Kaptanim ben henuz listede olmayacagimi biliyorum ama yine de saat kaca kadar kilo bildirimi yapiyoruz ogreneyim onu daAusencia
Aynen kuzu iki üçgen dilim2 dilim derken dilimin dilimi dimi ortim
Yanlara dogru azcik iri ama asil arkaya dogru. Korkuyorum abla sakata gelirim birisi fordlar diye
Bende point yanlışlığı için alıntılamıştım ama hallolmuş durumSpor Bildirimim :
Yürüyüş: 200* 3=600
Egzersiz:60*3= 180
Pilates: 30*3=90
Zumba: 20*3=60
TOPLAM: 930 point...
Kızlar bugün farketmişsinizdir çok yoktum ortalarda ondan sporum bu kadar yüksek. Pilates zumba ve egzersiz sabahki sporumdu. Öğleden sonra biraz can sıkıcı durumlar oldu sabah da küçük Alperen'e çok üzülmüştüm. Bu olay sonucunda vurdum kendimi dağa bayıra. İzmir hatay civarını bilen varsa ordan başladım önce yürüyerek konak orda göztepe sahil göztepe sahilden hakimevleri falan filan derken yürüyüş biraz fazla oldu. Perşembe öncesinde bu kadar sinir olmam iyi olmadı. Ağır spor ödem yapıyor biliyorum ama elimde değildi işte gerçekten sinirliydim hala da çok atlatamadım bu durumuAusencia igdedali ( etiketi unuttuğum için yeniden paylaşıyorum düzenleme süreside geçmişti)
Ne kadar yedin ki abla bi ısırıp bırakabilseydin keşkeÜzgünüm tatlı krizime yenik düştümÇiko yedim üzgünüm
Kuzum hayırdır ne olduOff kızlar ya içim sıkkın kim aklıma gelse şu an sıkıntıda olduğunu bildiğim diplere gidiyorum Allah can sağlığı versin zor durumdakiler yardım etsin
Kuzum hayırdır ne oldu
Bende kendime kızmakla meşgulüm yediğim kaçamaklar yüzünden
iyi akşamlar menümü yazayım
sabah
2 yumurta ile omlet
1 dl peynir
1 dl ekmek
öğle
1 dl ekmek
1 dl peynir
1 salatalık turşusu
akşam
2 dl pizza ( incecik )
1 bardak kavunlu soda
su : 2,5 litre
spor olarak bişey yapamadım malum gün olunca
Ausencia
Ne kadar yedin ki abla bi ısırıp bırakabilseydin keşke
Ah kuzum haklısın, biliyorum. Neden böyleyim ki benCanım bir çiko hemen tartına yansımaz ... ama basene yapışır ... bunu asla istemezsin biliyorum ..o yüzden aman diyorum ..hele de geç saatte .
Gelebilir de canim neden gelmesin sabah spor yap bence iyi olurErkenden yatayım ben iyi geceler herkese. Benden eksi gelmez bu durumda. Bol eksili tartılar dilerim hepinize şekerler :)
Ausencia kaptan dun 16 dk egzersiz vardi bacak sorunlu olunca sadece kol ve gobek calistim
48puan dun icin.
bugunu az sonra yazicam
Ama ben yokumYarın için listedeki arkadaşlara bir hatırlatma ;
Ahu060812 canım erken kapamışsın gırtlağı ... umarım tuttun kendini ... yola çıkmadan bana bildirim yapabilirsin telden . erken çıkmayacaksan yola erken tartılma
Efser kuzum sana da spordan sonra tartı iyi geliyor .... imkanın varsa ve iyi gelecekse , yarın salon sonrası bildirim yapabilirsin ... tabii öncesinde de bir tartıl
ErSeSi ayran aşından güzel sonuç alacağına eminim .... sende mümkün mertebe erken uyu ....ödemlere gelme
White Lily kuzum sen zaten erken tartılmıyorsun , aynen devam
@_SARAYCA_ m öpüyorum canım seniiiiiiiiiiiiiiii
igdedali halasız bir tartı candır yarın sanki sen işini bilirsin .
suspushanimcim canım sana yazmıştım zaten ... yürüyüş sonrası tartılsan sanki ödemler için daha iyi olur ama sakin yürüyüş ... sende çıkabilirsen öncesi sonrası tartıl
Triplimelek Megi canım sende de her şey yolunda ... sabaha hayrola
GunesinKizi35 kuzum bugün erken uyu lütfen ... kasların dinlensin ...
7.takımı yarın yine güzel sonuçlar bekliyordur umarım ....
Herkese bol ooo lalalallala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?