Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecmis olsun ablam.
Rabbim acil sifalar versin.
Cocuk kucuk mu?

Datlıım bu hafta bizle (bonus ve benle ) yarışıyorsunuz. İşiniz iş be diyimm
Ya biz hangi ara morti olduk?
Gerci kaptanim. Boyle uygun gormusse vardir bi bildihi.
caytabagi m tum kozlarimizi dokelim ortaya.
Yalniz ben Bonus canimla spor ortisiyiz.

_NarCicegi_ Efser geçmiş olsun kuzular

caytabagi kuzum bulantı az yiyip spordan da olabilir. Benim regl yakın ondanda olabilir :)
Duana da Amiiin diyorum kuzum Rabbim gönlüne göre hayırlı iyi huylu Allah korkusu olan bir eş çıkarsın karşına
Ausencia tatlım hedefimi gördüm umarım tuttururum ayrıca cuma dan sonra tartılamam kuzucum, 1 inde tartılamayacağım için cumaya hedeflediğin kiloya gelirim inşallah

Benim bir kaçak mortim vardi ama nehirnil111 nirelerde bugun de pazar inşallah yediğine içtiğine dikkat ediyordur etsin yani değil mi şöyle güzel bir lavaşa sarılı etler tatlılar kolalar içmeli ki dengeli olsun. Can morti lütfen onerilerimi dinle hepsi iyiliğin için

Heymasallah abla. Tas gibisin yani ecük de ben oyle olsam iyiydi
Tamamen genetik sadece bu özellik bende ablamda var
Önce 65 bakalım benimde gizli bir hedefim var ... önce şu sabitlemeyi iyice kavramam lazım

Sagol canım

Saolun canlar
Geçmiş olsunnn. Bu sıcaklarda enn güzeli soda

Günaydın
Dün çok tatsız oloylar oldu ondan gelemedim görümcemin torunu yanıbaşımızda ayagını yaktı gece geç saatlere kadar yanındaydım gelmedim kızlar
cok gecmis olsun yazik ya cocuklara dayanamam ben.

Igdosum sen gecen tartida lunyaya yenilmistin galiba ? Aliskanlik olcak gibi sende
Hee ya o lunya nası yendi hiç anlamadım Bu hafta bonusun haftası ben sırtımı ona dayadım. Amaaa bugün yarın halam gelirse korkun bizden

Ya biz hangi ara morti olduk?
Gerci kaptanim. Boyle uygun gormusse vardir bi bildihi.
caytabagi m tum kozlarimizi dokelim ortaya.
Yalniz ben Bonus canimla spor ortisiyiz.
Bize dişli rakip vermesini rica etmiştim. Sizi uygun görmüş

Yazarken aklıma geldi Aus yukarı yokk der diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…