Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım benim çok teşekkür ederim beni bilen bilir ben hiç kaçamak yapmam irademe çok hakimimdir kafama koyduğumu yaparım şimdi böyle olduğuma çok üzülüyorum ve kendimi anlamıyorum offf offf

Canım benim çok teşekkür ederim beni bilen bilir ben hiç kaçamak yapmam irademe çok hakimimdir kafama koyduğumu yaparım şimdi böyle olduğuma çok üzülüyorum ve kendimi anlamıyorum offf offf
O halde başka engeller var demek ki hayatında canım. Onları bir düzene koysan inşallah iraden de eskiye döner. Çünkü çevresel etkenler çok fazla etkiliyor yeme içmeyi.

Şekerci kııız geçen geldiydin tekrar. Tanıştık hattaa... Geçen gün de aklıma geldi bu hatun bi göründü bi kayboldu deyu...
Sen bu konuda tecrübelisin. Sürecin nası işlediğini gayet iyi biliyorsun ama bi hatırlatayım. Diyete ya da sağlıklı beslenmeye ne dersen de başlarsın ve ilk hafta çok zor geçer. Çünkü belirli bir karbon tüketimin vardır. Sen onu kesersin. Vücut yoksunluk çeker. 2. hafta da nispeten azalır o istek ama ara ara açlık krizleri, diyeti bozma istekleri gelir. Bunları da atlattıktan sonrası kolay işte. En azından başlarken 2 hafta dayanacam diye kafanda bir tarih olsa? Daha mı kolay alışırsın yeme düzenine?

Maç izliyordum ... golü yiyince sizi okumaya başladım ufak ufak .... canı sıkkın aus yani bir adet ...

Menüleri okudum , igdedali iğdem yazacaklarımı yazmış zaten ...özellikle caytabagi na ve nar_cicegim in menülerine ...

Ha bir de modifiye vicdan olmuş suspushanimcim nisaya bu tür detokslar birebir uygulanmak ister ....

Hadi bakalım sabah ola hayrola diyelim .... herkes için ...

GunesinKizi35 sporları yollamışsın , kalanları bende ekledim toparladım canım .... zaten alıntı yapmaya vaktim olmasa da mümkün mertebe geçmiş okumaya çalışıyorum , dayanamıyorum

BU arada spor bildirimde 200 dk yürüyüş demişsin ? normal gezi yürüyüşü ise 1 ile ... tempolu spor amaçlı ise 2 ile ... her halükarda 3 ile çarpılan yürüyüş yok .

Şu kabızlık illeti biraz daha durursa ben de yulaflı bişeyler eklemeyi düşünyorum

Bende şimdi poğaça yaptım cnm
bir süre hergün yemeyi düşünüyorum
kansızlığa etkisi olurmu bilemiyorum

canimmm şekerimm inanki
aylardır git_gel ler yaşıyorum
güne süper başlayıp, akşama cuvalliyotum
ama olacak inanıyorum canım güç bizde çünkü, buradan kopma
burdan gidince fena oluyor cnm
bende yeni toparlıyorum, temmuzda bir koptum kopuş o kopuş ama yeniden eski gücümü bulduğuma inanıyorum
sende bulacaksın cnm

kabızlığım tamamen düzelmedi ama daha iyiyim yinede. her akşam probiyotik içiyorum. o biraz yardım ediyor.

senin tarifin nasıl?

Cnm şimdi
6 ymk kepek karışımı
1 ymk yoğurt
3 kasık lor
dereotu _ maydanoz
1 yumurta karıştırdım yaptım
9 adet çıktı, 3 günlük oldu cnm günlük 2 ymk karışım

Gezegenimize bir Aus yaklaşıyor efenimm

1 saat 40 dk tempolu yürüyüş
200 Point
Ausencia
Menüm
Sabah 10 : 30
Peynirli omlet
Domates salatalık
Beyaz peynir
Zeytin
Kuru erik

Akşam 17 : 00
Kıymalı taze fasulye
Bolll yoğurt
1 yk pirinç pilavı
7-8 badem
Kuru kayısı 3 tane
Yeşil çay +soda
Su 3 litre
igdedali GunesinKizi35 mortim

yulafın yanına c vitamini alınca daha iyi geliyormuş kansızlığa. Öyle okumuştum

Pirinç Ausencia pirinç Ausencia & iğde

Yavrumm o spor ne öyle yahuu ne diyeyim maşallah ama dikkat et yinede sanki çok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…