Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aus'um okul açıldıktan sonra geliyorum(Tabi rabbim sağlık verir bir aksilik olmazsa).Benim yerim boş kalsın kimseyi alma sakınTabi deynepnaz 'ı .En büyük rakibim
10 kilo versem süper olacak
Yaaaaaaaaaaa

Aus'um okul açıldıktan sonra geliyorum(Tabi rabbim sağlık verir bir aksilik olmazsa).Benim yerim boş kalsın kimseyi alma sakınTabi deynepnaz 'ı unutmayalım.En büyük rakibim
10 kilo versem süper olacak

Sen bilmiyor muydun az kaldı yuvarlanacağım.Aus'cum sağolsun biliyor halimi beni yamacına alacakArtık sopa ile biraz zayıflayacağım
Biliyordum evet yuvarlanacağını değil tabi de hadi bakalım eylülde yansın yağlar ausun güvenli kollarına bırakırsın kendini canım nevrestem

Biliyordum evet yuvarlanacağını değil tabi de hadi bakalım eylülde yansın yağlar ausun güvenli kollarına bırakırsın kendini canım nevrestem
Bu yaz hareketsizlikten galiba çok kilo aldım.Onları ve öncesinde olan fazlalıkları vermem lazım2 yıldır biraz çok boşladım aldı başını gidiyor
Aynen bu takımı seviyorum.İnşaallah ben de geleceğim.Tabi yalnız olmaz . deynepnaz 'da gelecek
Canım benim

Inşallah canım benim . Bende çok seviyorum burayı çok güzel enerjisi var seni de çekecek inşallah. deynepnaz tabiki onsuz olmaz

Kaptanımız tatilde olduundan pek az giriyor buraya.. Kaptan yardımcısı olaraktan hemmen ilgileneyim. İlk sayfadaki formunuzu doldurun dilerseniz sizi daha yakından tanıyalım.
Ben de kendimi tanıtayım kısaca... Hayriş ben. Psikoloğum. Bekarım. 25 yaşındayım. Buraya 82 kiloyla geldim şu an 62 lerdeyim. Daha da devam ediyorum...

memnun oldum.
adım ebru, 39 yaşındayım. 3 çocuklu ev hanımıyım.
bu mesajı öyle zor yazdım ki :)
biri memede, biri ayakta, diğeri yanımda uyuyor.

inşallah bekarlık kg olan 60 olacağım.
şu an 76-77 kg yum. boyum 170

kg alma nedenim, kg yapan her şeyi yemeyi seviyorum.
kilolu olmak artık sıkıcı, o yüzden zayıflamak istiyorum.

Son düzenleme:
Geçen burada nolursa olsun o civan perçemini içmem demiştim di mi? Şu satırları bir kupa civan perçemimle yazıyorum. Kendisinin selamı var sizlereee... Halam accık selam verdi bu sabah davulla zurnayla
Hadi hayirli olsun minnak

Hosgeldinn

Hoşgeldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…