Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menu cok iyi bence. Kulbastiyi cok severim evde mi yedin abla. Evdeyse nasil yaptin :) bir de kahvenin yaninda soda bu topikte ogrendim ben. Hic duymamistim kahve yani soda , daha mi iyi oluyor oyle bende deniyim iyiyse :)
Yok kuzum dışarda yedim bugün biraz proteyin olsun istedim köftededen sıkıldım külbastı farklılık olsun dedim bende ilk defa böyle tereyaglı soslu yedim digerleri böyle degildi :/
Canım kahvenin yanına su yerine sodayı severim bende gittigim bir kaveden öğrendim...

Ben tereyağlı soslu yememistim sadeydi et. O da degisikmks. Bende deniycem kahveyle soda. Kahve bana iyi gelmiyor belki sodayla faydalı olur :)

1.5 butla nasıl doydun beybi. Ben 5 yesem doymuyorum sanki onla :/

igdedali Burda daha önce yazmıştım

Çok romantik (pazartik mi deseydim ) bir başlangıç olmuş

Ben tereyağlı soslu yememistim sadeydi et. O da degisikmks. Bende deniycem kahveyle soda. Kahve bana iyi gelmiyor belki sodayla faydalı olur :)
Evet gittigim yer yemekleri genelde yaģlıydı salata geldi yagın icinde yüzüyor geri yolladım bana yagsız salata istedim
Valla bende yeni bu türünü gördüm iskendere ile külbastı arası bir şey yapmaya çalışmışlar kahve neden yaramıyor kuzum

ayy o tartıları kaldırın insanı manyak yapıyor bak
bu arada bana gönderdiğin o şarkıya bayıldım. İçime işledi desem yeridir.

İşlemezmi ya :) nar cicegim var o en sevdigim.

Ates cicegim nar cicegim senin huznunu tasiyorum kalbimde...
Aç sacinin dugumunu acta seherden bir kapi acilsin

Sozlerini cok seviyorum.
O muzikle baska alemde dolanmayi o aşkı hissetmeyi seviyorum bende boyleyim iste :)

Birde kitap vardi elimde uzun zamandir yarim. O cografyalarla ilgili bir konu hepten daliyorum yani.

Çok aciktiriyor beni abla midemi kazıyor gibi oluyor. Çok da severim kahve içmeyi. Kendime köpüklü kahve yapınca mutlu oluyorum ama midem kazinmasa bir de. Bir kez de sade sodayla deniycem bakalım nasıl olacak:)

Adı ney ki o kitabın ?

Huzur veren bu tınıları severim biraz azeri müzigine benziyor

Huzur veren bu tınıları severim biraz azeri müzigine benziyor

Yarin tarti gulsun kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…