Amin canım inşallahEn zoruda karar verme süreci:) Allah güzel içinize sinen bir tatil nasip etsin canımçokta düşünme sporu yaa boşver sen bak otellere filan işte sahilin tipine vs
Canim stres yapmamaya calis lutfen. Cogumuzun yasadigi bir durum malesef ama gecici neyseki. Bi arkadasimiz corek otu yagini onermis. Ben de saracoglunun sogan kurunu tavsiye edecektim. Bi arastir istersen. Ben bekarken faydasini goruyordum. Ise yariyor geecektenbenim regl gelse inecek. Ama düzensiz şu ara. Gecikirse yine bittim ben bu hafta. Geçen ay gecikti de mahfoldum gelene kadar. Ben de 1 kilo artidayim. Dediğin gibi yapayım madem. Su artı yeşil çay. Daha 20 kilo var vermem gereken. Duraklayınca üzülüyorum boyle
Evet eski ortimEks ortim morti mi buldun kendineehehe bu hafta takimda kapisma var gosunnnn
Amin eks ortim sagolmenulerde yine birbirimizi etiketleyelim
2 hafta sürünüyorum ben ama.herkes halası geldiğinde bu durumu yaşıyor tatlım. ben de öyle oluyorum. üzülme hiç. normale dönersin.
daha 5 gün var.Canim gecikmeye corek otu yagi iyi bence. Ben zayiflamaya faydasi var diye corekotu yagi ictim 3.gun gibi regl oldum. Halbuki o reglden daha 2 hafta once olmustum. Ben biraktim sonra tabii corekotu yagini. Regl duzeni oturtmak istedigin zamanlarda icebilirsin bence etkisi olur. Markasi za.. v.... idi kapsul halinde . Stresten uzak durmak da en etkilisi tabii
simdi ne durumdasın? Ne yaptın indiysen? :)Kuzum moralini bozma .
Bak gecen hafta benimde regli haftamdi.
O kadar spora menuye ragmen sabittim.
Ve cuma oncesi ciddi bi odem vardi sirf onu atmak icin ugrastim kac gun.
Bizim bunyemiz de boyle.
Bu sekilde kabul edip yolumuza devam edecegiz kuzum canini sıkma.
Sen azami dikkat et.
Kaptan benim mortiyi orti yapmis kuzum.senle bir 2 tane ortim oldu sen lafta ekssin ama hep bakisin kuzumEvet eski ortimmortim var benim. Sende beni hemen ex yapmışsın ortilikten
Olur kuzum etiket yaparım Sende etiketle canım eski ortim
tesekkur ederim :) henüz 5 gün var zaten normal vaktine. İnşallah gecikmez de hiçbirine gerek kalmaz.Canim stres yapmamaya calis lutfen. Cogumuzun yasadigi bir durum malesef ama gecici neyseki. Bi arkadasimiz corek otu yagini onermis. Ben de saracoglunun sogan kurunu tavsiye edecektim. Bi arastir istersen. Ben bekarken faydasini goruyordum. Ise yariyor geecekten
Kaptan benim mortiyi orti yapmis kuzum.senle bir 2 tane ortim oldu sen lafta ekssin ama hep bakisin kuzum
Spor da olsa tam super olcakmis eks ortim menu iyi bence dengeli olmusMenüme gelince
Sabah geç yedim 11:00 gibi
1 tam 1 yumurta beyazından lorlu dereotlu az tereyağlı omlet
5 zeytin 5 çiğ badem 1 hurma
Domates salatalık biber az nane 3 çay
Öğleden sonra 15:30-16:00 gibi
1 küçük kepçe şehriye çorbası
1 tavuk pirzola az yağda pişmiş
1 bardak ayran
1 küçük salkım üzüm
3 kupa Dukan içeceği
Su: 2 lt.
Spor: bugün YokAusencia Ahu060812
Mortim @Portakal Sulu Ordek
Ex ortimcaytabagi
Sağol tatlımSpor da olsa tam super olcakmis eks ortim menu iyi bence dengeli olmus
takiliyorum tatlım
Simdi Indim. Canim.simdi ne durumdasın? Ne yaptın indiysen? :)
Benim şefkatli kollarıma geeeeelbirileri beni kontrol altına alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?