Var hemen yaziyorumm kaptanim bugunuEki Görüntüle 2035477 Eki Görüntüle 2035476
Eksik puan var mı ?
Ahu060812
igdedali
@Nefs
@60kiloyum
@Antepia27
Bonus
@Portakal Sulu Ordek
@eflalim
@White Lily
@kelebekolacam
@GunesinKizi35
@roxen2303
suspushanimcim
@_SARAYCA_
@Efser
@ErSeSi
@masumm
@ada81
saydin78
@nehirnil111
@Triplimelek Megi
caytabagi
@nar_cicegim
Ablam kolay gelsin.Kızlar nörüyonuz
Ben en son istanbuldan yola çıkıyordum demi
Çünkü gerisi yok
Ankara'ya akşam üzeri geldik malum ev tam takır yemeğe anneme gittik Sonra eşle kavuşma konuşma valizleri eve taşıma araba toparlama tavuk cücük kontrol etme derken gelemedim
Sabahla alelacele bi kaç valiz açtım hala evde biley yoktu aradım kv yi kahvaltıya sana gelcez diye bu sefer oraya geçtim kahvaltı yaptım hoop dişçiye küçüğün damatlığı kontrol oldu büyüğe tel takıldı ordan tekrar kv ye..bebeleri bıraktım market Pazar yaptım Sonra geldim yemek yedik vs vs derken bu saat oldu daha bi dünya işim var sünnet düğünü bı Pazar ve ben daha davetiyeleri bile dağıtamadım daha bugün geçti elime davetiyeler.elbisede alınacak bakalım bu hafta da beni böyle işler bekliyo
Hepsi benim yapacağım işler arabaya binip dağıtacam elbise alacam annemler var kv de var ama onlar en çok çocuklara bakarlarAblam kolay gelsin.
Yardim eden kimsen yok mu
Eylulde erzurumdayim kuzum :)Sen neredeydin kuzucum ortim
Kızlar nörüyonuz
Ben en son istanbuldan yola çıkıyordum demi
Çünkü gerisi yok
Ankara'ya akşam üzeri geldik malum ev tam takır yemeğe anneme gittik Sonra eşle kavuşma konuşma valizleri eve taşıma araba toparlama tavuk cücük kontrol etme derken akşam gelemedim
Sabahda alelacele bi kaç valiz açtım hala evde bişey yoktu aradım kv yi kahvaltıya sana gelcez diye bu sefer oraya geçtim kahvaltı yaptım hoop randevumuz vardı dişçiye ..küçüğün damaklığı kontrol oldu büyüğe tel takıldı ordan tekrar kv ye..bebeleri bıraktım market Pazar yaptım Sonra geldim yemek yedik vs vs derken bu saat oldu daha bi dünya işim var sünnet düğünüm bu Pazar ve ben daha davetiyeleri bile dağıtamadım daha bugün geçti elime davetiyeler.elbisede alınacak bu hafta da beni böyle işler bekliyo
dünün puanı eksik kaptanım benim. Dün 3 saat yürüyüşüm= 360 point
Bu hafta bi kilo daha verirsem geldigimden beri 10kilo vermis olcam.
Hogeldin canimohhh sonunda evdeyim çok şükür yorgunluktan bittim ne oldu bu plan maalesef yeni görüyorum
Merak ettiğin için tskler tatlım
aynı ben
Ya ben mi yanlış biliyorum. Ha evet hacamatla karıştırdımakupunktur da iğne var zaten:)) ayy çok yorgunmuşum ben anlayamıyorum :))
Sağol tatlımsalata olsa imiş iyi olurmuş evet ...
avuç içi kadar iki köftede bildiğimiz 4 köftedir ...iyi yani :))
gayet güzel canım .... sporunda güzel ...
her şey güzel
sporunu da yaz hele bakalım ... akşamda salata olsa iyi olurdu ... salatayı önemsemiyorsunuz genelde menülerde ama hem doyurucu hem bağırsak için önemli.
canooom buyur
yani yemek yemiyor olabilirsin uykusuz ama bu metabolizma çalıştırmana engel değil...
atıyorum bir kahve ile iki üç kuru kayısı , badem ...
gitmeden atabilirdin ağzına ... bir parça peynir ...gibi ...
ikinci sopa , yine az yemeye ...az da değil yok menüye
sen o yumurtaları yiyip nasıl kilo vereceksinhamburger ye
güzel menü canım
gayeeetşahane .
çok güzel dolu dolu ama cızsız menü yine papatyamdan
buluştuk canım ... nasipte yokmuş ... seni de tanımak isterdim çok .
yani ekmek yememek çokta ahh vahh edilecek durum değil ... menün gayet sağlıklı canım .
he tabii özellikle sabah kepekli ya da tb ... bağırsak çalıştırıyor bu da yadsınamaz.
hoş geldin fulyaaa ... @aeben nin tecrübelerini dikkate alıp montiqnac dene bence de ... gerçi sen planlarını yapmışsın okudum .
Hacamat mi akupunktur mu hangisi migren icin daha iyi canim ?
Ordek bana yazmis heralde gormemisim. Akapunktur tedavisindeki igneler raptiyeye benziyor. Korkulcak bisey degil kulagima taktirmisligim var kilo icin.
Yapan kadin bide papatya cayi tarifi verirdi.
Hacamatcok baska. Evet jilet var ama parmak ucu kadar minik ve zaten kesi yapilmiyor degdiriliyor.
Once kupa kapatilip orasi hazirlaniyor kan toplaniyor sonra hacamat yapiliyor. Hic bilmeyene elbet korkutucu gelir ama yok oyle kokrcak bisey.
Emin olmak anlamak icin yapilan yerde yaptiran kisinin yaninda durup bakmak gerek.
Yapilan kisi ne kadar rahat yada degil gorunmus oluyor.
10 senedir yaptiriyorum ben belki fazla mukemmek bir sifa migren icin
Bugunku sporum
3 saat bisiklet 360 puan
30 dk bacak egzersizi 90 puan
17 dk kol 51 puan
15 dk gobek 45 puan
15 dk pilates 45 puan
Toplam 591 puanAusencia kaptanim
Sağol tatlım
Lavaş ve kadayıfı reddettim
Yanlız hep gittigimiz lokantaya gittik bayağı oldu gitmiyorduk. kadayıf ikram edeyim dedi garson, eşimde diyet yapıyoruz dedi. Garson da belli oluyor hanımefendi bayağı kilo vermiş dedieşim de eşimimi takip ediyorsun diyecektim az daha tuttum kendimi dedi sinirli sinirli
"Kıskançlık part 1 "
Haklisin kaptanim salata onemli. Kaptanim bi arkadasim dukan yapti baya kilo verdi. Onla bi konusmustuk da sebzeler odem mi tutuyor ? Sebze her gun yemiyordu o mesela. Bir gun saf pro hic sebze yok ertesi gun sebze de var diger gun yine yok falan. Sence bu dogru mukaptanim ?salata olsa imiş iyi olurmuş evet ...
avuç içi kadar iki köftede bildiğimiz 4 köftedir ...iyi yani :))
gayet güzel canım .... sporunda güzel ...
her şey güzel
sporunu da yaz hele bakalım ... akşamda salata olsa iyi olurdu ... salatayı önemsemiyorsunuz genelde menülerde ama hem doyurucu hem bağırsak için önemli.
canooom buyur
yani yemek yemiyor olabilirsin uykusuz ama bu metabolizma çalıştırmana engel değil...
atıyorum bir kahve ile iki üç kuru kayısı , badem ...
gitmeden atabilirdin ağzına ... bir parça peynir ...gibi ...
ikinci sopa , yine az yemeye ...az da değil yok menüye
sen o yumurtaları yiyip nasıl kilo vereceksinhamburger ye
güzel menü canım
gayeeetşahane .
çok güzel dolu dolu ama cızsız menü yine papatyamdan
buluştuk canım ... nasipte yokmuş ... seni de tanımak isterdim çok .
yani ekmek yememek çokta ahh vahh edilecek durum değil ... menün gayet sağlıklı canım .
he tabii özellikle sabah kepekli ya da tb ... bağırsak çalıştırıyor bu da yadsınamaz.
hoş geldin fulyaaa ... @aeben nin tecrübelerini dikkate alıp montiqnac dene bence de ... gerçi sen planlarını yapmışsın okudum .
Aman Allah muhafaza canım
ödüm kopuyor biri bana da der diye ... değnek muliste değildir
Yok kaptanim duz normal bisiklet. Hatta oturulcak yeri yok mini kondisyon bisikleti diye geciyor. Pedal ayari var , ufak gostergesi bir de pedallar var. Ben sert koltugun ucuna oturuyorum arkama 3 yastik koyuyorum popom tamamen havada kaliyor o da calissin diye. Koltuga sadece sirtim ve popomun en arkasi drgiyorspor yine şahane de senin bisiklet eliptik mi ... kondisyon bisikleti 2 ile çünkü ..hatırlatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?