Gündüzleri hayalinde geceler düşündeyim o vakitMeyve yerken benimde sen aklımdasın. Sabah eşimle kızıma Hazırlıyorum meyve ağzıma attım şeftali sonra dedim içimden meyveyi akşama bırakmaaaa iğde demişti diyeprofil foton geldi gözümün önüne :))
Bonusum sen bakma bana. Bugün saçma bi gün oldu. Eve geldim açım ama uyku ağır basıyor. Yiyip yatacağıma direkt yatayım uyanınca yerim dedim. Alarm kurdum kalkamamışım. Gözümü bir açtım saat 7... O saatten sonra da yenmez diye armutu doğradım yoğurda. Üstüne de tarçın. Onu yedim afiyetleArmutmu? Yogurtmu? Az durun bi bayilip gelicem
Ya yiter ya yiter allahim yaristigim insanlara bak biri cift kofte biri armut yogurt.
Pehhhh bende hala davuklari tartiya koydum diye sevinim
Amaan bende çok yedin sandımAnaammm hazırlarmış hemenÇok az yedim ona kızıyor kaptan. Ben cıs yapar mıyım heç ilahiiii
Armutmu? Yogurtmu? Az durun bi bayilip gelicem
Ya yiter ya yiter allahim yaristigim insanlara bak biri cift kofte biri armut yogurt.
Pehhhh bende hala davuklari tartiya koydum diye sevinim
Nolduuu cadı okulda gazı alınca tozuttunmuAusencia um ben bugün menü bildirmesem olur mu? Cıs yok ama yazarsam çok kızarsın biliyorum
Kahvaltıyı geç mi yaptın nar çiçeğim ?Menumuuuu yazsaaamm baariiiii
Sabah olayli 2 yumurta 3 minnos dilim sucukla, 1 tb dilim ekmek, 2 salatalik, limonlu maydonoz
Ara: kucuk bir elma
14.30:bir parca izgara tavuk, 1 piricsiz dolma ve ayran
17.00:bir incir ve yogurt
Suyu sayamadim
The end
Ausencia
Ben de dedim 2 yıldır buradayım ne eksik
Sağol canım. İnce olmak istiyorum evet eski halimi istiyorumNego hani kiz nerde abarti kilon?
Ince olmayi istemek ayri bisey insanin gozunun iyi gormemesi ayri
Tabiki kilo ver ama moralin bu kadar bozukta olmasin.
Kahvaltıyı geç mi yaptın nar çiçeğim ?
Ben de dedim 2 yıldır buradayım ne eksik
Randevu defterime bakam dermişimaeben takimin ablası haftaya görüşsek ya olmamı Angara tayfası
Randevu defterime bakam dermişimaeben takimin ablası haftaya görüşsek ya olmamı Angara tayfası
Bayramdan sonra bir Sivas görüşmesine ne dersin eflalim? En azından yürüyüşeaklıma sen geldin hayriyem
Canim gecmis olsun bende de var o pis sey. Akilunjtur dusundun mu hic ise yariyormus yuzde 90Bonusum güldürdün beni. Benimde en büyük zaafım dondurma ve çekirdek. Zamansız yemeler. Migrenim var ve düzensiz yemek ve özellikle çekirdek tetikliyor. Ben bu ağrıları her ay çekiyorum regl öncesi beş gün boyunca durmayan ağrı. Bunun haricinde zamansız gelen ataklar. Ben yeme düzenim sağlıklı olunca ve düzene girince en azından hafifliyor o zmaanlar ağrılarım. Yani 58 kilodayım şu an ama migrenim olmasın sadece kilo problemim olsun diyorum bazen. Ben de migrensiz insanları çok şanslı sayarım mesela:) Ne güzel hayattan zevk alıyorlar derim ama bilemem ki kimin ne dertleri var aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?