- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Afiyet olsun mortim :) menü ve sporu görünce etiket kaçtı sanırsamGelelim menüme
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Azıcık lor peyniri 4 zeytin
Domates salatalık köy biberi
4 çiğ fındık 1 hurma 2 bardak çay
Öğlen
Ton balıklı çoban salata
200 Gr yoğurt
Akşam
7 İnegöl köfte (minik parmak kadar küçüklerdi.Evde yapılan 4 taneye eşittir)
Çoban salata
1 bardak ayran
Türk kahvesi şekersiz 3 kupa Dukan içeceği
Su: 2-2,5 lt.
Spor: 120 dk.tempolu 40 dk. normal yürüyüş 240+40= 280 point
Ausencia
@Ahu060812
@Portakal Sulu Ordek Mortim
Sakın bırakma canım bak hepimizde oluyor dönem dönem yoldu misafirdi kacamakti derken kendimizi boşlukta buluyoruz. Bunu da ancak burda dolduruyoruz hep beraber.Şimdi yatayım fena dağıttım bakalım tartı ne diyecek yarın iki gün iyi gitti sonra bi gitti sonra toplayamadim zaten yol ödemi ile birlikte mahvoldu of utanıyorum da yazarken ama ya yazacağım ya gelmeyeceğim gelmemek beni daha kötü yapacak biliyorum yarından itibaren kaldığım yerden devamböyle oldukça kendime olan inancım da yitip gidiyor ben niye beceremiyorum niye verdiğim kararın arkasında duramıyorum yine iki ileri bi geri bu insanı mahvediyor umarım hemen toparlanır herkese iyi geceler
Afiyet olsun mortim :) menü ve sporu görünce etiket kaçtı sanırsam
Bırakmaya niyetim yok canım zaten teşekkür ederim desteğin için bi aksama oldu eylüle kadar da olur böyle ara ara çünkü kendi evimde değilim ama eylulden sonra okulla birlikte iyice düzene gireceğim inşallah yılbaşına kadar süre verdim kendime bu sene bu iş bitecek inşallahSakın bırakma canım bak hepimizde oluyor dönem dönem yoldu misafirdi kacamakti derken kendimizi boşlukta buluyoruz. Bunu da ancak burda dolduruyoruz hep beraber.
Inşallah sende hemen toparlayacaksın
Bugunku menum gelsin.
Sabah
Uyaninca spordan once 3yk yogurtda keten t ve pul biber yedim
4kofte
Domates yesil biber
Peynir
Zeytin
2dilim kepek ekmek
Ara
Sade 2yalamalik donndurma bi top bile degil
Aksam ogle
Bi tabak etli patlicn yemegi acili
2kofte
Salata
Su 2. 5 olur
Sporu aksam yazacagim.
Gercekten de verirsek burda veririz o yaglari.Bırakmaya niyetim yok canım zaten teşekkür ederim desteğin için bi aksama oldu eylüle kadar da olur böyle ara ara çünkü kendi evimde değilim ama eylulden sonra okulla birlikte iyice düzene gireceğim inşallah yılbaşına kadar süre verdim kendime bu sene bu iş bitecek inşallah
Abla bu montignac nasil oluyor.fulyacım bu dalgalanmalar gelgitler bi sende olmuyorki.
İşte tamda bu noktada burayı terketmemek lazım.
Montiğnac diyetini duydunmu hiç .
Karatayın ekmeklisi ama sadece kahvaltıda ...
Madem karatay sana iyi geliyor montide kilo verdirir sana .
Sabah ekmekli normal kahvaltını yap diger iki öğünde karatay gibi . Aralarda bişi yok en az 4-5 saat tıpki karatay gibi .
Linki var ama ayrıntıya şimfilik gerek yok bu haliyle bile sana kilo verdirecegine inanıyorum .
Hadi kendinden kaçmak sonuç vermiyor hep kısır döngü.
Bende bunları hep yaşıyorum . Hayatım diyet yani ... 17 yaşında 67 kilo olan biriyim yaşım 41 hala kiloyla ugraşır dururum.
Hepimiz sanırım okullar açılınca bir düzene gireceğiz. Inşallah ya bu sene hepimiz hedeflere ulaşırız da koruma için burada bulunuruz.Bırakmaya niyetim yok canım zaten teşekkür ederim desteğin için bi aksama oldu eylüle kadar da olur böyle ara ara çünkü kendi evimde değilim ama eylulden sonra okulla birlikte iyice düzene gireceğim inşallah yılbaşına kadar süre verdim kendime bu sene bu iş bitecek inşallah
Insallah kuzum.Hepimiz sanırım okullar açılınca bir düzene gireceğiz. Inşallah ya bu sene hepimiz hedeflere ulaşırız da koruma için burada bulunuruz.
Hayirli yolculuklar aussag salim gelin insllah
InşallahInsallah kuzum.
Millet tatilde gece gunduz yerken.
Biz bi yere gitsek bile fellik fellik tutusuyoruz ne yiyebiliriz diye.
Karsiligini alacagiz insaallah
Bonus um spor ortim yarin yuruyuse gidiyoruz dgil mi?
Bir selam bırakayım şuracığa ...
Sonra aklımdaki işleri tamamlayayım .... geçmişe döneceğimde , kaldığım yerden girinci il gördüğü mesaj şu idi
Daha tatile devam bonuscan ... o eve gidiş plajdan eve gidişti :))
1 hafta kadar daha buralardayım .
Haritadan baktımm. Sivas'ta gitmediğim yerler de var imişAy valla mı, hele ondan ben fit hatunken adam kıskançlık da level atlamıştı
Mimarsinan diriliş
Öteyim hemen kuzu gibi.
Sabah 10:00 -10:30
1,5 dilim tam bugday
2,5 sucuklu yumurta
1 kk tulum peynir
Domatis
Siyah çay
Öglen 14:30 -15:00 arasi
1,5 dilim tam bugday
7 kasik zeytinyagli patlican
3 kasik yogurt
Dukan çayi
Akşam 19:15
1 dilim tam bugday
120 gr kadar tavuk gogsu
3 kasik yogurt
1,5 litre su
Dukan cayi 1,25 ml hepsi bitmedi biraz daha var
Beni aldın bilmem kaç km uzaktaki ufak bacımın yanına koydun... Kendisinin alarmıydı bu şarkı... Hiç urfada doğup leğende yıkanıp salça ekmek yememişçesine dinlerdi. bu yaz çok gitmek istedim ama hep bir mani çıktı... .Sayende bi gidip geldim
igdedali ecnebi sevmiyomuydun sen :) bence seversin. Bunuda dinlersin.
Sarki, ses, sozler efsane bir baskasi daha yok onun gibi sanki birde baris manco var tabi sozler yetmez onada.
Ooo bu gazla Sibel Canı bile zayıflatırım deseneSüper kuzum tebrik ediyorum ne güzel yaaainsan nasıl motive oluyor içinde kelebekler uçuşuyor dimi dimi
Neden olmasın hakikaten iyi para var o iştesüper de yaparsın sen motivasyonun çok iyi çünkü
Yemek zorunda değilsin datlım. Oluyor öyle arada bize de. Misal ben bir süredir tavuk yemek hatta görmek istemiyordum. 2-3 haftadır menülerimde yoktu. Neyi canın isterse onu ye gitsn... Menün de şahaneeIyi geceler herkese
Bugünkü menü bildirimim
Sabah
2 yumurtalı peynirli omlet
1 salatalık
1 domates
Biber maydanoz
1 bardak çay
Ara
Sade türk kahvesi
1 parça bitter çikolata
Akşam
3 kaşık patlıcan yogurtlu
2 köfte
Küçük kase salata
Su 3 lt
Ausencia igdedali
4 gündür canım hiç ekmek istemiyor aklıma bile gelmiyor masaya koymak. Normalde de 1 dilim çavdar ya da tb ekmeği yerdim o da kahvaltı da. Şuan onu da yemek gelmiyor icimden. Belki bir kaç güne düzelir.
Şimdi yatayım fena dağıttım bakalım tartı ne diyecek yarın iki gün iyi gitti sonra bi gitti sonra toplayamadim zaten yol ödemi ile birlikte mahvoldu of utanıyorum da yazarken ama ya yazacağım ya gelmeyeceğim gelmemek beni daha kötü yapacak biliyorum yarından itibaren kaldığım yerden devamböyle oldukça kendime olan inancım da yitip gidiyor ben niye beceremiyorum niye verdiğim kararın arkasında duramıyorum yine iki ileri bi geri bu insanı mahvediyor umarım hemen toparlanır herkese iyi geceler
Çok güzel yazmış suspusum hanımım... Bir an önce toparlanma vakti artık senin için... bir ileri iki geri gitmektense bir kereden başlayıp bu kilo verme işini bitirmek en iyisi.
Akulunkturda jilet yok sanki kuzum. Ay migren agrisi cok fena onu cekmektense botoksa bile raziyim benevet biliyorum da korkuyorum ben ondan yaa iğneden filan zaten çok korkarım bide jiletle filan ayyy
Leeee arada ağzına tavuk attı mıydın sen?Öteyim hemen kuzu gibi.
Sabah 10:00 -10:30
1,5 dilim tam bugday
2,5 sucuklu yumurta
1 kk tulum peynir
Domatis
Siyah çay
Öglen 14:30 -15:00 arasi
1,5 dilim tam bugday
7 kasik zeytinyagli patlican
3 kasik yogurt
Dukan çayi
Akşam 19:15
1 dilim tam bugday
120 gr kadar tavuk gogsu
3 kasik yogurt
1,5 litre su
Dukan cayi 1,25 ml hepsi bitmedi biraz daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?