- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
En sevdigim nasılda bilirSenlede çiğ köfte yiriz
Teşekkür ederim kuzum
Neredeeeen nereyee
Mayısta doktora gittiydim regl düzensizliği için. Pco dedii insülin direnci dediiii, vit eksikliği dedi... Zor kilo verirsin dediii. Bence bende insülin direnci falan yoktu. Daha doğrusu kırılmayacak bir direnç yoktu. Ondan önce mide bağırsak ülserlerimden ötürü özel bir diyet uygulamıştım 3 ay. Sırf pirinç, patates, havuç vardı... O kadar karbona insülin de dayanamadı. Onlar hayatımdan çıkınca ve spor da eklenince oldu. Olmaz diye bir şey yok imiş hatunlar. İte kalka yavaş ya da hızlı bir şekil oluyormuş...
82 yle başladım mayısta. Ağustosun ortası veee 20 kilo gitmiş...
İgde supersinNeredeeeen nereyee
Mayısta doktora gittiydim regl düzensizliği için. Pco dedii insülin direnci dediiii, vit eksikliği dedi... Zor kilo verirsin dediii. Bence bende insülin direnci falan yoktu. Daha doğrusu kırılmayacak bir direnç yoktu. Ondan önce mide bağırsak ülserlerimden ötürü özel bir diyet uygulamıştım 3 ay. Sırf pirinç, patates, havuç vardı... O kadar karbona insülin de dayanamadı. Onlar hayatımdan çıkınca ve spor da eklenince oldu. Olmaz diye bir şey yok imiş hatunlar. İte kalka yavaş ya da hızlı bir şekil oluyormuş...
82 yle başladım mayısta. Ağustosun ortası veee 20 kilo gitmiş...
Geçmiş olsunMerhaba iyi haberlerle gelemedim dünkü pizza zehirlemis bol istifra titreme yaşadım acillik oldum şuan iyiyim diyebilirim ama bulantı devam edebilirmis kilo bilmiyorum tartilmadım ama eksi çıkacağı kesin
Aa kim kaza yaptıKaptanım çok tatlıyedigim tatlidanda tatli Ausencia
Çok çok memnun oldumkaptanim geldigin icin teşekkür ederim
Gerçi tam ayrılmadan kavşak ta kaza oldukaptanım hemen atladı ambulans i aradı, yaralanma var sanırım inşallah daha kotu birşey yoktur
Ayy inşallah ciddi bir kaza değildir.Kaptanım çok tatlıyedigim tatlidanda tatli Ausencia
Çok çok memnun oldumkaptanim geldigin icin teşekkür ederim
Gerçi tam ayrılmadan kavşak ta kaza oldukaptanım hemen atladı ambulans i aradı, yaralanma var sanırım inşallah daha kotu birşey yoktur
Geçen hafta: 50.600
Bu hafta: 49.200
Fark: 1.4 kg
Yüzde: % 2.76
Eki Görüntüle 2034811 aha bu da resimbu hafta resimli atayım dedim @igdedali Ausencia
Kilo bildirimini tam istediğim zamanda yapamasamda yola çıktım erkenden şu an Anadolu yakasında halamdayım
Geçen hafta 68.7
Bu hafta 68.4
Fark 300
Yüzde 0.44
Selamlarrr
Dışarıya çıkıyorum..
Akşam bakarım inşallah bollllll eksiler vardır...
Geçen hafta: 55.9
Bu hafta: 55.2
Fark: 0.7
Yüzde: 1.25
Dumduk 55 olaydimmm iyiydi
Opuyoreeee hepiniziiii
Geçen hafta: 75.6
Bu hafta: 75
Fark: 600 gram
Yüzde: 0,70
Bu sabah azıcık daha eksilmiş.
Kilo bildirimi
Geçen hafta 109.8
Bu hafta 109.0
Fark 800gr
Yüzde 0.72
Gecmis olsun canim yogurt ye bol bolMerhaba iyi haberlerle gelemedim dünkü pizza zehirlemis bol istifra titreme yaşadım acillik oldum şuan iyiyim diyebilirim ama bulantı devam edebilirmis kilo bilmiyorum tartilmadım ama eksi çıkacağı kesin
Canim sen bebise tuvale ogreticem diye stres oldun bence ondan oldu boyle. Melisa cayi mi icsen bi sure. Biraz da kafani dagitmaya calissan,eglenceli filmler izlesen falan? Bence etkisi olur. Stres cok onemli inan, biraz gevsersen gerjsi gelir eminimBen bu hafta sabitim.
69.2
O kadar yemeye icmeye dikkat et.
Cabala ama sonuc bu
Inşallah biraz daha dikkat edeceğim.O menülere az daha dikkat etsen olur biliyor musun? Metan iyi çünki belli.
Biz bi mekanda otururken yoldaki arabalar yaptı tanımı yoruzAa kim kaza yaptıNe güzel güzel saatler geçirdiniz ballı lokmalar
Aa çok kötü olmuş ya şansa bak inşallah kötü bir durum yokturBiz bi mekanda otururken yoldaki arabalar yaptı tanımı yoruz
Kaptanım da kaza gecirdiginden çok telaş yaptı
Tebrik ederimKilo bildirimi
Geçen hafta 109.8
Bu hafta 109.0
Fark 800gr
Yüzde 0.72
İnşallah kuzum yaAa çok kötü olmuş ya şansa bak inşallah kötü bir durum yoktur
Insallah kimseye bisey olmamistir. Ne guzel bulustunuzİnşallah kuzum ya
Kaptanim ayrilinca o yöne gitti ama ne yaptı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?