- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
yaaaÜzgünüm mortim haftalık bildiriyoruz şimdilik sırcuma kutlama için çiçek gönderirsin artık regl ne ki yahu gelir geçer
Bende merak ettim helva filan deyince23u neden yaptinyapma ama bi daha
aus tatlisi ne bir de merak ettim Bonuscan
Şu uykusuzluğumla sevinçten gözlerim nah böyle açıldı
Di mi ama. Her ikisi de o kadar hak ediyor ki. Ne güzeeel olur lütfen olsuuuunBonus Ve Antepia27 Sabah sabah aklıma düştünüz ...
Bence hazır bayram üstü .... sizi şöyle sıkı bi çekip çevirme vakti .
Fatma 109
Bonuscan 102.8
Şöyle bir baktım .... metalarınızı da tanıyorum. Kaçamak yapmadan sporla bayrama giderseniz hedefe kilitli ...
Fatma 105
Bonuscan 99 ile bayramda salınmanıza iradeniz hariç hiç bi engel göremedim .
Fatma 105 ile seni hiç görmedim ... 107 lerde bırakmıştık ... bonus la düşünsene 99... çok afilli be ...
Hadi canlar .... yaparız ... vallaha yaparız ...
Kalori hesabı boş iş nar ciceğim sen de biliyorsun. Bu kadar kiloyu bilinçsiz tüketimden aldık. Ben eminim aynı kalorileri sebzeli prolu şeyler yeseydik almazdık. O hamburgerler direkt göbeğe yağ oluyor. Boş kalori. Evet yumurta kalorisine baktık mı güçlü bir besin ama intoleransın yoksa kilo falan yapmaz. Ben bazı günler 3 yumurtaya kadar çıkıyorum. Mesela o kahvaltıda yediğim domates salatalıklarda hep bir miktar zeytin yağı vardır. Hiç de korkmadım bunları yerken. Veriliyor çünkü...Sabah sabah sinirlendiriyor beni. Dedim senin dedigin sekilde zayiflamayi zaten istemem, o sekilde spor da yapamam. Her kalori de ayni degildir , bana karisma artik dedim
Sana nası da güzel oluur 65 ablaa. Vücudun sıkı maşallah. 65 ken 60 hatta 50 lerin sonunda gibi gösterirsin zannımca. Çok iyi karar vermişsinizDiyetisyenle 65 karar vermiştik
Kilo almaya ne hacet canım. Gel buyur burda güzel muhabbetinden istifade edelim. Tecrübelerinden faydalanalımmKızlaaaarrrrr
Tebrik ederim 1. Liğinizi ne de güzel yakıştı yahuuu
Zaten biliyordum ki 1. Olacağınızı hafta içi de yazmıştım
Darısı haftaya mı?????? Yeaaaaahhhhhhh
Ausencia kaptanım ben artık yön değiştirdim kilo almaya karar verdim. Bir 10 kilo alıp buraya gelip kilo vermek istiyorum beni de al takıma noluuur
Yiyiö yiyim de kilo alayım verecek kilom olsun 7. Takım benim olsun
Olur muuuu
Onun o her eleştirisinde sopasında şefkat gizlidir. Her birimizin hayatına dokunuyor ve dokundukça güzelleştiriyor. Bir kadının en mutlu olduğu anlardan biri istediği kiloyu tartıda gördüğü andır. Ve @Ausencia un büyük payı var mutluluğumuzda. Onun kızması daaa sevmesi deee bir hoş...@60kiloyum nerdesin?
Ben kendimi kotu hissettigimde austan firca yedigimde hep guzel seyler yazdin bana destek oldun.
Bende herkeste sana destek cik ortaya lutfen.
Nolursa olsun menu yazicaksin. Ausa bakma sen o dondurma simileyine bile kiziyo
Cikarsiz iste kizmasida sopasida cikarsiz daraldinmi hep bunu dusun sahsen ben eyle yapiyorum.
Bak gecen hafta bugun mukemmel hissediyodun. Moral bozuklugumuzun yaninda nedirki yani 1 haftalik mod dusuklugu?
Bence bisey degil.
Bak bana iyi bak lutfen fulya ben 10 senedir burda kilo verememis insanim. Bir kere 11 kilo verdim 7-8 sene oluyo o kadar. Boyle bir kariyer dusman basina.
Ben burdaysam ter dokuyorsam daha dunya yuzunde bir allahin kulu daha yoktur ki kilo veremesin!
Gel lutfen. Orti olak morti olakAusencia un sefkatli kollarina demeyi cok isterdim olmayinca olmuyor iste
Oy güzel gönüllü iğdecimŞu uykusuzluğumla sevinçten gözlerim nah böyle açıldı
Di mi ama. Her ikisi de o kadar hak ediyor ki. Ne güzeeel olur lütfen olsuuuunBonus Antepia27
Kalori hesabı boş iş nar ciceğim sen de biliyorsun. Bu kadar kiloyu bilinçsiz tüketimden aldık. Ben eminim aynı kalorileri sebzeli prolu şeyler yeseydik almazdık. O hamburgerler direkt göbeğe yağ oluyor. Boş kalori. Evet yumurta kalorisine baktık mı güçlü bir besin ama intoleransın yoksa kilo falan yapmaz. Ben bazı günler 3 yumurtaya kadar çıkıyorum. Mesela o kahvaltıda yediğim domates salatalıklarda hep bir miktar zeytin yağı vardır. Hiç de korkmadım bunları yerken. Veriliyor çünkü...
İlk hedefimiz günlük ihtiyaçlarımızı boş kaloriler yerine sağlıklı besinlerden almak...
Sana nası da güzel oluur 65 ablaa. Vücudun sıkı maşallah. 65 ken 60 hatta 50 lerin sonunda gibi gösterirsin zannımca. Çok iyi karar vermişsiniz
Kilo almaya ne hacet canım. Gel buyur burda güzel muhabbetinden istifade edelim. Tecrübelerinden faydalanalımm
Onun o her eleştirisinde sopasında şefkat gizlidir. Her birimizin hayatına dokunuyor ve dokundukça güzelleştiriyor. Bir kadının en mutlu olduğu anlardan biri istediği kiloyu tartıda gördüğü andır. Ve @Ausencia un büyük payı var mutluluğumuzda. Onun kızması daaa sevmesi deee bir hoş...
Harika sonuclar. Tebrikler
Ay mezuniyetimi hic boyle olacagini hayal etmemistim.
Kaptanim sayende 55 i gordum. Hep istiyordum bu kiloyu ama bir turlu sonunu getiremiyordum. Bu sefer koruyacağıma dair inancim var. Desteklerin icin tesekkur ederim.
7. Takim tum arkadaslarim hepiniz iyiki varsiniz. Hepinizinde hedefinize bir an once ulasmanizi temenni ediyorum. Sevgiler canlar.
Bonus Ve Antepia27 Sabah sabah aklıma düştünüz ...
Bence hazır bayram üstü .... sizi şöyle sıkı bi çekip çevirme vakti .
Fatma 109
Bonuscan 102.8
Şöyle bir baktım .... metalarınızı da tanıyorum. Kaçamak yapmadan sporla bayrama giderseniz hedefe kilitli ...
Fatma 105
Bonuscan 99 ile bayramda salınmanıza iradeniz hariç hiç bi engel göremedim .
Fatma 105 ile seni hiç görmedim ... 107 lerde bırakmıştık ... bonus la düşünsene 99... çok afilli be ...
Hadi canlar .... yaparız ... vallaha yaparız ...
yaaagideyim iki ip atlayayım ben bide gideyim senin spor geçmişine bakayım
Bir adet 35 dk sunum yapan Hayriş geldi hanıııım...Sunumdan çıktım çantamda mayom attım kendimi havuza
Şimdi bir uyurum kiiiii
Gidip konu olarak psikolojinin en geniş konusunu seçmişim kendime tebrik koyuyorumPimpirikliyim de o slayta bakmadan anlatılacak dedim, ezber kapasitem de zayıf oluncaaaaa bu saat oldu daha 1 dk uyumadım... He otobüste bi ara içim geçmiş Çok şükür çok güzel de geçti.
Not: uyumadım sunum esnasında
. Hatta tahtaya kalktım hoca dedi kii kız sen ne kadar süzüldün. Yaşın küçülmüş didi baaaO an benim gözler çipil çipil oldu. Sunum sonuna kadar neşe saçtım
Her ders sınıfa çikolata jelibon ısmarlar. İlk dersten beri hep hocam almayım diyordum. Bi kez sordu nedenini. diyetteyim dedim. Bugün onu anlattı sınıfta. Diyetteyim diyenler 3-5 güne bozuyor etrafımda. Sen öyle deyince içimden he he dedim dedi. Takip ediyorum bayağı yol katettin 2 ayda dedi vee sınıf alkış kıyamet. Çook mutluyum çok. Allah'ım emek veren herkese tattırsın bu zevki mutluluğu. Buradaki herkes hak ediyor...
Resmi olarak formasyonun ilk dönemi bitti çok şükür... Pazartesi Perşembe sınavlarım var sonra Urfaya yolculuk...
Hee unutmadanAusencia @Bonus umla ortiliği daha çok bi sevdim ben. Geçen hafta pek etkili olamadım ama bu hafta sıkı sıkı sarılacam kendisine eğer müsaadesi olursa... bize 2 güzelinden rakip bulursan çok bi memnun olurum
Ayyyy saraycam çok sevindim inan kendi 99 kadar sevindim çünkü sende çok uzun zamandır bekliyordun harikasın canım m
Ay kaptanim inşallah çok düşüncelisin
Kesinlikle öyle. Eskiden düşüncem hep " ben şansız bir insanım elimi neye atsam kuruyor, nerede arıza tip var nerede sıkıntı var beni bulur" du. Bunu değiştirdim çok şükür. Nası düşünürsen öyle geliyor hayat sana. Kii hala istediğim şeyler için ekstra çaba harcamam gereken şeyler oluyor ama mücadeleye devam... Allah güç kuvvet verdikten sonra herbişeyin üstesinden gelirim diyorum...Oyyy ne güzel geçmiş olsun..
Yolun açık olsun hepp..
Güzellikler hep güzellikleri getiriyor demii..
İnsanın enerjisi pozitifse etrafinda herşey Güzel gelişiyor...
atla mortim atla iyi bir spor geçmişim yok benim boşuna yorulma
Tebrik ederim İğdem ne büyük mutluluk dimiBir adet 35 dk sunum yapan Hayriş geldi hanıııım...Sunumdan çıktım çantamda mayom attım kendimi havuza
Şimdi bir uyurum kiiiii
Gidip konu olarak psikolojinin en geniş konusunu seçmişim kendime tebrik koyuyorumPimpirikliyim de o slayta bakmadan anlatılacak dedim, ezber kapasitem de zayıf oluncaaaaa bu saat oldu daha 1 dk uyumadım... He otobüste bi ara içim geçmiş Çok şükür çok güzel de geçti.
Not: uyumadım sunum esnasında
. Hatta tahtaya kalktım hoca dedi kii kız sen ne kadar süzüldün. Yaşın küçülmüş didi baaaO an benim gözler çipil çipil oldu. Sunum sonuna kadar neşe saçtım
Her ders sınıfa çikolata jelibon ısmarlar. İlk dersten beri hep hocam almayım diyordum. Bi kez sordu nedenini. diyetteyim dedim. Bugün onu anlattı sınıfta. Diyetteyim diyenler 3-5 güne bozuyor etrafımda. Sen öyle deyince içimden he he dedim dedi. Takip ediyorum bayağı yol katettin 2 ayda dedi vee sınıf alkış kıyamet. Çook mutluyum çok. Allah'ım emek veren herkese tattırsın bu zevki mutluluğu. Buradaki herkes hak ediyor...
Resmi olarak formasyonun ilk dönemi bitti çok şükür... Pazartesi Perşembe sınavlarım var sonra Urfaya yolculuk...
Hee unutmadanAusencia @Bonus umla ortiliği daha çok bi sevdim ben. Geçen hafta pek etkili olamadım ama bu hafta sıkı sıkı sarılacam kendisine eğer müsaadesi olursa... bize 2 güzelinden rakip bulursan çok bi memnun olurum
Kesinlikle öyle. Eskiden düşüncem hep " ben şansız bir insanım elimi neye atsam kuruyor, nerede arıza tip var nerede sıkıntı var beni bulur" du. Bunu değiştirdim çok şükür. Nası düşünürsen öyle geliyor hayat sana. Kii hala istediğim şeyler için ekstra çaba harcamam gereken şeyler oluyor ama mücadeleye devam... Allah güç kuvvet verdikten sonra herbişeyin üstesinden gelirim diyorum...
Güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederimmm
Olsun kuzum olsun. Yerim onu ben çerez o çerezSaydin buu portakal cokk fena ciktii cokk bildigin gibi değil
Tebrik ederim İğdem ne büyük mutluluk dimi
Geçen bruncha gittiğim arkadaşım da beni görünce inanmadı. Du bakıcam korse varmı dedi. Göğsümü gere gere bak tatlım dedimhay maşallah kankama yaaaa ne güzel vermişsin dedi ben mutluluk neşeyle doldum
bir de bunun kelebek etkisi durumu var. 2 hafta önce sınıfta kızlar etrafıma doluşup soru yağmuruna tuttular... Bugün 2 tanesi geldi zayıflamaya başlamış. Takıldığımız yerde sorarız dediler. Bi mutlu oldum ki... Bilir kişi değilim ama en azından tecrübem var iyi kötü diyorum. Kendimiz için yaptığımız en güzel şey yüklerimizden kurtulmak...Tebrik ederim İğdem ne büyük mutluluk dimi
Geçen bruncha gittiğim arkadaşım da beni görünce inanmadı. Du bakıcam korse varmı dedi. Göğsümü gere gere bak tatlım dedimhay maşallah kankama yaaaa ne güzel vermişsin dedi ben mutluluk neşeyle doldum
Dünyadaki en tatli sey uykudur ki zaten :)Şimdi ben koşaraktan uykumaaaaa. Şu uyku kadar sevdiğim bişey gerçekten yok bu hayatta... Düşünün tatlı yemekten bile çok seviyorum. Öyle mühim
Hepinize kosmocaman öpücükleer sevgileeer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?