- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Insan istedikten somra her seyi yapar eflalim yapacaksin tabiiSizleri okudukça kendimden iradesizliğimden, yaşadıklarım karşında ki güçsüzlüğümden utanıyorumniye devam edemiyorsun be kadın diyete diyorum, niye erteliyorsun , sonra da güçsüzüm, mutsuzum, zor kilo veriyorum diye öfkeleniyorum.
Hemen peşine umut kaplıyor içimi, seneye bu zamanlar bir yılda 30 kilo nasıl verdim diye anlatıcam bende diyorum, valla ben normal değilim
İnşaallah canım biliyorum bir gün hedefime ulaşıcam, mola vermek gerdi beni ama vermem de gerekiyordu, diyeti bir bozup bir başladıkça daha çok geriliyordum. Ya hep ya hiç mantığı var bendeInsan istedikten somra her seyi yapar eflalim yapacaksin tabii
Ayy canım çok korkarım ben sudan zaten. Yüzme öğrenmeyi çok istiyorum.
Hsyır canım ...tam aksine yüzme bilmezken erken yaşta ... 10-11 sanırım boğulma şeysi yaşadım .... o ara ne kadar oksijen gitmediyse beyne işte şimdi arıza ordan
Ciddi ciddi balıkçı teknesinde açtım gözümü .
Teyze kızımlaydık ...farketmemiş bende salak açılmaya çalışırken batıp çıktığımı hatırlıyorum suda ... sonra balıkçı amcaların :) teknesinde ... hatta terliklerle girmişim ... çıkmış gitmiş ayağımdan .... adamlara ilk terliklerimi sormuştum
Sonra da orta okulda yüzme kulübüne gittim ... yoksa o korkuyu asla yenemezdim.
Molani da yaptin 2.yariya bomba gibi baslarsin eflalimİnşaallah canım biliyorum bir gün hedefime ulaşıcam, mola vermek gerdi beni ama vermem de gerekiyordu, diyeti bir bozup bir başladıkça daha çok geriliyordum. Ya hep ya hiç mantığı var bende
Eşinin amacı sana kilo aldırmak heralde canımBen bu sabah yagsiz tavada 2 yumurta yedim tam bugday ekmegi ve 3 dilim sucukla. Yaninda bol limonlu maydonoz
Esime gore yumurta yememeliymisim. Sutlr yumurtadan uzak durman lazim oyle asla zayiflayamazsin yumurta cok kalorili onun yerine 2 hamburger yesen daha iyiydi dio bana. Hey allam yaa. Ben de benim tek amacim zayiflamak degil saglikli beslenmek dedim. Yumurta da buna engel degil dedim. Sabah azcik peynir zeytin cay tuketip uykusuz kalirsam cok zayiflar misim, duzensiz uyku , asiri yorgunluk lazimmis, 2 yumurta yersem yaptigim spor bi ise yaramazmis.
OlabilirEşinin amacı sana kilo aldırmak heralde canım
23u neden yaptinyapma ama bi daha
aus tatlisi ne bir de merak ettim Bonuscan
Bir adet 35 dk sunum yapan Hayriş geldi hanıııım...Sunumdan çıktım çantamda mayom attım kendimi havuza
Şimdi bir uyurum kiiiii
Gidip konu olarak psikolojinin en geniş konusunu seçmişim kendime tebrik koyuyorumPimpirikliyim de o slayta bakmadan anlatılacak dedim, ezber kapasitem de zayıf oluncaaaaa bu saat oldu daha 1 dk uyumadım... He otobüste bi ara içim geçmiş Çok şükür çok güzel de geçti.
Not: uyumadım sunum esnasında
. Hatta tahtaya kalktım hoca dedi kii kız sen ne kadar süzüldün. Yaşın küçülmüş didi baaaO an benim gözler çipil çipil oldu. Sunum sonuna kadar neşe saçtım
Her ders sınıfa çikolata jelibon ısmarlar. İlk dersten beri hep hocam almayım diyordum. Bi kez sordu nedenini. diyetteyim dedim. Bugün onu anlattı sınıfta. Diyetteyim diyenler 3-5 güne bozuyor etrafımda. Sen öyle deyince içimden he he dedim dedi. Takip ediyorum bayağı yol katettin 2 ayda dedi vee sınıf alkış kıyamet. Çook mutluyum çok. Allah'ım emek veren herkese tattırsın bu zevki mutluluğu. Buradaki herkes hak ediyor...
Resmi olarak formasyonun ilk dönemi bitti çok şükür... Pazartesi Perşembe sınavlarım var sonra Urfaya yolculuk...
Hee unutmadanAusencia @Bonus umla ortiliği daha çok bi sevdim ben. Geçen hafta pek etkili olamadım ama bu hafta sıkı sıkı sarılacam kendisine eğer müsaadesi olursa... bize 2 güzelinden rakip bulursan çok bi memnun olurum
Ecük de baa virEvrene hakettigi kadar sevgi..... gerisi bana hep bana hep hep
Bir garip bonusigdedali igdecim dogru diyosun ausun kizmasi bile bazen guzel ama kimi zaman o kadar kotu oluyoruzki iyi niyete odaklanamadan cokuntuye dusuyoruz kendimden biliyorum.
Hem doverim hem severim modu olmali. Kizdigi gibi sevsin banane kaptan degilmi
60kiloyum destege ihtiyaci var ve en cok sizden. En siz konustunuz cunku benim agzim var dilim yok surda bir garip bonusum
Simdi carpilmazsam dahada carpilmam
Bir garip bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?