Anammmm nevroşum tontişellla mi oldun
He he ondan
Cısslı coslu mu ? Hele de listeye girdiğin ilk haftaBen bugün saçma sapan bi gün geçirdim. Şimdi yürüyüşe gideceğim. Menüyü paylaşmasam olur mu bendeigdedali dün sana derken ben de aynısını yapıyomuşum gibi oldu ama cidden çok saçmaydı.
Özlemişim menülerini görmeyisabah 10.00
1 yumurta ve 2 dilim peynirden omlet
1 küçük haşlanmış patates
domates salatalık
3 küçük taze bardacık
öğlen 14.00
çiğ olarak 6 fındık, 5 kaju
3 küçük taze bardacık
küçük kase ev yoğurdu
akşam 18.10
1 tabak etli türlü yemeği
küçük kase ev yoğurdu
salatalık biber
1 dilim ekmek büyüklüğünde tambuğday yufka
yatana kadar 2 lt su
öğlen 1 kupa filtre kahve
akşam 1 kupa filtre kahve ve 1 bardak bol limonlu madensuyu
Özlemişim menülerini görmeyi
Alışma menüsü için iyi bence. Bi kereden katı menüler sana gelmiyor. Kopmaktansa bu şekilde devamm. Amaaa akşamdan çıkar bence ekmeği. Sabah ye en azından
36 gram da olsa akşamki patatesi sevemedimmm. Levrek yanına salata yeterli bence... O kadarcık patatesin ne hayrı olacak kız. Onun dışında menü şahaneBugunku menum
Sabah( 11.00)
1 kase tarhana corbasi
aksam(18.30)
1 levrek firinda, yaninda domates ,sogan kirmizi biber , sarimsak ve 36 gram patates. Ayrica salata tabii
Ay ara da 17.00 , 1 cilek 1 erik
Sporu aksam yazarim@Ausencia igdedali
Ekmeksiz yesen de yeter aslında doyarsın tamamen psikolojik. Önce bi ekmeksiz dene sonra gel buraya açımm dee. Sonra gece midenin gurultusunu dinleyelim 7. takım olaraktansaol canım. evet katı menüler bana göre değil. akşam aslında yemeyecektim yufkayı, ama sanki tutmayacakmış gibi geldi o yüzden yedim. dedim sonra bir şey yemeyeyim.
Nefsimi korelttim igdosum canim cok cekti36 gram da olsa akşamki patatesi sevemedimmm. Levrek yanına salata yeterli bence... O kadarcık patatesin ne hayrı olacak kız. Onun dışında menü şahane
Bugün ben de zorlanıyorum ne yalan diyeyim... Hele dünki açlıktan sonra... Midem şiş ama bi tatlı bişeyler istiyorum. O yüzden ders arasında da olsa sürekli buradayımmNefsimi korelttim igdosum canim cok cekti
Benim de canim istedi tatli igdem. Hele dun var ya of. Evde halley var 10lu paket. Gozum ona carpiyor cayla cok yerdim eskiden 2,3 tane bi seferde bitirirdim. Dun nefsim korelsin diye 28 gram cilekli cornflakes yedim o iyi geldi kesti. Bugun de cekiyor canim ama yemiycem tabii. Gel sen gel her bosluktaBugün ben de zorlanıyorum ne yalan diyeyim... Hele dünki açlıktan sonra... Midem şiş ama bi tatlı bişeyler istiyorum. O yüzden ders arasında da olsa sürekli buradayımm
Bence paylas. Gelecege bir hatira birak ve tekrari olmasinBen bugün saçma sapan bi gün geçirdim. Şimdi yürüyüşe gideceğim. Menüyü paylaşmasam olur mu bendeigdedali dün sana derken ben de aynısını yapıyomuşum gibi oldu ama cidden çok saçmaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?