Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kaptan kafam dalgın 3 le mi çarpmışım yok gezi yürüyüşü değil baya baya koşu ayakkanılarımla çıkıp koşar adıma yakın yürüdüm yürüyüş için çıktım yani bugün ben biraz dalgınım kusura bakma

Ausencia

çok güzel yaa bu suratlar

Ciddi aus açıklamamı da yapayım hemen ...

Şimdi güzeller ... biliyorsun ki bir takım listemiz var ; listedekiler diğer takımlarla yarışıyor ... orada uçanı kaçanı affetmem.

Listeye girme adayları var ... mesela öredekim pür dikkat takipederim ne yer ne içer ne kadar kaçamağa meyilli ...

İzinliler , mezunlar , gönüllüler , korumadakiler var ki kısmen daha esnek (kısmen )

bende öyle düşünüp 2 ile çarptım zaten

Ayy ispikçiyim ben yemek bölümünde rabia01 in öğrencisiydim

Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Oooooooooooooooooooo

Hemi de ispiyonda rabia01 nın öğrencisi olmak haaaa ..... sen bu işi pirinden öğrenmişsin

Munzevi Zencefil imm benn ozelim yavrumm ben ne listedeyim ne listeye adayım ben takımın fahri üyesiyim bikeremm : : :
Sağolsun Aus yinede lafını esirgemez

Captain spor mortim kimdi benim bu hafta yahu Ausencia

Ay hiç bakmadım ona ben yaaaa şimdi yazınca baktım ..ilk 2 deyiz ve 100 pointle geçmişsin beni ...

Kızdırma 100 point 35 dk lık iş ... sen yapamazsın da malum listedesin ve perşembe akşamı spor yasak

bugunku sporum
sabah 50 dk tempolu*2=100
40 dk yuzme*2=80
50 dk denizde bacak ve karin egzersizleri yaptim *3=150
Biraz dinlenip jillian 5. Gunumu yapicam*3= 75
Toplam= 405
Ausencia

yüzme 3 canım .... burada konuştuk ama ben ilk sayfayı güncellememişim ... bu hafta 3 e döndü ...

445 puan yaniii ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…