Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah bağışlasın kuzucukları... Tekrardan hoşgeldin. Burada beraberce halledecez gönderecez o kiloları hiç merak etm
Yarın sabah kilonu bildir de bakalım kaçla başladın. Bir de her gün menü bildirimi bekliyoruz. Üstüne az da olsa spor eklersen güzel olur. Zira 7. takımda takım içi spor müsabakalarımız oluyor... Takım olarak spor konusunda iddialıyız

amin.

inşallah elimden geleni yapacağım.
arada spor yapmaya çalıştım. çevremde 3 bebekle zor oldu :)

Allah kolaylık versin canım

Selam kızlar. Çok yorgunum sabahtan beri iş. Biber ayıklayıp astım kurutmak için. Kahvaltı hazırla mutfağı topla, ev süpür wc temizle, çamaşır topla yenisini as, çocukları yıka sonra kendini yıka , daha çok işim var ev silinecek toz alınacak, yemek yapılacak, biber kavrulup buzluğa atılacak ama benim uykum var az kestiricem

Amanın Efser ve ben mi o beni çiğ çiğ yer ben kim ona yetişmek kim

Ben de tanıtayım. Adım portakal :) 60 la başladım iki hafta oldu 58 im şu an. Hedefim 54. İnşallah sonra da 50. Benim düzensiz yemelerim son bulsun diye burdayım. İnşallah hep beraber muradımıza ereceğiz :)

Sorularına cevap bulursan beni de etiketle olur my tatlım merak ettim bunları bende :)

Hemen menumu bildireyim
9.30: yarim muz, 1 salatalik, 1 seftali ve yogurt
11.00= bir yumurta beyaziyla lorlu omlet ( omletimsi desem daha dogru olacak)
Ve domates
13.00= jillian sonrasi sade kahve ve soda
15.30= 3-4 kasik etli bezelye(susuz)
Yogurt
2 catal zeytinyagli borulce
Acikirsam saat 6 gibi bir elma yemeyi dusunuyorum.
Su icmeye devam -
Ausencia igdedali
Sevgiler

Ben mezun olunca caytabagi istiyorum ya şu profilimdekinden porselen mümkünse paşabahçe. Millet kıyafet alır ben çay tabağı istiyorum kendime alicam bulursam
Ben de toprak su testi si almak istiyorum. Ben kucukken anneannemde vardi su buz gibi olurdu icinde. Mutfagimda nostalji istiyorum

Canım şey yumurtanın sarışını acaba neden yemiyorsun2 merak ettim :)
Menun güzel bence çok iyi

Güzeller yönlendirme linki ile paylaşım alanı biraz karışmış :)

Onunla ilgilendim .

Girip buraya bakmadan çıkmış olmayayım ama .... akşama yanınızdayım

Göz ucu ile yeni bir arkadaşın geldiğini gördüm .

B Began hoş geldin ve 3 kuzunla kolay gelsin dileyeyim ... Akşam daha detaylı konuşuruz ...

Ya da ben daha detaylı yazarım ... sen ilk fırsat bulduğunda okursun

Canım şey yumurtanın sarışını acaba neden yemiyorsun2 merak ettim :)
Menun güzel bence çok iyi
Esimle kizima milfoy borek yapmistim sarisini ustune surunce beyazini bosa goturmek istemedim. Yumurtaya zaafim var biliyorsunuz
Ama ozellikle beyazini kullananlar da var dun Ausencia da aciklamisti. Kas yapmak icin sadece beyazini tuketiyor sporcular. Kalorisi de az tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…