Leeee arada ağzına tavuk attı mıydın sen?
Ayarlayalım o vakitRandevu defterime bakam dermişim
Şindilik bir planım yok bacım olabilir
İnş diyelim
Benimki 64.7 idi kaptanım Allah korusun 70lerdenOFFFFFFFFFFFFF KARIŞMIŞ
düzelttim gibi :)
ecemavi fatmanın altındaki sendin de düzeltme süresi doldu
Hedef Kilolar Bu Cuma Kilo Bildiriminde Bulunanlar İçin Verildi Sadece ... Malum Kilonuzu Bilmeden Hedef Vermem Sallama Olurdu :)))
KIRMIZI RAKAMLAR BU CUMA 25 AĞUSTOS HEDEFİ / YEŞİL YAZILILAR BAYRAM1 EYLÜL CUMA HEDEFİ
Ahu060812 67.5 / 66. 5 (ASLINDA SENİN İDDİA VAR 65 GÖRMEN LAZIM )
Efser 75.5/74.5
@WhiTe Lily 74.2 / 72.5 (2.HAFTA REGL SONRASI ALTIN HAFTA OLDUĞU İÇİN YÜKSEK)
igdedali 61.9/61.1
@Triplimelek Megi 63.4/62.4(TOTEMİ BOZMADIM :) )
suspushanimcim 66.9/66
GunesinKizi35 48.5 / 48
Bonus 101.2 / 99.5
caytabagi 6 2 .8 / 62
portakal Sulu Ordek 57.2 / 56.5[/USER] suspushanimcim 65 / 64.2
saydin78 59.7 / 59
@eflalim 72.5 / 71.8
Nefs 54.9 / 54.6
@Lunya 61.5 / 60.8
@Antepia27 107.2 / 105.8
ecemavi 71 / 69.8
@nehirnil111 52.9 / 52.5[/USER][/user]suspushanimcim Sulu Ordek KARŞI KARŞIYA ............
igdedali VE Bonus İKİLİSİ / caytabagi VE suspushanimcim KARŞI KARŞIYA ...........
@Triplimelek Megi VE @nehirnil111 2. RAUND KARŞI KARŞIYA ...........
GunesinKizi35 VE @WhiTe Lily KARŞI KARŞIYA .....
Efser VE @eflalim KARŞI KARŞIYA ..........
SON OLARAK ;
@masumm
@ada81
@Sekercikiz
ecemavi
TERK EDİLMİŞ DİYET KADER ORTAĞISINIZ ...LÜTFEN MENÜ VE SPORLARINIZLA GERİ DÖNÜN ...
EKLENMEK , DEĞİŞTİRMEK İSTEYEN VARSA YAZSIN .....[/I][/B][/user][/user]
Buda olumsuz dusunup kotuyu cagirma derler ya onun bilimsek aciklamasi .
TabiNefs bu konulari daha iyi bilir.
Ben kesinlikle olaylara olumlu bakis acisi gelistirmenin sonuclari da olumlu yaptigina inaniyorum ve yasiyorum da.
Neyse simdi gercekten gittim iyi geceler.
Eki Görüntüle 2035477 Eki Görüntüle 2035476
Eksik puan var mı ?
Ahu060812
igdedali
Nefs
@60kiloyum
@Antepia27
Bonus
Munzevi Zencefil
@eflalim
White Lily
@kelebekolacam
GunesinKizi35
@roxen2303
suspushanimcim
@_SARAYCA_
Efser
@ErSeSi
@masumm
@ada81
saydin78
@nehirnil111
Triplimelek Megi
caytabagi
@nar_cicegim
Haklisin kaptanim salata onemli. Kaptanim bi arkadasim dukan yapti baya kilo verdi. Onla bi konusmustuk da sebzeler odem mi tutuyor ? Sebze her gun yemiyordu o mesela. Bir gun saf pro hic sebze yok ertesi gun sebze de var diger gun yine yok falan. Sence bu dogru mukaptanim ?
Aman Allah muhafaza canımbu aralar eşim de geriliyor bu tür iltifatlara Allah korusun herşeyden
Yok kaptanim duz normal bisiklet. Hatta oturulcak yeri yok mini kondisyon bisikleti diye geciyor. Pedal ayari var , ufak gostergesi bir de pedallar var. Ben sert koltugun ucuna oturuyorum arkama 3 yastik koyuyorum popom tamamen havada kaliyor o da calissin diye. Koltuga sadece sirtim ve popomun en arkasi drgiyor2 ile carptim hep dogru yaptim degil mi kaptanim
Birkaç gündür benim de bulanıyor kuzum acep nedendiraz yemek yiyip spora yüklenince mi oluyor acaba Ausencia kaptanım?
tahılı tamamen yasaklamıyor nisacım. sadece 50 nin altında glisemik indeksi olan yiyeceklerle besleniyorsun. özetle bu.
buralardayım hayrişim
evet ona benzer yapacağım. benim de planım şimdilik bu Aus. bir başlayayım dengeye koyarım inşallah.
Öyle ablam öyle Allah sağlık sıkıntısı vermesin inşallah
Ay inşallah kaptanım izin almamak için zor sabrediyorum ama izindeyiz deyip yemekten korkuyorum lakin hep düzensiz yemekler oluyor aceleden neyse bakacaz önümüze neler getirecek günler..
Bu arada bugün elbise bakmaya mağazaya girdim abiyelere bakıyorum kadın bana onlar büyük beden hanımefendi dedi o andaki hislerimi siz düşünün artık.yıllarca büyük beden varmı diyerek girdiğim mağazalar şimdi bana onlar büyük beden size olmaz diyor ne büyük bi mutluluk
Oyyyy oyyy hedefler yazılmış ne güzel hedefler onlar zor değil tabiiki...
İnşallah göreceğizz hepp birlikte 3 aşağı 5 yukarı..
caytabagi m biz simdi orti mi olduk?
Bu hafta regli sonrasi haftam.
Detoks metoks elinden geleni yap.
Ausencia kaptanim
Bayramda tatliya yok derim.
Amna velakin nasil beslenelim.
Bizde hep mangal yapilir.
Et nasilsa protein diye gomulelim mi
çok doğru diyorsun canım
İnşallah canım inşallahHepimiz sanırım okullar açılınca bir düzene gireceğiz. Inşallah ya bu sene hepimiz hedeflere ulaşırız da koruma için burada bulunuruz.
ay ya bende çok isterdim sizlerle tanışmayı belki seneye tekrarlarızsalata olsa imiş iyi olurmuş evet ...
avuç içi kadar iki köftede bildiğimiz 4 köftedir ...iyi yani :))
gayet güzel canım .... sporunda güzel ...
her şey güzel
sporunu da yaz hele bakalım ... akşamda salata olsa iyi olurdu ... salatayı önemsemiyorsunuz genelde menülerde ama hem doyurucu hem bağırsak için önemli.
canooom buyur
yani yemek yemiyor olabilirsin uykusuz ama bu metabolizma çalıştırmana engel değil...
atıyorum bir kahve ile iki üç kuru kayısı , badem ...
gitmeden atabilirdin ağzına ... bir parça peynir ...gibi ...
ikinci sopa , yine az yemeye ...az da değil yok menüye
sen o yumurtaları yiyip nasıl kilo vereceksinhamburger ye
güzel menü canım
gayeeetşahane .
çok güzel dolu dolu ama cızsız menü yine papatyamdan
buluştuk canım ... nasipte yokmuş ... seni de tanımak isterdim çok .
yani ekmek yememek çokta ahh vahh edilecek durum değil ... menün gayet sağlıklı canım .
he tabii özellikle sabah kepekli ya da tb ... bağırsak çalıştırıyor bu da yadsınamaz.
hoş geldin fulyaaa ... @aeben nin tecrübelerini dikkate alıp montiqnac dene bence de ... gerçi sen planlarını yapmışsın okudum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?