Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok aciktiriyor beni abla midemi kazıyor gibi oluyor. Çok da severim kahve içmeyi. Kendime köpüklü kahve yapınca mutlu oluyorum ama midem kazinmasa bir de. Bir kez de sade sodayla deniycem bakalım nasıl olacak:)
Dene bence kahve candır benim midemi bastırır rahatlatır kokusunu alır almaz sakinlesirim yazın ictigim tek sıcak içecek baska bir şey icemiyorum, hemem hemen 2 ay olacak sicak icecek icmeyeli :/

Duymuştum adını. Bu ara felsefeye ağırlık verince elimdeki diğer kitaplar kaldı benim de. Aynı anda 4 kitap okuyordum normalde ama felsefe okuyunca kafalar yürüyor accık
Gabriel García Márquez in Yüzyıllık yalnızlık kitabı var elimde 3 aydır okuyacam daha...

Spor Bildirimim :

Yürüyüş: 200* 3=600
Egzersiz:60*3= 180
Pilates: 30*3=90
Zumba: 20*3=60

TOPLAM: 930 point...

Kızlar bugün farketmişsinizdir çok yoktum ortalarda ondan sporum bu kadar yüksek. Pilates zumba ve egzersiz sabahki sporumdu. Öğleden sonra biraz can sıkıcı durumlar oldu sabah da küçük Alperen'e çok üzülmüştüm. Bu olay sonucunda vurdum kendimi dağa bayıra. İzmir hatay civarını bilen varsa ordan başladım önce yürüyerek konak orda göztepe sahil göztepe sahilden hakimevleri falan filan derken yürüyüş biraz fazla oldu. Perşembe öncesinde bu kadar sinir olmam iyi olmadı. Ağır spor ödem yapıyor biliyorum ama elimde değildi işte gerçekten sinirliydim hala da çok atlatamadım bu durumu

Cok severim ama 1 senedir okuyamiyorum. Devam edicem ins.

Dene bence kahve candır benim midemi bastırır rahatlatır kokusunu alır almaz sakinlesirim yazın ictigim tek sıcak içecek baska bir şey icemiyorum, hemem hemen 2 ay olacak sicak icecek icmeyeli :/
deniycem en kısa zamanda :) bende yaz kış çay içerim. onu da azaltıcam , kaptan iyi değil demiş. kendimi 2 ay çaysız düşünemiyorum

Spor Bildirimim :

Yürüyüş: 200* 3=600
Egzersiz:60*3= 180
Pilates: 30*3=90
Zumba: 20*3=60

TOPLAM: 930 point...

Kızlar bugün farketmişsinizdir çok yoktum ortalarda ondan sporum bu kadar yüksek. Pilates zumba ve egzersiz sabahki sporumdu. Öğleden sonra biraz can sıkıcı durumlar oldu sabah da küçük Alperen'e çok üzülmüştüm. Bu olay sonucunda vurdum kendimi dağa bayıra. İzmir hatay civarını bilen varsa ordan başladım önce yürüyerek konak orda göztepe sahil göztepe sahilden hakimevleri falan filan derken yürüyüş biraz fazla oldu. Perşembe öncesinde bu kadar sinir olmam iyi olmadı. Ağır spor ödem yapıyor biliyorum ama elimde değildi işte gerçekten sinirliydim hala da çok atlatamadım bu durumu Ausencia igdedali ( etiketi unuttuğum için yeniden paylaşıyorum düzenleme süreside geçmişti)

Benim menüler seninkine doğru evriliyor saat olarak. Pek memnunum bu durumdan. Ama sen 2. öğünü epey erken yiyorsun di mi?

Cnm sabah kahvaltısına ceviz filan eklesem aslında 4 te bile yiyebilirim öğlen yemeğini, şimdi 3 te yiyorum
ama biraz daha ceviz filan eklemeyi düşünüyorum, birde hep yumurta yiyemiyorum o yüzden sunta, etimek, yulaf poğaça si, ile senlendircem diyeti :)

Zorlu yalnız. Sen ne yaptın masum biraz daha yoluna girdi mi işyeri ve yeme düzenin?

Bugün bir yer baktılar evime 1.5 saat uzaklıkta çok canım sıkıldı, şimdiki yer 15 dk uzaklıkta idi ama vazgeçmişler çok sevindim. bakalım yeni yerde nasıl olacak düzen şimdilik evden filan goturuyorum

Merhabalar Menüm
Sabah
Tavada 2 yumurta az t.yağlı
4 zeytin
Biraz peynir 1 domates
Çay
Öğlen
2 minik armut
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Biraz fırında tavuk bonfile
Söğüş domates
2 dilim karpuz
Dukan içeceği 3 bardak
Su: 2 lt.
Spor: yok, annemde yorgan battaniye paspas vs falan yıkadım yorgunum
Ausencia igdedali
Örtün caytabagi mortim @_SARAYCA_

Hayırlısı olsun yaa inşallah yakın olur yine.

2 dilim derken dilimin dilimi dimi ortim

Şu kabızlık illeti biraz daha durursa ben de yulaflı bişeyler eklemeyi düşünyorum

İyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallah ben pek iyi sayılmam bi türlü diyete adepte olamiyorum açlık krizleri yaşıyorum eski azminimi inancımı ne yaptıysam bir türlü yakalayamiyorum herşeye tekrar baştan başlamak beni psikolojik olarak çok yoruyor spor yapamıyorum beynimden de yemek yeme işini bir türlü çıkaramıyorum ne oluyor bana böyle anlamıyorum kilo aldıkça uçurumdan aşağıya düşüyormuş gibi hissediyorum hiç bu kadar güçsüz ve aciz hissetmemiştim kendimi

Öncesi nedir bilmiyorum ben yeniyim fakat burayla irtibat halinde olmaya gayret gösterin bence. Bildiğimiz gördüğümüz denediğimiz kadarıyla motive etmeye çalışıyoruz birbirimizi. Tek kalınca gerçekten insan bi şaşırıyor. Bilemiyorum ben buraya çok yazmasam da okuyorum yazılanları. Soruyorum nedir ne değildir. Dediğim gibi iradeyi kısmak gerçekten güç. Burayla irtibat halinde olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…