- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
Kuzum sen erdin miaynen de öyle çıktım
Sonra ki sevindirmesi de bi eksi 200 olmuştur
Kızlaaaarrrrr
Tebrik ederim 1. Liğinizi ne de güzel yakıştı yahuuu
Zaten biliyordum ki 1. Olacağınızı hafta içi de yazmıştım
Darısı haftaya mı?????? Yeaaaaahhhhhhh
Ausencia kaptanım ben artık yön değiştirdim kilo almaya karar verdim. Bir 10 kilo alıp buraya gelip kilo vermek istiyorum beni de al takıma noluuur
Yiyiö yiyim de kilo alayım verecek kilom olsun 7. Takım benim olsun
Olur muuuu
Hep deliler beni buluur
Miu yavrum yedin yedin kilo aldın ...şimdi yer yapıyorsun kendine di mi annemmm
10kilo yetmezz 10 kiloda daha doyamadan sana 5 haftada mezun ederim
Canommm gel her daim ... kilo almaya ne hacet
Kahvaltı + leslie den bildiriyorum. Artık çok geçevet evet al o patates kızartmasını yaa bişey olmaz bi taneden canımmm
Ayyyyy en bi sevdiğim mortilik şekli ... sataşmalı ...
İnşallah kaptanım evet o kadar artı temizledim.
Yaaa hayali bile güzel 55 vedaa wawww çok havalı
Ne diyosunnn nefsimmm havasından geçilmiyor
arkadaşım gelene kadar birkaç gün yapacağım spor. O varken yapamam ama. Zaten evde durmayacağız tüm gün hareket halinde olurum dışarda.
Ayın 23 ve 24 unde arkadaşım kongrede olacak. Öncesi ve sonrasında birlikte olacağız ama o günler boş. Acaba diyorum o iki güne bi detoks mu patlatsam aus? Ayda bir yapabiliyorum artik o detoksu. Geçen ay 26 - 27 sinde yapmışım. Bu hafta korkuyorum kendimden. Regl öncesi çünkü ve gecikirse şişmeye devam edeceğim.Ausencia
Canım olabilir ...sürekli detoksla kilo vermeyi onaylamıyorum , sende sevmiyorsun zaten ama sıkışma şişme dönemlerinde iyi geliyor ... bak ayran aşı bu hafta ersesiyi uçurdu
Arkadaşınla dışardaki yürüyüşlerinde nırmal dk sından sayılır ... sen yürüyüşlerini yaz fırtınacım .
Bende hedef isterum
Hedefbu hafta herkese belirleyeceğim tatlım.
Akşam yapayım liste nasipse.
Dunku menumu ilistiriyim.
2 de ciktim evde degildim aksamda kv de yedim.
Kahvaltiyi saglam yapinca oglen yemegi istemedim aksama cok acikmiyim diye meyve ile gecistirdim. Aksamda beyaz ekmek vardi yemedim. Saat 11 de bir sacmaligim oldu.
18 agustos cuma
50 dk tempolu yurume = 100 puanAusencia
Sabah 9:30 -10:00
2 dilim tam bugday, 1 kk beyaz peynir,
1 yumurta lorlu tavada.
22 zeytin
1,5 kk aus helvasi (en sevdigim)
Ara 12:30
1 bardak süt , 1 incir
Ara 16:45
3 kasik yogurt, yarim seftali
Akşam 19 :00
1 kase tarhana
7 kasik kiymali kabakla patlican
1 yemek tabagi dolu domates salatasi
Su 1,75 ml
23:00 de bir miktar karbon icerikli sacmalik
22 zeytin ?
Çok.
23:00 saçmalığı... yersiz .
Sende biliyorsun biliyorsun ki yedin diye üzüldün ... ne beni üz ne kendini ...
Şu uykusuzluğumla sevinçten gözlerim nah böyle açıldı
Di mi ama. Her ikisi de o kadar hak ediyor ki. Ne güzeeel olur lütfen olsuuuunBonus @Antepia27
Kalori hesabı boş iş nar ciceğim sen de biliyorsun. Bu kadar kiloyu bilinçsiz tüketimden aldık. Ben eminim aynı kalorileri sebzeli prolu şeyler yeseydik almazdık. O hamburgerler direkt göbeğe yağ oluyor. Boş kalori. Evet yumurta kalorisine baktık mı güçlü bir besin ama intoleransın yoksa kilo falan yapmaz. Ben bazı günler 3 yumurtaya kadar çıkıyorum. Mesela o kahvaltıda yediğim domates salatalıklarda hep bir miktar zeytin yağı vardır. Hiç de korkmadım bunları yerken. Veriliyor çünkü...
İlk hedefimiz günlük ihtiyaçlarımızı boş kaloriler yerine sağlıklı besinlerden almak...
Sana nası da güzel oluur 65 ablaa. Vücudun sıkı maşallah. 65 ken 60 hatta 50 lerin sonunda gibi gösterirsin zannımca. Çok iyi karar vermişsiniz
Kilo almaya ne hacet canım. Gel buyur burda güzel muhabbetinden istifade edelim. Tecrübelerinden faydalanalımm
Onun o her eleştirisinde sopasında şefkat gizlidir. Her birimizin hayatına dokunuyor ve dokundukça güzelleştiriyor. Bir kadının en mutlu olduğu anlardan biri istediği kiloyu tartıda gördüğü andır. Ve @Ausencia un büyük payı var mutluluğumuzda. Onun kızması daaa sevmesi deee bir hoş...
Hayrişim
Bu arada diğer mesajını da okudum ... nasıl gururlandım var ya ... alkış falan da gelmiş ya .. tüylerim dikildi okurken ....
Çoook güzel ya
O alkışıda takdiri de kuzların takıldığımızı sorarız demesini de dibine kadar hakkediyorsun
Ayyyy saraycam çok sevindim inan kendi 99 kadar sevindim çünkü sende çok uzun zamandır bekliyordun harikasın canım m
Ay kaptanim inşallah çok düşüncelisin
Öyle düşüncelisin diyip geçmek yok .
Bu iki hafta senin haftan . Şov bekliyorum fatma .
Hırs bekliyorum .
Fatma yapabilir mi yapamaz mı göster bana.
Dünyadaki en tatli sey uykudur ki zaten :)
Benden sonra
Benim aklima bi fikir geldi ama ne dersiniz kizlar.
Gun icinde yediklerimizi hergun paylasiyoruz. Peki HAYIR diyebildigimiz cısslari da yazsak, yaptigimiz ama yemediklerimizi, uzatilan ama geri cevirdiklerimizi.
O zaman hayir diyebilmek belki daha cok hosumuza gitmez mi?
Ne dersiniz?
Olur canım ... olmasına da ... o cızlar anıldıkça yazıldıkça ... can çekmesi durumu endişeli
Sizleri okudukça kendimden iradesizliğimden, yaşadıklarım karşında ki güçsüzlüğümden utanıyorumniye devam edemiyorsun be kadın diyete diyorum, niye erteliyorsun , sonra da güçsüzüm, mutsuzum, zor kilo veriyorum diye öfkeleniyorum.
Hemen peşine umut kaplıyor içimi, seneye bu zamanlar bir yılda 30 kilo nasıl verdim diye anlatıcam bende diyorum, valla ben normal değilim
Ayyyy sen yazacaksın o başarı hikayesini ... bende gelipppp .... ne çektirdinnn beee eflalll içimi şişirdinnnnn veremiyorum diye diyeceğim
Son düzenleme: