Allah bağışlasın kuzucukları... Tekrardan hoşgeldin. Burada beraberce halledecez gönderecez o kiloları hiç merak etmhoşbulduk. :)
amin.Allah bağışlasın kuzucukları... Tekrardan hoşgeldin. Burada beraberce halledecez gönderecez o kiloları hiç merak etm
Yarın sabah kilonu bildir de bakalım kaçla başladın. Bir de her gün menü bildirimi bekliyoruz. Üstüne az da olsa spor eklersen güzel olur. Zira 7. takımda takım içi spor müsabakalarımız oluyor... Takım olarak spor konusunda iddialıyız
Allah kolaylık versin canımKızlar nörüyonuz
Ben en son istanbuldan yola çıkıyordum demi
Çünkü gerisi yok
Ankara'ya akşam üzeri geldik malum ev tam takır yemeğe anneme gittik Sonra eşle kavuşma konuşma valizleri eve taşıma araba toparlama tavuk cücük kontrol etme derken akşam gelemedim
Sabahda alelacele bi kaç valiz açtım hala evde bişey yoktu aradım kv yi kahvaltıya sana gelcez diye bu sefer oraya geçtim kahvaltı yaptım hoop randevumuz vardı dişçiye ..küçüğün damaklığı kontrol oldu büyüğe tel takıldı ordan tekrar kv ye..bebeleri bıraktım market Pazar yaptım Sonra geldim yemek yedik vs vs derken bu saat oldu daha bi dünya işim var sünnet düğünüm bu Pazar ve ben daha davetiyeleri bile dağıtamadım daha bugün geçti elime davetiyeler.elbisede alınacak bu hafta da beni böyle işler bekliyo
AmanınHedef Kilolar Bu Cuma Kilo Bildiriminde Bulunanlar İçin Verildi Sadece ... Malum Kilonuzu Bilmeden Hedef Vermem Sallama Olurdu :)))
KIRMIZI RAKAMLAR BU CUMA 25 AĞUSTOS HEDEFİ / YEŞİL YAZILILAR BAYRAM1 EYLÜL CUMA HEDEFİ
@Ahu060812 67.5 / 66. 5 (ASLINDA SENİN İDDİA VAR 65 GÖRMEN LAZIM )
Efser 75.5/74.5
@WhiTe Lily 74.2 / 72.5 (2.HAFTA REGL SONRASI ALTIN HAFTA OLDUĞU İÇİN YÜKSEK)
igdedali 61.9/61.1
@Triplimelek Megi 63.4/62.4(TOTEMİ BOZMADIM :) )
@sus[B][B]pushanimcim[/B][/B] 66.9/66
@GunesinKizi35 48.5 / 48
@Bonus 101.2 / 99.5
caytabagi 6 2 .8 / 62
@portakal Sulu Ordek 57.2 / 56.5[/USER]
[USER=77364]@masumm 65 / 64.2
@saydin78 59.7 / 59
Nego 72.5 / 71.8
@Nefs 54.9 / 54.6
@Lunya 61.5 / 60.8
@Antepia27 107.2 / 105.8
74.6 [/COLOR]/ [COLOR=#00b300]73.8[/COLOR]
[USER=846797]@nar_cicegim 71 / 69.8
@nehirnil111 52.9 / 52.5[/USER][/user][USER=146407 [COLOR=#ff0000]
[B][I]18 - 25 AĞUSTOS YARIŞLARI
@saydin78 VE [USER=25473]@portakal Sulu Ordek KARŞI KARŞIYA ............
igdedali VE @Bonus İKİLİSİ / caytabagi VE @suspushanimcim KARŞI KARŞIYA ...........
@Triplimelek Megi VE @nehirnil111 2. RAUND KARŞI KARŞIYA ...........
@GunesinKizi35 VE @WhiTe Lily KARŞI KARŞIYA .....
Efser VE Nego KARŞI KARŞIYA ..........
SON OLARAK ;
@masumm
@ada81
@Sekercikiz
@ecemavi
TERK EDİLMİŞ DİYET KADER ORTAĞISINIZ ...LÜTFEN MENÜ VE SPORLARINIZLA GERİ DÖNÜN ...
EKLENMEK , DEĞİŞTİRMEK İSTEYEN VARSA YAZSIN .....[/I][/B][/user][/user]
Ben de tanıtayım. Adım portakal :) 60 la başladım iki hafta oldu 58 im şu an. Hedefim 54. İnşallah sonra da 50. Benim düzensiz yemelerim son bulsun diye burdayım. İnşallah hep beraber muradımıza ereceğiz :)hoşbulduk. :)
Sorularına cevap bulursan beni de etiketle olur my tatlım merak ettim bunları bende :)@aeben biraz daha anladım galiba süt ürünleri yağsız süt özellikle yoğurt normal peynir de aknaz onermissin sanırım doymuş yağ varsa ekmek yok kahvaltıda zeytin serBest bi de spagetti gördüm sırf onun için bile yapılır bu diyet peki bulgurun yeri nedir ablacım yarın başlamayı düşünüyorum menüleri paylassam seni etiketlesem bi kaç gün olur mu ablacım kafam karıştı biraz bi de kuruyemislrr onların yerini de anlayamadım şekersiz marmelat olarak ne alabiliriz var mı marketlerde ay ne çok soru sordum hakkını helal et ablacım
Görürsem mutlaka sana haber edeceğimBen mezun olunca caytabagi istiyorum ya şu profilimdekinden porselen mümkünse paşabahçe. Millet kıyafet alır ben çay tabağı istiyorum kendime alicam bulursam
Tamam unutma amaGörürsem mutlaka sana haber edeceğim
Ben de toprak su testi si almak istiyorum. Ben kucukken anneannemde vardi su buz gibi olurdu icinde. Mutfagimda nostalji istiyorumBen mezun olunca caytabagi istiyorum ya şu profilimdekinden porselen mümkünse paşabahçe. Millet kıyafet alır ben çay tabağı istiyorum kendime alicam bulursam
Canım şey yumurtanın sarışını acaba neden yemiyorsun2 merak ettim :)Hemen menumu bildireyim
9.30: yarim muz, 1 salatalik, 1 seftali ve yogurt
11.00= bir yumurta beyaziyla lorlu omlet ( omletimsi desem daha dogru olacak)
Ve domates
13.00= jillian sonrasi sade kahve ve soda
15.30= 3-4 kasik etli bezelye(susuz)
Yogurt
2 catal zeytinyagli borulce
Acikirsam saat 6 gibi bir elma yemeyi dusunuyorum.
Su icmeye devam -
Ausencia igdedali
Sevgiler
Ay o çok iyi oluyor ya çok süper al al bulursan:) bende toprak güveç istiyorum :)Ben de toprak su testi si almak istiyorum. Ben kucukken anneannemde vardi su buz gibi olurdu icinde. Mutfagimda nostalji istiyorum
Esimle kizima milfoy borek yapmistim sarisini ustune surunce beyazini bosa goturmek istemedim. Yumurtaya zaafim var biliyorsunuzCanım şey yumurtanın sarışını acaba neden yemiyorsun2 merak ettim :)
Menun güzel bence çok iyi
Yok öyle hediye de ben kendimi ödüllendirmek için kendime hediye belirledimMezunlara hediye mi veriliyor ben şimdi çaktım
Yok öyle hediye de ben kendimi ödüllendirmek için kendime hediye belirledimMezunlara hediye mi veriliyor ben şimdi çaktım
Evet bende de var guvec ama korkuyorum kullanmaya catlar diye. Firinda kullanilir mi acabaAy o çok iyi oluyor ya çok süper al al bulursan:) bende toprak güveç istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?