Lafın gelişi işte iğdemNe kaçamağı yavv ne kaçamağıııı
Bak saf proda lavaşsız ciğeri ye istediğin kadarLafın gelişi işte iğdemciğerim baaşşşım üstünde yerin var
Çekiyor benceYav bu yanmalı fordlamalı şeyler niye hep bonusa denk geliyor alla allaaaa
Yok kuzum dışarda yedim bugün biraz proteyin olsun istedim köftededen sıkıldım külbastı farklılık olsun dedim bende ilk defa böyle tereyaglı soslu yedim digerleri böyle degildi :/Menu cok iyi bence. Kulbastiyi cok severim evde mi yedin abla. Evdeyse nasil yaptin :) bir de kahvenin yaninda soda bu topikte ogrendim ben. Hic duymamistim kahve yani soda , daha mi iyi oluyor oyle bende deniyim iyiyse :)
Ben tereyağlı soslu yememistim sadeydi et. O da degisikmks. Bende deniycem kahveyle soda. Kahve bana iyi gelmiyor belki sodayla faydalı olur :)Yok kuzum dışarda yedim bugün biraz proteyin olsun istedim köftededen sıkıldım külbastı farklılık olsun dedim bende ilk defa böyle tereyaglı soslu yedim digerleri böyle degildi :/
Canım kahvenin yanına su yerine sodayı severim bende gittigim bir kaveden öğrendim...
Bak saf proda lavaşsız ciğeri ye istediğin kadar
eminiz özlüyorsundurSelamlar, yine gezmelerdeydim. Sizi okudukça diyeti özlüyorum
1.5 butla nasıl doydun beybi. Ben 5 yesem doymuyorum sanki onla :/Ne yedim yazayim bugun erkenden :) 7 bucukta cok erken ya :)
Bugunun saf pro menusu
Sabah 9:00
2 yumurta, 4 kasik lor peynir, 1 dilim salam ile omlet.
Iki lokma daha peynir aldim sanki doymadim gibi geldi ama o an yeter doydum dedim ve kalktim.
Ara 12:00
Bir kupa sutlu turk kahvesi
Öglen 14,30
120 gr haslanmis kemiksiz tavuk but
2 bardak koyu ayran
Akşam
1,5 kemiksiz but
2 bardak ayran
1 litre su
1 litre dukan içecegi+ 750 ml daha su ekledim zor ictigim icin.
Yatana kadarda icerim yine insallah.
Canim yogurt yemek istemedigi icin ayran ictim.
igdedali Burda daha önce yazmıştım
Bizimde değnekle ilk buluşmalarımız.
Pazar kurulu ... ordan geçip gideceğimiz yere gideceğiz ...
Ben yaz helvası delisiydim .... koca koca cevizleri ile tezgahtan nasıl bakıyor bana helva
Artık bende o helvaya nasıl bakıyorsammmalalım mı dedi müstakbel eşim
Ben direkt oluuuuur ....
Aldık .... yürürken daha bi parça kopardım helvadan elimle
Hep der ....
Işte ben sana o zaman aşık oldum
Evet gittigim yer yemekleri genelde yaģlıydıBen tereyağlı soslu yememistim sadeydi et. O da degisikmks. Bende deniycem kahveyle soda. Kahve bana iyi gelmiyor belki sodayla faydalı olur :)
Çok uzakta kalma gel şöyle yamacimizaSelamlar, yine gezmelerdeydim. Sizi okudukça diyeti özlüyorum
ayy o tartıları kaldırın insanı manyak yapıyor bak
bu arada bana gönderdiğin o şarkıya bayıldım. İçime işledi desem yeridir.
Çok aciktiriyor beni abla midemi kazıyor gibi oluyor. Çok da severim kahve içmeyi. Kendime köpüklü kahve yapınca mutlu oluyorum ama midem kazinmasa bir de. Bir kez de sade sodayla deniycem bakalım nasıl olacak:)Evet gittigim yer yemekleri genelde yaģlıydısalata geldi yagın icinde yüzüyor geri yolladım bana yagsız salata istedim
Valla bende yeni bu türünü gördüm iskendere ile külbastı arası bir şey yapmaya çalışmışlarkahve neden yaramıyor kuzum
Adı ney ki o kitabın ?
İşlemezmi ya :) nar cicegim var o en sevdigim.
Ates cicegim nar cicegim senin huznunu tasiyorum kalbimde...
Aç sacinin dugumunu acta seherden bir kapi acilsin
Sozlerini cok seviyorum.
O muzikle baska alemde dolanmayi o aşkı hissetmeyi seviyorum bende boyleyim iste :)
Birde kitap vardi elimde uzun zamandir yarim. O cografyalarla ilgili bir konu hepten daliyorum yani.
Sozlerini cok seviyorum.
O muzikle baska alemde dolanmayi o aşkı hissetmeyi seviyorum bende boyleyim iste :)
Birde kitap vardi elimde uzun zamandir yarim. O cografyalarla ilgili bir konu hepten daliyorum yani.
Sozlerini cok seviyorum.
Badem agaci :)Adı ney ki o kitabın ?
Yarin tarti gulsun kuzum.Ne yedim yazayim bugun erkenden :) 7 bucukta cok erken ya :)
Bugunun saf pro menusu
Sabah 9:00
2 yumurta, 4 kasik lor peynir, 1 dilim salam ile omlet.
Iki lokma daha peynir aldim sanki doymadim gibi geldi ama o an yeter doydum dedim ve kalktim.
Ara 12:00
Bir kupa sutlu turk kahvesi
Öglen 14,30
120 gr haslanmis kemiksiz tavuk but
2 bardak koyu ayran
Akşam
1,5 kemiksiz but
2 bardak ayran
1 litre su
1 litre dukan içecegi+ 750 ml daha su ekledim zor ictigim icin.
Yatana kadarda icerim yine insallah.
Canim yogurt yemek istemedigi icin ayran ictim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?