Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugunku menum
sabah 1 haslanmis yumurta domates peynir bolca bir dilim hindi fume 3 4 dilim tavada sucuk bugun biraz ekleme yaptim sabaha

sonra 2 saat arayla 4 kez ayran asi
3 lt ye yakin su
2 yesil cay
spor yok
Ayran aşının faydasını gördün mü canım ? Bu hafta değişik detokslar deneyesim var sıkıldım diyetten... Ama ayranaşının içindekiler bende çok şişkinlik yapıyor... Tereddütteyim

Ben dedim ama sporcular yapmaz diyolar.
Asiru olursa belkide benim yapacagimdan nolucak allasen
Bence de yapmaz canom... Hatta merdiven çıkmak da basen yapıyor diyorlar da onun niye olduğunu anladım. Çıkarken gücü bacaktan alınca bacak inceliyor basen kalıyor. Benim ev 6. kat. 2 haftadır spor olsun diye 5 kez inip çıkıyorum. Çıkarken kalçamı sıkıyorum o basenler bir yanıyor bir çalışıyor... Dk olarak pek bişey tutmadığı için yazmıyorum

Ben 8 gibi uyanıyorum da yataktan çıkasım gelmiyor. 1-1,5 saat oyalanıyorum öyle. Sivas sabahları pek serin oluyor battaniyeme sarınıp şımartıyorum kendimiYarından itibaren erkenden çıkacam o yataktan
yatak keyfi de pek tatli oluyor ya. Bende hayal falan kuruyorum oyalaniyorum sonra saat 10bucuk oluyor. Bende sabah erken kalkicam

Bugun zipordan önce kendimi biberiye yagi ile yagladim banyoda. Sonra aynaya baktim ve dedimki "Hayde breh pehlivan "
Lise 2 deyken 82 kiloydum... Zayıflamak için bitki çayı içiyordum. Kaldığımız lojmanda da her türlü ot çıkıyordu. Bahçeden toplayıp kurutup demliyordum... Bu biberiyeyi de 1 kez içtim. O akşam apandistim patlamıştı. O sancıyla yarı baygın hastaneye götürdü anamlar. Tabii bizimki söyleniyor bilmediği otları içti de ondan oldu da. Anam yüzünden tiksindim biberiyeden

Yeminle kitap yazılır burdaki gözlemlerle ...
Hemcinslerimizin her biri ayrı bi ren
k

Zumbayı 3 le çarpıyorum ben kuzu egzersizgillerden
peki patroncum
Eşimde dedi
Ama çekim yasak burda ... fotoda dahil .
Kadınlar plajı ya.
Sere serpe herkes

Anacım o kadar Antalya'ya gittim bi gidemedim seneye gidersem eğer ki gideceğim

Cıksss.
Geçen wc tıkanmış.
Vidanjörlü abla geldi

Personelde dahil herkes kadın.

Yalnız buraya 7.takım olarak gelsek
...
Peynir zeytin yeşillik nevalemizle

Ayyyy var yaaa tadından yenmez

Kaptan kavga çıkarsa yeşillik mi atcaz ya yemin ederim dayak yeriz

Ne yedim yazayim bugun erkenden :) 7 bucukta cok erken ya :)
Bugunun saf pro menusu

Sabah 9:00

2 yumurta, 4 kasik lor peynir, 1 dilim salam ile omlet.
Iki lokma daha peynir aldim sanki doymadim gibi geldi ama o an yeter doydum dedim ve kalktim.

Ara 12:00
Bir kupa sutlu turk kahvesi

Öglen 14,30
120 gr haslanmis kemiksiz tavuk but
2 bardak koyu ayran

Akşam
1,5 kemiksiz but
2 bardak ayran

1 litre su
1 litre dukan içecegi+ 750 ml daha su ekledim zor ictigim icin.
Yatana kadarda icerim yine insallah.

Canim yogurt yemek istemedigi icin ayran ictim.

Menün güzel de o 125 gr tavuk butu nası hesapladın

Ay cok grcmis olsun kuzum. Biberiyeden degildir herhalde dimi neden patladi apandistin ?

peki patroncum

Anacım o kadar Antalya'ya gittim bi gidemedim seneye gidersem eğer ki gideceğim

Kaptan kavga çıkarsa yeşillik mi atcaz ya yemin ederim dayak yeriz
beni bu terminatör halimle atın o plaja var yaaaa maydanoz saplarıyla hatun döverim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…