- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Bu sezonluk böyle olsun bence her cuma yarışırken yüzdeler için teşvik olurYok öyle hediye de ben kendimi ödüllendirmek için kendime hediye belirledimher mezuna hediye alsa kaptan batar herhalde
Fırında kullaniyorlar canım çok güzel oluyor etler onda üstüne kaşar offfEvet bende de var guvec ama korkuyorum kullanmaya catlar diye. Firinda kullanilir mi acaba
Ben de 60 kiloya indigim hafta gidip kaliteli bir jeans almak istiyorum. Markasini soylemiyim bas harfi m veya l olabilirAy ne kadar vizyonsuzum ya kendime hediye bile çay tabağı dusunuyorumçıtayı yukseltiyorum ve diyorumki 34 beden olursam yurtdışı tatiline götürücem kendimi hadi bakalım batum bana 3 saat gürcistan a gider gelirim ahaha
Kasar olmasin cay tabagim zopayi yiriz wallaaa kimseler duymasinFırında kullaniyorlar canım çok güzel oluyor etler onda üstüne kaşar offf
Anammmm nevroşum tontişellla mi oldunAus'um okul açıldıktan sonra geliyorum(Tabi rabbim sağlık verir bir aksilik olmazsa).Benim yerim boş kalsın kimseyi alma sakınTabi @deynepnaz 'ı unutmayalım. En büyük rakibim
10 kilo versem süper olacak
He he ondan
Ben kaptanın yerinde olsam mezun olana kendi resmimi gönderirim kocaman duvardan duvara. Sayemde zayifladiniz tombikler yazardım arkasınaBu sezonluk böyle olsun bence her cuma yarışırken yüzdeler için teşvik olur
Mesela yaniKasar olmasin cay tabagim zopayi yiriz wallaaa kimseler duymasin
Vaay çok iyi . Bende alabilirim ondan aslında iyiymişBen de 60 kiloya indigim hafta gidip kaliteli bir jeans almak istiyorum. Markasini soylemiyim bas harfi m veya l olabilir
inşallah canım :)Ben de tanıtayım. Adım portakal :) 60 la başladım iki hafta oldu 58 im şu an. Hedefim 54. İnşallah sonra da 50. Benim düzensiz yemelerim son bulsun diye burdayım. İnşallah hep beraber muradımıza ereceğiz :)
sağol.Güzeller yönlendirme linki ile paylaşım alanı biraz karışmış :)
Onunla ilgilendim .
Girip buraya bakmadan çıkmış olmayayım ama .... akşama yanınızdayım
Göz ucu ile yeni bir arkadaşın geldiğini gördüm .
B Began hoş geldin ve 3 kuzunla kolay gelsin dileyeyim ... Akşam daha detaylı konuşuruz ...
Ya da ben daha detaylı yazarım ... sen ilk fırsat bulduğunda okursun
memnun oldum.
adım ebru, 39 yaşındayım. 3 çocuklu ev hanımıyım.
bu mesajı öyle zor yazdım ki :)
biri memede, biri ayakta, diğeri yanımda uyuyor.
inşallah bekarlık kg olan 60 olacağım.
şu an 76-77 kg yum. boyum 170
kg alma nedenim, kg yapan her şeyi yemeyi seviyorum.
kilolu olmak artık sıkıcı, o yüzden zayıflamak istiyorum.
paşabahçe değil ama :)Vaay çok iyi . Bende alabilirim ondan aslında iyiymiş
hoşbulduk canım :)aramıza hoş geldin canım. ben fulya.
Güzeller yönlendirme linki ile paylaşım alanı biraz karışmış :)
Kaptanım cumartesi tempolu 15 dakika cardio + 30 dakika sahilde yürüyüşEki Görüntüle 2035477 Eki Görüntüle 2035476
Eksik puan var mı ?
@Ahu060812
igdedali
@Nefs
60kiloyum
@Antepia27
@Bonus
Munzevi Zencefil
@eflalim
@White Lily
@kelebekolacam
@GunesinKizi35
@roxen2303
suspushanimcim
@_SARAYCA_
@Efser
@ErSeSi
@masumm
@ada81
@saydin78
nehirnil111
@Triplimelek Megi
caytabagi
nar_cicegim
Sağol mortim canım benim nasılda beni düşünürBenim bir kaçak mortim vardi amanehirnil111 nirelerde bugun de pazar inşallah yediğine içtiğine dikkat ediyordur etsin yani değil mi şöyle güzel bir lavaşa sarılı etler tatlılar kolalar içmeli ki dengeli olsun. Can morti lütfen onerilerimi dinle hepsi iyiliğin için
Aa cok guzelmis ya tesekkur ederim hala varmis bundan :)) hosgeldin ne iyi ettin de geldin bu arada
Hemen menumu bildireyim
9.30: yarim muz, 1 salatalik, 1 seftali ve yogurt
11.00= bir yumurta beyaziyla lorlu omlet ( omletimsi desem daha dogru olacak)
Ve domates
13.00= jillian sonrasi sade kahve ve soda
15.30= 3-4 kasik etli bezelye(susuz)
Yogurt
2 catal zeytinyagli borulce
Acikirsam saat 6 gibi bir elma yemeyi dusunuyorum.
Su icmeye devam -
Ausencia igdedali
Bezelyenin glisemik indeksi yüksek olduğu için çabuk acıktırabilir. Akşam acıkırsan elmadan ziyade yoğurt yemeni tavsiye ederimm
Sevgiler
Ben de 55'e düşersem bir karadeniz turuna katılacam inşallah. Tek başıma tatil hayalimi bu vesileyle gerçekleştireyim diyorumBen de 60 kiloya indigim hafta gidip kaliteli bir jeans almak istiyorum. Markasini soylemiyim bas harfi m veya l olabilir
Bitter 1 tane hakkımız var canikomkomkom...Selam millet
Menumu yazayim aksam gelirim.
Sabah
Spordan once 3 erik keten tlu pul biberli 3yk yogurt
Kahvalti
Maydanoz domates kirmizi lahana
2dilim kizarmis cavdar ekmegi
Peynir
Soganli yumurta
Zeytin
Ara
2parca bitter cikolata
Sade kahve
Aksam
Bi tabak yesil mercimek yemegi
Salata
Yogurt
Su 2litre
Ausencia igdedali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?