tum yediklerin uyumsuz .
Mortimsin diye degil bi arkadas olarak diyorum.
Saf pro demissin.
Yogurt yiyebilirsin.
Yada tavuk haslama da olabilirdi.
Yada lorlu yada peynirli salata.
Hem doyardin hem pro olurdu
Haklisin mortim.bugun yagmur sicagi gibi bi sey var midem bulaniyor hic canim istemedi. Bir de 3 gundur sabah 10bucukta uyaniyorum ona canim sıkıliyor. Erken kalkinca daha iyi motive oluyorum ve daha duzenli oluyorum. 3 gundur sabah 6bucukta kalkicam diyorum uyanamiyorum. Tarti da canimi sıkti o yuzden de bir sey yiyesim gelmedi yapmak da. Yarina azcik bari guldurse de tartim bari biraz moral olsa. Sabah en gec 7de uyanmayan kumanda olsun var ya sabah 7de en gec bi uyanicam oglene dek spprum bitecek. Yarina tartiyi kirmam insallah. Az once tehdit ettim sabah beni eksi gostermezsen kuslara veririm ustune yaparlar diye bakalim hayirlisiKuzumAusencia be igdedali m daha iyisini bilir ama menulerin dengesiz gibi.
Yani boyle verirsin ama cabuk da geti alirsin.
Yani yediklerin guzel ama gun icinde tum yediklerin uyumsuz .
Mortimsin diye degil bi arkadas olarak diyorum.
Saf pro demissin.
Yogurt yiyebilirsin.
Yada tavuk haslama da olabilirdi.
Yada lorlu yada peynirli salata.
Hem doyardin hem pro olurdu
Tamam beybim yarindan itibaren sut yok. Ben bilmiyodum sutte seker oldugunu. Ya cok garip benim bagirsakalrla aram iyi,yedigimi cikariyorum tarti nasil kipirdamaz aklim almiyor. Ayagim acimasa tekme aticam baskule. Aksam iyi bi liste olusturmam laizm. Senden de kaptandan da yardim isteyecegim liste icin. Ben beceremiyorum cunku bu menu isini.Çok geçmiş olsun ablacım. Sonuçlar iyi çıkar inşallah...
Ben de tam onu demeye geliyordummm
caytabagi yarından itibaren bir süre süt görmeyelim listende. Yoğurt daha iyi bir tercih olur... Ve akşama da güzel bir peynirli ya da tavuklu salata+yoğurt. ya da ton balıklı salata çook güzel olurdu...
nar_cicegim senin de menü dengesiz olmuş bugün can... 1 avuç çekirdek çok ve tabii dondurma da...
suspushanimcim sana da diyeceğim aklında bulunsun vicdan çorbası içiyorsan modifiye bişeyler eklememen taraftarıyım. Dışarıdan gelince 3 porsiyon meyve yemişin ki akşama meyve bırakmayalım diyoruz hep. Onun yerine illa yiyeceksen 1 şeftali+yoğurt çok şahane olurdu
Liste hazırlanır seçenek sunulur çaytabağım da sabah kahvaltıyı erkene çekersen onun da faydası olur. Ben de yarından itibaren daha erken kalkmaya çalışacam...Tamam beybim yarindan itibaren sut yok. Ben bilmiyodum sutte seker oldugunu. Ya cok garip benim bagirsakalrla aram iyi,yedigimi cikariyorum tarti nasil kipirdamaz aklim almiyor. Ayagim acimasa tekme aticam baskule. Aksam iyi bi liste olusturmam laizm. Senden de kaptandan da yardim isteyecegim liste icin. Ben beceremiyorum cunku bu menu isini.
Canım benim olumlu düşün şüphe diyosun bakk ortada bişey yok daha.Baya depresyona girdim sanki kızım icin dua bekliyorum dr gitti simdi adını anmayacağım bir iskelet sistemi rahatsızlığından şüphelenmişler sonuclar pazartesi ins sonuçlar iyi çıkar
Haklisin canim. Ama merak etme sporumu fazla fazla yapiyorum bugun.Çok geçmiş olsun ablacım. Sonuçlar iyi çıkar inşallah...
Ben de tam onu demeye geliyordummm
caytabagi yarından itibaren bir süre süt görmeyelim listende. Yoğurt daha iyi bir tercih olur... Ve akşama da güzel bir peynirli ya da tavuklu salata+yoğurt. ya da ton balıklı salata çook güzel olurdu...
nar_cicegim senin de menü dengesiz olmuş bugün can... 1 avuç çekirdek çok ve tabii dondurma da...
suspushanimcim sana da diyeceğim aklında bulunsun vicdan çorbası içiyorsan modifiye bişeyler eklememen taraftarıyım. Dışarıdan gelince 3 porsiyon meyve yemişin ki akşama meyve bırakmayalım diyoruz hep. Onun yerine illa yiyeceksen 1 şeftali+yoğurt çok şahane olurdu
Evet igdosum bende bende. Sabah 7de uyanmis olmak istiyorumListe hazırlanır seçenek sunulur çaytabağım da sabah kahvaltıyı erkene çekersen onun da faydası olur. Ben de yarından itibaren daha erken kalkmaya çalışacam...
Ben 8 gibi uyanıyorum da yataktan çıkasım gelmiyor. 1-1,5 saat oyalanıyorum öyle. Sivas sabahları pek serin oluyor battaniyeme sarınıp şımartıyorum kendimiEvet igdosum bende bende. Sabah 7de uyanmis olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?