- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
İğde sunumun iyi geçmiş tebrik ederim:) Hep okuyorum sonra alıntı yapmayı unutuyorum hep kalıyo öyle:))eflalim aytanem. Karatay iyi geldiydi sana ama üst üste 1 hafta bile uygulamadın kiii. Bi tutturdun veremiyor. Döner bıçağıynan dalacam senin kilolara az kaldı yiğidom
Bak beni gazlama Bonus. Zaten görülecek bir hesabımız rövanşımız var
Sağol ablacımm. Ne güzel şeyler söylemişsin... Senin de mutlu sonunu okuyacaz burdan biliyorum
Allahım bir tek ben farketmemişim çok şükür
Ausencia teşekkürler kaptancanımmmm
Aa ne var ya füzelerimdeeflalim aytanem. Karatay iyi geldiydi sana ama üst üste 1 hafta bile uygulamadın kiii. Bi tutturdun veremiyor. Döner bıçağıynan dalacam senin kilolara az kaldı yiğidom
Bak beni gazlama Bonus. Zaten görülecek bir hesabımız rövanşımız var
Sağol ablacımm. Ne güzel şeyler söylemişsin... Senin de mutlu sonunu okuyacaz burdan biliyorum
Allahım bir tek ben farketmemişim çok şükür
Ausencia teşekkürler kaptancanımmmm
Ya onları bende gördüm vuuhhuuu dedimAa ne var ya füzelerimde
Maşallahı var ben beğendim şahsenAa ne var ya füzelerimde
Görek
Hayırlı olsun gitsin kilolarNe kadar sevindiriyor ona göre gardımı alayım
Bende de regl sonrası dinçliği var
Evet girdik bakalım hayırlısı
Kız igde ilk bastan senden bir tırstıydım neden bilmem lokumdan hallicesin tebrik ederim ayrica hem sunum hemde takdir toplamışsınŞu uykusuzluğumla sevinçten gözlerim nah böyle açıldı
Di mi ama. Her ikisi de o kadar hak ediyor ki. Ne güzeeel olur lütfen olsuuuun @Bonus @Antepia27
Kalori hesabı boş iş nar ciceğim sen de biliyorsun. Bu kadar kiloyu bilinçsiz tüketimden aldık. Ben eminim aynı kalorileri sebzeli prolu şeyler yeseydik almazdık. O hamburgerler direkt göbeğe yağ oluyor. Boş kalori. Evet yumurta kalorisine baktık mı güçlü bir besin ama intoleransın yoksa kilo falan yapmaz. Ben bazı günler 3 yumurtaya kadar çıkıyorum. Mesela o kahvaltıda yediğim domates salatalıklarda hep bir miktar zeytin yağı vardır. Hiç de korkmadım bunları yerken. Veriliyor çünkü...
İlk hedefimiz günlük ihtiyaçlarımızı boş kaloriler yerine sağlıklı besinlerden almak...
Sana nası da güzel oluur 65 ablaa. Vücudun sıkı maşallah. 65 ken 60 hatta 50 lerin sonunda gibi gösterirsin zannımca. Çok iyi karar vermişsiniz
Kilo almaya ne hacet canım. Gel buyur burda güzel muhabbetinden istifade edelim. Tecrübelerinden faydalanalımm
Onun o her eleştirisinde sopasında şefkat gizlidir. Her birimizin hayatına dokunuyor ve dokundukça güzelleştiriyor. Bir kadının en mutlu olduğu anlardan biri istediği kiloyu tartıda gördüğü andır. Ve @Ausencia un büyük payı var mutluluğumuzda. Onun kızması daaa sevmesi deee bir hoş...
Evet canım bu hep var .
Ama adımsayarla ev içindeki yürüyüşte değil .
Hani çıkar çarşı pazar dolaşırız.
Ya da aile ile sahil yürüyüşüne çıkarız ...
O şekilde yürüyüşler 1 ile çarpılıyor.
Peynir aşkınaaaaaaaa
En sevdiğimmmmmmmm
@masumm gellll peynir var çeşit çeşit
Merak ettimAusencia um ben bugün menü bildirmesem olur mu? Cıs yok ama yazarsam çok kızarsın biliyorum
Merak ettimAusencia um ben bugün menü bildirmesem olur mu? Cıs yok ama yazarsam çok kızarsın biliyorum
A ha ha reziiil oldumYa onları bende gördüm vuuhhuuu dedim
Aaa ne yedinAusencia um ben bugün menü bildirmesem olur mu? Cıs yok ama yazarsam çok kızarsın biliyorum
Aha dakka bir.gol bir nazar degdi banada konyada nazar değdiAusencia um ben bugün menü bildirmesem olur mu? Cıs yok ama yazarsam çok kızarsın biliyorum
Teşekkür ederimmm...Hiç önemli değil. Seni çok iyi anlıyorum bende de o kadar çok oluyor ki inşallah kimse yanlış anlamıyordurİğde sunumun iyi geçmiş tebrik ederim:) Hep okuyorum sonra alıntı yapmayı unutuyorum hep kalıyo öyle:))
Benim gibi minnoştan tırstın heeeGörek
Hayırlı olsun gitsin kilolar
Kız igde ilk bastan senden bir tırstıydım neden bilmem lokumdan hallicesin tebrik ederim ayrica hem sunum hemde takdir toplamışsın
Gaptanım
A ha ha reziiil oldum
Aaa ne yedin
Anaammm hazırlarmış hemenAha dakka bir.gol bir nazar degdi banada konyada nazar değdi
InşallahHayırlı olsun gitsin kilola
Hadi ya bende ilk kaçamakta amaaaaaa iğdeeee deee yemiştiiii diyecektim tühAnaammm hazırlarmış hemenÇok az yedim ona kızıyor kaptan. Ben cıs yapar mıyım heç ilahiiii
Hee geçen nası ispik şeyettiğini gördüüüm. Yer miyim ben bu numaralarııııMerak ettimcıs yoksa nasıl kızar ki kaptan? Hadi bu soruya cevap olsun menün yaz görelim
Kaptan bana 1 kez sopa salladı onda da hastaydım az yedim deyu cınımHadi ya bende ilk kaçamakta amaaaaaa iğdeeee deee yemiştiiii diyecektim tüh
KiiiiimHee geçen nası ispik şeyettiğini gördüüüm. Yer miyim ben bu numaralarıııı
Meyve yerken benimde sen aklımdasın. Sabah eşimle kızıma Hazırlıyorum meyve ağzıma attım şeftali sonra dedim içimden meyveyi akşama bırakmaaaa iğde demişti diyeKaptan bana 1 kez sopa salladı onda da hastaydım az yedim deyu cınım
Söylemene gerek yok gece yazdığımı görünce zaten sallar gene en kallavisinden bi sopaKiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?