Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Üzgünüm mortim haftalık bildiriyoruz şimdilik sır cuma kutlama için çiçek gönderirsin artık regl ne ki yahu gelir geçer
yaaa gideyim iki ip atlayayım ben bide gideyim senin spor geçmişine bakayım

Şu uykusuzluğumla sevinçten gözlerim nah böyle açıldı

Di mi ama. Her ikisi de o kadar hak ediyor ki. Ne güzeeel olur lütfen olsuuuun Bonus Antepia27
Sabah sabah sinirlendiriyor beni. Dedim senin dedigin sekilde zayiflamayi zaten istemem, o sekilde spor da yapamam. Her kalori de ayni degildir , bana karisma artik dedim
Kalori hesabı boş iş nar ciceğim sen de biliyorsun. Bu kadar kiloyu bilinçsiz tüketimden aldık. Ben eminim aynı kalorileri sebzeli prolu şeyler yeseydik almazdık. O hamburgerler direkt göbeğe yağ oluyor. Boş kalori. Evet yumurta kalorisine baktık mı güçlü bir besin ama intoleransın yoksa kilo falan yapmaz. Ben bazı günler 3 yumurtaya kadar çıkıyorum. Mesela o kahvaltıda yediğim domates salatalıklarda hep bir miktar zeytin yağı vardır. Hiç de korkmadım bunları yerken. Veriliyor çünkü...
İlk hedefimiz günlük ihtiyaçlarımızı boş kaloriler yerine sağlıklı besinlerden almak...

Diyetisyenle 65 karar vermiştik
Sana nası da güzel oluur 65 ablaa. Vücudun sıkı maşallah. 65 ken 60 hatta 50 lerin sonunda gibi gösterirsin zannımca. Çok iyi karar vermişsiniz

Kilo almaya ne hacet canım. Gel buyur burda güzel muhabbetinden istifade edelim. Tecrübelerinden faydalanalımm
Onun o her eleştirisinde sopasında şefkat gizlidir. Her birimizin hayatına dokunuyor ve dokundukça güzelleştiriyor. Bir kadının en mutlu olduğu anlardan biri istediği kiloyu tartıda gördüğü andır. Ve @Ausencia un büyük payı var mutluluğumuzda. Onun kızması daaa sevmesi deee bir hoş...

Selam beybiler. Gece cok sacmaladim. Diyet icin degil de kendimi uzecek seylerle mesgul oldum diyete zeval gelmedi sukur. Sabah gec uyandim ama. Yatakta fazla kalmaktan galiba boyun arkasi cok agriyor tutulmus gibi. Keyifsiz gibiyim. Pehlivan gibi kendimi yaglayasim bile yok, sporu yaparim ama onubirakmam.

Oy güzel gönüllü iğdecim geliyorum zaten ben bu takkmı çok seviyorum yazmadan duramıyorum

Ayyyy saraycam çok sevindim inan kendi 99 kadar sevindim çünkü sende çok uzun zamandır bekliyordun harikasın canım m

Ay kaptanim inşallah çok düşüncelisin

Bir adet 35 dk sunum yapan Hayriş geldi hanıııım... Sunumdan çıktım çantamda mayom attım kendimi havuza
Şimdi bir uyurum kiiiii
Gidip konu olarak psikolojinin en geniş konusunu seçmişim kendime tebrik koyuyorum Pimpirikliyim de o slayta bakmadan anlatılacak dedim, ezber kapasitem de zayıf oluncaaaaa bu saat oldu daha 1 dk uyumadım... He otobüste bi ara içim geçmiş Çok şükür çok güzel de geçti.
Not: uyumadım sunum esnasında
. Hatta tahtaya kalktım hoca dedi kii kız sen ne kadar süzüldün. Yaşın küçülmüş didi baaa O an benim gözler çipil çipil oldu. Sunum sonuna kadar neşe saçtım
Her ders sınıfa çikolata jelibon ısmarlar. İlk dersten beri hep hocam almayım diyordum. Bi kez sordu nedenini. diyetteyim dedim. Bugün onu anlattı sınıfta. Diyetteyim diyenler 3-5 güne bozuyor etrafımda. Sen öyle deyince içimden he he dedim dedi. Takip ediyorum bayağı yol katettin 2 ayda dedi vee sınıf alkış kıyamet. Çook mutluyum çok. Allah'ım emek veren herkese tattırsın bu zevki mutluluğu. Buradaki herkes hak ediyor...
Resmi olarak formasyonun ilk dönemi bitti çok şükür... Pazartesi Perşembe sınavlarım var sonra Urfaya yolculuk...
Hee unutmadan Ausencia @Bonus umla ortiliği daha çok bi sevdim ben. Geçen hafta pek etkili olamadım ama bu hafta sıkı sıkı sarılacam kendisine eğer müsaadesi olursa... bize 2 güzelinden rakip bulursan çok bi memnun olurum

Oyyy ne güzel geçmiş olsun..
Yolun açık olsun hepp..
Güzellikler hep güzellikleri getiriyor demii..
İnsanın enerjisi pozitifse etrafinda herşey Güzel gelişiyor...

Bi de ben dün gece stresten leptine zeval getirmişim yutarken farkettim. 1 tane kuru üzüm yedim gece. Arkadaşa çıkarmıştım. Sunumla uğraşırken atıvermişim ağzıma... bir üzülmüştüm ki. ama bugün sabah tartım hadi onu da görmeyim didi bana göz kırptı sağolsun - 100 gr da olsa Ausencia günahımı yazam da dert oluyor içime

Ayyyy saraycam çok sevindim inan kendi 99 kadar sevindim çünkü sende çok uzun zamandır bekliyordun harikasın canım m

Ay kaptanim inşallah çok düşüncelisin

Seninde o günlerin gelecek hepimiz kutluyor olacağız senii Fatmacimm inann sadece.

Oyyy ne güzel geçmiş olsun..
Yolun açık olsun hepp..
Güzellikler hep güzellikleri getiriyor demii..
İnsanın enerjisi pozitifse etrafinda herşey Güzel gelişiyor...
Kesinlikle öyle. Eskiden düşüncem hep " ben şansız bir insanım elimi neye atsam kuruyor, nerede arıza tip var nerede sıkıntı var beni bulur" du. Bunu değiştirdim çok şükür. Nası düşünürsen öyle geliyor hayat sana. Kii hala istediğim şeyler için ekstra çaba harcamam gereken şeyler oluyor ama mücadeleye devam... Allah güç kuvvet verdikten sonra herbişeyin üstesinden gelirim diyorum...
Güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederimmm

Tebrik ederim İğdem ne büyük mutluluk dimi
Geçen bruncha gittiğim arkadaşım da beni görünce inanmadı. Du bakıcam korse varmı dedi. Göğsümü gere gere bak tatlım dedim hay maşallah kankama yaaaa ne güzel vermişsin dedi ben mutluluk neşeyle doldum

bir de bunun kelebek etkisi durumu var. 2 hafta önce sınıfta kızlar etrafıma doluşup soru yağmuruna tuttular... Bugün 2 tanesi geldi zayıflamaya başlamış. Takıldığımız yerde sorarız dediler. Bi mutlu oldum ki... Bilir kişi değilim ama en azından tecrübem var iyi kötü diyorum. Kendimiz için yaptığımız en güzel şey yüklerimizden kurtulmak...
bi de şu Şeyda Coşkun gibi zayıflama koçluğuna girip parayı kırsam mı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…