Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Buda olumsuz dusunup kotuyu cagirma derler ya onun bilimsek aciklamasi .
Tabi Nefs bu konulari daha iyi bilir.
Ben kesinlikle olaylara olumlu bakis acisi gelistirmenin sonuclari da olumlu yaptigina inaniyorum ve yasiyorum da.
Neyse simdi gercekten gittim iyi geceler.

Kizlar ve kaptan da gitmeden yetiseyim Ausencia midem cok bulandi da first un ufak sakizlarindan attim agzima az once. Benim mide bulantima cok iyi geliyor o sakiz. Diyetime zeval gelmez degil mi ?
Birkaç gündür benim de bulanıyor kuzum acep nedendir az yemek yiyip spora yüklenince mi oluyor acaba Ausencia kaptanım?

Hele hele mortim secret ci cikti. Mortim gelince bana da olumlu dusunmeyi ogret olur mu zira ihtiyacim var

Abla bu montignac nasil oluyor.
Bende karatay yapmak istiyorum ama tamamen ekmeksiz yapamiyorum.
Ve hergun o kadar kuruyemis yiyemiyorum bikiyorum.

Hergun ekmek de yemiyorum ama tamamen ekmeksiz beni psikolojik olarak kisitliyor.
tahılı tamamen yasaklamıyor nisacım. sadece 50 nin altında glisemik indeksi olan yiyeceklerle besleniyorsun. özetle bu.

60kiloyum buralarda mısın guzuuu... Görüşemiyoruz kaç gündür
buralardayım hayrişim

hoş geldin fulyaaa ... @aeben nin tecrübelerini dikkate alıp montiqnac dene bence de ... gerçi sen planlarını yapmışsın okudum .
evet ona benzer yapacağım. benim de planım şimdilik bu Aus. bir başlayayım dengeye koyarım inşallah.

Birkaç gündür benim de bulanıyor kuzum acep nedendir az yemek yiyip spora yüklenince mi oluyor acaba@Ausencia
O geldi valla aklima ortim. Acaba mide asidini alacak bi sey kalmiyor ondan mi bilemedim. Ay az yemektwn suan sikayetci degilim cok hosuma gidiyor . Kendime saygi duyuyorum gibi oluyor ya resmen kendimiz icin bir sey yapiyoruz cok guzel bu. Masallah bize biz cok akilliyiz ehehe mide bulantisi da olmasa yaa az yiyoruz diye olmuyodur insallah cunku fazla yemek istemiyorum yedim yedim hep selulit

Ehehe oh yansinnn yaglarr catlasin enistelerrr ayy kzilar dua edin bende huyu huyuma suyu suyuma yagiz bi delikanli bulam da bebelenem artik yasim geldi ehehe

Öyle ablam öyle Allah sağlık sıkıntısı vermesin inşallah
Ay inşallah kaptanım izin almamak için zor sabrediyorum ama izindeyiz deyip yemekten korkuyorum lakin hep düzensiz yemekler oluyor aceleden neyse bakacaz önümüze neler getirecek günler..
Bu arada bugün elbise bakmaya mağazaya girdim abiyelere bakıyorum kadın bana onlar büyük beden hanımefendi dedi o andaki hislerimi siz düşünün artık.yıllarca büyük beden varmı diyerek girdiğim mağazalar şimdi bana onlar büyük beden size olmaz diyor ne büyük bi mutluluk

Hedef Kilolar Bu Cuma Kilo Bildiriminde Bulunanlar İçin Verildi Sadece ... Malum Kilonuzu Bilmeden Hedef Vermem Sallama Olurdu :)))

KIRMIZI RAKAMLAR BU CUMA 25 AĞUSTOS HEDEFİ / YEŞİL YAZILILAR BAYRAM 1 EYLÜL CUMA HEDEFİ

Ahu060812 67.5 / 66. 5 (ASLINDA SENİN İDDİA VAR 65 GÖRMEN LAZIM )
Efser 75.5/74.5

@WhiTe Lily 74.2 / 72.5 (2.HAFTA REGL SONRASI ALTIN HAFTA OLDUĞU İÇİN YÜKSEK)
igdedali 61.9/61.1
@Triplimelek Megi 63.4/62.4(TOTEMİ BOZMADIM :) )
suspushanimcim 66.9/66
GunesinKizi35 48.5 / 48
Bonus 101.2 / 99.5
caytabagi 6 2 .8 / 62
portakal Sulu Ordek 57.2 / 56.5[/USER]
suspushanimcim 65 / 64.2
saydin78 59.7 / 59
@eflalim 72.5 / 71.8
Nefs 54.9 / 54.6
@Lunya 61.5 / 60.8
@Antepia27 107.2 / 105.8
ecemavi 71 / 69.8
@nehirnil111 52.9 / 52.5[/USER][/user]
suspushanimcim Sulu Ordek KARŞI KARŞIYA ............

igdedali VE Bonus İKİLİSİ / caytabagi VE suspushanimcim KARŞI KARŞIYA ...........

@Triplimelek Megi VE @nehirnil111 2. RAUND KARŞI KARŞIYA ...........

GunesinKizi35 VE @WhiTe Lily KARŞI KARŞIYA .....

Efser VE @eflalim KARŞI KARŞIYA ..........

SON OLARAK ;
@masumm
@ada81
@Sekercikiz
ecemavi

TERK EDİLMİŞ DİYET KADER ORTAĞISINIZ ...LÜTFEN MENÜ VE SPORLARINIZLA GERİ DÖNÜN ...

EKLENMEK , DEĞİŞTİRMEK İSTEYEN VARSA YAZSIN .....[/I][/B][/user][/user]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…