Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Seninde o günlerin gelecek hepimiz kutluyor olacağız senii Fatmacimm inann sadece.

Ayyyy inşallah canım ogunleride görürüz hep birlikte

Ayyyy canım yaşadıkları n gerçekten çok gurur verici bu mutluluğu hakettin ablacim azmettin istedin gayret ettin ve mutlu son maşallah canım çok duygulandım
Ben bı ara psikoliga gitmiştim gece nobetlerimden dolayı hic elektrik alamadım gitmedim
Ama sendeki bu enerji ile çok kişi nin enerji sistemleri değişecek inşallah

Canım çok kilon yok kendine bu kadar yüklenme

Eki Görüntüle 2035193 şuraya bir tombik eflal koyalım bulunsun

Menü

Sabah 9.00
2 yumurta ile salata
Domates salatalık isotlu
Hibiskus
Maydanoz nane

Öğle 13.00
Keten tohumlu isotlu nane maydanozlu yoğurt

Akşam 16.00
2 köfte
Domates

Zamanım yoktu bişeyler yiyecek çok gerginim ve yorgunum. Salata olmalıydı değil mi yanında?

Su 2 lt

Spor
45 dk leslie 90 puan
20 dk jillian 60 puan

150 puan

Ausencia Ahu060812

Mortim saydin78 seninkini görmek istemiyorum. Çok Üzgünüm hiçbişey yemeyeceğim dahada. Ama sen yiyebilirsin eminim benden daha fazla yaptın bugün sporunu. Bunu kocamaaaan bi dilim pastayla kutla bence

Eflalim bu şişko halim dediğin şimdiki kilomu kız
Eger öyleyse çok kilon yok emme poz verişinden önden füzeler büyük durmuş
Ha hay benim füzeler büyük zaten normal dursam da öyle en az 5 kilo onlar evet iki hafta önce falan çekindim bu arada

Bonus can bu kıslar hep ausa uydu kuş diyeti yapırrlarrr
Sen kendi listene bak şindilik takılında sende başlarsın kuş diyetine

Bende guş olabilirdim az palazlanmış guş besili senin peynirlerini gormedim sanma.
15 yasina kadar peynir yemedim simdi peynir manyagi oldum.
Gule gule yiyin insallah

alıntıladım ama ne yazacağımı da bilmiyorum açıkçası... ama en başta değer verip bana birşeyler yazdığın için teşekkür ederim bonusum

evet geçen cuma çok güzeldi. ama birden karbo isteği bastırdı. yani karatay gitti. karatayı daha önce de denedim. güzel kilo veriyorum ama karbo olmadan yemek bir süre sonra bıktırıyor. yumurtadan da bıkıyorum. etten de.... diyetten de kopuyorum o zaman.

bu bende zaten moral bozukluğuna ve hüsrana neden oluyor. kendi içimde bu durumdan rahatsız olmak bana yetiyor zaten. o yüzden yorum yoruyor beni. yoksa hiç kimse kötü bir şey yazmadı. uyarıların da hep iyi niyetle ve beni gaza getirmek için olduğunu biliyorum. ama ben zaten tüm bunları biliyorum. sorun çabuk kopmam. bir bunun üstesinden gelemedim bugüne kadar.

buraya çok yazmadım, menü de yazmadım. sadece modum çok düştü o yüzden istemedim. zaten aktif şekilde düzenli kilo verenlerin arasında kaynadı gitti.

Bugunku menum gelsin.
Sabah
Uyaninca spordan once 3yk yogurtda keten t ve pul biber yedim

4kofte
Domates yesil biber
Peynir
Zeytin
2dilim kepek ekmek

Ara
Sade 2yalamalik donndurma bi top bile degil

Aksam ogle
Bi tabak etli patlicn yemegi acili
2kofte
Salata
Su 2. 5 olur

Sporu aksam yazacagim.

fulyacım bu dalgalanmalar gelgitler bi sende olmuyorki .
İşte tamda bu noktada burayı terketmemek lazım .
Montiğnac diyetini duydunmu hiç .
Karatayın ekmeklisi ama sadece kahvaltıda ...
Madem karatay sana iyi geliyor montide kilo verdirir sana .
Sabah ekmekli normal kahvaltını yap diger iki öğünde karatay gibi . Aralarda bişi yok en az 4-5 saat tıpki karatay gibi .
Linki var ama ayrıntıya şimfilik gerek yok bu haliyle bile sana kilo verdirecegine inanıyorum .

Hadi kendinden kaçmak sonuç vermiyor hep kısır döngü .
Bende bunları hep yaşıyorum . Hayatım diyet yani ... 17 yaşında 67 kilo olan biriyim yaşım 41 hala kiloyla ugraşır dururum .

Simdi avuctan avuca fark vardir :)) cok yemissin gibi bi haller biseyler te allam yaaa
Bonusum güldürdün beni. Benimde en büyük zaafım dondurma ve çekirdek. Zamansız yemeler. Migrenim var ve düzensiz yemek ve özellikle çekirdek tetikliyor. Ben bu ağrıları her ay çekiyorum regl öncesi beş gün boyunca durmayan ağrı. Bunun haricinde zamansız gelen ataklar. Ben yeme düzenim sağlıklı olunca ve düzene girince en azından hafifliyor o zmaanlar ağrılarım. Yani 58 kilodayım şu an ama migrenim olmasın sadece kilo problemim olsun diyorum bazen. Ben de migrensiz insanları çok şanslı sayarım mesela:) Ne güzel hayattan zevk alıyorlar derim ama bilemem ki kimin ne dertleri var aslında.

İnşaallah canım biliyorum bir gün hedefime ulaşıcam, mola vermek gerdi beni ama vermem de gerekiyordu, diyeti bir bozup bir başladıkça daha çok geriliyordum. Ya hep ya hiç mantığı var bende
eflalim aytanem. Karatay iyi geldiydi sana ama üst üste 1 hafta bile uygulamadın kiii. Bi tutturdun veremiyor. Döner bıçağıynan dalacam senin kilolara az kaldı yiğidom

Bak beni gazlama Bonus. Zaten görülecek bir hesabımız rövanşımız var

Sağol ablacımm. Ne güzel şeyler söylemişsin... Senin de mutlu sonunu okuyacaz burdan biliyorum
Eflalim bu şişko halim dediğin şimdiki kilomu kız
Eger öyleyse çok kilon yok emme poz verişinden önden füzeler büyük durmuş
Allahım bir tek ben farketmemişim çok şükür
Ausencia teşekkürler kaptancanımmmm

Yok kuzum ya karatayla verdiğimin farkındayım ama şartlar şu dönem ona müsait değil maalesef, o yüzden bekliyorum bayram sonrasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…