Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hele ondan bana küçük Aus diyorlaaaaar

Onu sopandan da diyorlardır .... ama bende hiç artı ...sabit ..görmedim .... 500-600 en az o da duraklama
dur bakalım buraya kadar iyi geldik. Bundan sonra ne olacak. Bugün aklıma geldi. Halaya ohhhm un dozunu fazla kaçırdım. Tam perşembe geliyormuş
Güzel cümlelerin için teşekkür ederimm bi dee

Baya depresyona girdim sanki kızım icin dua bekliyorum dr gitti simdi adını anmayacağım bir iskelet sistemi rahatsızlığından şüphelenmişler sonuclar pazartesi ins sonuçlar iyi çıkar
Bacım rabbım kimseye korttugunu yaşatmasın . Kötü düşünme tertemiz çıkar inşallah ...

dur bakalım buraya kadar iyi geldik. Bundan sonra ne olacak. Bugün aklıma geldi. Halaya ohhhm un dozunu fazla kaçırdım. Tam perşembe geliyormuş
Güzel cümlelerin için teşekkür ederimm bi dee

yok yok ona hemen yeni bir ayar ohhm u çekeriz ...

pazara gelir .... ohhhhhhhmmmmmmmmmmm pazar akşamına kadar geeel hala

Ahu060812 Ahum ablayın Durumunuda okudum canım rabbım başka sıkıntı vermesin. biliyorum mal canın yongası ama önce sağlık sıhhat ... Bir çıkış yolu elbet verecektir mevlam ..
Buraya yazmasakta bir çogumuzun bir binbir türlü sorunu oluyor.
Bu yaz nasıl geçti bilmiyorum rabbım başka sınavlar vermesin .

yok yok ona hemen yeni bir ayar ohhm u çekeriz ...

pazara gelir .... ohhhhhhhmmmmmmmmmmm pazar akşamına kadar geeel hala
Pazar ya da pazartesi gelecek sanırım. O arada bir doktora da gideyim kist mist göstersin hele şu insülin direncini bi bakayım

Sagol canim aslinda buralardayimda muhabbete katilacak vakit olmuyo okuyorum sadece su okullar bi acilsinda daha sık gelicem ins

158 cm 55 kg cok minnak olmuyor ayrica hala etli butlu biriyim
Saraycam senide ayrıca tebrik ederim cancazım

Bende sen boylardayım hatta daha kısa olbilür 55 kiloda hiç olmadım belki ilkokulda ama 58 oldum lakin bana fazla cılız durdu kimse bağenmedi .
Bence sende gayet iyi duruyor olmalı 60 kilo resimlerini hatırlıyorum .

GunesinKizi35 TEBRİKLERRRRRRRRRR

Eveeeeet .... yeni listede olmayıp tekrar girmek isteyenler ...

Olup çıkmak isteyenler lütfen yazsın arkadaşlar .... Bol sıfırlara bir son verelimmmmmmmmm

Sağol kaptancım teşekkürler fakat liste genelde gerçekten dediğin gibi bol sıfır var neden böyle onu anlayamadım ve üzüldüm bir miktar

Hııı buluşmacılar gelmiş bakim naptınız ?.
Hani iresim ?

tatlı yedik tatlı konuştuk aebenim çok şeker begüm ...

sizle de buluşacağım inşallah .... çok istiyorum ...

foto sorunlu

Ayy halam geldi şok oldum birden meğer günüymüş hiç haberim yok güya telde regl takvimi var bu durumda benim kilo daha azdır

Ben şimdiden tebrik edeyim hepinizi

Sagol canim aslinda buralardayimda muhabbete katilacak vakit olmuyo okuyorum sadece su okullar bi acilsinda daha sık gelicem ins

tamam canım eylülde buluşalım

Sağol kaptancım teşekkürler fakat liste genelde gerçekten dediğin gibi bol sıfır var neden böyle onu anlayamadım ve üzüldüm bir miktar

evet saydım 40 sıfır sizde ... 42 bizde

Herkesi tebrik ediyorum.
Herkes sartlarini zorladi ve elinden geleni yapti.
Nefsinden once takimini dusundu.
Bugunku menum gelsin.
Sabah gec yedim ve cok aciktim.
Peynir
Menemen
3dilim eksi mayali ekmek kizarmis
Domates salatalik
1tatli kasigi organik pekmez

Ara
Sade kahve

Ogle
5yk yesil fasulye
Keten tlu pulbiberli yogurt

Aksam
2yk yogirt
3yk salata
Haslanmis tavuk

Su 2litre
Spor aksam yazayim
igdedali Ausencia

canım sende elinden geleni yaptın ama ödemler ancak buna izin verdi ...

haftaya da sen güzel bir yüzde hediye edersin takıma

menünü beğendim ... hatta çok beğendim de 3 dlm ekmek çok .... sabah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…