Çok isterim yaa ne güzel olur....
Ben de ancak bayramdan sonra uygun olabilecegim maalesef...
Çok geçmiş olsun kıyamam benim 3.de 4yasında çok hareketli tam hareket cağı Allah kolaylık versin ailesineGünaydın
Dün çok tatsız oloylar oldu ondan gelemedim görümcemin torunu yanıbaşımızda ayagını yaktı gece geç saatlere kadar yanındaydım gelmedim kızlar
Tatil arasına denk gelirse olur inş saydınım . Arkadaşlarada uyarsa
Ovakit bayanlar bayramdan sonra okullar açılmadan diyelim mi? Bende hepinizi görmek tanimaktan cok memnun olacağım olirda hepimize uymazsa arada tekrarlayalım bence aynı sehirdeyiz yahuuuKuzum biz 27-28 inde çıkıyoruz tatile. Bir hafta sürer sanırım. Kısmet
Benim de aklıma yattı ablacım ama anlayamadigum noktalar var mesela bulgur bi de bu peynir işini anlamadımKızlaraeben im dediği montu diyetini 2015 yaptım 30 35 kilo civarında verdim çok şükür geride almadım tavsiye ederim
Güzel olan benim güzel gibi doymayan insanlar için sınırın olmaması kavanozları ayran servis tabakları yola sebze salata yerdim ve acikmadigim
Yine dönmeyi düşünüyorum
Sağolsunaeben cigim
Efser çok geçmiş olsun Allah şifasını versin tez zmaandaAynen canim dün bizde cok üzüldük...
Rabbim can sağlıgı versin gecer unutulur..
Sevgi bizden bilmukabele mortimMortimsaydin78 a sevgilerimle...
Nerelerdesin? Misafirim vardı sabah öyle geldi geçti sen neler yaptın? Hiç iştahım yok biliyormusun? Cumaya kadar böyle gider diye ümit ediyorum.
hoşgeldinizz. Birazdan takım kaptanımız gelirbu takımın şartları daha uygun gibi.
burada başlamak istiyorum.
Bak bak mortilerini de övuyorHee ya o lunya nası yendi hiç anlamadımBu hafta bonusun haftası ben sırtımı ona dayadım. Amaaa bugün yarın halam gelirse korkun bizden
Bize dişli rakip vermesini rica etmiştim. Sizi uygun görmüş
En zoruda karar verme süreci:) Allah güzel içinize sinen bir tatil nasip etsin canımSevgi bizden bilmukabele mortim
Bende de durumlar pek iç açıcı değil bu saatte kadar tatil planı yapmaya çalışıyoruz kuzumumarım spora vakit bulurum
Eks ortim morti mi buldun kendineSevgi bizden bilmukabele mortim
Bende de durumlar pek iç açıcı değil bu saatte kadar tatil planı yapmaya çalışıyoruz kuzumumarım spora vakit bulurum
Bu hafta ortiymisiz biz
Amin eks ortim sagol@_NarCicegi_ @Efser geçmiş olsun kuzular
caytabagi kuzum bulantı az yiyip spordan da olabilir. Benim regl yakın ondanda olabilir :)
Duana da Amiiin diyorum kuzumRabbim gönlüne göre hayırlı iyi huylu Allah korkusu olan bir eş çıkarsın karşına
Ausencia tatlım hedefimi gördüm umarım tuttururum ayrıca cuma dan sonra tartılamam kuzucum, 1 inde tartılamayacağım için cumaya hedeflediğin kiloya gelirim inşallah
hoşgeldinizz. Birazdan takım kaptanımız gelirAusencia
Bizde geleh mi yuruyuseCanlar bugün pek uğrayamam demiştim di migeçmişi itina ile akşam okurum .
Bi selam vereyim diye girdim ..
igdedali Canım yönetim katılım için link paylaşmış , sizede gelmiştir :)
Ola ki çok gözüne kestirdipin , şöyle verilecek en az bi 10-15 kilosu olan ... kendini ifade ediş mesajı bizden1-2 arkadaş dilersen çağırabilirsin ....
Takım olarak üye ihtiyacımız şu an yok ama en az 3 mezun gözüküyor yakın zamanda
Şart değil .... dedim ya ... zaten ihtiyacı olan takımlar var . Onlar bir toparlansın önce inşallah ...
Bi bekleyelim ... daha mesajlar devam eder...
Çok çok elektrik aldığın olursa diye şeyeettim
Hadi bakalım ben günün koşturmasına kaldıpım yerden devam .
Yüzmenin yanına deli yürüyüş pointim olacak bugün ...dağ tepe
Hadi öpüldünüz
hoşbulduk :)hoşgeldinizz. Birazdan takım kaptanımız gelirAusencia
Ooo salgam sevilmez mi hele de baliklaMakbule hoşgeldin canım tekrar...
Geçmiş olsun da iyyyy nasıl iciyorsunuz ben hiç sevmiyorum
Saolasin canimm.nar_cicegim kuzum sanada gecmiş olsun.
Aus'um okul açıldıktan sonra geliyorum(Tabi rabbim sağlık verir bir aksilik olmazsa).Benim yerim boş kalsın kimseyi alma sakınCanlar bugün pek uğrayamam demiştim di migeçmişi itina ile akşam okurum .
Bi selam vereyim diye girdim ..
igdedali Canım yönetim katılım için link paylaşmış , sizede gelmiştir :)
Ola ki çok gözüne kestirdipin , şöyle verilecek en az bi 10-15 kilosu olan ... kendini ifade ediş mesajı bizden1-2 arkadaş dilersen çağırabilirsin ....
Takım olarak üye ihtiyacımız şu an yok ama en az 3 mezun gözüküyor yakın zamanda
Şart değil .... dedim ya ... zaten ihtiyacı olan takımlar var . Onlar bir toparlansın önce inşallah ...
Bi bekleyelim ... daha mesajlar devam eder...
Çok çok elektrik aldığın olursa diye şeyeettim
Hadi bakalım ben günün koşturmasına kaldıpım yerden devam .
Yüzmenin yanına deli yürüyüş pointim olacak bugün ...dağ tepe
Hadi öpüldünüz
YaaaaaaAus'um okul açıldıktan sonra geliyorum(Tabi rabbim sağlık verir bir aksilik olmazsa).Benim yerim boş kalsın kimseyi alma sakınTabi deynepnaz 'ı unutmayalım. En büyük rakibim
10 kilo versem süper olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?