Bonus bir yorumda okumustum bisiklet kalca yapar diye, sen mi demistin onu beybii
Ayran aşının faydasını gördün mü canım ? Bu hafta değişik detokslar deneyesim var sıkıldım diyetten... Ama ayranaşının içindekiler bende çok şişkinlik yapıyor... Tereddütteyimbugunku menum
sabah 1 haslanmis yumurta domates peynir bolca bir dilim hindi fume 3 4 dilim tavada sucuk bugun biraz ekleme yaptim sabaha
sonra 2 saat arayla 4 kez ayran asi
3 lt ye yakin su
2 yesil cay
spor yok
Bence de yapmaz canom... Hatta merdiven çıkmak da basen yapıyor diyorlar da onun niye olduğunu anladım. Çıkarken gücü bacaktan alınca bacak inceliyor basen kalıyor. Benim ev 6. kat. 2 haftadır spor olsun diye 5 kez inip çıkıyorum. Çıkarken kalçamı sıkıyorum o basenler bir yanıyor bir çalışıyor... Dk olarak pek bişey tutmadığı için yazmıyorumBen dedim ama sporcular yapmaz diyolar.
Asiru olursa belkide benim yapacagimdan nolucak allasen
yatak keyfi de pek tatli oluyor ya. Bende hayal falan kuruyorum oyalaniyorum sonra saat 10bucuk oluyor. Bende sabah erken kalkicamBen 8 gibi uyanıyorum da yataktan çıkasım gelmiyor. 1-1,5 saat oyalanıyorum öyle. Sivas sabahları pek serin oluyor battaniyeme sarınıp şımartıyorum kendimiYarından itibaren erkenden çıkacam o yataktan
Yarın kim erken kalkarsa gelsin burada etiket yapsın hade bakam...yatak keyfi de pek tatli oluyor ya. Bende hayal falan kuruyorum oyalaniyorum sonra saat 10bucuk oluyor. Bende sabah erken kalkicam
Ben bisiklet suruyorim da insallah yapmiyodur. Bacaklari pek yoruyo insallah kalcayi da eritir. Kalcam zaten iri hepten irilesirse ayyy cok fenaBen dedim ama sporcular yapmaz diyolar.
Asiru olursa belkide benim yapacagimdan nolucak allasen
Kesin sen once gelirsinYarın kim erken kalkarsa gelsin burada etiket yapsın hade bakam...
Yazarken onu düşündüm ben kesin aklıma takar sabah 6 'da kalkarım dedimKesin sen once gelirsin
Sabah ezaniylan uyanYazarken onu düşündüm ben kesin aklıma takar sabah 6 'da kalkarım dedim
Lise 2 deyken 82 kiloydum... Zayıflamak için bitki çayı içiyordum. Kaldığımız lojmanda da her türlü ot çıkıyordu. Bahçeden toplayıp kurutup demliyordum... Bu biberiyeyi de 1 kez içtim. O akşam apandistim patlamıştı. O sancıyla yarı baygın hastaneye götürdü anamlar. Tabii bizimki söyleniyor bilmediği otları içti de ondan oldu da. Anam yüzünden tiksindim biberiyedenBugun zipordan önce kendimi biberiye yagi ile yagladim banyoda. Sonra aynaya baktim ve dedimki "Hayde breh pehlivan "
Yeminle kitap yazılır burdaki gözlemlerle ...
Hemcinslerimizin her biri ayrı bi renk
peki patroncumZumbayı 3 le çarpıyorum ben kuzu egzersizgillerden
Eşimde dedi
Ama çekim yasak burda ... fotoda dahil .
Kadınlar plajı ya.
Sere serpe herkes
Cıksss.
Geçen wc tıkanmış.
Vidanjörlü abla geldi
Personelde dahil herkes kadın.
Yalnız buraya 7.takım olarak gelsek
...
Peynir zeytin yeşillik nevalemizle
Ayyyy var yaaa tadından yenmez
Menün güzel de o 125 gr tavuk butu nası hesapladınNe yedim yazayim bugun erkenden :) 7 bucukta cok erken ya :)
Bugunun saf pro menusu
Sabah 9:00
2 yumurta, 4 kasik lor peynir, 1 dilim salam ile omlet.
Iki lokma daha peynir aldim sanki doymadim gibi geldi ama o an yeter doydum dedim ve kalktim.
Ara 12:00
Bir kupa sutlu turk kahvesi
Öglen 14,30
120 gr haslanmis kemiksiz tavuk but
2 bardak koyu ayran
Akşam
1,5 kemiksiz but
2 bardak ayran
1 litre su
1 litre dukan içecegi+ 750 ml daha su ekledim zor ictigim icin.
Yatana kadarda icerim yine insallah.
Canim yogurt yemek istemedigi icin ayran ictim.
Ay cok grcmis olsun kuzum. Biberiyeden degildir herhalde dimi neden patladi apandistin ?Lise 2 deyken 82 kiloydum... Zayıflamak için bitki çayı içiyordum. Kaldığımız lojmanda da her türlü ot çıkıyordu. Bahçeden toplayıp kurutup demliyordum... Bu biberiyeyi de 1 kez içtim. O akşam apandistim patlamıştı. O sancıyla yarı baygın hastaneye götürdü anamlar. Tabii bizimki söyleniyor bilmediği otları içti de ondan oldu da. Anam yüzünden tiksindim biberiyeden
beni bu terminatör halimle atın o plaja var yaaaa maydanoz saplarıyla hatun döverim
peki patroncum
Anacım o kadar Antalya'ya gittim bi gidemedim seneye gidersem eğer ki gideceğim
Kaptan kavga çıkarsa yeşillik mi atcaz yayemin ederim dayak yeriz
Menün güzel de o 125 gr tavuk butu nası hesapladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?