Makbule hoşgeldin canım tekrar...Günaydınaeben abla bu montignac diyetini foruma baktım ama çok karışık geldi ya emzikli iken uygun gibi göründü kilo verenler de baktım gayet tikir tikir gitmiş kilolar acaba dedim ben denesem mi içimde bi kelebekler ucuverdi yapabilir miyim dedim
Geçmiş olsun da iyyyy nasıl iciyorsunuz ben hiç sevmiyorumSorma canim sekersiz salgamdi ama bozuk gibi geldi bana zar zor bi kac yudum ictim esime eslik edeyim diye ama sonra bas donmesi mide bulantisi halsizlik bi tuhaf oldum. Cikarmak zorunda kaldim ya cok kotuydu. Kendime geleyim diye iki uc cubuk kraker attim agzima . Sonra gozum acildi. Bir daha sodadan vazgecmem
Sanada abla❤İyi pazarlar
Kuzum biz 27-28 inde çıkıyoruz tatile. Bir hafta sürer sanırım. KısmetTatil arasına denk gelirse olur inş saydınım . Arkadaşlarada uyarsa
Makbuşum linke baktıysan benim diyet sürüveninide görmüşsündür bakma 1-2 yıkdır aktif değil link daha evvel zamanım bol oldugunda 100 lerce hanıma kilo verdirdi monti ...2008 de açmıştım linki ...Günaydınaeben abla bu montignac diyetini foruma baktım ama çok karışık geldi ya emzikli iken uygun gibi göründü kilo verenler de baktım gayet tikir tikir gitmiş kilolar acaba dedim ben denesem mi içimde bi kelebekler ucuverdi yapabilir miyim dedim
kalkıp mutfağa gitmem lazım yapılacaklar var
Sağol ablacım çok güzel ozetlemissin kitabı okudum şimdi beynim 1 milyon oldu şu kahvaltıda yumurta ya da peynir varsa ekmek yok anladığım bi de süt ürünleri yağsız mi olmalı bi de zeytin var mı kahvaltı kısmını tam anlamadım sanırımMakbuşum linke baktıysan benim diyet sürüveninide görmüşsündür bakma 1-2 yıkdır aktif değil link daha evvel zamanım bol oldugunda 100 lerce hanıma kilo verdirdi monti ...2008 de açmıştım linki ...
Montiğnac benim bu güne kadar yaptıgım en sağlıklı diyet . İlk mezuniyetimde montiğnaclaydı zaten 58 kiloyla ...
Monti egerki yasaklara uyacaksan zor değil yAni zorluguda yasaklarda zaten bizim cıs cozz dediğimiz şeyler işte .
Bi nevi karatay diyetinin kahvaltıda ekmeklisi ..
Diger iki ögünde klasık diyet menüsü .
Çok ayrıntıya takılmadan dur özet çıkarayım ben sana ve arkadaşlara
Kahvaltı
1. Ekmekli
2. Ekmeksiz yumurtalı
Ara yok ! Öğün araları 4-5 saat
Öğle -akşam
1- sebze , salata , yogurt
2- hertürlü et ,salata, yogurt
3- etli sabze , salata , yogurt
4. (Haftada)1-2 ögünü geçmemek kaydıyle etsiz baklagil , salata , yogurt .
Yani ana fikir pro, sebze ,süt ürünü ..
Yada saglıklı karbon ama karbon olan ögünde et türü pro yok !
Süt ürünü joker montide her ögünde yenebilir .
Meyvede sabah aç karna yada ikindi çok ihtiyac olursa ara yapılabilir ,1-2 porsiyon .
Hiç yenmeyeceklerde : beyaz un ve içinde beyaz un bulunan gidalar .
Şeker ve şeker bulunan gidalar .
Pirinç , patatas , pişmiş havuç , kavun karpuz , mısır .
Monti aynı karatayd oldugu gibi pankreası düzenleyip şeker dalgalanmalarını yani insülin direnvini engelliyor ve sağlıkla kilo verdiyor .
Mobti ve karatay tarzındaki beslenmelerde 1-2 haftaya kalmadan bünyediki dinçlik sağlık gözle görüle bilir.
Fulyaaa sorma bacım ben çiğ bademi çok severim.
Geçen aldım vee inanılmaz yiyorum.
Kilomu etkileyecek gibii..
Yerken aklıma senn geldinn
Ne alemdesin
Hayirdir kuzum.
ben de çok seviyorum. bir de ben onun enzimleri aktifleşsin diye akşamdan suya koyuyorum. sabaha sütlü gibi oluyor badem de ceviz de. valla karatayda istediğin kadar ye hiç sorun değil. zaten belli bir yerden sonra yiyemiyorsun. ben o hafta 2,7 kilo verdim. ama tabi gün içinde karbo alırsan daha az yemen de fayda var.
ben karatayda karbosuzluğa dayanamadım. yani illaki kahvaltıda istiyom. ama ekmek olması şart değil. öğünlere farklı formlarda koyacağım. yazmıştım belki okumuşsundur. kinoa, karabuğday, yulaf, yulaf kepeği, hindistancevizi unu, siye uu gibi.... fazla yumurta, et türevi bıktırıyor beni. midem almıyor.
bilmiyorum bakayım bu hafta düzen oturtma haftam olsun. bakalım nasıl menüler çıkacak benden. ve tabi bu menülerle kilo verebilecek miyim bu önemli. bekleyip göreceğiz
="suspushanimcim, post: 52530063, member: 804969"]Hayirdir kuzum.
Enerjin yuzume soyle bi ferahlik verdi.)
Guzel olan begenilmez mi kuzum.Yaa durumlarimi begenmissin ya teşekkür ettimm canım
Günaydın
Dün çok tatsız oloylar oldu ondan gelemedim görümcemin torunu yanıbaşımızda ayagını yaktı gece geç saatlere kadar yanındaydım gelmedim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?