Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sizleri okudukça kendimden iradesizliğimden, yaşadıklarım karşında ki güçsüzlüğümden utanıyorum niye devam edemiyorsun be kadın diyete diyorum, niye erteliyorsun , sonra da güçsüzüm, mutsuzum, zor kilo veriyorum diye öfkeleniyorum.
Hemen peşine umut kaplıyor içimi, seneye bu zamanlar bir yılda 30 kilo nasıl verdim diye anlatıcam bende diyorum, valla ben normal değilim

Insan istedikten somra her seyi yapar eflalim yapacaksin tabii

Insan istedikten somra her seyi yapar eflalim yapacaksin tabii
İnşaallah canım biliyorum bir gün hedefime ulaşıcam, mola vermek gerdi beni ama vermem de gerekiyordu, diyeti bir bozup bir başladıkça daha çok geriliyordum. Ya hep ya hiç mantığı var bende

Ayy canım çok korkarım ben sudan zaten. Yüzme öğrenmeyi çok istiyorum.

İnşaallah canım biliyorum bir gün hedefime ulaşıcam, mola vermek gerdi beni ama vermem de gerekiyordu, diyeti bir bozup bir başladıkça daha çok geriliyordum. Ya hep ya hiç mantığı var bende
Molani da yaptin 2.yariya bomba gibi baslarsin eflalim

Eşinin amacı sana kilo aldırmak heralde canım

Eflal sen tombiksen ben neyim bana bunu acikla

23u neden yaptin yapma ama bi daha
aus tatlisi ne bir de merak ettim Bonuscan

Yapmiycam. Yapamam zaten. Yaz helvasi o ausa eniste hediye almis dibi dusunce sonrada dayanamamis ucundan yemis ya hani nasil okumadin sen bunu :)

Sen şuna gozum korktu desene yavrim parlak ogrencim

igdedali igdecim dogru diyosun ausun kizmasi bile bazen guzel ama kimi zaman o kadar kotu oluyoruzki iyi niyete odaklanamadan cokuntuye dusuyoruz kendimden biliyorum.

Hem doverim hem severim modu olmali. Kizdigi gibi sevsin banane kaptan degilmi

60kiloyum destege ihtiyaci var ve en cok sizden. En siz konustunuz cunku benim agzim var dilim yok surda bir garip bonusum

Simdi carpilmazsam dahada carpilmam

Bir garip bonus

Mayıştımmmm güneşlendim ... Burdan siyahi futbolcu olarak memlekete dönüp transferle parayı kıracam

Çok yüzdüm ya bugün .... bi de dalga akıntı .... bence 5 ile çarpılmalı

Neyse bi döneyim geçmişe ... kaynayan kazanlardan payıma ne düşmüş bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…