Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

toksan ara öğünü yemene gerek yok bonusum zaten. ben artık meyveleri kahvaltıda yemeye karar verdim mümkün olduğunca tabi.

Oyke tabi de listede var ya o yuzden yemek zorunda gibi hissediyorum. Kontrole gidince 40 gun sonunda bu sekil beslenme ile ne degismis yag oraninda falan onu gormek icin uymak lazim tabi.
Bi gunden nolcak ya zaten listeler sıkıyo insani. Bende boyle listeye uymayarak asilik yapiyorum hele hayatimdaki ekşına bak

Seni burda gormek guzel..

Az az mortim sen ye biseyler daha kıyamam aç kalma emi

Ekmek nooo asla ve kat'a mortim üzgünüm koşuşturma çok olmuş bir daha az hareket mümkün olduğunca emi guzum

ben 6,5 yıl önce akapunktura gitmiştim. liste vermişti. yemek istemediğimi yemedim. çok sorun değil yani canım. doktorum da zaten sorun değil demişti. sen ekşın insanısın

yaz başından bu yana güneş gözümü çok etkiliyordu. güneşte gözümü açamıyorum, sulanıyor falan.... bir türlü göz doktoruna gidemedim. en sonunda belki damla falan yazar dedim 2 gün önce gittim. o da güneş gözlüğü önerdi. başka yolu yok dedi. ben de bugün gittim sipariş verdim.

Çık çık kaptanicem yaa regl haftası olmayaydı iyiydi hedefim oldukça büyüktüolsun moral bozmak Yok giden de kabul

Süper kuzum tebrik ediyorum ne güzel yaaa insan nasıl motive oluyor içinde kelebekler uçuşuyor dimi dimi
Neden olmasın hakikaten iyi para var o işte süper de yaparsın sen motivasyonun çok iyi çünkü

Son düzenleme:
Gelelim menüme
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Azıcık lor peyniri 4 zeytin
Domates salatalık köy biberi
4 çiğ fındık 1 hurma 2 bardak çay
Öğlen
Ton balıklı çoban salata
200 Gr yoğurt
Akşam
7 İnegöl köfte (minik parmak kadar küçüklerdi.Evde yapılan 4 taneye eşittir)
Çoban salata
1 bardak ayran
Türk kahvesi şekersiz 3 kupa Dukan içeceği
Su: 2-2,5 lt.
Spor: 120 dk.tempolu 40 dk. normal yürüyüş 240+40= 280 point
Ausencia
Ahu060812
@Portakal Sulu Ordek Mortim

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Ortim nerlerdesin saydin78

Cutemom007 sende yoksun canim bayadir

@White Lily canim sende yoksun bugun
ohhh sonunda evdeyim çok şükür yorgunluktan bittim ne oldu bu plan maalesef yeni görüyorum

Merak ettiğin için tskler tatlım

aynı ben

Iyi geceler herkese

Bugünkü menü bildirimim

Sabah
2 yumurtalı peynirli omlet
1 salatalık
1 domates
Biber maydanoz
1 bardak çay

Ara
Sade türk kahvesi
1 parça bitter çikolata

Akşam
3 kaşık patlıcan yogurtlu
2 köfte
Küçük kase salata

Su 3 lt
Ausencia igdedali

4 gündür canım hiç ekmek istemiyor aklıma bile gelmiyor masaya koymak. Normalde de 1 dilim çavdar ya da tb ekmeği yerdim o da kahvaltı da. Şuan onu da yemek gelmiyor icimden. Belki bir kaç güne düzelir.

Şimdi yatayım fena dağıttım bakalım tartı ne diyecek yarın iki gün iyi gitti sonra bi gitti sonra toplayamadim zaten yol ödemi ile birlikte mahvoldu of utanıyorum da yazarken ama ya yazacağım ya gelmeyeceğim gelmemek beni daha kötü yapacak biliyorum yarından itibaren kaldığım yerden devam böyle oldukça kendime olan inancım da yitip gidiyor ben niye beceremiyorum niye verdiğim kararın arkasında duramıyorum yine iki ileri bi geri bu insanı mahvediyor umarım hemen toparlanır herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…