Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia @begum75 kizlar ne guzel bulusmussunuz...gelemedim..o tarafta cok kaza oluyor yogun trafikten..birde sicaklardan insanlar bunaliyor trafikte biran once gidecekleri yere gitmeye calisiyorlar.

evet hülyacım iyi ki denk gelmişiz begümle ...keşke sizlerde olsaydınız ...

Ya kaza olunca hemen fırladım ....çünkü biliyorum 20 kişi toplanır , ama biri 112 aramaz ...
7 kişi vardı araçta ... sanırım ... çocuklar vardı ... hepsi ayakta .
Dedim oturun hemen ... bi açılın yahu .. kim kazazede kim değil görelim ... herkes seyirde .

bir çocuk vardı kafası biraz kötü ... onun dışında iyiydi şükür herkes görünen kadar.

Haklisin Ausencia kaptanim onu da yemeyecektim ama esimin gonlu el vermedi. 1 tepsiden bana dusen bu iste gerisi gelmeyecek merak etme

aynen canım ... bazen bir tepsiden hiçte nasip olmaz bize..bunlar hep tartıya yatırım ...
hem 2 dlm ekmek daha doyurucudur .

Bu cuma 54 leri gorurum dedim ama nasip. 54-55 arasi koruma yapicam becerebilecek miyim bakalim

olurrr olurrrrrr .... sen menü yazmaya ve spora devam

tamamdır kaptan anlaştık yarın sabah yola çıkcaz pazar öğleden sonra dönmüş olurum sanırım

iyi dinlenmeler kuzum .... hakkettin 49 larla ... heee orda da dağa bayıra vurursun kendini kesin gerçi

Son düzenleme:
Ausencia tatlım bana acil morti

bence de canım sana acil mortiiii .... madem hafta sonu yolculuk ..... eeeee bu günleri sıkı değerlendirmen lazım .....

sadece buna odaklan .... cumartesiden cumartesiye .... hopppp 59 ....

var mı gözüne kesitridiğin biri ? hem sürekli menü bildirimi yapan hem spor yapan olsun ama... iki yerden de morti olun

Igdem supersin yaaaa.
Tum bahaneleri altust etmissin.
Senden de bi basari hikayesi bekliyoruzzz
İnşallah tez zamanda gelsin o 55. Sabah akşam anlatırım başarı hikayemi meraklanma

Teşekkür ederimmmm

Eki Görüntüle 2034942
Gecen haftaki kilom 77.5
Bu haftaki kilom 76.7
Fark 800 gr
igdedali Ausencia canım dısardayım yüzdemi hesaplayamadım şuan
Çok güzel abla. Tebrikleeer

sana da tebrikler o halde. İsteyince yapılmayacak bir şey yoktur

Mezuniyetin hayırlı olsun saraycam. Kutlarım. Sen bunu hak ettin. Korumayı da hep birlikte başarıyla yapacaz inşallah

Oyy ne yürüdüm yaaa. Arkadaşı otogara bıraktım yürüyerek. sonra ordan hooop avm ye ayakkabıyı aldım. Hiç dolanmadan tekrar geri çarşıya...
Sonra bi telefon. Pazar günü ödev vardı teslim edilmesi gereken. Hooop cumartesiye alınmış. Arkadaş gelecek birazdan ona oturacaz. Son güne ödev bırakan bir adet hayrişin mesajını okudunuz
Gece gelirim inşallah

Kuzum önemli mi bilmiyorum ama white Lily nin verdiği kilo yazmıyor

igdedali canım sendeki bireysel yarışları açıklarsın müsait vakit .... ben bir @Lunya ile senin yarışın sonucunu biliyorum
Şimdi tontişiğde mi diyeceğiz sana
Görüntüm öyle demedikten sonraaa tontiş desen neee demesen neee Bir kulağımdan girer diğerinden çıkaaar 1 ay tontiş diyin. sonra 50 li kilolara düşeyim minnak deyin bence

İnşallah kuzum inşallah gelsin 58.9 ucundan da olsa 58 i görmek istiyorum insallah umuyorum.
Canım sen seç rakibimi, kilosu kiloma sporu sporuma yakın

Kuzum önemli mi bilmiyorum ama white Lily nin verdiği kilo yazmıyor

Sağolasın kuzum , hemen düzelttim ... çok öenmli değil ama 7.takım olarak hatasız olsun listemiz

Görüntüm öyle demedikten sonraaa tontiş desen neee demesen neee Bir kulağımdan girer diğerinden çıkaaar 1 ay tontiş diyin. sonra 50 li kilolara düşeyim minnak deyin bence

sen şampiyonsunnnnn şampiyonnnnnnnnnnnnnnnnnn

Şahanesin ...
nerde ne ile ne yiyeceğini bilince

Sağolasın kuzum , hemen düzelttim ... çok öenmli değil ama 7.takım olarak hatasız olsun listemiz

sen şampiyonsunnnnn şampiyonnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sana ayrıca teşekkür ederim kaptan Aus... Beni spor konusunda o kadar hırslandırmasan buraya bağlamasaydınız çok zordu buralara gelmem... Ve tabii @_SARAYCA_ ma da...

Sana ayrıca teşekkür ederim kaptan Aus... Beni spor konusunda o kadar hırslandırmasan buraya bağlamasaydınız çok zordu buralara gelmem... Ve tabii @_SARAYCA_ ma da...

Canımsın .... körler sağırlar birbirni ağırlar yapmıyorum ... cidden senin azmin .... takımı sahiplenmen ... sohbetin ... bu iş böyle motive ile gidiyor ... şahanesin ya ... valla bak ... kendimden sonra gördüğüm en istikrarlı listedeki isim oldun

Listeye bakarken aklıma gelmişti tevafuk arkadaşım da isterse seve seve

Bende pek münasip gördüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…