Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin mutlu pazarlar...

Suspusum ben cikamadim bu sabah kahvaltidan sonra ins yururum. Bayrami sormussun benimde aklimdaydi dun sormak unutmusum.
Saf pro yapabilirmiyiz bayramda aslinda olur baya yada ausun dedigi gibi salatali et.
Pilav yemede akrabalarda annemde halamda tatli dolma ikramlarai olucak. Napcam bilmiyorum herkeste yiyelim diye bekliyo.
Su an canim ne tatli ne pilav hic bisey istemiyo zaten. Muhurlenmis gibiyim.

caytabagi kesinlikle hacamat. Ikisi kiyas bile edilmez. Peygamber bosuna yaptirmamis diyrek cesaret etti bende baktim oyle zor bisey degil yaptirdim allahin izniyle basim gecti.
Hamileyken bile yaptirdim oyle ciliz gucsuz bi hamile olmadigim icin.
Her yerden sifa ama bastan yapilan hacamat mukemmel bisey.

Şalgam suyunu inşallah içmemişindir kuzum... Çok tuzlu kendisi çok
Acılısına bayılırım ama sırf ödem yapar diye kaçıyorum
Sorma canim sekersiz salgamdi ama bozuk gibi geldi bana zar zor bi kac yudum ictim esime eslik edeyim diye ama sonra bas donmesi mide bulantisi halsizlik bi tuhaf oldum. Cikarmak zorunda kaldim ya cok kotuydu. Kendime geleyim diye iki uc cubuk kraker attim agzima . Sonra gozum acildi. Bir daha sodadan vazgecmem

Ausencia kaptanim bu hafta benim regl oncesi. Haftam c.tesi gunu gelcek. Umarim hedef kiloya ulasirim. Ben de cok odem tutanlardanim malesef. Ne yapsam maydonoz mu kaynatsam. O iyi geliyordu sanirim . Cuma gunu de yolculuk var Allahin izniyle. Artik evimize donme vaktidiryola cikmadan kilomu bildiririm tabiki. Insallah veririm ama

Eline sağlık kaptanım
Benim totemler süper

Geçmiş olsunnn. Bu sıcaklarda enn güzeli soda

Vaayy biz bonuslara karsi mi yariscaz ehehe bonuscumu uzucem bu hafta. I'm so sorry Bonus

Dünkü menüm
Spor öncesi
Sade kahve
Kahvaltı 11.00
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 k.k peynir
Domates salatalık
1 kahve soda 1 küçük salkım üzüm salatalık
Akşam
1 küçük kase haşlanmış buğday
Bizde kazanlarda bugday kaynatılır o bu buğdaydan yedim aslinda akşam yemiyeyim dedim ama öğünüm öyle denk geldi
İşte kanayan o bugdayın ateşine bastı çocuk çıglıkları kulagımda halen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…