Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İğde sunumun iyi geçmiş tebrik ederim:) Hep okuyorum sonra alıntı yapmayı unutuyorum hep kalıyo öyle:))

Aa ne var ya füzelerimde

@Nefs
aeben
ecemavi daha unuttugum varmi hepinize cok tsk ederm bakak gorek hele neler olucak.
Görek

Ne kadar sevindiriyor ona göre gardımı alayım

Bende de regl sonrası dinçliği var

Evet girdik bakalım hayırlısı
Hayırlı olsun gitsin kilolar

Kız igde ilk bastan senden bir tırstıydım neden bilmem lokumdan hallicesin tebrik ederim ayrica hem sunum hemde takdir toplamışsın

Gaptanım

İğde sunumun iyi geçmiş tebrik ederim:) Hep okuyorum sonra alıntı yapmayı unutuyorum hep kalıyo öyle:))
Teşekkür ederimmm...Hiç önemli değil. Seni çok iyi anlıyorum bende de o kadar çok oluyor ki inşallah kimse yanlış anlamıyordur

Görek

Hayırlı olsun gitsin kilolar

Kız igde ilk bastan senden bir tırstıydım neden bilmem lokumdan hallicesin tebrik ederim ayrica hem sunum hemde takdir toplamışsın

Gaptanım
Benim gibi minnoştan tırstın heee
Teşekkür ederim ablacımm

Kaptan bana 1 kez sopa salladı onda da hastaydım az yedim deyu cınım
Meyve yerken benimde sen aklımdasın. Sabah eşimle kızıma Hazırlıyorum meyve ağzıma attım şeftali sonra dedim içimden meyveyi akşama bırakmaaaa iğde demişti diye profil foton geldi gözümün önüne :))

Söylemene gerek yok gece yazdığımı görünce zaten sallar gene en kallavisinden bi sopa Ama sıfır uykuyla asla yemek yiyemiyorum. hiç yoksa 3 saat uyumam lazım... Tek öğün yedim. O da geç olunca armut+yoğurt oldu. Gün içinde başka da bişey yiyemedim. Kızma Aus yarın öküz doyuran bir menüyle gelecem Ausencia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…