Sagol canım hele cocuk olunca iyice caresiz oluyosunCok gecmis olsun canım yaa offf yanık çok kötü
Sagol canım hele cocuk olunca iyice caresiz oluyosunCok gecmis olsun canım yaa offf yanık çok kötü
Gecmis olsun ablam.Dünkü menüm
Spor öncesi
Sade kahve
Kahvaltı 11.00
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 k.k peynir
Domates salatalık
1 kahve soda 1 küçük salkım üzüm salatalık
Akşam
1 küçük kase haşlanmış buğday
Bizde kazanlarda bugday kaynatılır o bu buğdaydan yedim aslinda akşam yemiyeyim dedim ama öğünüm öyle denk geldi
İşte kanayan o bugdayın ateşine bastı çocuk çıglıkları kulagımda halen
4 bucuk yaşında kuzum.Gecmis olsun ablam.
Rabbim acil sifalar versin.
Cocuk kucuk mu?
Ayy kıyamamSagol canım hele cocuk olunca iyice caresiz oluyosun
Tamamen genetik sadece bu özellik bende ablamda varHeymasallah abla. Tas gibisin yaniecük de ben oyle olsam iyiydi
Önce 65Şu uykusuzluğumla sevinçten gözlerim nah böyle açıldı
Di mi ama. Her ikisi de o kadar hak ediyor ki. Ne güzeeel olur lütfen olsuuuunBonus @Antepia27
Kalori hesabı boş iş nar ciceğim sen de biliyorsun. Bu kadar kiloyu bilinçsiz tüketimden aldık. Ben eminim aynı kalorileri sebzeli prolu şeyler yeseydik almazdık. O hamburgerler direkt göbeğe yağ oluyor. Boş kalori. Evet yumurta kalorisine baktık mı güçlü bir besin ama intoleransın yoksa kilo falan yapmaz. Ben bazı günler 3 yumurtaya kadar çıkıyorum. Mesela o kahvaltıda yediğim domates salatalıklarda hep bir miktar zeytin yağı vardır. Hiç de korkmadım bunları yerken. Veriliyor çünkü...
İlk hedefimiz günlük ihtiyaçlarımızı boş kaloriler yerine sağlıklı besinlerden almak...
Sana nası da güzel oluur 65 ablaa. Vücudun sıkı maşallah. 65 ken 60 hatta 50 lerin sonunda gibi gösterirsin zannımca. Çok iyi karar vermişsiniz
Kilo almaya ne hacet canım. Gel buyur burda güzel muhabbetinden istifade edelim. Tecrübelerinden faydalanalımm
Onun o her eleştirisinde sopasında şefkat gizlidir. Her birimizin hayatına dokunuyor ve dokundukça güzelleştiriyor. Bir kadının en mutlu olduğu anlardan biri istediği kiloyu tartıda gördüğü andır. Ve @Ausencia un büyük payı var mutluluğumuzda. Onun kızması daaa sevmesi deee bir hoş...
Sagol canım_NarCicegi_ Efser geçmiş olsun kuzular
caytabagi kuzum bulantı az yiyip spordan da olabilir. Benim regl yakın ondanda olabilir :)
Duana da Amiiin diyorum kuzumRabbim gönlüne göre hayırlı iyi huylu Allah korkusu olan bir eş çıkarsın karşına
Ausencia tatlım hedefimi gördüm umarım tuttururum ayrıca cuma dan sonra tartılamam kuzucum, 1 inde tartılamayacağım için cumaya hedeflediğin kiloya gelirim inşallah
Günaydın
Dün çok tatsız oloylar oldu ondan gelemedim görümcemin torunu yanıbaşımızda ayagını yaktı gece geç saatlere kadar yanındaydım gelmedim kızlar
Sadece Ayagının altı yandı kuzum uzun süre üzerine basamaz sanırımgeçmiş olsun efsercim. yanık kötü.çok mu yandı iz kaldı mı?
Geçmiş olsunnn. Bu sıcaklarda enn güzeli soda
cok gecmis olsun yazik ya cocuklara dayanamam ben.Günaydın
Dün çok tatsız oloylar oldu ondan gelemedim görümcemin torunu yanıbaşımızda ayagını yaktı gece geç saatlere kadar yanındaydım gelmedim kızlar
_NarCicegi_ Efser geçmiş olsun kuzular
caytabagi kuzum bulantı az yiyip spordan da olabilir. Benim regl yakın ondanda olabilir :)
Duana da Amiiin diyorum kuzumRabbim gönlüne göre hayırlı iyi huylu Allah korkusu olan bir eş çıkarsın karşına
Ausencia tatlım hedefimi gördüm umarım tuttururum ayrıca cuma dan sonra tartılamam kuzucum, 1 inde tartılamayacağım için cumaya hedeflediğin kiloya gelirim inşallah
Sagol canım cocuk oldugu icinde anlatamıyorsundaSaolun canlar
cok gecmis olsun yazik ya cocuklara dayanamam ben.
Sadece Ayagının altı yandı kuzum uzun süre üzerine basamaz sanırım
oyyy kıyamam yine de ciddi yanık. Allah şifa versin.Sadece Ayagının altı yandı kuzum uzun süre üzerine basamaz sanırım
Hee ya o lunya nası yendi hiç anlamadımIgdosum sen gecen tartida lunyaya yenilmistin galiba ? Aliskanlik olcak gibi sende
Bize dişli rakip vermesini rica etmiştim. Sizi uygun görmüş
Yaniii ... ben bu tür sistemleri pek tutmuyorum . Her gün öğünü dengeli olmalı.
Ama eğer vücudunu tanıdı isen sadece bazı sebzelerin bazı kişilerde ödem yaptığı da doğrudur .
Işte kısacası ...
Ausun ohhhhmmmmmmmm felsefesi :)
Amin canımmmmmmm aminnnnnnn .
Doğru tatlım.
Bu arada senin duana da aminnnnnn .
Olabilir canım.
Senin açlıkla da başın hoş değil zaten .
Kurarsın fulya.
Tek çizgi salmamak ... ipin ucu azıcık kaçtı diye .
Bende yüreğim zig zag seni izne ayırmamak için zor duruyorum :)
Ahum yapar diyorum .
Hadi göreyim seniii.
Beni düşün :)
Yaşadığın o an var yaaaa tarif edilemez di miii ? Insanın ruhu nasıl tatmin oluyor . Yüzüne boş bi sırıtma geliyor :)
Canım düzelttim şekerci ile çorba olmuşsunuz.
Çok yorgun ve uykusuzdum gece ... hatta o listeyi yaparken sanurım uyudum :)) bi ara.
Olur fıstıpım oluuur ... aynen 3 aşağı .... 5 aşağııı (yukarı yok :))
Aynen canim dün bizde cok üzüldük...Efserr okudum içim cız etti.
Çok geçmiş olsun.
Rabbim beterinden korumuş..
Daha kucukmus hem acıyı unutur hem çabuk iyileşir yarasi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?