- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Adam kayırıyolar yetişin a dostlarnefs nefsini körledi 1 kaşıklamübarek perşembe akşamı
Adam kayırıyolar yetişin a dostlar
Anaaa kız ispikciii hemenn yazmışPirinçAusencia pirinç Ausencia & iğde
Maç izliyordum ... golü yiyince sizi okumaya başladım ufak ufak .... canı sıkkın aus yani bir adet ...
Menüleri okudum , @igdedali iğdem yazacaklarımı yazmış zaten ...özellikle @caytabagi na venar_cicegim in menülerine ...
Ha bir de modifiye vicdan olmuş @suspushanimcim nisayabu tür detokslar birebir uygulanmak ister ....
Hadi bakalım sabah ola hayrola diyelim .... herkes için ...
GunesinKizi35 sporları yollamışsın , kalanları bende ekledim toparladım canım .... zaten alıntı yapmaya vaktim olmasa da mümkün mertebe geçmiş okumaya çalışıyorum , dayanamıyorum
BU arada spor bildirimde 200 dk yürüyüş demişsin ? normal gezi yürüyüşü ise 1 ile ... tempolu spor amaçlı ise 2 ile ... her halükarda 3 ile çarpılan yürüyüş yok .
Ayy ispikçiyim ben yemek bölümündeAnaaa kız ispikciii hemenn yazmış
Yaaa bi anda gözüm karardi yedim valla.
nefs nefsini körledi 1 kaşıklamübarek perşembe akşamı
Adam kayırıyolar yetişin a dostlar
kaptan kafam dalgın 3 le mi çarpmışım yok gezi yürüyüşü değil baya baya koşu ayakkanılarımla çıkıp koşar adıma yakın yürüdüm yürüyüş için çıktım yani bugün ben biraz dalgınım kusura bakma
bende öyle düşünüp 2 ile çarptım zaten
Ciddi aus açıklamamı da yapayım hemen ...
Şimdi güzeller ... biliyorsun ki bir takım listemiz var ; listedekiler diğer takımlarla yarışıyor ... orada uçanı kaçanı affetmem.
Listeye girme adayları var ... mesela öredekimpür dikkat takipederim ne yer ne içer ne kadar kaçamağa meyilli ...
İzinliler , mezunlar , gönüllüler , korumadakiler var ki kısmen daha esnek (kısmen)
bende öyle düşünüp 2 ile çarptım zaten
Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Oooooooooooooooooooo
Hemi de ispiyondarabia01 nın öğrencisi olmak haaaa ..... sen bu işi pirinden öğrenmişsin
bugün öğleden sonra sinirimi bozacak bir sürü olaylar silsilesi yaşadım ondan hala iyi değilim pek
bugunku sporum
sabah 50 dk tempolu*2=100
40 dk yuzme*2=80
50 dk denizde bacak ve karin egzersizleri yaptim *3=150
Biraz dinlenip jillian 5. Gunumu yapicam*3= 75
Toplam= 405
Ausencia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?