Gecmis olsunİnşallah kuzum ya
Kaptanim ayrilinca o yöne gitti ama ne yaptı bilmiyorum
Üzüldüm sonu buruk olmuşİnşallah kuzum ya
Kaptanim ayrilinca o yöne gitti ama ne yaptı bilmiyorum
Zaten bitek yuzumuzu cektik :)
Insallah kimseye bisey olmamistir. Ne guzel bulustunuzkeske bi resim atsaniz yuzunuzu gostermeseniz de olur
Teşekkür ederimGecmis olsun
Öyle oldu kuzum yaÜzüldüm sonu buruk olmuşgözümüz kalmamıştı vallahi
geçmiş olsun ece
kortugun yere ugratmasın allah
bi şüphedir cnm inşallah
Gecmis olsun.
Bisey olmaz insallah.
Kotu dusunme
Hepinize teşekkür ediyorum malesef bazı tecrübeler maddi kayıplarla kazanılıyor Allah sağlık sorunu vermesin inşalllah ablamında yolunu açsın öğrencilerini çoğaltsın yapacak bişey YOk Allah büyük
Tamam Ausum çok sağol
Evet ya sormak soruşturmak lazım adalet sistemine de güvenilmiyor malesef
Allah korkusu olmayan insanlarla uğraşmak zor abla Allah yardımcımız olsun
İnşallah olumsuz bişey çıkmaz ablacım gönlünü ferah tut Rabbim Şafi adıyla şifa versin kötü bişey çıkmasın inşallah
Gecmis olsun insallah temiz cikar sonuclar
ecemavi inşallah kötü değildir sonuçları. Geçmiş olsun
ecemavi ins iyi cikar sonuclari. cok gecmsi olsun ca im
@Ahu060812 canim uzuldum kardesin icin cok gecmis olsun. ama pesini birakmayin
Ece olumsuz düşünme, sonucta doktorlar herşeyden şüphe ederler ama bu öyle olduğu anlamına gelmez, araştırılması iyidir, inşallah sonuçlar da temiz gelecek
Çok geçmiş olsun ablacım. Sonuçlar iyi çıkar inşallah...
Ben de tam onu demeye geliyordummm
caytabagi yarından itibaren bir süre süt görmeyelim listende. Yoğurt daha iyi bir tercih olur... Ve akşama da güzel bir peynirli ya da tavuklu salata+yoğurt. ya da ton balıklı salata çook güzel olurdu...
@nar_cicegim senin de menü dengesiz olmuş bugün can... 1 avuç çekirdek çok ve tabii dondurma da...
@suspushanimcim sana da diyeceğim aklında bulunsun vicdan çorbası içiyorsan modifiye bişeyler eklememen taraftarıyım. Dışarıdan gelince 3 porsiyon meyve yemişin ki akşama meyve bırakmayalım diyoruz hep. Onun yerine illa yiyeceksen 1 şeftali+yoğurt çok şahane olurdu
Teşekkür ederim kızlar ins sonuclar iyi çıkarCanım benim olumlu düşün şüphe diyosun bakk ortada bişey yok daha.
Rabbim Şifa versin.
Sınırsız mucizelerinden.
TebriklerEki Görüntüle 2034942
Gecen haftaki kilom 77.5
Bu haftaki kilom 76.7
Fark 800 gr
igdedali Ausencia canım dısardayım yüzdemi hesaplayamadım şuan
Canım gecmiş olsun .konuya tam vakıf degil şimdi mesajları gördüm sonuçlar inşallah iyi çıkar...Bu arada kilom64.7 sandigim kadar almamışım zaten ipin ucunu hepten bırakmamıştım ama işte oyle disiplimden sonra insan tedirgin oluyor konyadaki arkadaşların nazarı mir değdi nedir geldigimden beri sevmedigim kacamaklar tabi bumda taşınmanın etkiside büyük
TeşekkürlerTebrikler
Ben geldimmmmmmm güzeller ...
Geçmişi öğütmeden bi selam koyayım şuracığa
Daha bakamadımbegum75 geldi mi ? Mücverimle buluştukkkkk .... aslında ilk sarılırken evlaaat içerde misinnn diyecektim de unuttum
Tam buradaki gibi çok tatlı begümüm ... Öyle çok memnun oldum ki ...
Son dk . bi kaza oldu ... ben oraya bakarken kasaya gitmiş gerçikaptanın masasında kasaya gidilir mi begümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Çok güzeldi .
İnşallah sizlerle de bir gün buluşuruz ....
Şimdi geçmişe döneyim ... kalan kiloları çok meraktayım
Geçmiş olsun örtmenimMerhaba iyi haberlerle gelemedim dünkü pizza zehirlemis bol istifra titreme yaşadım acillik oldum şuan iyiyim diyebilirim ama bulantı devam edebilirmis kilo bilmiyorum tartilmadım ama eksi çıkacağı kesin
Afiyet olsun minnaklarHeyyyyyyy
Biz begümcüğümle otuyoruz
Çoook tatlı mücverim .... o tatlılığa dayanamadık tatlı yedik
İnş pazartesi bir olsa ya nasip diyelimCanım gecmiş olsun .konuya tam vakıf degil şimdi mesajları gördüm sonuçlar inşallah iyi çıkar...
Ahaaa icerdeyim babamBen geldimmmmmmm güzeller ...
Geçmişi öğütmeden bi selam koyayım şuracığa
Daha bakamadımbegum75 geldi mi ? Mücverimle buluştukkkkk .... aslında ilk sarılırken evlaaat içerde misinnn diyecektim de unuttum
Tam buradaki gibi çok tatlı begümüm ... Öyle çok memnun oldum ki ...
Son dk . bi kaza oldu ... ben oraya bakarken kasaya gitmiş gerçikaptanın masasında kasaya gidilir mi begümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Çok güzeldi .
İnşallah sizlerle de bir gün buluşuruz ....
Şimdi geçmişe döneyim ... kalan kiloları çok meraktayım
Gruptan konuştuk birbirimizi yakından tanima sorulari sorduk
yediğiniz iğçtiginiz sizin olsun
ne konuştugunuz onu anlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?