Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok öyle hediye de ben kendimi ödüllendirmek için kendime hediye belirledim her mezuna hediye alsa kaptan batar herhalde
Bu sezonluk böyle olsun bence her cuma yarışırken yüzdeler için teşvik olur

Ben de 60 kiloya indigim hafta gidip kaliteli bir jeans almak istiyorum. Markasini soylemiyim bas harfi m veya l olabilir

Bu sezonluk böyle olsun bence her cuma yarışırken yüzdeler için teşvik olur
Ben kaptanın yerinde olsam mezun olana kendi resmimi gönderirim kocaman duvardan duvara. Sayemde zayifladiniz tombikler yazardım arkasına iyiki ben kaptan değilim

inşallah canım :)
sağol.
tamam, akşam bakarım inşallah :)

aramıza hoş geldin canım. ben fulya.

Güzeller yönlendirme linki ile paylaşım alanı biraz karışmış :)

ay harbiden yaa paylaşım alanı nasıl karışmış sen yazınca merak ettim okudum kavga mı çıktı falan diye ama o ne bi baktım herkes 1 e gel 4 e gel 5 e gel yazık insanlar şaşırmış. takım numaraları havada uçuşuyor garipler de şaşkın hangisine gideceğini bilemiyor

Selam millet
Menumu yazayim aksam gelirim.
Sabah
Spordan once 3 erik keten tlu pul biberli 3yk yogurt

Kahvalti
Maydanoz domates kirmizi lahana
2dilim kizarmis cavdar ekmegi
Peynir
Soganli yumurta
Zeytin

Ara
2parca bitter cikolata
Sade kahve

Aksam
Bi tabak yesil mercimek yemegi
Salata
Yogurt
Su 2litre
Ausencia igdedali

Sağol mortim canım benim nasılda beni düşünür seni kırmak istemezdim ama spor yaptım hiçte yiyesim yok bugün daha da bir şey yemem belki meyve Çok yoruldum sen bana bakma hakkını vererek ye şeker morti

Ben de 60 kiloya indigim hafta gidip kaliteli bir jeans almak istiyorum. Markasini soylemiyim bas harfi m veya l olabilir
Ben de 55'e düşersem bir karadeniz turuna katılacam inşallah. Tek başıma tatil hayalimi bu vesileyle gerçekleştireyim diyorum

Bitter 1 tane hakkımız var canikomkomkom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…