Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akulunkturda jilet yok sanki kuzum. Ay migren agrisi cok fena onu cekmektense botoksa bile raziyim ben
Ya ben mi yanlış biliyorum. Ha evet hacamatla karıştırdım akupunktur da iğne var zaten:)) ayy çok yorgunmuşum ben anlayamıyorum :))

Akulunkturda jilet yok sanki kuzum. Ay migren agrisi cok fena onu cekmektense botoksa bile raziyim ben

Ordek bana yazmis heralde gormemisim. Akapunktur tedavisindeki igneler raptiyeye benziyor. Korkulcak bisey degil kulagima taktirmisligim var kilo icin.
Yapan kadin bide papatya cayi tarifi verirdi.

Hacamatcok baska. Evet jilet var ama parmak ucu kadar minik ve zaten kesi yapilmiyor degdiriliyor.
Once kupa kapatilip orasi hazirlaniyor kan toplaniyor sonra hacamat yapiliyor. Hic bilmeyene elbet korkutucu gelir ama yok oyle kokrcak bisey.
Emin olmak anlamak icin yapilan yerde yaptiran kisinin yaninda durup bakmak gerek.
Yapilan kisi ne kadar rahat yada degil gorunmus oluyor.

10 senedir yaptiriyorum ben belki fazla mukemmek bir sifa migren icin

Munzevi Zencefil kuzum ben bi ara yaptirdim.
Dogumdan sonra sonra tasindik kaldi.
Istah icin gitmistim o ara cok yiyordum.
Igne ile yapiyorlar ama igneler kil gibi bisey.
Inan ki hic anlamiyorsun.
O kadar rahatlatiyor ki ben bi seans sonrasi uyuya kalmisim horlamama uyandim.
Normalde horlamam artik nasil bi rahatlik verdiyse:))

Yaparsın sen kuzum

Kiz ben hep burdayim.
Su siralar oglumun cisi kis hazirliklari yazamiyorum ama okuyorum hep.
Ben makbule kopmak falan demisti o yuzden yazdim tabi bide 60kiloyum icin yazdim .
Tabi bu uyari oncelikle kendi nefsim icin

Yaa siz böyle yazınca bi cesaretlendim şimdi Bonus ta caytabagi da diyor. Bi bakınsam mı yine cesaretim kaybolmadan. Inşallah:)

Kiz ben hep burdayim.
Su siralar oglumun cisi kis hazirliklari yazamiyorum ama okuyorum hep.
Ben makbule kopmak falan demisti o yuzden yazdim tabi bide 60kiloyum icin yazdim .
Tabi bu uyari oncelikle kendi nefsim icin
hee ben de onlar için yazdıydım zaten senin yazdığını beğendim. Ondan alıntıladım tekrar görsünler deyu

salata olsa imiş iyi olurmuş evet ...
avuç içi kadar iki köftede bildiğimiz 4 köftedir ...iyi yani :))

gayet güzel canım .... sporunda güzel ...
her şey güzel

sporunu da yaz hele bakalım ... akşamda salata olsa iyi olurdu ... salatayı önemsemiyorsunuz genelde menülerde ama hem doyurucu hem bağırsak için önemli.

canooom buyur

yani yemek yemiyor olabilirsin uykusuz ama bu metabolizma çalıştırmana engel değil...
atıyorum bir kahve ile iki üç kuru kayısı , badem ...
gitmeden atabilirdin ağzına ... bir parça peynir ...gibi ...

ikinci sopa , yine az yemeye ...az da değil yok menüye

sen o yumurtaları yiyip nasıl kilo vereceksin hamburger ye

güzel menü canım

gayeeet şahane .

çok güzel dolu dolu ama cızsız menü yine papatyamdan

ohhh sonunda evdeyim çok şükür yorgunluktan bittim ne oldu bu plan maalesef yeni görüyorum

Merak ettiğin için tskler tatlım

aynı ben

buluştuk canım ... nasipte yokmuş ... seni de tanımak isterdim çok .

yani ekmek yememek çokta ahh vahh edilecek durum değil ... menün gayet sağlıklı canım .

he tabii özellikle sabah kepekli ya da tb ... bağırsak çalıştırıyor bu da yadsınamaz.

40 dk yürüyüş 40 point Ausencia

hoş geldin fulyaaa ... aeben nin tecrübelerini dikkate alıp montiqnac dene bence de ... gerçi sen planlarını yapmışsın okudum .

Diren saydin ablam
Aksam bulasikla ilgilenirken elime bi parca meyve geldi agzima goturucektim ki leptin durdurdu beni.
Direniyorum kuzucum sorma eşim neler yiyip içiyor sende diren hepimiz direnelim
hadi ben uykuya kaçar herkese iyi geceler diliyorum, cıssız pazarlar

Kızlar nörüyonuz
Ben en son istanbuldan yola çıkıyordum demi
Çünkü gerisi yok
Ankara'ya akşam üzeri geldik malum ev tam takır yemeğe anneme gittik Sonra eşle kavuşma konuşma valizleri eve taşıma araba toparlama tavuk cücük kontrol etme derken akşam gelemedim
Sabahda alelacele bi kaç valiz açtım hala evde bişey yoktu aradım kv yi kahvaltıya sana gelcez diye bu sefer oraya geçtim kahvaltı yaptım hoop randevumuz vardı dişçiye ..küçüğün damaklığı kontrol oldu büyüğe tel takıldı ordan tekrar kv ye..bebeleri bıraktım market Pazar yaptım Sonra geldim yemek yedik vs vs derken bu saat oldu daha bi dünya işim var sünnet düğünüm bu Pazar ve ben daha davetiyeleri bile dağıtamadım daha bugün geçti elime davetiyeler.elbisede alınacak bu hafta da beni böyle işler bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…