Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

En zoruda karar verme süreci:) Allah güzel içinize sinen bir tatil nasip etsin canım çokta düşünme sporu yaa boşver sen bak otellere filan işte sahilin tipine vs
Amin canım inşallah
Otel sahil dert değil tatlım kültür turu olacak Ankara'dan Karadeniz e uzanan
Bugün yok sporum canım malesef

Canim stres yapmamaya calis lutfen. Cogumuzun yasadigi bir durum malesef ama gecici neyseki. Bi arkadasimiz corek otu yagini onermis. Ben de saracoglunun sogan kurunu tavsiye edecektim. Bi arastir istersen. Ben bekarken faydasini goruyordum. Ise yariyor geecekten

Menüme gelince
Sabah geç yedim 11:00 gibi
1 tam 1 yumurta beyazından lorlu dereotlu az tereyağlı omlet
5 zeytin 5 çiğ badem 1 hurma
Domates salatalık biber az nane 3 çay
Öğleden sonra 15:30-16:00 gibi
1 küçük kepçe şehriye çorbası
1 tavuk pirzola az yağda pişmiş
1 bardak ayran
1 küçük salkım üzüm
3 kupa Dukan içeceği
Su: 2 lt.
Spor: bugün Yok Ausencia Ahu060812
Mortim @Portakal Sulu Ordek
Ex ortim caytabagi

herkes halası geldiğinde bu durumu yaşıyor tatlım. ben de öyle oluyorum. üzülme hiç. normale dönersin.
2 hafta sürünüyorum ben ama. reglden 10 gün önce başlıyor. Bi de gecikirse vay halime. Geçen hafta 600 gram verebildim ama bu hafta ne olacak, meçhul.

daha 5 gün var. ona rağmen böyle. Düşün yani.

simdi ne durumdasın? Ne yaptın indiysen? :)

tesekkur ederim :) henüz 5 gün var zaten normal vaktine. İnşallah gecikmez de hiçbirine gerek kalmaz.

Benim bal ortim Bonus umu gören oldu mu ? Şuracığa bir türkü bırakayım da hisseder gelir belkim

Evde degildim igdecim gelince bi baktim diger topikte kalkmisti sayfa oraya bi yazdim daha bakamadim.
Abartmiyorum 10-15 dk da bir kucuk kiz bisey getiriyo bunu giydir diye zaten telim yok ezik gibiyim
Donucem ben menuyle insallah

Spor da olsa tam super olcakmis eks ortim menu iyi bence dengeli olmus

simdi ne durumdasın? Ne yaptın indiysen? :)
Simdi Indim. Canim.
Sabahlari kahvaltidan 15dk once maydanoz kuru ictim 3gun.
Tabi wcden cikamadim
Sende yap mutlaka ise yariyor. Cuma sabitleyebildim.
Cumartesi sabah 800gr eksi ciktim dusun yani.
O yuzden bozma moralini illaki gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…