Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum sen erdin mi aynen de öyle çıktım

Sonra ki sevindirmesi de bi eksi 200 olmuştur napcaz senle bu hafta daha hafta sonu biter bitmez 59 ları ucundan göreceksin sanki

Hep deliler beni buluur

Miu yavrum yedin yedin kilo aldın ...şimdi yer yapıyorsun kendine di mi annemmm
10kilo yetmezz 10 kiloda daha doyamadan sana 5 haftada mezun ederim

Canommm gel her daim ... kilo almaya ne hacet

Kahvaltı + leslie den bildiriyorum. Artık çok geç evet evet al o patates kızartmasını yaa bişey olmaz bi taneden canımmm

Ayyyyy en bi sevdiğim mortilik şekli ... sataşmalı ...

İnşallah kaptanım evet o kadar artı temizledim.
Yaaa hayali bile güzel 55 vedaa wawww çok havalı

Ne diyosunnn nefsimmm havasından geçilmiyor o kadar havalı ki yakında bende oraya geçeceğim

arkadaşım gelene kadar birkaç gün yapacağım spor. O varken yapamam ama. Zaten evde durmayacağız tüm gün hareket halinde olurum dışarda.

Canım olabilir ...sürekli detoksla kilo vermeyi onaylamıyorum , sende sevmiyorsun zaten ama sıkışma şişme dönemlerinde iyi geliyor ... bak ayran aşı bu hafta ersesiyi uçurdu

Arkadaşınla dışardaki yürüyüşlerinde nırmal dk sından sayılır ... sen yürüyüşlerini yaz fırtınacım .

Bende hedef isterum

Hedefbu hafta herkese belirleyeceğim tatlım.
Akşam yapayım liste nasipse.

22 zeytin ?
Çok.
23:00 saçmalığı... yersiz .

Sende biliyorsun biliyorsun ki yedin diye üzüldün ... ne beni üz ne kendini ...

Hayrişim

Bu arada diğer mesajını da okudum ... nasıl gururlandım var ya ... alkış falan da gelmiş ya .. tüylerim dikildi okurken ....
Çoook güzel ya

O alkışıda takdiri de kuzların takıldığımızı sorarız demesini de dibine kadar hakkediyorsun

Ayyyy saraycam çok sevindim inan kendi 99 kadar sevindim çünkü sende çok uzun zamandır bekliyordun harikasın canım m

Ay kaptanim inşallah çok düşüncelisin

Öyle düşüncelisin diyip geçmek yok .

Bu iki hafta senin haftan . Şov bekliyorum fatma .
Hırs bekliyorum .
Fatma yapabilir mi yapamaz mı göster bana.

Dünyadaki en tatli sey uykudur ki zaten :)

Benden sonra

Olur canım ... olmasına da ... o cızlar anıldıkça yazıldıkça ... can çekmesi durumu endişeli

Ayyyy sen yazacaksın o başarı hikayesini ... bende gelipppp .... ne çektirdinnn beee eflalll içimi şişirdinnnnn veremiyorum diye diyeceğim

Son düzenleme:

Delidir ellesmeyin kendi kendine konusur susar.

Ausencia kardiyo basladim gecen hafta hani igde denemisti. Haftada 2-3 kezmi yapiyim yoksa hergun mu?

Ben yokken görülmüş şikayetin ... artık ne yazdıysan ya kazene ya munuye ulaşmış:)

Şu an bi gün ara ile yap.

nasıl yani, ben normal tempoda yürürken kronometreyi açayım akşam da gelip yazayım mı buraya spor olarak? 1 le çarpılacak o zaman değil mi? eğer böyleyse sevinirim.

nasıl yani, ben normal tempoda yürürken kronometreyi açayım akşam da gelip yazayım mı buraya spor olarak? 1 le çarpılacak o zaman değil mi? eğer böyleyse sevinirim.

Evet canım bu hep var .
Ama adımsayarla ev içindeki yürüyüşte değil .
Hani çıkar çarşı pazar dolaşırız.
Ya da aile ile sahil yürüyüşüne çıkarız ...
O şekilde yürüyüşler 1 ile çarpılıyor.

Selamlar efenim ...
1 saat yüzdüm ,1 saatde Aletli jimnastık . Ardından birde sosyete oazarı yaptım evin 1 aylık peynir stogu oluştu

Peynir aşkınaaaaaaaa
En sevdiğimmmmmmmm

@masumm gellll peynir var çeşit çeşit

Ben yokken görülmüş şikayetin ... artık ne yazdıysan ya kazene ya munuye ulaşmış:)

Pek garipsin yav. kendini kibliyiiii niye kibledin kendini sen gidersen kim guldurcek beni

Ya ne zamandir sorucaktim bi an aklima geldi oyle sordum :) bi sayfa onermistimde bu sekil sayfa adi onermek yassahmi dedim.

Taam aus.
Hem o 22 zeytini yerken listede degildim bi kere.
Aksamda bi gel git yasadim tam listede oldugumu okumak uzereydim.
Az kaldi kusucaktim sıkıntıdan midem agridi.

Listede fukuatim olursa o zaman vur banag

Bknz: yurek yemis bonus

Ona ne hacet

Çok fenayım. 20 dk jillian üstüne pazar alışverişi üstüne kızımın günlük on bin tane olan soruları üstüne evi temizleme üstüne son dk misafiri... Vurun beni vurun atın bi köşeye
Mortim saydin78 hala spor yapma bence yazıktır bana az düşünceli ol git hadi bi ekmek ye en beyazından

Eve doğru yol alacağım birazdan ...

Sonra gelebilirsem gece gelirim ancak ve belki

Aklımdakiler ;

Ilk sayfa güncelleme.
Hedef liste yazma.
Bireysel yarışlar...

Unutursam fısıldayın

Haydi bakalım ... ola ki gelmem .... şimdiden pazara günaydınnnnnñnnnn olsun

Gece yiyenin içine aus otursun

Seviliyorsunuz

Hayirli yolculuklar aus sag salim gelin insllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…