Hele ondan bana küçük Aus diyorlaaaaarCanımsın .... körler sağırlar birbirni ağırlar yapmıyorum ... cidden senin azmin .... takımı sahiplenmen ... sohbetin ... bu iş böyle motive ile gidiyor ... şahanesin ya ... valla bak ... kendimden sonra gördüğümen istikrarlı listedeki isim oldun
Bende pek münasip gördüm sizi
Hele ondan bana küçük Aus diyorlaaaaar
dur bakalım buraya kadar iyi geldik. Bundan sonra ne olacak. Bugün aklıma geldi. Halaya ohhhm un dozunu fazla kaçırdım. Tam perşembe geliyormuşOnu sopandan da diyorlardır .... ama bende hiç artı ...sabit ..görmedim .... 500-600 en az o da duraklama
Bacım rabbım kimseye korttugunu yaşatmasın . Kötü düşünme tertemiz çıkar inşallah ...Baya depresyona girdim sanki kızım icin dua bekliyorum dr gitti simdi adını anmayacağım bir iskelet sistemi rahatsızlığından şüphelenmişler sonuclar pazartesi ins sonuçlar iyi çıkar
dur bakalım buraya kadar iyi geldik. Bundan sonra ne olacak. Bugün aklıma geldi. Halaya ohhhm un dozunu fazla kaçırdım. Tam perşembe geliyormuş
Güzel cümlelerin için teşekkür ederimm bi dee
Pazar ya da pazartesi gelecek sanırım. O arada bir doktora da gideyim kist mist göstersin hele şu insülin direncini bi bakayım
yok yok ona hemen yeni bir ayar ohhm u çekeriz ...
pazara gelir .... ohhhhhhhmmmmmmmmmmm pazar akşamına kadar geeel hala
Hııı buluşmacılar gelmiş bakim naptınız ?
yok yok ona hemen yeni bir ayar ohhm u çekeriz ...
pazara gelir .... ohhhhhhhmmmmmmmmmmm pazar akşamına kadar geeel hala
Ben şimdiden tebrik edeyim hepiniziSon 1 takım kaldı liste paylaşmayan .... bu durumda en kötü 2.yiz .... ya da belki 1.
Sagol canim aslinda buralardayimda muhabbete katilacak vakit olmuyo okuyorum sadece su okullar bi acilsinda daha sık gelicem insÖnce bir kilo bildirimlerini toprlayayım güzeller...
Diğer alıntılar sonra.
oyyyyyyyyyyyyyyyy kuzummmmmmmmmmmmm ....pon pon yetiştiremedim bugün size
hedefe 1.2 mi kaldı şimdi
tebrikler canım ya .... hele de sporuna .
Ahu en azından eksi ile atlatıldı bu istanbul gezisi...
Daha eksi bekliyordum ne yalan diyeyim ama erken tartıldın biraz ödem vardır muhtemelen .
Haftaya daha sıkı sıkı
Dumduk mümdükkk aaaaa o kadar artı gittigelsin pon ponlar .
haftaya 55 e veda partin var
süper hem de ... şimdi bu 66.9 u izin döneminde sakın yukarı çıkarma ama ...
En az 1 kilokoskoca 3 hafta yahu ....
tebrikler tekrar tatlım .
daha sık geleceğin dönem daha da başarılı olacak gör bak
lily canım 600 gr. hem de regl öncesi... senin şiştiğin ... bütün eksilerini silip süpürdüğü hafta.
karatay tutmuşur sende güzelimo 10 kilo takır takır gidecek gör bak
64.1
62.2
1.9
%2.96
harikasınnnnnnnnnnnnnn lunyammmmmmmmmmmmmmmm
geçmiş olsun canım ... haftaya verirsin ... artısız olmak bile iyi senin için .
ama hala gelmiyorsun ki ...
tebrikler fatmacım .. çok değil evet ama az da değil ...
keşke hiç takılmadan her hafta böyle 800-900 gitse ...
hadi bakalım canlanma zamanı .
bu iş canlanmadan azmetmeden olmuyor
73.3 diyelim o zaman he miii
ödemlerin kraliçesi
ben sana sabah giderler dedim di mi
%1.03 canım
Saraycam senide ayrıca tebrik ederim cancazım158 cm 55 kg cok minnak olmuyor ayrica hala etli butlu biriyim
GunesinKizi35 TEBRİKLERRRRRRRRRR
Eveeeeet .... yeni listede olmayıp tekrar girmek isteyenler ...
Olup çıkmak isteyenler lütfen yazsın arkadaşlar .... Bol sıfırlara bir son verelimmmmmmmmm
Daha ne istiyon eflalim bak çogumuzunki davul çalıp geliyoAyy halam geldi şok oldum birdenmeğer günüymüş hiç haberim yok güya telde regl takvimi var bu durumda benim kilo daha azdır
Hııı buluşmacılar gelmiş bakim naptınız ?.
Hani iresim?
Ayy halam geldi şok oldum birdenmeğer günüymüş hiç haberim yok güya telde regl takvimi var bu durumda benim kilo daha azdır
Ben şimdiden tebrik edeyim hepinizi
Sagol canim aslinda buralardayimda muhabbete katilacak vakit olmuyo okuyorum sadece su okullar bi acilsinda daha sık gelicem ins
Sağol kaptancım teşekkürler fakat liste genelde gerçekten dediğin gibi bol sıfır var neden böyle onu anlayamadım ve üzüldüm bir miktar
Herkesi tebrik ediyorum.
Herkes sartlarini zorladi ve elinden geleni yapti.
Nefsinden once takimini dusundu.
Bugunku menum gelsin.
Sabah gec yedim ve cok aciktim.
Peynir
Menemen
3dilim eksi mayali ekmek kizarmis
Domates salatalik
1tatli kasigi organik pekmez
Ara
Sade kahve
Ogle
5yk yesil fasulye
Keten tlu pulbiberli yogurt
Aksam
2yk yogirt
3yk salata
Haslanmis tavuk
Su 2litre
Spor aksam yazayim
igdedali Ausencia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?