Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ablam kolay gelsin.
Yardim eden kimsen yok mu

hadi bakalım Allah kolaylık versin ahu ...
Zor ama güzel meseleler bunlar ...

Bak diyeti unutursan düğünü basarım haaaa diyeceğim de basayım diye yersin mersin mazaallah ...

bu koşturma telaşla senden 1 kg gider bence

Allah damatlığını da göstersin denirdi di mi ?

dünün puanı eksik kaptanım benim. Dün 3 saat yürüyüşüm= 360 point

tamam kuzum ekledim

Bu hafta bi kilo daha verirsem geldigimden beri 10kilo vermis olcam.

Buna halay başı olunur nisam

igdedali Ausencia
Gecmis mesajlarda bi arkadas benide araniza alir misiniz diye yazmisti.
Gormussunuzdur diye bisey yazmadim ama araya kaynadi sanirim mesaji

canım ben gördüm de ... baktım hemen hemen tüm takımlara yazmış , bir takımdan da davet almış... şimdi tekrar bize gel demem etik olmaz diye görmezden geldim :))))

Sağol tatlım
Lavaş ve kadayıfı reddettim
Yanlız hep gittigimiz lokantaya gittik bayağı oldu gitmiyorduk. kadayıf ikram edeyim dedi garson, eşimde diyet yapıyoruz dedi. Garson da belli oluyor hanımefendi bayağı kilo vermiş dedi eşim de eşimimi takip ediyorsun diyecektim az daha tuttum kendimi dedi sinirli sinirli
"Kıskançlık part 1 "

Hacamat mi akupunktur mu hangisi migren icin daha iyi canim ?

Bugunku sporum
3 saat bisiklet 360 puan
30 dk bacak egzersizi 90 puan
17 dk kol 51 puan
15 dk gobek 45 puan
15 dk pilates 45 puan
Toplam 591 puan Ausencia kaptanim

spor yine şahane de senin bisiklet eliptik mi ... kondisyon bisikleti 2 ile çünkü ..hatırlatayım

ödüm kopuyor biri bana da der diye ... değnek muliste değildir

Haklisin kaptanim salata onemli. Kaptanim bi arkadasim dukan yapti baya kilo verdi. Onla bi konusmustuk da sebzeler odem mi tutuyor ? Sebze her gun yemiyordu o mesela. Bir gun saf pro hic sebze yok ertesi gun sebze de var diger gun yine yok falan. Sence bu dogru mukaptanim ?

spor yine şahane de senin bisiklet eliptik mi ... kondisyon bisikleti 2 ile çünkü ..hatırlatayım
Yok kaptanim duz normal bisiklet. Hatta oturulcak yeri yok mini kondisyon bisikleti diye geciyor. Pedal ayari var , ufak gostergesi bir de pedallar var. Ben sert koltugun ucuna oturuyorum arkama 3 yastik koyuyorum popom tamamen havada kaliyor o da calissin diye. Koltuga sadece sirtim ve popomun en arkasi drgiyor 2 ile carptim hep dogru yaptim degil mi kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…