- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Saf pro derken neye dikkat edeceğiz bonus? Deminde gördüm çay tabağının menüsünde şimdi sende saf pro demişsin.Ne yedim yazayim bugun erkenden :) 7 bucukta cok erken ya :)
Bugunun saf pro menusu
Sabah 9:00
2 yumurta, 4 kasik lor peynir, 1 dilim salam ile omlet.
Iki lokma daha peynir aldim sanki doymadim gibi geldi ama o an yeter doydum dedim ve kalktim.
Ara 12:00
Bir kupa sutlu turk kahvesi
Öglen 14,30
120 gr haslanmis kemiksiz tavuk but
2 bardak koyu ayran
Akşam
1,5 kemiksiz but
2 bardak ayran
1 litre su
1 litre dukan içecegi+ 750 ml daha su ekledim zor ictigim icin.
Yatana kadarda icerim yine insallah.
Canim yogurt yemek istemedigi icin ayran ictim.
Geçti çok şükür de biberiyeden değildir kız ne alakaAy cok grcmis olsun kuzum. Biberiyeden degildir herhalde dimi neden patladi apandistin ?
Yaa Allah korumuş:))Geçti çok şükür de biberiyeden değildir kız ne alakaCanı istemiş patlamış ellam
Menu cok iyi bence. Kulbastiyi cok severim evde mi yedin abla. Evdeyse nasil yaptin :) bir de kahvenin yaninda soda bu topikte ogrendim ben. Hic duymamistim kahve yani soda , daha mi iyi oluyor oyle bende deniyim iyiyse :)Bugünkü düzene geri dönüş menüm
Sabah 10.00
1 yumurta
1 k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Domates salatalık
Ara yok
Spor öncesi 12.00
1 türk kahvesi,1 soda ,3 ceviz, 10 üzüm
Akşam 16.30
Külbastı(biraz yağlı geldi:/)
1 büyük bardak ayran
Salata
Ara soda
ayy o tartıları kaldırın insanı manyak yapıyor bak
Bi tartim varda pismis halde koydum 100 gr cizgisine geldi bi kac parca daha aldim aha 120 gr iste daha da kurcalama
Bimden aldiydim dijital degil tarti :)
Ben bisiklet suruyorim da insallah yapmiyodur. Bacaklari pek yoruyo insallah kalcayi da eritir. Kalcam zaten iri hepten irilesirse ayyy cok fena
Sıkıntidan patlamistir oGeçti çok şükür de biberiyeden değildir kız ne alakaCanı istemiş patlamış ellam
Ben alıştım artık ameliyatlara hastalıklara. Büyüklü kçüklü illa bi yerlerimde bişey çıkıyor... Ameliyat da hobi gibi oldu artık kaçıncı ameliyatımı oldumYaa Allah korumuş:))
Yanlara dogru azcik iri ama asil arkaya dogru. Korkuyorum abla sakata gelirim birisi fordlar diyeNe yana dogru iri? Yanlara dogruysa basenli oluyorsun ama arkaya dogru iriyse ellesme simdi o moda
Karbonhidrat orani 0a yakin sekilde yeniyor tum gun. Yumurta et sut yogurt tavuk tuketiliyor benim bildigim. Dukan atak gibi :)Saf pro nasıl oluyor arkadaşlar?
Saf pro sabahtan akşama kadar protein hariç 1 maydanoz tanesi bile ağza atmamak oluyor canım.Saf pro nasıl oluyor arkadaşlar?
YaaaYanlara dogru azcik iri ama asil arkaya dogru. Korkuyorum abla sakata gelirim birisi fordlar diye
Saf pro nasıl oluyor arkadaşlar?
Yav bu yanmalı fordlamalı şeyler niye hep bonusa denk geliyor alla allaaaaYanlara dogru azcik iri ama asil arkaya dogru. Korkuyorum abla sakata gelirim birisi fordlar diye
Amin cumlemizinYaaademinde hayde bre pehlivan demene kahkaha attım Allah iyiliğini versin
Kaçamaklı bi hafta deneyeyim bakalım :))Saf pro sabahtan akşama kadar protein hariç 1 maydanoz tanesi bile ağza atmamak oluyor canım.
Et, tavuk, balık, yumurta, yoğurt, süt yiyorsun akşama kadar. 2 günden uzun yapılması kabızlık vs gibi sıkıntılara sebep olduğundan tavsiye edilmez. Çok güzel ödem attırrır. Tam perşembeye uygundur
Benim menüler seninkine doğru evriliyor saat olarak. Pek memnunum bu durumdan. Ama sen 2. öğünü epey erken yiyorsun di mi?Cnm protein içeren gıdalar yiyorsun içiyorsun ,et,süt,peynir,yoğurt gibi
Sebze ve Kh yok meyvede yok
Ne kaçamağı yavv ne kaçamağııııKaçamaklı bi hafta deneyeyim bakalım :))
Zorlu yalnız. Sen ne yaptın masum biraz daha yoluna girdi mi işyeri ve yeme düzenin?Cnm protein içeren gıdalar yiyorsun içiyorsun ,et,süt,peynir,yoğurt gibi
Sebze ve Kh yok meyvede yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?