- 1 Ağustos 2016
- 121
- 193
- 103
- 27
Seninde o günlerin gelecek hepimiz kutluyor olacağız senii Fatmacimm inann sadece.
bir de bunun kelebek etkisi durumu var. 2 hafta önce sınıfta kızlar etrafıma doluşup soru yağmuruna tuttular... Bugün 2 tanesi geldi zayıflamaya başlamış. Takıldığımız yerde sorarız dediler. Bi mutlu oldum ki... Bilir kişi değilim ama en azından tecrübem var iyi kötü diyorum. Kendimiz için yaptığımız en güzel şey yüklerimizden kurtulmak...
bi de şu Şeyda Coşkun gibi zayıflama koçluğuna girip parayı kırsam mı diyorum
Canım çok kilon yok kendine bu kadar yüklenme
Eki Görüntüle 2035193 şuraya bir tombik eflal koyalım bulunsun
bir de bunun kelebek etkisi durumu var. 2 hafta önce sınıfta kızlar etrafıma doluşup soru yağmuruna tuttular... Bugün 2 tanesi geldi zayıflamaya başlamış. Takıldığımız yerde sorarız dediler. Bi mutlu oldum ki... Bilir kişi değilim ama en azından tecrübem var iyi kötü diyorum. Kendimiz için yaptığımız en güzel şey yüklerimizden kurtulmak...
bi de şu Şeyda Coşkun gibi zayıflama koçluğuna girip parayı kırsam mı diyorum
Eflalim bu şişko halim dediğin şimdiki kilomu kız
Ha hay benim füzeler büyük zatenEflalim bu şişko halim dediğin şimdiki kilomu kız
Eger öyleyse çok kilon yok emme poz verişinden önden füzeler büyük durmuş
Avuç içi büyüklüğündeydiTavuk pistimi deyi bakarken yedigim iki parcadan pisman olacagim kimin aklina gelirdi.
Sahsen benim gelmezdi.
Hele ordegin koftelerini gorunce oha didim
2 kofte nedir ya
Avuç içi büyüklüğündeydi
Bonus can bu kıslar hep ausa uydu kuş diyeti yapırrlarrr
Sen kendi listene bak şindilik takılında sende başlarsın kuş diyetine
60kiloyum nerdesin?
alıntıladım ama ne yazacağımı da bilmiyorum açıkçası... ama en başta değer verip bana birşeyler yazdığın için teşekkür ederim bonusum
Ben kendimi kotu hissettigimde austan firca yedigimde hep guzel seyler yazdin bana destek oldun.
Bende herkeste sana destek cik ortaya lutfen.
Nolursa olsun menu yazicaksin. Ausa bakma sen o dondurma simileyine bile kiziyo
Cikarsiz iste kizmasida sopasida cikarsiz daraldinmi hep bunu dusun sahsen ben eyle yapiyorum.
Bak gecen hafta bugun mukemmel hissediyodun. Moral bozuklugumuzun yaninda nedirki yani 1 haftalik mod dusuklugu?
Bence bisey degil.
Bak bana iyi bak lutfen fulya ben 10 senedir burda kilo verememis insanim. Bir kere 11 kilo verdim 7-8 sene oluyo o kadar. Boyle bir kariyer dusman basina.
Ben burdaysam ter dokuyorsam daha dunya yuzunde bir allahin kulu daha yoktur ki kilo veremesin!
Gel lutfen. Orti olak morti olakAusencia un sefkatli kollarina demeyi cok isterdim olmayinca olmuyor iste
fulyacım bu dalgalanmalar gelgitler bi sende olmuyorki
alıntıladım ama ne yazacağımı da bilmiyorum açıkçası... ama en başta değer verip bana birşeyler yazdığın için teşekkür ederim bonusum
evet geçen cuma çok güzeldi. ama birden karbo isteği bastırdı. yani karatay gitti. karatayı daha önce de denedim. güzel kilo veriyorum ama karbo olmadan yemek bir süre sonra bıktırıyor. yumurtadan da bıkıyorum. etten de.... diyetten de kopuyorum o zaman.
bu bende zaten moral bozukluğuna ve hüsrana neden oluyor. kendi içimde bu durumdan rahatsız olmak bana yetiyor zaten. o yüzden yorum yoruyor beni. yoksa hiç kimse kötü bir şey yazmadı. uyarıların da hep iyi niyetle ve beni gaza getirmek için olduğunu biliyorum. ama ben zaten tüm bunları biliyorum. sorun çabuk kopmam. bir bunun üstesinden gelemedim bugüne kadar.
buraya çok yazmadım, menü de yazmadım. sadece modum çok düştü o yüzden istemedim. zaten aktif şekilde düzenli kilo verenlerin arasında kaynadı gitti.
Simdi avuctan avuca fark vardir :)) cok yemissin gibi bi haller biseyler te allam yaaa
eflalim aytanem. Karatay iyi geldiydi sana ama üst üste 1 hafta bile uygulamadın kiii. Bi tutturdun veremiyor. Döner bıçağıynan dalacam senin kilolara az kaldı yiğidomİnşaallah canım biliyorum bir gün hedefime ulaşıcam, mola vermek gerdi beni ama vermem de gerekiyordu, diyeti bir bozup bir başladıkça daha çok geriliyordum. Ya hep ya hiç mantığı var bende
Bak beni gazlama Bonus. Zaten görülecek bir hesabımız rövanşımız varEflal sen tombiksen ben neyim bana bunu acikla
Yapmiycam. Yapamam zaten. Yaz helvasi o ausa eniste hediye almis dibi dusunce sonrada dayanamamis ucundan yemis ya hani nasil okumadin sen bunu :)
Sen şuna gozum korktu desene yavrim parlak ogrencim
Sağol ablacımm. Ne güzel şeyler söylemişsin... Senin de mutlu sonunu okuyacaz burdan biliyorumAyyyy inşallah canım ogunleride görürüz hep birlikte
Ayyyy canım yaşadıkları n gerçekten çok gurur verici bu mutluluğu hakettin ablacim azmettin istedin gayret ettin ve mutlu son maşallah canım çok duygulandım
Ben bı ara psikoliga gitmiştim gece nobetlerimden dolayı hic elektrik alamadım gitmedim
Ama sendeki bu enerji ile çok kişi nin enerji sistemleri değişecek inşallah
Allahım bir tek ben farketmemişim çok şükürEflalim bu şişko halim dediğin şimdiki kilomu kız
Eger öyleyse çok kilon yok emme poz verişinden önden füzeler büyük durmuş
Yok kuzum ya karatayla verdiğimin farkındayım ama şartlar şu dönem ona müsait değil maalesef, o yüzden bekliyorum bayram sonrasını.eflalim aytanem. Karatay iyi geldiydi sana ama üst üste 1 hafta bile uygulamadın kiii. Bi tutturdun veremiyor. Döner bıçağıynan dalacam senin kilolara az kaldı yiğidom
Bak beni gazlama Bonus. Zaten görülecek bir hesabımız rövanşımız var
Sağol ablacımm. Ne güzel şeyler söylemişsin... Senin de mutlu sonunu okuyacaz burdan biliyorum
Allahım bir tek ben farketmemişim çok şükür
Ausencia teşekkürler kaptancanımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?