Yok kuzum eylulde gorev yerime gidicem :) ogretmenim de orda. Suan ailemin yanindayim ailem egede :)caytabagi kuzum Eylül de derken? Sonra başka yerdemisin?
Oyyy ne güzel canım öğretmenimYok kuzum eylulde gorev yerime gidicem :) ogretmenim de orda. Suan ailemin yanindayim ailem egede :)
Oyyy ne güzel canım öğretmenimhasret gider ailenle
Birkaç gündür benim de bulanıyor kuzum acep nedendirKizlar ve kaptan da gitmeden yetiseyimAusencia midem cok bulandi da first un ufak sakizlarindan attim agzima az once. Benim mide bulantima cok iyi geliyor o sakiz. Diyetime zeval gelmez degil mi ?
Hele hele mortim secret ci cikti. Mortim gelince bana da olumlu dusunmeyi ogret olur mu zira ihtiyacim varBuda olumsuz dusunup kotuyu cagirma derler ya onun bilimsek aciklamasi .
TabiNefs bu konulari daha iyi bilir.
Ben kesinlikle olaylara olumlu bakis acisi gelistirmenin sonuclari da olumlu yaptigina inaniyorum ve yasiyorum da.
Neyse simdi gercekten gittim iyi geceler.
Abla bu montignac nasil oluyor.
tahılı tamamen yasaklamıyor nisacım. sadece 50 nin altında glisemik indeksi olan yiyeceklerle besleniyorsun. özetle bu.Bende karatay yapmak istiyorum ama tamamen ekmeksiz yapamiyorum.
Ve hergun o kadar kuruyemis yiyemiyorum bikiyorum.
Hergun ekmek de yemiyorum ama tamamen ekmeksiz beni psikolojik olarak kisitliyor.
buralardayım hayrişim
evet ona benzer yapacağım. benim de planım şimdilik bu Aus. bir başlayayım dengeye koyarım inşallah.hoş geldin fulyaaa ... @aeben nin tecrübelerini dikkate alıp montiqnac dene bence de ... gerçi sen planlarını yapmışsın okudum .
O geldi valla aklima ortim. Acaba mide asidini alacak bi sey kalmiyor ondan mi bilemedim. Ay az yemektwn suan sikayetci degilim cok hosuma gidiyor . Kendime saygi duyuyorum gibi oluyor ya resmen kendimiz icin bir sey yapiyoruz cok guzel bu. Masallah bize biz cok akilliyiz eheheBirkaç gündür benim de bulanıyor kuzum acep nedendiraz yemek yiyip spora yüklenince mi oluyor acaba @Ausencia
Ehehe oh yansinnn yaglarr catlasin enistelerrrSağol tatlım
Lavaş ve kadayıfı reddettim
Yanlız hep gittigimiz lokantaya gittik bayağı oldu gitmiyorduk. kadayıf ikram edeyim dedi garson, eşimde diyet yapıyoruz dedi. Garson da belli oluyor hanımefendi bayağı kilo vermiş dedieşim de eşimimi takip ediyorsun diyecektim az daha tuttum kendimi dedi sinirli sinirli
"Kıskançlık part 1 "
Öyle ablam öyle Allah sağlık sıkıntısı vermesin inşallahAhu060812 Ahum ablayın Durumunuda okudum canım rabbım başka sıkıntı vermesin. biliyorum mal canın yongası ama önce sağlık sıhhat ... Bir çıkış yolu elbet verecektir mevlam ..
Buraya yazmasakta bir çogumuzun bir binbir türlü sorunu oluyor.
Bu yaz nasıl geçti bilmiyorum rabbım başka sınavlar vermesin .
Ay inşallah kaptanım izin almamak için zor sabrediyorum ama izindeyiz deyip yemekten korkuyorum lakin hep düzensiz yemekler oluyor aceleden neyse bakacaz önümüze neler getirecek günler..hadi bakalım Allah kolaylık versin ahu ...
Zor ama güzel meseleler bunlar ...
Bak diyeti unutursan düğünü basarım haaaa diyeceğim de basayım diye yersin mersin mazaallah ...
bu koşturma telaşla senden 1 kg gider bence
Allah damatlığını da göstersin denirdi di mi ?
tamam kuzum ekledim
Buna halay başı olunur nisam
Amin canım amin inşallah bulursun hayırlı bi damatEhehe oh yansinnn yaglarr catlasin enistelerrrayy kzilar dua edin bende huyu huyuma suyu suyuma yagiz bi delikanli bulam da bebelenem artik yasim geldi ehehe
Elinize saglik kaptanim cok guzel olmus hedefler. Neresi karismis kaptanim liste duzgun gibiOFFFFFFFFFFFFF KARIŞMIŞ
Sagolasin ablam :)Amin canım amin inşallah bulursun hayırlı bi damat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?