A ha ha olur ay çok heyecanlıBayramdan sonra bir Sivas görüşmesine ne dersin eflalim? En azından yürüyüşe
Enişteye çaktırmadan kıyın kıyın yaklaşayım mı yanına
Hepimizi özellikle seçti Aus buna gönülden inanıyorum artıkEvet kiblemişbir sayfa tavsiye etmiş yasak mı diye sormak için
Kesinlikle çekiyoruz birbirimizi benceHepimizi özellikle seçti Aus buna gönülden inanıyorum artık
Keşke benim yerime sen olsaydın canım ben cins kocam yüzünden açık açık görüşemiyorum bileBenim buluscagim kimse yok. Kimseyi goremiyciim kimse de beni gormiycik
Oy kiyamam eflalimKeşke benim yerime sen olsaydın canım ben cins kocam yüzünden açık açık görüşemiyorum bile
8-9 gibi yaptim sanirim tatlimKahvaltıyı geç mi yaptın nar çiçeğim ?
Ben de dedim 2 yıldır buradayım ne eksik
yok kız hangi semtti ?Kesinlikle çekiyoruz birbirimizi bencesen benim bu tarafı biliyormusun peki, ben tek gelemem çünkü merkeze. Gündüz çocukları parka götürürüm öyle de görüşürüz
Beğendim menünü onu demeyi unutmuşum8-9 gibi yaptim sanirim tatlim
Ay valla mı, hele ondan ben fit hatunken adam kıskançlık da level atlamıştıEflalim senin fizik de iyi he gosterisli hele fuzeler fiyuggg diyor.ben esin olsam bende gorusturmem kimseyleNego
yok kız hangi semtti ?
Beğendim menünü onu demeyi unutmuşum
fulyacım bu dalgalanmalar gelgitler bi sende olmuyorki.
İşte tamda bu noktada burayı terketmemek lazım.
Montiğnac diyetini duydunmu hiç .
Karatayın ekmeklisi ama sadece kahvaltıda ...
Madem karatay sana iyi geliyor montide kilo verdirir sana .
Sabah ekmekli normal kahvaltını yap diger iki öğünde karatay gibi . Aralarda bişi yok en az 4-5 saat tıpki karatay gibi .
Linki var ama ayrıntıya şimfilik gerek yok bu haliyle bile sana kilo verdirecegine inanıyorum .
Hadi kendinden kaçmak sonuç vermiyor hep kısır döngü.
Bende bunları hep yaşıyorum . Hayatım diyet yani ... 17 yaşında 67 kilo olan biriyim yaşım 41 hala kiloyla ugraşır dururum.
Burda nasıl füzeler :))))
montignac diyetini duydum canım. zaten karbonu yulaf, kinoa, karabuğday, hindistancevizi unu, siyez unu ve bulgurdan alarak kontrollü olarak almak istiyorum. aşağı yukarı bir plan yaptım kendime. hemen önlem almam lazım çünkü bu hafta iyi dağıttım moral bozukluğuyla. yarın birşeyler hazırlayacağım.
evet kısır döngü çok yıpratıyor. bir zamanlar 50 kiloydum. sonradan aldım ben bu kiloyu. şimdiyse orama burama yapışan yağlarla uğraşıyorum.
yok diğer resimde daha belliydiler
evet biliyorum da korkuyorum ben ondan yaa iğneden filan zaten çok korkarım bide jiletle filan ayyyCanim gecmis olsun bende de var o pis sey. Akilunjtur dusundun mu hic ise yariyormus yuzde 90
Ara ogunlerim vardi ama kahvalti gec ve yumurtali olunca tikadi beni.
Ikindi arasinda bi meyve yiyim dedim baktim saat 5 bucuk 6 ya geliyo yesil cay icip aksami bekledim. Bugunde meyvesiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?