Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saf pro derken neye dikkat edeceğiz bonus? Deminde gördüm çay tabağının menüsünde şimdi sende saf pro demişsin.

Menu cok iyi bence. Kulbastiyi cok severim evde mi yedin abla. Evdeyse nasil yaptin :) bir de kahvenin yaninda soda bu topikte ogrendim ben. Hic duymamistim kahve yani soda , daha mi iyi oluyor oyle bende deniyim iyiyse :)

Bi tartim varda pismis halde koydum 100 gr cizgisine geldi bi kac parca daha aldim aha 120 gr iste daha da kurcalama

Bimden aldiydim dijital degil tarti :)
ayy o tartıları kaldırın insanı manyak yapıyor bak
bu arada bana gönderdiğin o şarkıya bayıldım. İçime işledi desem yeridir.

Yaa Allah korumuş:))
Ben alıştım artık ameliyatlara hastalıklara. Büyüklü kçüklü illa bi yerlerimde bişey çıkıyor... Ameliyat da hobi gibi oldu artık kaçıncı ameliyatımı oldum
Allah dermansız dert vermesin kimseye

Saf pro nasıl oluyor arkadaşlar?
Saf pro sabahtan akşama kadar protein hariç 1 maydanoz tanesi bile ağza atmamak oluyor canım.
Et, tavuk, balık, yumurta, yoğurt, süt yiyorsun akşama kadar. 2 günden uzun yapılması kabızlık vs gibi sıkıntılara sebep olduğundan tavsiye edilmez. Çok güzel ödem attırrır. Tam perşembeye uygundur

Kaçamaklı bi hafta deneyeyim bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…