toksan ara öğünü yemene gerek yok bonusum zaten. ben artık meyveleri kahvaltıda yemeye karar verdim mümkün olduğunca tabi.
Az az mortim sen ye biseyler daha kıyamam aç kalma emiMenü
Sabah 9.00
2 yumurta ile salata
Domates salatalık isotlu
Hibiskus
Maydanoz nane
Öğle 13.00
Keten tohumlu isotlu nane maydanozlu yoğurt
Akşam 16.00
2 köfte
Domates
Zamanım yoktu bişeyler yiyecek çok gerginim ve yorgunum. Salata olmalıydı değil mi yanında?
Su 2 lt
Spor
45 dk leslie 90 puan
20 dk jillian 60 puan
150 puan
Ausencia Ahu060812
Mortimsaydin78 seninkini görmek istemiyorum. Çok Üzgünüm hiçbişey yemeyeceğim dahada. Ama sen yiyebilirsin eminim benden daha fazla yaptın bugün sporunu. Bunu kocamaaaan bi dilim pastayla kutla bence
Ekmek nooo asla ve kat'a mortim üzgünümÇok fenayım. 20 dk jillian üstüne pazar alışverişi üstüne kızımın günlük on bin tane olan soruları üstüne evi temizleme üstüne son dk misafiri... Vurun beni vurun atın bi köşeye
Mortimsaydin78 hala spor yapma bence yazıktır bana az düşünceli ol git hadi bi ekmek ye en beyazından
Oyke tabi de listede var ya o yuzden yemek zorunda gibi hissediyorum. Kontrole gidince 40 gun sonunda bu sekil beslenme ile ne degismis yag oraninda falan onu gormek icin uymak lazim tabi.
Bi gunden nolcak ya zaten listeler sıkıyo insani. Bende boyle listeye uymayarak asilik yapiyorum hele hayatimdaki ekşına bak
Seni burda gormek guzel..
Yaa hadi Paylaş menünü sporunuAz az mortim sen ye biseyler daha kıyamam aç kalma emi
Dışarıda idim canım paylaşıyorum hemencikYaa hadi Paylaş menünü sporunu
Çık çık kaptanicem
Sonra ki sevindirmesi de bi eksi 200 olmuşturnapcaz senle bu hafta daha hafta sonu biter bitmez 59 ları ucundan göreceksin sanki
Hep deliler beni buluur
Miu yavrum yedin yedin kilo aldın ...şimdi yer yapıyorsun kendine di mi annemmm
10kilo yetmezz 10 kiloda daha doyamadan sana 5 haftada mezun ederim
Canommm gel her daim ... kilo almaya ne hacet
Ayyyyy en bi sevdiğim mortilik şekli ... sataşmalı ...
Ne diyosunnn nefsimmm havasından geçilmiyoro kadar havalı ki yakında bende oraya geçeceğim
Canım olabilir ...sürekli detoksla kilo vermeyi onaylamıyorum , sende sevmiyorsun zaten ama sıkışma şişme dönemlerinde iyi geliyor ... bak ayran aşı bu hafta ersesiyi uçurdu
Arkadaşınla dışardaki yürüyüşlerinde nırmal dk sından sayılır ... sen yürüyüşlerini yaz fırtınacım .
Hedefbu hafta herkese belirleyeceğim tatlım.
Akşam yapayım liste nasipse.
22 zeytin ?
Çok.
23:00 saçmalığı... yersiz .
Sende biliyorsun biliyorsun ki yedin diye üzüldün ... ne beni üz ne kendini ...
Hayrişim
Bu arada diğer mesajını da okudum ... nasıl gururlandım var ya ... alkış falan da gelmiş ya .. tüylerim dikildi okurken ....
Çoook güzel ya
O alkışıda takdiri de kuzların takıldığımızı sorarız demesini de dibine kadar hakkediyorsun
Öyle düşüncelisin diyip geçmek yok .
Bu iki hafta senin haftan . Şov bekliyorum fatma .
Hırs bekliyorum .
Fatma yapabilir mi yapamaz mı göster bana.
Benden sonra
Olur canım ... olmasına da ... o cızlar anıldıkça yazıldıkça ... can çekmesi durumu endişeli
Ayyyy sen yazacaksın o başarı hikayesini ... bende gelipppp .... ne çektirdinnn beee eflalll içimi şişirdinnnnn veremiyorum diye diyeceğim
Süper kuzum tebrik ediyorum ne güzel yaaabir de bunun kelebek etkisi durumu var. 2 hafta önce sınıfta kızlar etrafıma doluşup soru yağmuruna tuttular... Bugün 2 tanesi geldi zayıflamaya başlamış. Takıldığımız yerde sorarız dediler. Bi mutlu oldum ki... Bilir kişi değilim ama en azından tecrübem var iyi kötü diyorum. Kendimiz için yaptığımız en güzel şey yüklerimizden kurtulmak...
bi de şu Şeyda Coşkun gibi zayıflama koçluğuna girip parayı kırsam mı diyorum
Ondandir tabiiAy valla mı, hele ondan ben fit hatunken adam kıskançlık da level atlamıştı
Mimarsinan diriliş
Sen neredeydin kuzucum ortimBenim buluscagim kimse yok. Kimseyi goremiyciim kimse de beni gormiycik
Tisikkirlir sipirmin demis miydimyok kız hangi semtti ?
Beğendim menünü onu demeyi unutmuşum
Günaydınnnnnnnnnnnn
Gece geç geldik eve ... giremedim .
Şimdi de denize ...
@GunesinKizi35 Ss leri gönderiyor bana sağolsunspor tablonuzu bu gece toparlarım canlar ... sizde eksik var mı bakarsınız .
@begum75 Tatlım mesajını okumuştum canım ...
Bana uyar fıstığım ... yeter ki bi gün önceden bileyim gününü ve saatini . O güne plan yapmayayım .
Diğer kızları sormuşsun .
@Daydream-
@White Lily
Cutemom007
Var benim bildiklerim Antalya da ...
Kızlar dileyen buyursun ... bi buluşma yapalım bi kahve içimlik diyoruz begümle
Hazır aynı memlekette kesişmişken ...
Hadi ben çıkayım ... etiketli mesajlara en azından gün içinde bakarım
Günlerden Salı ....
Çarşamba perşembe fellik fellik detoks aramamak için iplerin sıkı sıkı tutulması gereken gün
Hadi göreyim siziii
ohhh sonunda evdeyim çok şükür yorgunluktan bittim ne oldu bu plan maalesef yeni görüyorumOrtim nerlerdesinsaydin78
Cutemom007 sende yoksun canim bayadir
@White Lily canim sende yoksun bugun
aynı benSizleri okudukça kendimden iradesizliğimden, yaşadıklarım karşında ki güçsüzlüğümden utanıyorumniye devam edemiyorsun be kadın diyete diyorum, niye erteliyorsun , sonra da güçsüzüm, mutsuzum, zor kilo veriyorum diye öfkeleniyorum.
Hemen peşine umut kaplıyor içimi, seneye bu zamanlar bir yılda 30 kilo nasıl verdim diye anlatıcam bende diyorum, valla ben normal değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?