Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü Bildirimi:

Cumartesi:
Kahvaltı: 1 tatlı kaşığı salça
1 dilim ekmek
1 kk peynir
domates-salatalık

Ara: YOK

Akşam: 2 tavuk but (ızgara)
Bol salata ve patlıcan salatası

Dün neyi kaçta yedim anımsamıyorum üzgünüm 3 litre su içtim bu arada

Pazar

Kahvaltı-10.00

2 dilim yumurtalı ekmek(yağsız yapıldı)
1.5 kk peynir
2 çay kaşığı bal

Ara: YOK

Akşam-17.00

1 dilim tam buğday ekmeği
1/2 domates
1 salatalık
1 kk light peynir
5 zeytin
Bol roka

Şuana kadar su 2 litre

Öğleden sonra eve döndüğüm için en sağlıklı öğünüm bugün akşam oldu benim için köye giderken her diyet yiyeceğimi yanımda taşıyamadım doğal olarak ama çok dikkat etmeye çalıştım igdedali Ausencia mortim White Lily

Keyfim hic yok. Hatta isyanlardayim. Canım çok sıkkın. Ben her ay bu durumu yaşamak zorunda mıyım? Sıkıldım bundan gerçekten. Bugün yine şişmişim. Kilom eksilmek yerine arta arta devam ediyor bu hafta. Halbuki dün de yediğim şeyler gayet uygun ve düzgündü. Her ay ayni terane. 3 hafta iyi oluyorum. Sonraki hafta böyle zorluyor beni. Her 5 kiloda bir böyle eziyet mi çekeceğim? Motivasyonum yerlerde yine fark etmişsinizdir zaten siz de. Durduğum yerde hicbir sebep yokken şişiyor ya.

Kusura bakmayın daldım selamsız sabahsız ama çok mutsuzum. cumaya gore de hatrı sayılır bir artıdayım. Keske bu hafta izine ayrılsaydım, takim için daha iyi olurdu.

Ahh liliiiim Cuma günü 62 lerde olan ben bugün neredeyse 64'tüm. Benim de hala ödemi var. E biliyoruz ki geçici ödem bu... Reglin 3. gününden itibaren inecek. Bol su+ ödem çaylarına yapış. Tuz ve karbondan uzak dur. Akşam da 5 ten sonra yeme. Düzeni bu şekilde buldum ben

Ekmeksiz yesen de yeter aslında doyarsın tamamen psikolojik. Önce bi ekmeksiz dene sonra gel buraya açımm dee. Sonra gece midenin gurultusunu dinleyelim 7. takım olaraktan Ekmek tok tutmuyor ki zaten

Bugün ben de zorlanıyorum ne yalan diyeyim... Hele dünki açlıktan sonra... Midem şiş ama bi tatlı bişeyler istiyorum. O yüzden ders arasında da olsa sürekli buradayımm
evde kabuk tarçının varsa demle. tatlı isteğine çok iyi geliyor.

evde kabuk tarçının varsa demle. tatlı isteğine çok iyi geliyor.
Sade tatlı değil dünyayı yiyesim var Bitki çayımdan eksik etmiyorum tarçını. Ama yemem zaten. Canımın her istediğine sahip olsaydım ohooo. Nefsimin terbiyeyi öğrenmesi lazım böyle zamanlarda diyorum

Cısslı coslu mu ? Hele de listeye girdiğin ilk hafta O menüyü görmek için ısrar ediyorum. Ona göre burada arkadaşlarla bir ceza keselim sana di mi
Cıslı coslu değil şükür. Sabah 7 gibi normal kahvaltımı yaptım. Yumurta yeşillik hibiskus. Sonra misafirler uyandı onlara hazırladım onlarla yine atıştırdım az. Saat 11 gibi chia tohumlu pul biberli yoğurt yedim. Öğlen de kahvaltıdan kalan haşlanmış yumurta yeşillik lor peyniri beyaz peynir yedim. Sonra dukan içeceğimi içtim. Sonuç saat üçten beri sadece su içiyorum bide dukan. Yani bir öğün gibi olmadı yediklerim çok garipti:) Saatsiz düzensiz:)

Kusura bakmayın daldım selamsız sabahsız ama çok mutsuzum. cumaya gore de hatrı sayılır bir artıdayım. Keske bu hafta izine ayrılsaydım, takim için daha iyi olurdu.

herkes halası geldiğinde bu durumu yaşıyor tatlım. ben de öyle oluyorum. üzülme hiç. normale dönersin.

3 dilim ekmek sen gibi minnak hatuna çok güneşim. O balı da bu hafta görmeyelim bi daha listende lütfen

benim regl gelse inecek. Ama düzensiz şu ara. Gecikirse yine bittim ben bu hafta. Geçen ay gecikti de mahfoldum gelene kadar. Ben de 1 kilo artidayim. Dediğin gibi yapayım madem. Su artı yeşil çay. Daha 20 kilo var vermem gereken. Duraklayınca üzülüyorum boyle

Sade tatlı değil dünyayı yiyesim var Bitki çayımdan eksik etmiyorum tarçını. Ama yemem zaten. Canımın her istediğine sahip olsaydım ohooo. Nefsimin terbiyeyi öğrenmesi lazım böyle zamanlarda diyorum
ama yine de dizginlemek için 2 yk yoğurt al ağzına. leptini bozmuyor o merak etme.

e niye yüreğime indiriyorsun o zamanMenüyü yarın düzeltirsin o sıkıntı olmaz

Eğer normal gelmesi gereken zamansa civan perçemi de iç her gün 1 kupa. Ya da adaçayı... Adaçayı limonlu çok güzel oluyor. İkisi de regl söktürüyor...
haklısın üzülmekte ama metanı olduğu gibi kabullenmen lazım. Metayla savaş olmuyor o kazanıyor her türlü...

Canim gecikmeye corek otu yagi iyi bence. Ben zayiflamaya faydasi var diye corekotu yagi ictim 3.gun gibi regl oldum. Halbuki o reglden daha 2 hafta once olmustum. Ben biraktim sonra tabii corekotu yagini. Regl duzeni oturtmak istedigin zamanlarda icebilirsin bence etkisi olur. Markasi za.. v.... idi kapsul halinde . Stresten uzak durmak da en etkilisi tabii

3 dilim ekmek sen gibi minnak hatuna çok güneşim. O balı da bu hafta görmeyelim bi daha listende lütfen

yok biliyosun ben bal aramam pek nadirdir listeye ama çok yakın regl olucam cumaya hemde 2 kaşıkçık yedim ondan.. Bide köye gittiğim için yiyecek bir şey yok canım napayım ekmeği yemesem ağzıma bazlama ekmeği sokmaya çalışıyolar onu yemesem sucuklu yumurtalar çok hafif atlattım inan canm

Kuzum moralini bozma .
Bak gecen hafta benimde regli haftamdi.
O kadar spora menuye ragmen sabittim.
Ve cuma oncesi ciddi bi odem vardi sirf onu atmak icin ugrastim kac gun.
Bizim bunyemiz de boyle.
Bu sekilde kabul edip yolumuza devam edecegiz kuzum canini sıkma.
Sen azami dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…