- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Canım benim çok teşekkür ederim beni bilen bilir ben hiç kaçamak yapmam irademe çok hakimimdir kafama koyduğumu yaparım şimdi böyle olduğuma çok üzülüyorum ve kendimi anlamıyorum offf offfÖncesi nedir bilmiyorum ben yeniyim fakat burayla irtibat halinde olmaya gayret gösterin bence. Bildiğimiz gördüğümüz denediğimiz kadarıyla motive etmeye çalışıyoruz birbirimizi. Tek kalınca gerçekten insan bi şaşırıyor. Bilemiyorum ben buraya çok yazmasam da okuyorum yazılanları. Soruyorum nedir ne değildir. Dediğim gibi iradeyi kısmak gerçekten güç. Burayla irtibat halinde olun.
O halde başka engeller var demek ki hayatında canım. Onları bir düzene koysan inşallah iraden de eskiye döner. Çünkü çevresel etkenler çok fazla etkiliyor yeme içmeyi.Canım benim çok teşekkür ederim beni bilen bilir ben hiç kaçamak yapmam irademe çok hakimimdir kafama koyduğumu yaparım şimdi böyle olduğuma çok üzülüyorum ve kendimi anlamıyorum offf offf
Şekerci kııız geçen geldiydin tekrar. Tanıştık hattaa... Geçen gün de aklıma geldi bu hatun bi göründü bi kayboldu deyu...İyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallah ben pek iyi sayılmam bi türlü diyete adepte olamiyorum açlık krizleri yaşıyorum eski azminimi inancımı ne yaptıysam bir türlü yakalayamiyorum herşeye tekrar baştan başlamak beni psikolojik olarak çok yoruyor spor yapamıyorum beynimden de yemek yeme işini bir türlü çıkaramıyorum ne oluyor bana böyle anlamıyorum kilo aldıkça uçurumdan aşağıya düşüyormuş gibi hissediyorum hiç bu kadar güçsüz ve aciz hissetmemiştim kendimi
Nerde kız menün
Şu kabızlık illeti biraz daha durursa ben de yulaflı bişeyler eklemeyi düşünyorum
İyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallah ben pek iyi sayılmam bi türlü diyete adepte olamiyorum açlık krizleri yaşıyorum eski azminimi inancımı ne yaptıysam bir türlü yakalayamiyorum herşeye tekrar baştan başlamak beni psikolojik olarak çok yoruyor spor yapamıyorum beynimden de yemek yeme işini bir türlü çıkaramıyorum ne oluyor bana böyle anlamıyorum kilo aldıkça uçurumdan aşağıya düşüyormuş gibi hissediyorum hiç bu kadar güçsüz ve aciz hissetmemiştim kendimi
kabızlığım tamamen düzelmedi ama daha iyiyim yinede. her akşam probiyotik içiyorum. o biraz yardım ediyor.
senin tarifin nasıl?
Gezegenimize bir Aus yaklaşıyor efenimm
yulafın yanına c vitamini alınca daha iyi geliyormuş kansızlığa. Öyle okumuştumBende şimdi poğaça yaptım cnm
bir süre hergün yemeyi düşünüyorum
kansızlığa etkisi olurmu bilemiyorum
canimmm şekerimm inanki
aylardır git_gel ler yaşıyorum
güne süper başlayıp, akşama cuvalliyotum
ama olacak inanıyorum canım güç bizde çünkü, buradan kopma
burdan gidince fena oluyor cnm
bende yeni toparlıyorum, temmuzda bir koptum kopuş o kopuş ama yeniden eski gücümü bulduğuma inanıyorum
sende bulacaksın cnm
Cnm şimdi
6 ymk kepek karışımı
1 ymk yoğurt
3 kasık lor
dereotu _ maydanoz
1 yumurta karıştırdım yaptım
9 adet çıktı, 3 günlük oldu cnm günlük 2 ymk karışım
Pirinç1 saat 40 dk tempolu yürüyüş
200 Point
Ausencia
Menüm
Sabah 10 : 30
Peynirli omlet
Domates salatalık
Beyaz peynir
Zeytin
Kuru erik
Akşam 17 : 00
Kıymalı taze fasulye
Bolll yoğurt
1 yk pirinç pilavı
7-8 badem
Kuru kayısı 3 tane
Yeşil çay +soda
Su 3 litre
igdedali GunesinKizi35 mortim
Cnm şimdi
6 ymk kepek karışımı
1 ymk yoğurt
3 kasık lor
dereotu _ maydanoz
1 yumurta karıştırdım yaptım
9 adet çıktı, 3 günlük oldu cnm günlük 2 ymk karışım
Heee keşke olmayaymış o pirinç. Zaten 1 kaşıktan ne anladın ki minnak hatunPirinçAusencia pirinç Ausencia & iğde
PirinçAusencia pirinç Ausencia & iğde
Yavrumm o spor ne öyle yahuu ne diyeyim maşallah ama dikkat et yinede sanki çok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?