Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Afiyet olsun mortim :) menü ve sporu görünce etiket kaçtı sanırsam

Sakın bırakma canım bak hepimizde oluyor dönem dönem yoldu misafirdi kacamakti derken kendimizi boşlukta buluyoruz. Bunu da ancak burda dolduruyoruz hep beraber.
Inşallah sende hemen toparlayacaksın

Sakın bırakma canım bak hepimizde oluyor dönem dönem yoldu misafirdi kacamakti derken kendimizi boşlukta buluyoruz. Bunu da ancak burda dolduruyoruz hep beraber.
Inşallah sende hemen toparlayacaksın
Bırakmaya niyetim yok canım zaten teşekkür ederim desteğin için bi aksama oldu eylüle kadar da olur böyle ara ara çünkü kendi evimde değilim ama eylulden sonra okulla birlikte iyice düzene gireceğim inşallah yılbaşına kadar süre verdim kendime bu sene bu iş bitecek inşallah

Ausencia igdedali

Gercekten de verirsek burda veririz o yaglari.
Yoksa diyetisyen yok hayat kocu onlar hikaye.
Burda kendimizi frenlemeyi ogreniyoruz.
Yasayarak deneyerek kendi kendimizin kocu oluyoruz.
Burfan ne olursa olsun kopmamamiz lazim.
Sartlar ne olursa olsun.
@eflalim Bonus

Abla bu montignac nasil oluyor.
Bende karatay yapmak istiyorum ama tamamen ekmeksiz yapamiyorum.
Ve hergun o kadar kuruyemis yiyemiyorum bikiyorum.
Hergun ekmek de yemiyorum ama tamamen ekmeksiz beni psikolojik olarak kisitliyor.

Hepimiz sanırım okullar açılınca bir düzene gireceğiz. Inşallah ya bu sene hepimiz hedeflere ulaşırız da koruma için burada bulunuruz.

Hepimiz sanırım okullar açılınca bir düzene gireceğiz. Inşallah ya bu sene hepimiz hedeflere ulaşırız da koruma için burada bulunuruz.
Insallah kuzum.
Millet tatilde gece gunduz yerken.
Biz bi yere gitsek bile fellik fellik tutusuyoruz ne yiyebiliriz diye.
Karsiligini alacagiz insaallah

Bir selam bırakayım şuracığa ...
Sonra aklımdaki işleri tamamlayayım .... geçmişe döneceğimde , kaldığım yerden girinci il gördüğü mesaj şu idi

Hayirli yolculuklar aus sag salim gelin insllah

Daha tatile devam bonuscan ... o eve gidiş plajdan eve gidişti :))
1 hafta kadar daha buralardayım .

Bonus um spor ortim yarin yuruyuse gidiyoruz dgil mi?

Ins canim bi keder olmazsa.

Oyle bi yazmissin ki ben napim ugurladim seni selametle

Ay valla mı, hele ondan ben fit hatunken adam kıskançlık da level atlamıştı

Mimarsinan diriliş
Haritadan baktımm. Sivas'ta gitmediğim yerler de var imiş ama bulurum gibi

igdedali ecnebi sevmiyomuydun sen :) bence seversin. Bunuda dinlersin.
Sarki, ses, sozler efsane bir baskasi daha yok onun gibi sanki birde baris manco var tabi sozler yetmez onada.
Beni aldın bilmem kaç km uzaktaki ufak bacımın yanına koydun... Kendisinin alarmıydı bu şarkı... Hiç urfada doğup leğende yıkanıp salça ekmek yememişçesine dinlerdi. bu yaz çok gitmek istedim ama hep bir mani çıktı... .Sayende bi gidip geldim

Süper kuzum tebrik ediyorum ne güzel yaaa insan nasıl motive oluyor içinde kelebekler uçuşuyor dimi dimi
Neden olmasın hakikaten iyi para var o işte süper de yaparsın sen motivasyonun çok iyi çünkü
Ooo bu gazla Sibel Canı bile zayıflatırım desene
Yemek zorunda değilsin datlım. Oluyor öyle arada bize de. Misal ben bir süredir tavuk yemek hatta görmek istemiyordum. 2-3 haftadır menülerimde yoktu. Neyi canın isterse onu ye gitsn... Menün de şahanee

Çok güzel yazmış suspusum hanımım... Bir an önce toparlanma vakti artık senin için... bir ileri iki geri gitmektense bir kereden başlayıp bu kilo verme işini bitirmek en iyisi.
Daha çok ol buralarda elinden geldikçe kopmamaya çalış. Biz durdururuz seni...

Leeee arada ağzına tavuk attı mıydın sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…