Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptanim ben henuz listede olmayacagimi biliyorum ama yine de saat kaca kadar kilo bildirimi yapiyoruz ogreneyim onu da Ausencia

Canım ilk sayfa 14:00 der ama o konuda esnek bir kaptanım ... şöyle ki eğer buralardaysam ..yani şimdi ki gibi tatilde değilsem (yani şu an bu benim buralarda olmayan halim ) 16-17-18...e kadar beklerim ... ama zaten genelde yemeden tarı işi hallediliyor ve o saate kadar da aç kalınmayacağına göre

Biz yine 14:00 bilelim kuralı

Yanlara dogru azcik iri ama asil arkaya dogru. Korkuyorum abla sakata gelirim birisi fordlar diye

Bende point yanlışlığı için alıntılamıştım ama hallolmuş durum

Yarın için listedeki arkadaşlara bir hatırlatma ;

Ahu060812 canım erken kapamışsın gırtlağı ... umarım tuttun kendini ... yola çıkmadan bana bildirim yapabilirsin telden . erken çıkmayacaksan yola erken tartılma

Efser kuzum sana da spordan sonra tartı iyi geliyor .... imkanın varsa ve iyi gelecekse , yarın salon sonrası bildirim yapabilirsin ... tabii öncesinde de bir tartıl

ErSeSi ayran aşından güzel sonuç alacağına eminim .... sende mümkün mertebe erken uyu ....ödemlere gelme

White Lily kuzum sen zaten erken tartılmıyorsun , aynen devam

@_SARAYCA_ m öpüyorum canım seniiiiiiiiiiiiiiii

igdedali halasız bir tartı candır yarın sanki sen işini bilirsin .

suspushanimcim canım sana yazmıştım zaten ... yürüyüş sonrası tartılsan sanki ödemler için daha iyi olur ama sakin yürüyüş ... sende çıkabilirsen öncesi sonrası tartıl

Triplimelek Megi canım sende de her şey yolunda ... sabaha hayrola

GunesinKizi35 kuzum bugün erken uyu lütfen ... kasların dinlensin ...

7.takımı yarın yine güzel sonuçlar bekliyordur umarım ....

Herkese bol ooo lalalallala

Off kızlar ya içim sıkkın kim aklıma gelse şu an sıkıntıda olduğunu bildiğim diplere gidiyorum Allah can sağlığı versin zor durumdakiler yardım etsin
Kuzum hayırdır ne oldu
Bende kendime kızmakla meşgulüm yediğim kaçamaklar yüzünden

Kuzum hayırdır ne oldu
Bende kendime kızmakla meşgulüm yediğim kaçamaklar yüzünden

Canım bir çiko hemen tartına yansımaz ... ama basene yapışır ... bunu asla istemezsin biliyorum ..o yüzden aman diyorum ..hele de geç saatte .

sen kas yapıp 60 a evrileceksin diye ses etmiyorum da kuzum , pizza ile kas oranı ters orantı

Ne kadar yedin ki abla bi ısırıp bırakabilseydin keşke
Regle 5 Kala hep aynı hata Ahum. Kendine engel olamamak ne kötü 2 bayram çikosu, bir avuç kadar da çekirdek yedim maalesef. Bu benim regl döneminde beynimle aşamadığım durum hep var oluyor

Ama ben yokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…