Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok isterim yaa ne güzel olur....
Ben de ancak bayramdan sonra uygun olabilecegim maalesef...

Günaydın
Dün çok tatsız oloylar oldu ondan gelemedim görümcemin torunu yanıbaşımızda ayagını yaktı gece geç saatlere kadar yanındaydım gelmedim kızlar
Çok geçmiş olsun kıyamam benim 3.de 4yasında çok hareketli tam hareket cağı Allah kolaylık versin ailesine

Tatil arasına denk gelirse olur inş saydınım . Arkadaşlarada uyarsa

Kuzum biz 27-28 inde çıkıyoruz tatile. Bir hafta sürer sanırım. Kısmet
Ovakit bayanlar bayramdan sonra okullar açılmadan diyelim mi? Bende hepinizi görmek tanimaktan cok memnun olacağım olirda hepimize uymazsa arada tekrarlayalım bence aynı sehirdeyiz yahuuu

Benim de aklıma yattı ablacım ama anlayamadigum noktalar var mesela bulgur bi de bu peynir işini anlamadım

Mortim saydin78 a sevgilerimle...

Nerelerdesin? Misafirim vardı sabah öyle geldi geçti sen neler yaptın? Hiç iştahım yok biliyormusun? Cumaya kadar böyle gider diye ümit ediyorum.
Sevgi bizden bilmukabele mortim

Bende de durumlar pek iç açıcı değil bu saatte kadar tatil planı yapmaya çalışıyoruz kuzum umarım spora vakit bulurum

Hee ya o lunya nası yendi hiç anlamadım Bu hafta bonusun haftası ben sırtımı ona dayadım. Amaaa bugün yarın halam gelirse korkun bizden

Bize dişli rakip vermesini rica etmiştim. Sizi uygun görmüş
Bak bak mortilerini de övuyor halana selam soyle haftaya buyursun grlsin

Sevgi bizden bilmukabele mortim

Bende de durumlar pek iç açıcı değil bu saatte kadar tatil planı yapmaya çalışıyoruz kuzum umarım spora vakit bulurum
En zoruda karar verme süreci:) Allah güzel içinize sinen bir tatil nasip etsin canım çokta düşünme sporu yaa boşver sen bak otellere filan işte sahilin tipine vs

Canlar bugün pek uğrayamam demiştim di mi geçmişi itina ile akşam okurum .

Bi selam vereyim diye girdim ..

igdedali Canım yönetim katılım için link paylaşmış , sizede gelmiştir :)

Ola ki çok gözüne kestirdipin , şöyle verilecek en az bi 10-15 kilosu olan ... kendini ifade ediş mesajı bizden 1-2 arkadaş dilersen çağırabilirsin ....
Takım olarak üye ihtiyacımız şu an yok ama en az 3 mezun gözüküyor yakın zamanda

Şart değil .... dedim ya ... zaten ihtiyacı olan takımlar var . Onlar bir toparlansın önce inşallah ...

Bi bekleyelim ... daha mesajlar devam eder...
Çok çok elektrik aldığın olursa diye şeyeettim

Hadi bakalım ben günün koşturmasına kaldıpım yerden devam .

Yüzmenin yanına deli yürüyüş pointim olacak bugün ...dağ tepe

Hadi öpüldünüz

Amin eks ortim sagol menulerde yine birbirimizi etiketleyelim

Bizde geleh mi yuruyuse

aeben biraz daha anladım galiba süt ürünleri yağsız süt özellikle yoğurt normal peynir de aknaz onermissin sanırım doymuş yağ varsa ekmek yok kahvaltıda zeytin serBest bi de spagetti gördüm sırf onun için bile yapılır bu diyet peki bulgurun yeri nedir ablacım yarın başlamayı düşünüyorum menüleri paylassam seni etiketlesem bi kaç gün olur mu ablacım kafam karıştı biraz bi de kuruyemislrr onların yerini de anlayamadım şekersiz marmelat olarak ne alabiliriz var mı marketlerde ay ne çok soru sordum hakkını helal et ablacım

Aus'um okul açıldıktan sonra geliyorum(Tabi rabbim sağlık verir bir aksilik olmazsa).Benim yerim boş kalsın kimseyi alma sakınTabi deynepnaz 'ı unutmayalım.En büyük rakibim
10 kilo versem süper olacak

Aus'um okul açıldıktan sonra geliyorum(Tabi rabbim sağlık verir bir aksilik olmazsa).Benim yerim boş kalsın kimseyi alma sakınTabi deynepnaz 'ı unutmayalım.En büyük rakibim
10 kilo versem süper olacak
Yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…