Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümü bildireyimm
Kahvaltı(09:00)
1 yumurtayla acılı menemen(ama nası acııı. Ve ilginçtir midem yanmadı)
avuç içim kadar peynir
7 zeytin
2 ceviz
Çörekotlu salatalık
bir sürü maydanoz

Akşam(17:00)
tavuklu salata
yoğurt

Su: çoook fazlaaaa

Spor:
2 saat yürüyüş= 120
50 dk bölgesel= 150
Toplam= 270 puancık

Ausencia söz verdiğim üzere menümü toparladımm. Dün gece açlıktan uykudan uyandım kaç kere. Amaaa su içip yattım. Sabah tartı epey inmişti... Ama yalancıdır o tartı. Yemediğimdendir di mi? Evet çünkü sabah ödemlere geldim... Bonus um biricik ortim sen de bak menüme

Cısslı coslu mu ? Hele de listeye girdiğin ilk hafta O menüyü görmek için ısrar ediyorum. Ona göre burada arkadaşlarla bir ceza keselim sana di mi

sabah 10.00
1 yumurta ve 2 dilim peynirden omlet
1 küçük haşlanmış patates
domates salatalık
3 küçük taze bardacık

öğlen 14.00
çiğ olarak 6 fındık, 5 kaju
3 küçük taze bardacık
küçük kase ev yoğurdu

akşam 18.10
1 tabak etli türlü yemeği
küçük kase ev yoğurdu
salatalık biber
1 dilim ekmek büyüklüğünde tambuğday yufka

yatana kadar 2 lt su
öğlen 1 kupa filtre kahve
akşam 1 kupa filtre kahve ve 1 bardak bol limonlu madensuyu

Özlemişim menülerini görmeyi
Alışma menüsü için iyi bence. Bi kereden katı menüler sana gelmiyor. Kopmaktansa bu şekilde devamm. Amaaa akşamdan çıkar bence ekmeği. Sabah ye en azından

Özlemişim menülerini görmeyi
Alışma menüsü için iyi bence. Bi kereden katı menüler sana gelmiyor. Kopmaktansa bu şekilde devamm. Amaaa akşamdan çıkar bence ekmeği. Sabah ye en azından

saol canım. evet katı menüler bana göre değil. akşam aslında yemeyecektim yufkayı, ama sanki tutmayacakmış gibi geldi o yüzden yedim. dedim sonra bir şey yemeyeyim.

36 gram da olsa akşamki patatesi sevemedimmm. Levrek yanına salata yeterli bence... O kadarcık patatesin ne hayrı olacak kız. Onun dışında menü şahane

saol canım. evet katı menüler bana göre değil. akşam aslında yemeyecektim yufkayı, ama sanki tutmayacakmış gibi geldi o yüzden yedim. dedim sonra bir şey yemeyeyim.
Ekmeksiz yesen de yeter aslında doyarsın tamamen psikolojik. Önce bi ekmeksiz dene sonra gel buraya açımm dee. Sonra gece midenin gurultusunu dinleyelim 7. takım olaraktan Ekmek tok tutmuyor ki zaten

Bugün ben de zorlanıyorum ne yalan diyeyim... Hele dünki açlıktan sonra... Midem şiş ama bi tatlı bişeyler istiyorum. O yüzden ders arasında da olsa sürekli buradayımm
Benim de canim istedi tatli igdem. Hele dun var ya of. Evde halley var 10lu paket. Gozum ona carpiyor cayla cok yerdim eskiden 2,3 tane bi seferde bitirirdim. Dun nefsim korelsin diye 28 gram cilekli cornflakes yedim o iyi geldi kesti. Bugun de cekiyor canim ama yemiycem tabii. Gel sen gel her boslukta

SPOR BİLDİRİMİM

Cumartesi

Koşu: 30*4=120
Yürüyüş: 180*2=360(komşu köye yürüdüm geldim )
Egzersiz: 60*3= 180

TOPLAM: 660 point

Pazar

Yürüyüş: 60*2=120
Koşu: 10*4= 40
Egzersiz: 60*3=180

TOPLAM:340 point

Bugün yol yorgunu olduğum için az spor yaptım çünkü gerçekten yorgunum igdedali Ausencia ve sevgili mortim @White Lily

Bence paylas. Gelecege bir hatira birak ve tekrari olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…